Geen verbeelding

()


In de late ochtend kwam ik aan strand en duinen. Ik passeerde strandhuisjes waarvoor vrouwen uitdagend in de zon lagen. Het ronde vlees ingeklemd onder de badkleding. Ook het nieuwe buurmeisje zat in de zon, in de strand schommel naast het huisje aan de duinrand. Ze lag half onderuit en haar gebruinde lichaam was gedeeltelijk zichtbaar. De rest werd bedekt door het goudgele overhemd dat ze aanhad. Ons contact begon met een warm “hallo!” en daarna volgde haar opmerking over de hoge temperatuur. Ook vroeg ze of ik toevallig zonnebrandolie of crème bij me had. Het flesje olie werd snel door mij opgezocht en met een gul gebaar aan haar overhandigd. We kwamen zo oog in oog te staan en eigenlijk de eerste keer zo dicht bij elkaar. Met een spontane beweging maakte ze de knoopjes los en vluchtig gleed het zijden overhemd van haar bronzen schouders.

De zon kietelde de nauwe bikini die ze eronder droeg. De gezwollen tepels waren duidelijk zichtbaar door de donkere stof. In het kuiltje van haar navel glinsterde een druppeltje. Mijn ogen gleden snel van buik naar dijen en uiteindelijk ook vluchtig naar de plek van de bedekte venusheuvel. Had ze dit gezien? Het viel mij wel op dat haar bruine ogen korte tijd naar de lichte bolling in mijn boxershort keken. Snel keek ze weer omhoog en stond ze in een elegante beweging op. Ze vroeg mij naast haar te komen zitten in de grote schommelbank. Ze gaf aan dat ze wat koels te drinken ging halen. Snel was ze terug met een dienblad met daarop een koele fles groene drank en een glas ernaast.

“We moeten helaas samen uit één glas drinken.” sprak ze verleidelijk. De bank bewoog toen ze zich weer in de kussens naast mij nestelde. Met een snel gebaar tilde ze mijn T-shirt op en dwong me die uit te doen. “Vind je het goed dat ik mijn topje af doe?” was haar vraag. De donkerbruine ogen glinsterden en nog geen seconde later priemden de bruine tepels ondeugend naar voren. De zon bescheen de grote borsten die mooi rond en vol afhingen. Met haar hand streek ze even over de beide tepels en een klein schokje was zichtbaar, of was het verbeelding. “Het voelt zo fijn met mijn tieten zo vrij in de zon. Hier neem een slok” was de opmerking. Het drankje bevatte duidelijk alcohol, had een stroperig karakter en was mierzoet. Snel nam ze ook een paar slokjes en likte de rand van het glas af.

Geheel onverwacht volgde er een kus. Haar gekoelde lippen raakten de mijne. De geur van haar loshangende zwarte krullen prikkelde mijn neusvleugels. Handig deed ze het lange haar in een staart en ging daarna woelend achterover liggen in de kussens. De beide borsten bewogen erotisch heen en neer. Een van haar lange bruine benen werd wat opgetrokken en de blote voet raakte mijn blote bovenbeen. Met een zwoele glimlach bewoog ze haar voet, met rood gelakte nagels, naar de band van de boxershort en friemelde haar tenen eronder. Ik nam haar enkel in mijn hand en gleed met mijn andere hand langs haar sexy been dat een heerlijk geur verspreidde. Verder ging mijn gulzige hand over het zachte warme dijvlees en mijn vingers bereikten de rand van haar broekje. Dat we onszelf aan het opgeilen waren was overduidelijk.

Er werd niets gezegd. Nog een slok van het zoete drankje en snel volgde er nog een. Met haar hoofd was ze nu half tegen mijn schouder aan komen liggen. Met haar slanke behendige vingers bewerkte ze mijn kleine tepels. Met haar andere hand masseerde ze haar eigen borsten en trok ze soms aan haar donkere tepels. Opeens legde ze haar ene been met een atletische beweging ze over de mijne. Ze zat nu half bij me op schoot. Haar ademhaling was nu goed hoorbaar en haar borst met harde tepel schuurde langs mijn borsthaar. Haar hand was nu vanaf de bovenrand geheel in mijn boxershort verdwenen, de andere hand had de weg gevonden naar de balzak via een van de wijde pijpen. In de ingewikkelde positie waar we in zaten, waren mijn armen de hare gekruist. Mijn rechterhand stopte met kneden en liet haar heerlijk zachte borst voor wat ze was en gleed naar beneden langs de bezwete buik in het broekje.

Direct vonden mijn zoekende vingers de grote schaamlippen. Alles werd door de strakke bikini stof samengedrukt. Niet voor lang. De elastische band van het nauwe broekje moest eraan geloven. Deze scheurde vanwege mijn krachtige polsbeweging en zo gaf de bikinistof alles vrij en kwam het strookje schaamhaar in zicht. Ook geurde het nu naar haar kruidige geilheid. Tussen de schaamlippen voelde haar kutje overdadig heet, plakkerig en in het midden boternat. Het zwaar ademen van de opgewonden jonge vrouw ging over naar meer schokkerig zuchten. Mijn vingers gleden zachtjes heen en weer tussen de paars rood gezwollen lippen, die nu ook zichtbaar waren. Ze werden voelbaar gladder en natter. Haar genotsknopje gaf ik zachte roterende veegjes en het reageerde op elke beweging, gevolgd door het kortstondig rillen van haar zachte billen tegen mijn harde pik.

Mijn boxershort werd door haar verder naar beneden getrokken. Behendig kneep ze het eerste glijvocht uit mijn zwaar gezwollen eikel, die hierdoor kloppend in de zon kwam te staan. Ze likte haar vingers af en gaf me direct daarop een natte tongzoen. Het wilde roeren van haar zilte tong maakte me nog geiler. Ritmisch en alsmaar heftiger deden onze handen het geile masturbatiewerk voor elkaar. Het hoogtepunt naderde. Onze hoofden lagen nu tegen elkaar. Samen hijgend. Haar hete adem als een haardroger in mijn gezicht. Alles bestond nu uit zweet en heftig over elkaar glijdend vlees.

Het hoogtepunt werd als eerste door haar bereikt. Haar billen schokten tegen mijn schoot. Haar mond en tanden werden voelbaar in mijn hals. Haar dijen rilden voortdurend. Haar kittelaar draaide ze met grote kracht tegen mijn handpalm, haar kutspieren grepen mijn middelvinger vast. Deze die diep stil hield in haar knijpende schacht. De extase van haar lichaam was enorm, ze huilde zowat half van genot. Dezelfde helse genotscheuten deed haar greep rondom mijn lul even heftig pulseren, waarna de laatste paar rukjes verslapten. Voldoende. Het moment was ook voor mij bereikt om in een eerste schok mijn billen omhoog samen te knijpen. Ik tilde zo haar naaktheid tegen me aan en mijn zaad pomp schokte ongehoord heftig en lang. Het spermavocht schoot krachtig over haar verslapte trekhand, ook haar onderarm en buik werden volledig bespoten en glom van het heldere roomzaad. Een overdadige geur van vers zweet en geile sappen omringde ons. Onmiddellijk volgde een omstrengeling van elkaar en zo gleden we weg in een eindeloos roesgevoel.

Zuda

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *