Eerste keer parenclub

()

Hallo! Ik ben Tim, een veertiger en in de fleur van mijn leven. Ik ben getrouwd met een schat van een vrouw en we hebben drie kei-leuke kinderen. Een druk leven zorgt ervoor dat we soms niet genoeg tijd maken voor elkaar en dat erotiek en seks niet altijd ten volle beleefd worden. Wat ik hier met jullie deel zijn geen verzinsels, al moet ik eerlijkheidshalve toegeven dat ik hier en daar wat kleine wendingen instak. Enfin… het gaat dus over onze weg naar een spetterend seksleven waarvan ik jullie over onze eerste keer vertel.

Ik ben een nogal potente kerel en enkele jaren geleden besloot ik voor mezelf dat ik eigenlijk wilde kijken wat onze mooie wereld nog meer te bieden had op erotisch gebied. Ik bekeek wat websites en kwam voor mezelf te weten dat ik dolgraag wel eens naar een parenclub wilde. Ik was nieuwsgierig over hoe het er aan toe zou gaan en hoe het zou zijn om met andere mensen intiem te zijn. Toen ik het met knikkende knieën aanbracht bij mijn echtgenote reageerde ze eerst eerder verrast en wat weigerachtig, maar toen we enkele weken later in een publieke naaktsauna waren, werden we beiden zo geil van het zien van al dat moois rondom ons, dat we besloten om die avond toch de stap te wagen.

We zochten wat op het internet en kozen een club uit. Ik deed met knikkende knieën een telefoontje naar de club om wat meer informatie te vragen. We wisten immers niet hoe… wat… duizend vragen in ons hoofd. De eigenaar zei me dat het zaterdag was, dat wilde ‘koppelavond’ zeggen. Er mochten enkel koppels en singel lady’s binnen, geen mannen alleen. Het eerste deel van de avond verliep en pas om half elf was het ‘lingerie-time’ en moest de kledij onverbiddelijk uit! Dit maakte dat mijn echtgenote zich toch wat geruster voelde.

Het voelde voor ons allebei nu al heerlijk geil om zo bezig te zijn met het kiezen van de club, onze outfits, enz.… Wat was het spannend. We gingen uitgebreid samen onder de douche, en elk spleetje en bubbeltje van onze lichamen werd goed onderhanden genomen, ik hielp m’n vrouwtje met haar rug, en mijn handen gingen naar haar prachtige billen. Mijn echtgenote heeft mooie ogen, borsten met mooie roze tepeltjes, heerlijke rondingen en ze heeft echt een prachtige kont! Mijn handen gingen van haar billen naar haar borsten die ik heerlijk liefkoosde. Ik kneep even in haar tepeltjes en hoorde hoe ze genoot. Mijn handen gleden af naar haar kutje en ik begon haar te vingeren, ze hield het bijna niet meer en duwde me achteruit. “De rest is voor straks” zei ze me met een ondeugende blik. Ik maakte mezelf dan maar verder schoon en gaf extra aandacht aan mijn ‘bobbel’. Ik genoot van mijn eigen aanraking en moest me inhouden om mijn lading niet te verspillen. Mijn vrouwtje deed er nog een schepje bovenop en gaf een heerlijke pijpbeurt. Ze genoot er duidelijk van om me zo geil te zien. Haar tongetje draaide rondjes rond mijn eikel en het tipje van mijn lul nam ze telkens weer heel even in haar heerlijk warme mond. Wat was het heerlijk.

Nadat ik tot drie keer toe mijn hete lading net kon binnen houden en niet op haar gezicht spoot, besloten we dat het tijd was om onze sexy outfits aan te doen. Ikzelf had een zwarte spannende boxer aangedaan waar mijn lul net in paste. En mijn vrouw had een mooie lederen korset aangedaan dat ze enkele weken voordien op de erotica-beurs kocht. Haar borsten sprongen er bijna uit. Een toffe jeans en wit hemd bij mij, en een leuk kleedje met zeer diep decolleté bij haar maakte het geheel af. Enfin, wij dus de auto in en op weg. Onderweg spraken we over wat er zou kunnen gebeuren, en wat we wilden en niet wilden. Maar vooral de onbekende factor zorgde voor een ongelofelijke erotische spanning. Toen we uiteindelijk bij de club aankwamen werden we welkom geheten door een prachtige dame, die onze gastvrouw bleek en ons zou rondleiden in deze speeltuin voor volwassenen. Ik weet ondertussen dat ze de vijftig gepasseerd is, maar mijn GOD… wat zag ze er goed uit. Een mooi figuurtje, heerlijke blonde lokken tot halfweg haar rug, stralende ogen en op de koop toe lekkere dikke borsten! Na de rondleiding waar het restaurant, de disco, de douches en uiteraard de speelruimten aan bod kwamen namen we afscheid van onze chaperonne en gingen we een drankje bestellen aan de bar.

Het viel ons op hoe vriendelijk de andere bezoekers van de club waren. Het was kei gemakkelijk om een praatje te slaan. De sfeer was eerder ontspannen. Toch zag iedereen er al behoorlijk sexy uit en voelde je de ogen die je ter plekke uitkleedden. We aten een hapje in het restaurant en gingen de disco in. Iedereen stond gezellig in groepjes bijeen te keuvelen, en je zag hier en daar nog wat koppels die net zoals wij, eerder wat meer afwachtten en vooral hun ogen de kost gaven, waarschijnlijk ook de eerste keer bedacht ik me. We zeiden niet zoveel tegen elkaar maar begrepen elkaar zonder woorden. Eerste indruk: het beviel ons eigenlijk wel. Het werd later op de avond en lingerie-time, we gingen de kleedkamers in en in no-time waren we klaar.

Overal waar ik keek zag ik vrouwelijk schoon, en ik kreeg regelmatig een knipoog of een lachje toegeworpen. Mijn vrouw genoot duidelijk ook van het schouwspel en gaf haar ogen de kost, terwijl ze zelf ook heel wat geile blikken van mannen kreeg. We stonden ondertussen bijna op ontploffen en besloten een toertje te maken. We zagen plots dat er ook een ruimte was met een groot scherm, een ‘pornobioscoop’ dus, deze was slechts afgesloten van de disco door middel van een flinterdun gordijn waar je perfect kon door kijken. Hier was niemand anders en we ploften ons in een van de gemakkelijk sofa’s die er stonden. We keken naar de film die werd afgespeeld.

Er speelde zich net een scene met een heerlijke pijpbeurt af, het zag er op dat moment ongelofelijk geil uit. De dame in de film zat op haar knieën en keek recht in de camera en zoog aan een behoorlijk lange paal. We betasten elkaar wat en mijn vrouw haalde mijn stijve lul uit mijn broek, ze ging in precies dezelfde houding zitten als de dame uit de film, en we speelden de scene na, wetende dat eigenlijk iedereen ons kon zien. Wat was het heerlijk om tegelijk naar de film te kijken, en mijn vrouw haar heerlijke lippen rond mijn eikel te voelen, het was alsof we in de film zaten. Er kwam een tweede koppel binnen en al snel was dit koppel ook ‘bezig’. Het voelde wat onwennig, maar tegelijk ook ongelofelijk geil! We lagen daar naast een ander koppel en deden gewoon ons ‘ding’. Ik hoorde gekreun langs alle kanten, de dame in de film zat te rijden op haar ‘mannetje’ en de vrouw van het koppel langs ons genoot er ook met volle teugen van dat ze gevingerd werd door haar vent.

Ze zat recht in de zetel met haar benen wijd open en kneedde haar borsten. Ze kreunde en kreunde. Toen haar man naar beneden ging om haar oraal te verwennen nam ze hem bij zijn haarbos en duwde zijn gezicht diep in haar liefdesgrotje. Mijn vrouw stond recht en deed teken dat ze me wilde gaan berijden. We zaten ondertussen vlak bij het andere koppel, mannen in de zetel, vrouwen bovenop. Ik zag dat de vrouwen elkaar regelmatig aankeken. De spanning was nu echt te snijden. Ik nam mijn vrouw haar hand en begeleidde die naar de borsten van de andere vrouw. Beide vrouwen genoten duidelijk. Even later gingen de dames heerlijk aan het tongen, Mijn vrouw stond wat later recht en ging gebogen voor me staan, ze trok aan mijn paal zoals ze nog nooit eerder had gedaan, zo heerlijk was het. Ook de andere vrouw liet zich niet onberoerd, ze begon mijn stijve lul te strelen terwijl ze nog steeds bovenop haar eigen mannetje zat. Haar borsten dansten op en neer. Wat een heerlijk schouwspel. Ik masseerde het klitje van de vrouw terwijl ze haar man verder neukte. Al snel kwam ze met een luide kreun klaar. Ik voelde haar heerlijke kut-sappen over mijn vingers lopen en ik hoorde dat de man het bijna niet meer hield.

Ik nam mijn vrouwtje haar hand en zette haar op haar knieën in de sofa, met haar gezicht naar het andere koppel gericht. Ik neukte haar stevig door en nu waren het haar borsten die heerlijk aan het dansen gingen. Terwijl ik haar stootte, masseerde de andere man haar borsten en zoog aan haar tepeltjes, die combinatie maakte dat ze al snel hijgend een hoogtepunt beleefde, ik kreeg ondertussen een heerlijke tongzoen van de dame, en spoot mijn dikke stralen in het poesje van mijn vrouwtje. Wat was dit lekker geweest. We lachten even naar elkaar, een beetje beschaamd, maar tegelijk ook enorm gelukkig omdat we dit met elkaar hadden gedeeld. We zijn nog even iets gaan drinken aan de bar en nadien voldaan huiswaarts gekeerd.

We besloten om zeker nog eens terug te gaan. Dit was het begin van een nieuw hoofdstuk in ons liefdesleven.

My confession

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Eerste keer parenclub”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *