Eerste keer

()

Als 36-jarige vrijgezel probeer ik, na een vechtscheiding, te genieten van het leven. Vroeger leefde ik een jachtig leven gericht op zaken doen en carrière maken. Mijn echtscheiding gaf mijn leven een andere wending. Ik besef nu dat het leven meer is dan werken. Ik heb al een mooie carrière achter de rug waarvan een groot deel in de mode- en decoratiewereld. Een wereld met nogal veel vrouwelijk schoon. De meeste van mijn collega’s zijn jonge dames, tussen 20 en 30 jaar oud. Sommigen zijn nog single, anderen dan weer niet.

Gedurende de lange middagpauzen hoor en leer ik veel. Men beweert wel eens dat mannen alleen maar aan seks denken maar ik weet beter: wanneer vrouwen onder elkaar babbelen zijn ze ook niet bang om seksueel getinte moppen en verhalen te vertellen. Mijn collega’s hebben al gemerkt dat ik veel van vrouwen hou en dat ik graag van mooie dingen zoals modieuze kledij, lingerie, juwelen en parfum geniet. Vooral als ze gedragen worden door mooie vrouwen.

Eén van mijn collega’s is Sofia. Het is een 26-jarige brunette. Ze heeft prachtige blauwgroene ogen die mij mysterieus kunnen aankijken. Ze heeft een mooi lichaam met een bruin gebronsde huid. Haar maatjes schat ik op: taille 38, BH-maat 70B, lengte 1m67, gewicht 62 kg. Ze werkt in de zaak als verantwoordelijke voor de stoffen- en de lingerieafdeling. Daar ik in sta voor de aankoop en de organisatie van de winkel, werken wij veel samen. We gaan samen naar leveranciers om hun collecties te zien, we bezoeken beurzen, we gaan in de stad naar andere winkels kijken.

Sofia heeft een zeer goede smaak en weet de juiste artikelen te kiezen. Bovendien is zij zeer aangenaam in de omgang. Ze heeft een zeer vrouwelijke uitstraling. Haar manier van kijken, de wijze waarop zij met haar handen bewegingen maakt, de zwoele toon waarop zij spreekt, benadrukken haar vrouwelijke charmes. Zij heeft brede, ronde heupen die zeer uitdagend kunnen bewegen. Doordat wij veel samen optrekken, weten wij ook redelijk veel van elkaar. Ze weet dat ik een moeilijke periode achter de rug heb en heeft mij dikwijls opgemonterd toen mijn moraal laag zat.

Ze vertelt ook over haar leven. Ze is al drie jaar gehuwd, heeft geen kinderen. Haar echtgenoot werkt in de nacht en is een fervente voetballiefhebber. Wanneer zijn club speelt, gaat hij steeds naar de wedstrijd kijken. Dit heeft tot gevolg dat Sofia op zondagnamiddag dikwijls alleen thuis zit. Ze zegt weleens dat ze liever komt werken dan thuis te zitten. Ik ken dit gevoel maar al te goed.

Gedurende de voorbije drukke eindejaarweken zoekt Sofia alsmaar meer contact met mij en ik met haar. Ik begin vlinders te voelen in mijn buik maar wil daar niet aan toegeven daar dit onze werkrelatie ingewikkelder kan maken. Op een vrijdagavond besluiten wij met een groepje collega’s eens samen naar een concert te gaan. Het is een concert van Günther Neefs waarbij er dansmogelijkheid is. Günther Neefs brengt, met zijn prachtige diepe stem, diverse mooie covers van gekende slows. Al vlug slaan we aan het dansen. Wanneer hij de cover van “If you leave me now” brengt, vraag ik Sofia ten dans. Het is een prachtige slow waarop ik als jonge man nog veel gedanst heb. ”A love like ours is hard to find” neurie ik zachtjes mee in haar oor. Ze trekt me zachtjes tegen haar aan. Haar lippen beroeren mijn oor en ze fluistert: ”Don’t leave me now!”

Ik leg mijn ene hand op haar rug, juist boven haar lenden en oefen enig druk uit zodanig dat haar schaambeen tegen het mijne wordt gedrukt. Mijn dij wrijft tegen de hare. Onze lichamen worden één en we zweven als het ware op de muziek. De spanning stijgt. Aan het eind van de slow gaan we terug een babbeltje slaan met de collega’s. Eén van hen, Marina, komt naast ons staan en zegt.

“Jullie zijn een mooi koppel. De manier waarop jullie daarnet dansten was zoals verliefden dansen”. Ik keek haar aan en knik bevestigend. Marina lacht en fluistert in mijn oor “Verdwijn en neem haar mee!”

Een half uurtje later gaan Sofia en ik naar buiten om een frisse neus te halen. Mijn bedrijfswagen, een Renault Espace, staat een beetje verder in een donker hoekje van de parking. Daar het toch al te koud is om lang buiten te staan zeg ik tegen Sofia;

“Laat ons in de auto gaan zitten.”

“Ga je mij al naar huis voeren of ga je mij ontvoeren?” Grapt zij. Ik neem haar bij de hand, loop naar de wagen, open het portier voor haar. Ze neemt plaats. Ik ga aan de andere kant in de auto zitten, start de motor en laat deze stationair draaien zodanig dat het interieur warmer wordt. Ik zet de radio op. Het is laat op de avond, zachte muziek weerklinkt. Ik wil iets zeggen tegen Sofia maar ze bukt zich naar mij toe en kust me op de mond. Haar lippen zijn licht geopend, haar tong tikt tegen mijn lippen. Ik beantwoord haar tongzoen. Nog nooit had ik een vrouw die zo prachtig en lekker kan tongzoenen. Ik leg mijn hand op haar dij en begin de binnenkant van haar dij te strelen. Ze doet hetzelfde bij mij. Mijn hand schuift meer en meer op in de richting van haar venusheuvel. Zij beantwoordt dit door haar hand op mijn kruis te leggen en lichtjes te drukken. Mijn andere hand steek ik onder haar trui, ik streel haar borst. Haar tepels worden hard. Ik open haar BH, til haar trui op, stop met haar te zoenen en begin aan haar borsten te likken. Ik zuig aan de ene tepel terwijl ik de andere tussen mijn vingers heen en weer rol. Sofia leunt achterover en geniet van deze liefkozingen. Na een tijdje zeg ik.

“Zou het niet makkelijker zijn om ons achteraan te zetten?” Ze kijkt achterin en zegt.

“Er staan geen zetels in.”

“Die hebben we dan ook niet nodig;” antwoord ik. We kruipen naar de laadruimte achterin. Een Renault Espace heeft een vrije laadruimte van meer dan 2 meter lang, plaats genoeg dus om comfortabel van elkaar te kunnen genieten.

We zetten onze vrijpartij verder. De ruiten van de wagen zijn aangedampt en geven ons iets of wat privacy. Ik open haar pantalon, laat mijn hand over haar venusheuvel glijden. Ik voel dat zij netjes geschoren is. Ze heeft een klein, kort geschoren driehoekje schaamhaar laten staan. Net wat ik graag zie. Ik heb het zo niet op volledig kaal geschoren venusheuvels.

Terwijl ik dit doe, doet zij hetzelfde bij mij. Haar hand omsluit mijn penis die ondertussen al hard is van de lust. Mijn middenvinger glijdt over de venusheuvel en begeeft zich tussen haar schaamlipjes. Ik voel dat zij heel klein schaamlipjes heeft. Ik vermoed dat zij een spannend poesje gaat hebben. Mijn vinger streelt de contouren van haar schaamlippen. Nu en dan steek ik hem lichtjes dieper. Niet te rap, niet te diep. Ik wil zien hoe zij reageert op mijn manier van benaderen. Ze wordt helemaal nat. Ze begint te kreunen, haar ademhaling gaat sneller. Ik zie dat ze hevig begint te genieten.

Ze gaat plat liggen en doet haar pantalon en slip uit. Ik doe hetzelfde. We zijn nu beide quasi volledig naakt. Sofia trekt mij op haar en wil dat ik haar neem. Ze opent de benen en verwacht dat ik haar ga penetreren. Ik vind dit nog te vroeg daar haar climax nog te veraf is.

Ik ga op haar liggen, lik aan haar oor, knabbel in haar nek. Mijn penis wrijft tegen haar vagina maar ik zorg dat hij haar niet penetreert. Ik lik aan haar borsten, daal neer naar haar buik en venusheuvel. Wanneer ik haar vagina lik, schrikt zij even.

“Je hoeft dat niet te doen” zegt ze.

“Heb jij het niet graag misschien?” Vraag ik.

“Ik weet het niet. Men heeft het nog nooit gedaan met mij.” Ik kijk haar verwonderd aan en zeg. “Laat je maar doen, het zal leuk worden.”

Ik lik verder aan haar schaamlipjes. Deze zwellen, haar clitoris wordt hard en groter. Ik knabbel en lik er aan. Ze wordt helemaal warm en vochtig. Ik voel dat ik haar kan penetreren en beslis om haar al beffend te penetreren met mijn wijs- en middenvinger. Voorzichtig schuif ik beide vingers bij haar binnen.Net zoals ik verwacht had heeft ze een nauw, lekker spannende vagina. Ik laat mijn vingers heen en weer gaan in haar. Ik richt ze in de richting van haar G-spot. Wanneer ik deze aanraak hoor ik haar heel diep kreunen.

“Nog, nog, nog, harder, harder, meer, meer, meer” kreunt ze. Ik sta een beetje verstomd van haar hevige reactie. Ze tilt haar bekken op, drukt haar clit tegen mijn lippen. Ik zuig aan haar clit. Sofia trilt, kreunt en plots komt ze spuitend klaar. Ik laat haar even bekomen en streel haar ondertussen tussen de dijen en op haar borsten.

Sofia heeft genoten. Ze kijkt mij aan, steekt haar hand uit en wenkt mij met een sensuele beweging.

Ik ga op haar liggen. Haar benen liggen gespreid. Ik til ze op, leg ze in mijn lenden. Haar bekken kantelt en haar nog gezwollen vulva lokt mij. Ze neemt mijn penis bij de schacht, wrijft mijn eikel een paar keer tegen haar clitoris en vervolgens duwt ze mijn penis in één vlotte beweging in haar vagina. Ik duw hem dieper en dieper in haar. Ze begint te kreunen. Ze tilt haar bekken op zodanig dat ik haar nog dieper kan penetreren, wat ik dan ook doe.

Wanneer ik goed op dreef ben, laat ik mij van haar afglijden, ga op mijn rug liggen en trek haar op mij. Ogenblikkelijk schuift mijn beenharde penis terug bij haar binnen. Ze gaat op mij zitten, gehurkt, voeten op de grond en berijdt mij. Haar bekken gaat omhoog, haar bekkenbodemspier knelt om mijn schacht. Ze zorgt ervoor dat mijn penis niet uit haar vagina komt. Ze laat zich zakken zodat ik zeer diep in haar ben en herhaalt deze beweging steeds opnieuw. Ik nader mijn orgasme. Ze voelt hoe ik mijn bekken ook omhoog breng. Ze pompt en pompt. Mijn penis wordt op een zalige manier omsloten door haar vulva.

Met een diepe kreun kom ik klaar. Mijn sperma spuit in haar. Ze laat zich zakken en blijft even zitten. Ik streel haar borsten, haar rug en haar dijen. Zij streelt mijn borst. Ze bukt zich en fluistert in mijn oor.

“Dank je, Je hebt mij iets gegeven dat ik nog nooit heb meegemaakt.” Ik glimlach en antwoord.

“Ik wil dat later gerust nog eens doen.”

“Dat zullen we zeker want ik hou en verlang naar jou!” Fluistert ze.

Louis

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *