Kwartet

()


Zoals meestal ging ik een aantal weken geleden op vrijdagavond met mijn vriendin op stap. Nadat we een aantal kroegjes bezocht hadden, kwamen we tenslotte in “De veilige haven” terecht. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden was het een kroeg waar wat meer Hells Angels figuren komen.

Na een paar wijntjes waren we niet zo kritisch meer en de muziek die gedraaid werd, sprak ons wel aan. Ook in deze tent bestelden we direct een wijntje en installeerden ons aan de bar. Het duurde niet lang of ik kwam in gesprek met een goed uitziende, ruige jongen. Hij bleek John te heten. Op het eerste gezicht was ik gelijk een beetje verkikkerd op hem. Normaal gesproken ben ik niet zo vrijmoedig, maar de alcohol had zijn werk gedaan en ik liet John blijken dat ik hem wel erg leuk vond.

John was 32 jaar en vond het wel grappig dat zo´n jong grietje op hem viel. Ondertussen vond mijn vriendin het wel welletjes en wilde naar huis. Daar had ik natuurlijk nog helemaal geen zin in. Ik wilde best een beetje zoenen met John. Na wat heen en weer gepraat besloot zij alleen naar huis te gaan en John bood aan om mij dan thuis te brengen. Ik was helemaal blij. Ondertussen had ik nog een paar drankjes op en ik werd steeds losser. Nadat we elkaar gezoend hadden, begon ik John hier en daar te strelen. Ook John kon het niet nalaten zijn hand onder mijn rokje te laten verdwijnen. Ik was nog nooit verder gegaan dan een beetje zoenen en wist niet goed wat er allemaal met me gebeurde. Ik voelde vlinders in mijn buik en in mijn kut en vond dat wel heel prettig. Om half drie stelde John voor om weg te gaan en hij vroeg of ik nog zin had om even met hem mee te gaan. Daar kon ik natuurlijk geen neen tegen zeggen want ik voelde me ondertussen behoorlijk opgewonden ook al wist ik niet wat er allemaal met me gebeurde.

John bleek met twee vrienden samen in een huis te wonen. Ook die mannen waren aanwezig. We stapten dus met zijn vieren in de auto en gingen naar huis. John en ik zaten achterin en begonnen aan een geweldige vrijpartij. Het kon me helemaal niet schelen dat zijn vrienden erbij waren. We tongden er heftig op los en John ‘s handen leken overal te zijn. Op een gegeven ogenblik trok hij mijn bloesje uit en wipten mijn tieten uit mijn beha. Hij begon onmiddellijk op mijn tepels te sabbelen. Heerlijk … De mannen voorin keken geregeld achterom en raakten opgewonden van wat zij zagen. Ik had het niet eens in de gaten. John was ook begonnen mij te vingeren en toen hij met zijn vinger mijn kutje in ging, voelde hij dat ik nog maagd was. In bedekte termen zei hij dat tegen de twee voorin, maar ik had dat allemaal niet in de gaten. Na een half uurtje rijden kwamen we bij het huis. We stapten uit en gingen naar binnen.

Toen we eenmaal in huis waren, veranderde John opeens helemaal. Hij was niet meer de tedere, aardige en begripvolle man maar was opeens de baas. Al mijn kleren werden van mijn lijf gescheurd en mijn handen werden op mijn rug vastgebonden. In dreigende taal werd me te verstaan gegeven dat ik mee moest werken want dat ik er anders wel eens geweldig veel spijt van kon krijgen. Ik sidderde van angst. Ik moest om de beurt bij de drie mannen langs waarna zij mijn lichaam volledig zouden inspecteren. Ze knepen in mijn tieten, draaiden met hun vingers rond in mijn kutje en voelden zelfs aan mijn anus. Ondertussen was er een pornofilm aangezet zodat zij nog meer in de sfeer konden komen. Nadat ik door alle drie zo benepen, betast en gevingerd was, werd het tijd voor de volgende ronde. Ook zij trokken hun kleren uit en gaven mij als opdracht dat ik alle pikken stijf moest maken door ze te pijpen. Ik had nog nooit een pik gezien in het echt, laat staan in mijn mond gehad. Ik griezelde en vond het maar smerig.

Veel tijd had ik daar niet voor, want toen ze mijn aarzeling opmerkten kreeg ik een harde klap op mijn kont en werd ik aan mijn haren naar de eerste pik gebracht. Ik moest toen wel. Ik hoefde maar kort te pijpen en te likken of ze stonden alle drie recht vooruit. Ik werd vastgebonden op mijn rug op de tafel gelegd en zij hadden het erover wie mij het eerste zou mogen neuken. Een maagd hadden ze nog niet zo vaak gehad dus ze wilden alle drie wel. Na wat heen en weer gepraat kwamen ze eruit. Niet alleen mijn kut was nog maagdelijk, maar ook mijn mond en kont. Als ieder een eigen gat nam, waren ze alle drie het eerste. Ze gingen erom dobbelen. Degene die het eerste spelletje won, moest ik pijpen, de tweede zou mij in mijn kut neuken en de derde mocht mijn kontje inwijden. Ik wist niet wat ik allemaal hoorde… Door zo vastgebonden te liggen en het feit dat er zo over me gesproken werd, was ik helemaal opgewonden geraakt. Het geil stroomde uit mijn kutje. Frans de tweede man zag dat en vingerde me eens lekker en wreef ook eens goed over mijn klitje. Wauw… dat was lekker!

Peter won het eerste spel en dwong mij hem te pijpen. Ik moest op mijn knieën voor hem gaan zitten en zijn pik in mijn mond nemen. Hij pakte mijn hoofd stevig aan weerszijden vast zodat ik geen kant meer op kon. In het begin kon ik het nog voorzichtig aan doen, maar op een gegeven ogenblik werd hij ongeduldig en begon mij hard in mijn mond te neuken. Zijn pik kwam helemaal in mijn keel terecht en ik moest er van kokhalzen. Hij bleef echter, maar doordrammen. En opeens vond ik het niet meer erg. Ik begon zijn pik lekker te vinden en raakte weer steeds geiler doordat ik niks te vertellen had. Ik vond het leuk om zo overheerst en misbruikt te worden. Het duurde niet lang of Peter kwam klaar. Grote klodders van zijn zaad spoten tot achter in mijn keel. Het enige wat ik kon doen was alles doorslikken.

Hierna was Frans aan de beurt. Hij zou mijn kut ontmaagden. Zijn pik was al stijf door het kijken naar Peter die door mij gepijpt werd. Ik was al nat genoeg omdat ik het leuk begon te vinden. Nadat hij eerst een paar keer voorzichtig mijn kut in en uit gegleden was, vond hij dat het tijd werd voor het echte werk. Zonder waarschuwing ramde hij zijn pik diep in mij. Ik gaf een ijselijke kreet want het deed ontiegelijk veel pijn. Frans bleef doordrammen en langzaam ebde de pijn weg om plaats te maken voor genot. Ik schaamde mij diep. Hier was ik dan. Ik werd vernederd en misbruikt door drie mannen en ik vond het nog lekker ook. Terwijl Frans in mij tekeer ging, begon John zich alvast op te warmen door aan mijn tieten te gaan lebberen. Ik voelde mezelf steeds lekkerder. Nog even en dan ging ik klaarkomen. Na een poosje kwam Frans klaar. Door het samentrekken van zijn pik kon ik me ook niet meer langer inhouden en vlak na hem kwam ik ook klaar.

Ik kreeg geen tijd om bij te komen. John ‘s pik stond al op springen. Ik moest van hem voor de tafel gaan staan en me dan voorover laten vallen zodat ik met mijn buik en tieten op de tafel lag. Mijn benen werden ieder aan een tafelpoot vastgebonden en mijn handen werden ook samen vastgebonden. Ik was volkomen overgeleverd, ik kon geen kant meer op. John stopte zijn pik in mijn kut en ging een paar keer op en neer. Door mijn eigen geil en het sperma van Frans werd zijn pik al gauw kleddernat. Toen bracht hij zijn pik naar mijn kontje toe. Hij drukte er zacht tegen aan. Dat wilde niet, want hij kwam er niet in. Dan maar wat harder stoten en nu drong zijn pik mijn poepgaatje in. Oh! Dat deed pijn. Ik trok aan mijn boeien om los te komen, maar dat lukte niet. Terwijl hij mij neukte, schreeuwde ik het uit van de pijn. Hoe harder ik gilde en tegenstand probeerde te bieden, hoe stijver ik zijn lul voelde worden. Ook hij kwam in mij klaar. Nu werd ik bevrijd en kreeg ik een glaasje wijn.

Zij vonden dat ze heerlijk geneukt hadden en stelden vast dat ik ook klaar was gekomen. Zo erg was het dus niet geweest. Schoorvoetend gaf ik toe dat ik het ook wel lekker had gevonden. Nu al mijn openingen geopend waren, kon ik voortaan alleen maar genieten. Zij nodigden mij uit om voorlopig bij hen te blijven wonen. Dat heb ik maar gedaan. Ik vond John nog steeds aantrekkelijk en ik wilde nog veel meer genieten van ongeremde seks met mijn drie mannen.

VeerleG

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *