Tweelingbroers

()


Mijn naam is Miriam en neem jullie mee in mijn seksuele ervaringen uit mijn jonge jaren als 18-jarige tot begin dertig. Dat was in de jaren tachtig en negentig. Hier mijn vijfde waargebeurde verhaal. Ik zal me nog even voorstellen. Ik ben een in Amsterdam geboren en getogen halfbloedje. Mijn vader is Surinaams en mijn moeder een echte Amsterdamse. Ik ben 1.58 m klein, woog toen ca. 48 kilo met cup maat 70 C. Na de Havo ben ik naar de dansacademie gegaan en werkte ik in een café en later naast het dansen op kantoor.

Ik was twintig en danste bij een showballetgezelschap voor tv-programma’s. Ook was ik met Iris, mijn beste vriendin, de achtergrond dansers van een Nederlands popduo. Hierdoor hadden we enige bekendheid gekregen in de scene. We werden geregeld ingehuurd om te dansen op feesten en in commercials. Zo hebben Iris en ik de tweeling Robin en Patrick leren kennen, die samen een reclamebureau runden. Iris kreeg al snel wat met Patrick en trok bij hem in. Iris een mooie blonde meid van ook twintig, even klein als ik met een dezelfde lichaamsbouw. Mijn kont is wel wat ronder. Wat wil je. Ik ben een halfbloedje en Iris een echt blondje. Met Iris en de tweeling ging ik vaak mee naar hippe feesten. Robin vond mij wel leuk, maar hij was niet mijn type. Oudere mannen van in de dertig en zeker in een mooi strak pak hadden mijn voorkeur (lees mijn eerdere verhalen; Weekendje weg met schoonfamilieChic restaurant), maar Robin had het niet. Hij en Patrick waren vierendertig, droegen pakken, maar ze waren slungelig lang. Leuke mannen, maar niet voor mij. Eigenlijk was ik na die nacht met Gerard niet aan een relatie toe. Ik was toen gewoon verliefd op Gerard (zie mijn vorige verhaal De jonge docent.) 

Iris had mij meegevraagd naar een feest. Vooraf zouden we wat drinken bij Robin thuis in de Jordaan. Het feest was daar immers om de hoek. Ik had me daar opgekleed met een korte wijde rok en een strak topje. Robin had een prachtig modern appartement in een oud grachtenpandje. Iris en Patrick lagen al op de bank toen ik binnenkwam. Robin had heerlijk hapjes op tafel gezet en schonk ook voor mij een glas cava in. De stemming zat er goed in. Robin schonk rijkelijk de cava en we dansten op de muziek van videoclips op MTV. Het donderde en bliksemde buiten. Robin opende daarom een nieuwe fles cava. De gesprekken werden er niet intellectueler op. Iris vroeg zich op een bepaald moment af of Robin en Patrick helemaal gelijk zijn. Naïef als ik was zei, “Nee, ze hebben een andere kleding smaak en een ander kapsel”. Iris reageerde direct, niet geheel nuchter meer, “ik bedoel zijn hun lullen ook hetzelfde”. “Zou je mijn lul herkennen als Robin en ik naakt voor je staan” vroeg Patrick. “Tuurlijk” reageerde Iris.

De twee mannen keken elkaar aan. Ze kleedden zich uit en ik zette Iris een baseball cap op, zodat zij de gezichten van de tweeling niet kon zien. De twee magere slungelige mannen stonden in hun blootje voor Iris. Iris bekeek de half-stijve pikken. Haar handen pakten de pikken vast en ze kneep in de balzakken. Langzaam werden de pikken harder en stijf. “Ik weet het niet” zei Iris. Ze likte de ene lul en daarna nam ze andere lul in haar mond. Ik lag in een zitzak en keek het tafereel van enige afstand aan. De mannen hadden hun ogen gesloten. Ze genoten van Iris, die de lullen kneedde en één voor één pijpte. “Ik weet het nog niet”. Ze ging er nu goed voor zitten, maakt er echt werk van. Met beide handen en mond pijpte ze de twee mannen om en om. “Ik ga ze klaar laten komen, zei ze. Dan kan ik het verschil proeven”. Ik keek vanuit de zitzak toe. Alsof ik naar een pornofilm keek. Wat geil hoe Iris vakkundig en vooral enthousiast pijpte. Het voorvocht en kwijl liepen langs haar mond. Ik voelde mijn eigen kutje nat worden. Trok mijn benen op en mijn rok omhoog, zodat ik met mijn vingers over mijn kutje kon wrijven. De mannen gingen steeds zwaarder ademen. Robin zag ik als eerste verkrampen. Iris voelde het ook en nam direct zijn pik in haar mond. Met een zucht en een kreun spoot hij zijn lading in Iris haar mond. Iris slikte het sperma door, likte haar lippen af en zoog Robins pik schoon. “Ik weet het nog niet” en nam de ander pik in haar mond. Vol overgave pijpte ze haar vriend. Robin en ik keken met bewondering naar haar pijpkunst. Mijn vingers gleden mijn kletsnatte kutje in. Zo geil als Iris was zo voelde ook mijn kutje aan. Ook Patrick spoot zijn sperma in haar mond. Met een grote grijns zei Iris. “Dit is Patrick” terwijl het geil langs haar mond droop. Met een grote smile zei ze, “Patrick heeft minder sperma, hij is vanmiddag al twee keer in mij klaargekomen.”

Iris keek triomfantelijk naar mij. “Je zit je aan mij op te geilen” lachte ze. Ik haalde snel mijn vingers uit mijn kutje. Ik lag niet echt elegant in de zitzak met mijn benen wijd omhoog. Ook de twee naakte mannen met hun half-slappe lullen hadden vol zicht op mijn natte slipje. Iris kroop naar me toe. Trok in een beweging mijn slipje uit. Zo geil had ik haar nog nooit gezien. Ze duwde haar gezicht in mijn kruis. Ik voelde haar tong over mijn lipjes gaan en mijn kutje in en uit. Ze zoog aan mijn klitje en ik voelde vingers mijn kutje ingaan. Ik sloot mijn ogen. Ze wist mijn gevoelige plekje te raken. Mijn geil droop uit mijn kutje. Voor het eerst een vrouw tussen mijn benen. Vrouwen weten hoe en waar te likken en met een kutje te spelen. Het sidderde tussen mijn benen. Iris beet in mijn lip. Direct mijn climax.

Warm kleverig vlees drukte tegen mijn mond. Ik opende mijn ogen en zag de pik van Robin voor mijn neus. Ik duwde die weg en zag Patrick achter Iris kruipen. Haar jurk omhoog doen en met een stoot zijn pik in haar beuken. Haar hoofd beukte tegen mijn schaambeen, waarna ze doorging met mijn kutje likken, op het ritme van Patrick ’s neukwerk. Robin duwde weer zijn pik tegen mijn mond. Voor ik het me realiseerde had ik zijn pik in mijn mond en pijpte hem. Ik pakte zijn ballen vast. Kneedde die, bewerkte zijn eikel stevig met mijn lippen en beet zachtjes in zijn eikel. Voor hij het zelf wist kwam hij klaar. Net op tijd haalde ik zijn pik uit mijn mond. Zijn lading spoot hij op de zitzak. Gelukkig niet in mijn gezicht en op mijn kleding. Niet veel later kwam Patrick in Iris klaar. Iris bleef mij met veel liefde, zachtjes beffen en vingeren. Heel langzaam en zacht gingen haar vingers mijn kutje in en uit terwijl ik haar mond en tong over mijn klitje voelde gaan. Heel gelijkmatig kwam mijn hoogtepunt naar boven. Lang kon ik het tegenhouden en beheersen tot haar vingers mijn g-spot raakte. Iris rolde van me af. “Mm… wat smaakt jouw kutje aangenaam.” Ik antwoordde: “Wat doe je dat heerlijk.”

Robin had alweer de glazen gevuld. Iris was helemaal op drift. Na een minuut of tien schreeuwde ze “nu wil ik Robin in me!” Ze deed haar jurkje en haar bh-tje uit. Patrick had wel zin in mij. Ik eigenlijk helemaal niet in hem.

“Toe nou, ik wil door Robin geneukt worden en Patrick wil al tijden jou neuken” smeekte Iris.

“Oké dan, maar alleen met condoom.”

“Die liggen in mijn nachtkastje” zei Robin. Patrick was al op weg en Iris ging voorover op de eettafel liggen. Ze deed haar benen uit elkaar. “Neuk me, neuk me hard” zei ze tegen Robin. Gewillig ging hij achter haar staan. Stopte zijn pik in haar, neukte en beukte zo hard hij kon. “Harder, harder” schreeuwde en krijste Iris.

Patrick deed het condoom om. Ik duwde hem in de zitzak. Pakte zijn pik, schoof die mijn natte kutje in. Kneep mijn kut-lipjes strak om zijn lul. Kantelde mijn bekken ritmisch en snel over zijn eikel en in en uit mijn kutje. Zo snel als mogelijk moest hij klaarkomen. Dat deed hij met een brul. “Wat kan jij geweldig neuken.” zei Patrick. Snel ging ik van zijn pik af en viel in een van de stoelen. Robin bleef zijn pik maar in Iris stampen tot ook hij klaarkwam. Iris strompelde naar de bank. Patrick schonk nu de glazen vol. We dronken en rookten kijkend naar de videoclips.

Ik werd wakker van gekrijs en geschreeuw. De tv stond nog steeds op MTV met videoclips. Het geluid kwam uit de slaapkamer. Ik stond op en raapte mijn slipje op, deed het aan en liep de gang in naar waar het geluid vandaan kwam. Ik keek naar binnen en zag Iris op het bed liggen seksen tussen de tweeling in. Ik ging nog naar de badkamer voor de wc en om me op te frissen en daarna de deur uit en naar huis.

De volgende dag hadden we een opname van een tv-programma. Iris kwam net op tijd binnenrennen. Na afloop van de opname zei ik tegen Iris, dat ze slecht had gedanst. “Ja, weet ik,” zei ze. “Ik heb pijn in mijn kutje en anus. Robin en Patrick hebben me vannacht en vanochtend tussen hun sandwich genomen.” Ik wist niet dat Iris een dergelijk geil wijf was. Iris is nog steeds een van mijn beste vriendinnen. Een paar maanden na deze avond zijn Iris en Patrick uit elkaar gegaan. Niet veel later is Iris bij Robin ingetrokken. Ze zijn nog steeds samen en hebben ondertussen twee volwassen jongens.

MiriamS

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *