Kamertje per uur

()

De telefoon rinkelt …

“Hallo Annick, alles goed?”

“Hallo John, ja en ja.” We lachen allebei om ons vertrouwde grapje, de tweede ja betekent dat ik zin heb in hem.

“Vrijdag ben ik in de stad,” zegt hij veelbetekenend.

“Even nadenken … ja, ik ben vrij!”

“Geweldig, ik verlang ernaar je in mijn armen te houden.”

“En ik hunker naar jouw zachte zoenen.”

“Waar kunnen we afspreken?”

“Als we het intiem willen houden moeten we ergens een plekje zoeken, we zouden een kamertje kunnen huren.”

“Wow, dat heb ik nog nooit gedaan, jij wel?”

“Nee, maar een vriendin vertelde er over.”

“Het lijkt me wel spannend, kon ze je een adres aanbevelen?”

“Ja, ik zal het je doormailen.”

“Dat is heerlijk lieverd, ik verlang zo naar je.”

“Ik ook, soms kan ik aan niets anders denken.” We sluiten het gesprek af en ik stuur John het adres door. Het antwoord komt snel. Hij heeft zelf even de mogelijkheden gegoogeld, ze variëren van porno-achtig met gekleurde lampen en seksvideo’s tot knusse hotelkamers die er huiselijk uitzien … op de reuzegrote spiegel na. John wil het aanbevolen adres uitproberen en we spreken af om vooraf in een rustige taverne iets te gaan eten. Ik hoop dat het snel vrijdag is.

Op de bewuste dag kom ik als eerste in de taverne aan, ik kies een tafeltje vanwaar ik de deur in de gaten kan houden en fixeer in spanning de ingang. Een paar minuten later zie ik zijn jongensachtige haardos boven de mensen uitsteken. Dan verschijnt zijn lieve gezicht en hij komt op me toe. Nonchalant vraagt hij of hij aan mijn tafeltje mag komen zitten, we durven elkaar niet kussen in het openbaar maar de vonkjes in onze ogen verraden ons verlangen. Nog even wachten, fluisteren onze lippen. We bestellen broodjes en koffie maar merken nauwelijks wat we eten, zo gaan we op in elkaar. Al snel doet John een teken naar de uitgang en glimlachend begeven we ons naar ‘ons’ adresje. Het ligt in een rustige straat, we moeten zelfs even zoeken maar zien dan een discreet uithangbord. De voordeur is los, we stappen aarzelend een smalle rood beschilderde gang in. Achter een loket zit een vrouw die ons overvalt met de vraag “Met of zonder bad?”

Onwennig kijken we elkaar even aan, John kiest een gewone kamer en de vrouw verwijst ons naar nummer vijf op de tweede verdieping. Giechelend wagen we ons in de krakende oude lift, waar ik plots vaststel dat we geen sleutel gekregen hebben.

“De deur zal open zijn,” denkt John. Inderdaad, alle vrije kamers zijn los, soms staat de deur open en in één van de kamers zien we een bed met verkreukelde lakens. Verder op de gang horen we gekreun en gesteun, het werkt op onze lachspieren en we haasten ons naar kamer vijf.

Het is er donker, we ontdekken een paar lichtknopjes die de witte lakens beurtelings in felblauw of vuurrood licht dompelen. Lacherig laat ik me op het bed neervallen en kies het blacklight. John trekt zijn broek en hemd uit, zijn witte boxershort is grappig flashy blauw. Zijn buik en dijen, lijken zuiders donker, ik streel verlangend zijn zachte huid en begraaf mijn vingers in de malse plooien rond zijn middel. Hij geeft me een van zijn special-sexy zoenen terwijl hij me ondertussen probeert uit te kleden. Het is komisch om me uit een strakke jeans te wurmen zonder onze lippen van elkaar te halen. Als ik helemaal naakt ben, zegt hij bewonderend hoe mooi ik ben.

Mijn gretige vingers kruipen onder de rand van zijn onderbroek en raken zijn vochtig warme penis. Strelend tussen textiel en huid vinden ze hun weg naar het topje van zijn eikel, dat ontlokt hem een kreun van genot. Speelse vingers dansen langs de buitenkant over de opwindende bobbel, ik bevrijd hem uit het holletje en laat zijn boxershort naar beneden glijden, daarbij komt hij verleidelijk voor mijn gezicht zweven. Met een spitse tong geef ik hem een paar likjes, dan leg ik mijn tong er helemaal omheen, neem hem in mijn mond en zuig krachtig. Het doet John naar adem happen.

“Jij bent een lekker wijf,” zegt hij terwijl hij mijn kontje met twee handen omvat en er plagend tikjes op geeft. Op het witte laken doet het blacklight onze huid stralen en dat zweept ons op. De grote spiegel aan het plafond weerkaatst onze verstrengelde lichamen – John stevig gebouwd met een iets getinte huid, ik klein en tenger, mijn buik is heel licht. Elke beweging wordt verdubbeld door de weerkaatsing, het maakt ons dronken van opwinding.

“Ik wil je neuken,” hijgt John en hij sjort me in een bepaalde houding. Eerst begrijp ik niet waar hij heen wil, maar dan werk ik mee om op handen en knieën op de bedrand te gaan zitten, ik steek mijn kontje uitdagend ver naar achteren. John staat rechtop en streelt mij met zijn vochtige penis. Mijn kutje staat verlangend open, ik voel hoe nat en zacht ik ben. Als zijn glimmende eikel mijn opstaande clitje raakt, lijkt het of er vonken overspringen. Het is heerlijk om te voelen hoe zijn stevige en toch satijnzachte penis heen en weer glijdt, dat zweept me op en ik tast ernaar om hem bij mij naar binnen te brengen. John beweegt zijn penis snel heen en weer, in deze houding kan ik hem bijzonder diep in mij voelen. Een hevige stoot doet me kreunen en hij vraagt bezorgd of het pijn doet. Ik fluister: “Ga alsjeblieft door …”

Die aanmoediging maakt bij John alle remmen los en hij laat zich volledig gaan, hij spuit zich leeg en stimuleert me verder met zijn vinger tot ik heel snel ook het hoogtepunt bereik. Zijn penis is nog stijf genoeg om in mij te blijven, zacht glijden zijn handen over mijn rug en ik blijf heel stil liggen terwijl mijn lichaam zich intens om hem sluit. Plots glijdt zijn penis naar buiten, ik kijk tussen mijn benen en zie het zaadvocht dat op het laken druipt. Dat is zo sexy en opwindend, ik draai me om, neem zijn penis en streel hem met mijn wimpers, daarna laat ik hem in mijn verlangende mond glijden. Ik zuig hard en voel hoe hij opnieuw begint op te zwellen. Mijn tong maakt snelle bewegingen rond het randje van de eikel en dringt door in de diepste plooitjes, dan breng ik hem diep in mijn mond zodat John supergeil wordt en meebeweegt op het ritme. Steeds sneller, en plots voel ik een straal zaadvocht in mijn mond. John schreeuwt het uit van genot.

Dan gaat hij op het bed liggen en trekt mij boven op zich, mijn knieën aan weerszijden en mijn kutje boven zijn mond. Met zijn lippen en tong streelt hij me zijdezacht, ik geniet met volle teugen en gooi mijn hoofd achterover als het erg prikkelend wordt. Zijn tong voert een kunstzinnige dans uit die me rillingen geeft, ik wens dat het nooit zal ophouden en tegelijk wil ik nog verder, tot op de bergtop. John streelt met een vinger mijn anus en dringt er langzaam in, de combinatie van ruig en roomzacht doet me een hevig lang orgasme krijgen.

Het duurt even eer ik weer tot mezelf kom. John kijkt me teder aan met zijn prachtige blauwe ogen en ik fluister dwaze naampjes. Ik lig ontspannen boven op hem, zijn borsthaar kriebelt tegen mijn huid. Onze monden raken elkaar, ik bijt speels in zijn onderlip en John opent zijn mond voor een intense zoen. We vergeten de wereld en de tijd, tot ik plots op mijn uurwerk kijk. De twee betaalde uurtjes zijn omgevlogen, we moeten ons aankleden. Het naderend afscheid maakt me stil, ik doe mijn sieraden weer aan en leg het bed netjes. John zegt lachend dat ik een lief huisvrouwtje ben. Ik doe alsof ik boos ben en laat hem het goedmaken met een zoen. Dan omarmen we elkaar voor een laatste innige knuffel, we drukken ons tegen elkaar met een kracht alsof we één persoon kunnen worden.

Veel te snel staan we weer op straat, als vreemden lopen we zwijgend naast elkaar, nog even genietend van elkaars gezelschap. Op een hoek nemen we snel afscheid en gaan elk een andere kant uit. Ik zie zijn fiere rechte gestalte tussen de mensen verdwijnen. In mijn lichaam voel ik nog een hele poos een zalig zoete pijn alsof hij nog in me is …

Profi

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *