Hagar in China

()

Op mijn Verre Oosten reizen was ik weer eens in China om handel te kopen. Een van mijn leveranciers was door de politie ingerekend en zijn vrouw van 30 jaar doet nu zo goed en zo kwaad de handel. Haar Engels is niet erg goed en geeft veel misverstanden. Maar haar lijf ziet en goed uit en de kleine tieten staan fier naar voren. Toen we na zaken in een restaurant belanden bleek dat ze me wel aardig vond. Ze nam me bij de hand en liet zich gewillig over de kont wrijven, iets wat normaal in China ‘not done is’. 热狗 (Règǒu) wil graag de vent uithangen tijdens het eten want zij gaat betalen en bovenal drinkt ze met de me mee. Om het hardst wie het meeste bier kan drinken. Verbaast als ik ben waar al dat bier blijft in dat kleine lijf wordt ze toch een beetje tipsy. Nadat we gegeten hebben vraag ik haar om nog even de monsters in mij kamer te bekijken. Niets vermoedend gaat ze met mij mee. In de kamer gekomen ga ik naar toilet om te plassen en ook om me uit te kleden en de badjas aan te doen.

Ik kom terug in de kamer met alleen de badjas aan en ga bij 热狗 zitten. Ze kijkt wat verbaast en vraagt of ik het warm heb. Ik zeg “ja, maar nu niet meer, zo is het beter”. Ik geef haar het monster en zij bekijkt het. Intussen valt mijn badjas wat open en mijn behaarde borst komt tevoorschijn. Chinese mannen zijn niet zwaar behaard en ik zie dat 热狗 met bewondering naar mijn borst lijkt. Ik doe alsof ik niets merk maar geniet intussen wel van de aandacht. Ik ga wat dichterbij staan en zie nu dat 热狗 haar ogen niet van mijn borst kan houden. Ik zeg nu dat ze wel even aan mijn borst mag voelen. Even slaat ze als een oosterse haar ogen neer maar dan wint de nieuwsgierigheid het toch van de verlegenheid. Het bier van de avond heeft haar losser dan gewoonlijk gemaakt en ze voelt aan mijn borst haar. Zij betast mijn borsthaar gefascineerd en ze heeft niet door dat ik de badjas koord nu helemaal los gemaakt heb en de badjas openvalt. Mijn grote dikke lul van vierentwintig centimeter staat helemaal vooruit en staat op volle oorlogssterkte.

热狗 kijkt nu naar beneden en haar ogen worden twee keer zo groot. Sprakeloos gaan haar handen langzaam naar beneden om omvat ze heel voorzichtig mijn lul. Ze brengt nog steeds geen woord uit maar voelt aan mijn lul als een klein meisje die voor het eerst in haar leven een mannen-lul ziet. Ze heeft wel al een kind dus ze moet van alles op de hoogte zijn. Nu meen ik te weten dat Chinese mannen niet altijd hun best doen hun vrouwen te bevredigen, dus kan het dat ze in het verleden niet veel goede seks gehad heeft.

Ik zeg niets maar kus haar op de mond. Nog steeds kijkt ze vol verbazing naar mij. Nu druk ik mijn lippen op de hare en kus en tong haar met overgave. Ze beantwoordt mijn tong met de hare en ze lijkt te smelten in mijn armen. Ik neem haar nu op en leg haar op bed. Ik doe mijn vinger op haar mond ten teken dat ze niets moet zeggen. Ze knikt zachtjes. Ik doe haar boven stukje uit en zie haar mooi kanten bh. De bh doe ik nu los en ze doet zelf haar bh uit. Haar tepels zijn hard en staan naar voren. Ik begin ze te likken. Duidelijk vindt ze dit lekker want voor zover dat gaat gooit ze haar borstjes naar voren zodat ik er zo goed mogelijk bij kan. Terwijl ik haar tepels zuig en lik zakt mijn hand in haar broekje en ik voel haar venusheuvel. Ik zak nu naar haar kutje en draai kleine rondjes in haar holletje en voel het kutje steeds natter worden. Nu bevochtig ik haar klitje met mijn vinger en 热狗 slaat zachte kreetjes.

Ik doe nu haar broekje uit en ze ligt voor me zoals ze geboren is. Ik trek ook mijn badjas uit. Met de koord maak ik een blinddoek en doe die losjes om haar hoofd en ogen. Ik zie dat ze van de spanning kippenvel krijgt. Ik lik de tepels verder en draai rondjes met mijn tong om de tepels. Met mijn vingers zoek ik haar kutje en ik steek er direct twee vingers in en draai flink rond. Haar kutje sopt ervan. Ik ga nu langzaam met mijn mond naar haar navel en ik lik haar navel, ze smaakt een beetje zout en ik zak nog steeds langzaam met mijn tong over haar buik. Ik lik haar heuvel en ga dan via haar lies naar de binnenzijde van haar dij.

Nog steeds ga ik tekeer met mijn twee vingers in haar kut en van het geheel geniet ze want ze gooit haar heupen naar boven om de vingers zo veel mogelijk te voelen. Ze neukt mijn vingers en ik hoef zelf niet zo veel te doen. Nadat ik ook haar andere dij een lekkere tongbeurt heb gegeven gaat mijn tong richting haar kontje Ze had dit niet verwacht want ineens ligt ze stil en ze voelt gespannen aan. Dit is nieuw voor haar en ze weet nog niet hoe dit gaat voelen.

Ik tong haar aarsje met mijn warme tong en deze ervaring doet haar plezier dat is duidelijk. Nu gooit ze haar heupen weer naar boven en ze houd haar billen meer van elkaar met haar handen zodat ik goed bij haar aarsje kan. Ik steek mijn tong een stukje naar binnen en ze zucht als een bezetene, ik ga daarna naar haar kut en ik haal mijn vingers eruit om plaats te maken voor mijn tong. Ze slaat met haar hoofd heen en weer en ik wed dat ze nog nooit gebeft werd. Heerlijk, ik geniet van de smaak van haar neukgaatje. Mijn vingers hebben er voor gezorgd dat haar grot zeiknat is en dat smaakt eerste klas. Nu doe ik met mijn vingers haar kutlippen uit elkaar en haar klitje komt helemaal vrij te liggen. Ik ga met mijn tong in die richting maar ik raak haar klitje net niet aan. Dat wil ze natuurlijk wel en ze beweegt haar dijen heen en weer in de hoop dat ik haar klitje tegenkom. Zorgvuldig vermijd ik de aanraking en ze wordt echt gek van verlangen.

Dan geef ik toe en neem haar klit vol in de mond en laat mijn tong draaien en ertegen klikken. Ze steigert werkelijk met haar heupen en ik heb moeite om haar klitje vast te houden. Ik ram nu weer twee vingers naar binnen in haar kut en ze komt klaar met lange golven. Ze schreeuwt het nu uit, ik versta er niets van maar het klinkt goed en geil. Ik laat haar lijf even betijen en het orgasme golft weg. Ik ga nu naar haar voeten en masseer haar voetzolen. Ze ontspant weer en ze laat haar voeten heerlijk verwennen. Ik leg haar op de zij en vindt dat het tijd is voor de penetratie. Ik wil nu ook wel aan mijn gerief komen want mij pik staat paars van de stijfheid.

Terwijl ik nu met mijn hoofd bij haar voeten lig en deze masseer penetreer ik haar kutje, ik stoot vijftien centimeter naar binnen en haar kut is zalig strak. Heerlijk wat een genotsgrot! Mijn dikke lul gaat op en neer in haar kut en ik masseer nog steeds haar voeten. Een geweldige combinatie want nu komt ze voor de tweede keer klaar. Haar overvloedige kutsappen maken dat ik nu heel gemakkelijk mijn hele lul naar binnen schuif. Door deze houding wordt mijn lul van binnen omhoog geduwd aan de onderkant van haar neukgat. Ze zal ook zo nog nooit geneukt zijn want haar ademhaling giert in haar keel. Telkens als ik helemaal binnendring dan kletst mijn zak op haar klit en bij iedere klets geeft ze een kreun van genot.

Na dertig keer stoten neem ik mijn lul er uit en ga haar neuken in de missionaris houding. Ik doe de badjas koord weg en kijk haar in de ogen, er rollen tranen uit haar ogen en ben blij dat ik haar zo gelukkig maak. Mijn lul stoot nu naar boven en raak haar G-spot. Kleine gilletjes geven haar genot weer. Ik begin nu ook met geluid maken en brul als een leeuw die haar neemt. “Shì de… Shì de (是的) zegt ze, wat ja ja betekent, en ze legt haar benen nu over mijn schouders. Ik neuk haar diep en krachtig. Dan stop ik weer en zet haar op de knieën en neem haar achter langs. Mijn ballen slaan tegen haar kontje en we gaan helemaal op in het neuk genot. Ik voel nu het zaad opborrelen en kan het niet meer ophouden. Mijn lul wordt dikker en zij merkt dit meteen. Net voordat ik haar vol spuit roept ze het uit “Shì tā mā de wǒ” (是他妈的我)en dit orgasme doet haar hele lijf trillen. Golf na golf spuit ik genietend in dit lekkere lijf.

Ik neem mijn natte lul uit haar kut en nu neemt 热狗 aktie. Ze valt aan op de pik om hem schoon te likken van al het zaad. Net als een ijsco tuit ze haar lippen en haar tong flits over de schacht. Als alle zaad opgelikt is neem ik haar in de armen en we vallen in diepe slaap.

De volgende morgen word ik wakker van een zoenende 热狗 die tegelijkertijd mijn zak voelt en mijn ballen masseert, Mijn lul richt zich op en de geuren van onze avondseks komen naar boven. Dit is zalig wakker worden. Ik kus haar en zeg dat ik ontbijt ga maken voor op bed. In de keuken maak ik een ontbijtje klaar met alles erop en eraan. Ik zie dat ik ook nog komkommer heb en neem als fruit een banaan mee. We nemen ons ontbijt in elkaar gestrengeld. 热狗 smeert mijn lul in met marmelade en likt die lekker weg. Zo zijn we een beetje aan het seksen en hebben we veel plezier. Deze vrouw heeft de beurt van haar leven gehad en ze is van plan er nog meer van te genieten nu haar man nog steeds vast zit. Ik neem de banaan en doe die ongepeld in haar kutje. De kromme neukt haar aan alle kanten en ze vindt het wel lekker zo door het fruit genomen te worden. De banaan glinstert van de sappen. Dan pel ik de banaan af en samen eten we ieder aan een kant de banaan op. De kutsappen zijn helemaal in de banaan doorgedrongen en het is geweldig geil onze geile geur te eten.

De komkommer is nu aan de beurt. Het is een grote en aan een zijde is hij dikker dan aan de andere. Er zitten veel ribbeltjes op en ik denk dat deze komkommer haar gaatje lekker zal verwennen. Eerst leg ik een kussen onder haar kontje en neem haar met mijn lul om het kutje voor te bereiden op de dikke komkommer. Terwijl ik haar neuk krabt 热狗 mij met haar nagels waar ze maar kan. Haar sterke harde nagels doen me zeer maar samen met het neuken kan de lol niet op. Na een minuutje geneukt te hebben ga ik uit haar kutje en breng de komkommer naar binnen.

Haar kut-wand wordt opgerekt en de ribbels brengen haar in vervoering. Dit is een vrouw geworden die met volle teugen wil genieten. Ze laat zich helemaal gaan. Ik draai haar op de zij terwijl ik haar met de komkommer blijf neuken. Ik neem de tube met glijmiddel en smeer haar kontje in. Een beetje angstig kijkt ze achterom maar ik ga nu door en vinger haar kontgat. Haar sluitspier houdt me een beetje tegen, maar mijn vinger gaat wel goed naar binnen. Dan zet ik mijn pik tegen haar kontgaatje en nog steeds neuk ik haar kutje met de komkommer. Ik voel de harde komkommer tegen mijn lul schuren terwijl ik haar strakke kontgaatje neuk. Haar ogen draaien in haar kassen en “Shì tā mā de wǒ” komt terug en ze sluit haar ogen. Nu voel ik mijn hand rond de komkommer overspoeld worden door haar sappen en ze lijkt wel een spuitende bron.

Ik verander nu de stoot beweging in een draaibeweging en ze giert het uit. Ze zweet nu over haar hele lichaam en dat verhoogd de geilheid ook want dit is inspirerend. Haar kontgaatje is nu echt lekker geworden en ik stoot er lustig op los. Dan stop ik beide penetraties abrupt en trek beide uit de grotjes. 热狗 opent haar ogen enigszins verschrikt en kijkt me aan, ik kijk naar mijn harde lul en zij begrijpt direct wat haar te doen staat. Ze pijpt me nu in al haar denkbare variaties, deep troat, de voorschacht de achter-schacht. Vooral de naar binnen gerichte pijp doet ze extra fors en ik geniet nu met volle teugen. Haar duim dringt binnen in mij aars en ze neukt me met overgave en variatie Heerlijk zwelt mijn lul aan tot een super dik formaat en ik krijg kriebels in de onderbuik. Ik spuit haar mond nu vol en zij dringt alles als honing, ervoor zorgend dat er niets verloren gaat. Uitgeput en voldaan vallen we terug op het bed om even bij te komen. Nǐ shì wǒ de lǎohǔ (你是我的老虎) zegt ze nu en geeft me een kus op de mond. Ik proef mijn eigen sappen en de geile spermalucht borrelt op uit haar maag.

Ik zal dit niet gauw vergeten.

Hagar DeLieverd

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *