Onder de straatlantaarn

()


De zomernacht is stil. De stad slaapt. De straten waar we lopen zijn het domein van de katten. Onze voetstappen weerklinken tussen stenen en beton. Veruit de meeste vensters zijn donker. Toen ze huiverde heb ik mijn arm om haar schouder geslagen. Ze vervolgde de zin die ze tegen me sprak, alsof dat vanzelfsprekend was. Vertrouwd en ook intiem was onze avond uit. Ik weet niet meer precies wanneer ik de spanning merkte. Ze moet zich toch bewust geweest zijn van de duizelingwekkende vergezichten in haar decolleté, die ze me gunde? Van de terloopse blikken, haast willekeurige aanrakingen? Wie had ons gesprek eigenlijk bij ‘seks’ gebracht?

We houden stil bij haar portiek. Ik laat mijn arm van haar schouder glijden. Met mijn handen in mijn zakken bekijk ik haar. Ze zoekt haar sleutels in haar tas. Ze weet het al. Ik ben nieuwsgierig. Ze spreekt tot mijn verbeelding. Dat weet ik niet pas sinds vannacht. Ze kijkt me aan. Neigt haar hoofd. Heeft haar glimlach niet een zweem van dubbelzinnigheid? Ze doet twee passen naar me toe. Ze strekt zich naar me uit en drukt haar lippen op mijn wang. Haar kus duurt net te lang om slechts beleefd te zijn. Dan kijkt ze me van onder haar wenkbrauwen aan. “Bedankt voor de fijne avond.”

Die ambigue glimlach als ze zich omdraait naar de deur. Ik wens haar goede nacht. Hoe het afloopt, merk ik wel. Dat hoeft niet noodzakelijk hier en nu. Als het moet, zal het toch ooit wel gebeuren. Een geblazen kus, dan verdwijnt ze door de deur. Ik draai me om. Snuif de geuren van de lauwe zomernacht. In de verte slaat een klok. De spanning tussen haar en mij galmt na in mijn lijf. Genieten. Ik doe een stap of twee. Dan klinkt een stem.

“Stop.”

Onder de straatlantaarn voor haar huis blijf ik staan. Ik hoor bedaarde stappen. “Staan blijven”, antwoordt de stem op mijn neiging me om te draaien. Ik voel iemand vlak achter me. Enkele ogenblikken gebeurt er niets. Dan voel ik een hand op mijn bil. Een arm reikt om mijn bovenlijf. Een hand met uitgespreide vingers rust op mijn borst. Ik voel de warmte van een lichaam aan mijn rug. Twee borsten net onder mijn schouderbladen. “Je dacht toch niet dat ik je zomaar laat gaan.” De stem klinkt zacht, maar bestemd. Beduidend heser dan eerder nog die nacht.

De vingers openen een knoopje van mijn bloes. Strelen de goudblonde haartjes op mijn borst. Tergend schuurt een nagel langs mijn tepel. Ik voel haar begeerte. Ook in de vingers van de hand op mijn bil. Ze knijpen brutaal in het stevige vlees. Dan voel ik de hand op mijn borst traag omlaag glijden. Achter mijn gulp spant zich mijn geslacht. Verder glijdt de hand. Ze vindt de welving in mijn kruis. Een goedkeurend kreuntje welt op uit haar keel. De vingers voelen hoe mijn ontwakende lust zich feilloos aftekent onder het linnen van mijn broek. Ik hoor mijn hartslag ruisen in mijn oor.

Dan doen de vingers iets wat mij een ogenblik de adem beneemt. De rits van mijn broek trekken ze omlaag, millimeter voor millimeter. Heel even glipt er een naar binnen. De hand van mijn bil vergezelt de ander bij de sluiting van mijn riem. Ze openen haar zonder mankeren. De knoop van mijn broek volgt. Onder het gewicht van de riem glijdt de broek van mijn heupen. De metalen tik als de sluiting het plaveisel raakt, verscheurt een ogenblik de stilte van de straat. Daar sta ik, met mijn broek op mijn enkels.

Ten laatste op dit moment moet ze hebben ontdekt dat ik onder mijn broek een string draag. Haar vingers verlustigen zich aan mijn onderlijf. Ze strelen langs de haartjes op mijn onderbuik, vlak boven het elastiek. Ze glijden langs het geslacht dat kloppend bekneld ligt achter de zwarte stof. Achter mijn rug voel ik haar borsten nadrukkelijk op en neer gaan. Een vinger glijdt in de warmte van mijn lies. Beroert de gladde huid van mijn verstrakte scrotum. De palm van haar andere hand wrijft ze nu vrijpostig op en neer langs de volle lengte van de welving in mijn kruis. Ik voel de begerige kleverigheid in haar aanraking. Ik voel de hitte in haar lijf dat ze koortsachtig tegen het mijne schuurt.

“Staan blijven”, herhaalt ze hijgend.

Mijn blik heb ik omlaag gericht. Ik zie hoe haar hand de aangespannen stof terzijde schuift. Mijn pik springt tevoorschijn. Traag pulseert hij op het ritme van mijn hart. Ik voel de nachtwind langs mijn blote huid. Ik huiver. Het is genot dat een ogenblik mijn huid verstrakken doet. Ze voert een vinger langs de lengte van de schacht. Naar voren, waar bij de tip van mijn eikel de voorhuid is geweken. Ik volg de schaduw op de zachte huid. De vinger volgt de onderkant, helemaal naar de ronding van mijn zak. Haar vingers sluiten zich eromheen. Haar andere hand legt ze rond mijn pik. Haar vingers betasten me. Wat ze vinden is ferm en handzaam. Kennelijk lekker genoeg om schaamteloos aan te raken. Ze zucht. Gespannen wacht ik af. Ze heeft besloten dat het haar nacht is.

Eerst strelen de vingers rond mijn pik. Dan sluiten ze zich. Haar hand glijdt op en neer. Zweet prikt bij mijn haargrens als het besef ten volle doordringt. Ik sta hier midden op straat. In het licht van een lantaarn. Met mijn broek op mijn enkels. En een vrouw staat mij af te trekken. Het besef stuurt een geile huivering door mijn lijf. Ik klem mijn kaken op elkaar. Ze bemerkt mijn sensatie. Streelt haar vrije hand over mijn borst en grinnikt malicieus. Zou dit door haar gedachten zijn geschoten toen bij ons afscheid die dubbelzinnige glimlach over haar gezicht gleed?

Vaardig is haar hand. Ze ontremt mijn lust. Dan speelt ze met mijn verlangen me te ontladen. Ik kijk toe hoe haar vingers de druppel vinden die is opgeweld op de tip van mijn tot barstens toe gezwollen eikel. En het vocht er traag over uitsmeren. Op mijn geile zuchten reageert ze door haar schaambeen aan mijn kont te drukken. Weer klem ik mijn kaken op elkaar. Ze houdt in. De andere hand gaat van mijn borstkas naar mijn bil. Ik voel haar nagels langs de huid op en neer schuren.

“Wat ben je toch een lekkere vent…” hijgt ze in mijn oor. De hand rond mijn pik voert het tempo weer op. Ik span de spieren in mijn benen. Weer haar hese stem: “Ik wil je voelen klaarkomen…” Ik voel haar greep verstrakken rond mijn pik. Ik voel het laatste restje weerstand wijken. Ik druk mijn onderlijf naar voren. Mijn onderdrukte zucht klinkt als een schreeuw in mijn oren. Ik kom klaar. Twee stralen zaad belanden op de roodbruine bakstenen van het plaveisel. Een heftige siddering gaat door mijn lijf, terwijl haar hand de laatste druppen tevoorschijn dwingt. Ik voel de hitte van haar lichaam tegen mijn rug. De hand komt tot rust. Blijft nog enkele ogenblikken rond mijn weer krimpende pik. Dan haalt ze haar weg. Met de andere hand geeft ze een klapje tegen mijn bil.

“Hijs je broek op”. Ik doe wat ze vraagt. Mijn nog half stijve, plakkerige geslacht frommel ik in mijn string. Ze geeft me toestemming me om te draaien. Weer kijkt ze me van onder haar wenkbrauw aan. Op haar wangen gloeit een blos. Gedachteloos glipt haar wijsvinger tussen haar getuite lippen. Weer haar glimlach. Onmiskenbaar stout.

“Nu mag je naar huis.” De grijns die op mijn gezicht verschijnt, is vast en zeker smerig. Weer blaast ze me een kus. Dan draait ze me haar rug toe. Verdwijnt in de portiek. Ze kijkt niet om.

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *