Terschelling

()

Het is een mooie, zwoele vrijdagavond in juli. Samen met Annette, de vrouw van mijn beste vriend Tim, zit ik op het balkon van ons appartement te genieten van het avondzonnetje. Omdat onze partners nog moesten werken vandaag, zijn wij alvast vooruit gegaan. We hebben boodschappen ingeslagen, de sleutel opgehaald en de minibar gevuld met bier en andere drank. Tim en Olga kunnen elk moment komen. Annette neemt een slokje van haar colaatje en kijkt me aan.
“Het duurt wel verdomd lang, hè,” zegt ze terwijl ze op haar horloge kijkt. “Het is bijna negen uur. Ik had ze al lang verwacht…”
“Misschien komen ze met de laatste boot,” antwoord ik.
“Dan zijn ze hier rond een uur of half tien.” Annette staat op en rekt zich uit als een krolse kat. “Weet je wat ik ga doen? Ik trek een lekker flesje wijn open. Op onze liefjes kunnen we niet wachten…”
Annette huppelt zwierig naar het keukentje en komt iets later terug met een fles Merlot, twee rode wijnglazen en een kurkentrekker.

“Kijk eens aan,” zegt ze jolig. “Ziet dat er goed uit of niet…?”
“Dat ziet er fantastisch uit. Geef mij die kurkentrekker maar even, dan zal ik hem meteen ontkurken…” Als ik de fles met een plof heb geopend, worden we opgeschrikt door de rinkelende iPhone van Annette. “O jee… Het is mijn mannetje.” Zegt Annette verbaasd. “Wat zal die te melden hebben? Hoi Tim,” roept Annette. “Zitten jullie al op de boot…? Wat zeg je? Autopech? O jee, man… Jullie halen het dus niet? Ja… het is hier prachtig. Mooi appartement, met uitzicht op de duinen en de zee. Jeetje, nou ja. We zien jullie morgen dan wel verschijnen… Hoe laat zijn jullie er? De eerste boot. Oké… nou… Fijne avond dan nog maar. Dag schat.”

Annette hangt op en kijkt me quasi teleurgesteld aan. “Je zou het niet geloven, maar de auto wilde vanmiddag niet starten.” Begint Annette met een zuur gezicht. “Ze hebben daarna de wegenwacht erbij gehaald, maar die kreeg hem ook niet aan de praat. Toen is de auto naar de garage gesleept en daar is hij gerepareerd. Maar de laatste boot halen ze absoluut niet meer. Ze zitten thuis en komen morgenochtend pas. Met de eerste boot…”
“Shit… Wat vervelend,” lieg ik. Ik kijk Annette aan en voel dat mijn hart behoorlijk begint te bonken. We zijn vanavond en vannacht dus met z’n tweetjes, realiseer ik me. Ik voel me als een op het spek gebonden kat die maar één ding wil. En ik zie dat Annette ook wordt overvallen door een apart gevoel. Ze zucht diep en lijkt even naar lucht te happen. Daarna laat ze zich peinzend terug zakken op haar stoel.
‘Zal het dan toch een keer gaan gebeuren?’ Fantaseer ik.

Sinds een aantal maanden hebben Annette en ik een soort virtuele relatie. We zien het als een spannend spelletje. We chatten een paar keer per week met elkaar en delen allerlei geile fantasieën. In het geniep natuurlijk. We zijn er mee begonnen na een feestje en hebben afgesproken het puur virtueel te houden. Dit lijkt de ultieme test of dat daadwerkelijk gaat lukken. Bij mij hebben de beenhard werkende hormonen mijn praktische denkvermogen ondertussen verwoest. En Annette weet ook even niets uit te brengen. Er ontstaat een bloedstollende stilte en als ik de glazen opnieuw heb gevuld, zoen ik haar voorzichtig op de mond. Ik kijk in haar ogen en zie wat ik hoopte. Een geile, begerige blik.
“Dit is niet de afspraak, hè…“ Zegt Annette ietwat afstandelijk. “We zouden het virtueel houden, weet je nog wel…”
“Natuurlijk Annette,” mompel ik teleurgesteld.
Haar betoog klinkt echter helemaal niet overtuigend en de ondeugende grimas op haar gezicht verraadt haar twijfels. ”Je hebt gelijk, Annette. We moeten ons aan de afspraken houden. Hoe jammer ik dat ook vind…”

Tegen alle regels in word ik echter geiler en geiler. En de wijn maakt me eerlijker en eerlijker. Mijn gedachten beperken zich allang niet meer tot alleen maar kijken en praten. Steeds meer raak ik geobsedeerd door haar schoonheid, en de zoete geur die ze verspreidt. Ik gluur naar haar prachtige lijf en ik word haast gek van haar puntige tepels die subtiel door haar zwarte jurkje priemen. Annette wordt met de minuut aantrekkelijker en mijn pik wordt per seconde gretiger. ‘Het is nu of nooit.’ Denk ik bij mezelf. ‘En anders loop ik maar een blauwtje.’
Even is het stil. Ik kijk Annette aan en zucht even. Dan pak ik de fles rode wijn en schenk haar glas nog eens vol. En ik begin mijn charmeoffensief met een zin die het eerst in me opkomt…
“Je bent mooi, Annette. Ongelooflijk mooi. En je bent sexy gekleed. Zwart staat je verrukkelijk.”
“Dankjewel Joey,” zegt Annette glimlachend. “Lief dat je dat zegt. Maar je gaat me toch niet versieren, hoop ik?”
“Nee dat zou ik nooit durven met zo’n mooie chick, haha…”
“Nee… Natuurlijk niet,” grinnikt Annette.
“Maar dit kipje krijgt wel koude voeten. Het wordt frisser.”
“Dat klopt,” zeg ik. “Dat is de beroemde Terschellinger bries. Maar je mag je voetjes aan geven, hoor. Dan zal ik ze opwarmen.”
“Oké”, zegt Annette glimlachend. “Ik weet niet of het slim is, maar hier komen ze.”

Annette schuift haar koude voeten voorzichtig op mijn stoel tussen mijn benen. Ik neem ze in mijn handen en druk ze tegen mijn warme lul. “O ja. Dat is lekker,” prevel ik met mijn ogen dicht. Binnen een minuut is mijn joekel keihard en Annette grinnikt ondeugend. “Voel je hem?” Fluister ik zacht.
“Ja, lacht Annette. Het lijkt wel een klopboor, ik voel hem kloppen.”
“Mag ik je voeten strelen?” Vraag ik brutaal.
“Ga je gang maar hoor; ik vind het heerlijk, zo’n verwen- party.”
Ik duw haar voeten tegen mijn pik en laat mijn handen over haar wreven en haar tenen glijden.
“Ik vind dit zo’n kinky gevoel,” zeg ik zuchtend tegen haar. “Die nylon kousen… Heerlijk. Je voeten worden trouwens al warmer… Voel je dat?”
Annette knikt bevestigend. “Dat kan ook niet anders,” zegt ze lachend. “Je hebt een verwarmingselement van tachtig graden in je broek. En dan nog de nodige rode wijn…”
Ze klemt mijn pik stevig tussen de onderkanten van haar voeten en kijkt me uitdagend aan. Ik draag louter een sportbroekje dus Annette heeft vrij spel. Ze rolt mijn pik van links naar rechts tussen haar lenige voeten.
“Wauw,” zucht ik terwijl ik haar dankbaar aankijk…

Mijn libido stijgt snel naar ongekende hoogte en ik krijg het warm, erg warm. Ik zucht diep en puf even uit. Dan zie ik Annette grijnzend naar me kijken, met een blik die je doorgaans niet in de kerk aantreft. Vanaf dat moment heb ik mijn geilheid niet meer in bedwang. Het virtuele is er al lang van af en ik voel dat we beiden toe zijn aan meer. Ik moet haar alleen nog overtuigen. Ik moet haar zo ver zien te krijgen dat ze net zo geil wordt als ik. Als we elkaar even lieflijk in de ogen kijken waag ik het er op. En weer heb ik een tamelijk vrijpostige vraag voor Annette. “Heb je een slipje aan onder dat mooie jurkje?”
“Ja, natuurlijk… Wat dacht jij dan? Antwoordt Annette verbaasd.
“Mag ik even kijken?” Vraag ik dan nieuwsgierig.
“Doe maar wat je niet laten kunt, smeerlap.“ Zegt Annette olijk.

Terwijl ze haar voetjes op de grond zet, kruip ik onder tafel. En daar krijg ik geen spijt van. Alleen de knieën van Annette zijn de zonde al waard. Even spreidt ze plagend haar mooie benen, waardoor ik een piepklein wit slipje ontwaar. Ik kus haar knieën en liefkoos haar blote dijen, die sierlijk afsteken bij haar haar glimmende zwarte kousen. Beduusd van al dat moois, kruip ik weer terug op mijn plaats en kijk haar goedkeurend aan.
“Perfect Annette,” zeg ik vleiend. “Je bent onweerstaanbaar.”
Annette lacht gelaten en parkeert haar voetjes weer tussen mijn benen. Dit keer neemt ze echter direct het initiatief. Met haar tenen omsluit ze handig mijn snoeiharde paal en trekt vervolgens mijn voorhuid een paar keer over mijn spekgladde eikel. Ik sluit mijn ogen en kreun zachtjes. Zal de ban gebroken zijn?

“Dat vind je wel lekker, hè,” zegt Annette plagend en ze tovert een brede glimlach op haar rode lippen. Ik knik bevestigend en leg mijn handen in mijn nek. Ik spin als een hitsige kater in de hoop dat Annette net zo geil aan het worden is als ik. En gelukkig word ik niet teleurgesteld. Want vanwege de drank en de seksueel getinte gesprekken, begint Annette steeds hitsiger uit haar ogen te kijken. Als ze iets later overeind komt om een glaasje water te halen, blijkt ze zo wankel als de toren van Pisa. In een uiterste poging om niet onderuit te gaan, moet ze zich noodgedwongen aan mij vastklampen. Twee tellen later zit ze bij me op schoot en voelt mijn beenharde fallus tegen haar bips drukken. ”Oeps,” zegt Annette lachend. “Die wijn hakt er aardig in. Wat heb je voor spul gekocht?” Ze kijkt me verontschuldigend aan en geeft me een zoen op mijn wang.
“Sorry hoor, maar ik denk dat ik even op bed ga liggen. Eventjes languit, het draait een beetje… Ik ben een beetje pips, hihi…”

Ik pak haar hand vast en begeleid haar zorgzaam en met een bonzend hart richting haar slaapkamer. Annette kijkt even achteloos naar mijn sportbroekje en ziet dat hij strak gespannen staat. “Oh jee,” zegt ze grinnikend. “Ik weet niet of we hier wel verstandig aan doen.” Licht aangeschoten gaat Annette op de rand van het bed zitten en ze kijkt me ondeugend aan. Ik kniel nederig voor haar neer, leg mijn handen op haar knieën en kus haar benen en haar dijen. Weifelend spreidt Annette haar benen.
“Laten we ervan genieten, schat.” Zeg ik zachtjes. “Het is toch niet meer te stoppen. Sluit je ogen en laat je maar lekker achterover vallen op het bed. Het is nu of nooit.”
Annette gaat liggen en op haar mond verschijnt een voorzichtige glimlach. Langzaam sluit ze haar ogen en laat me begaan.

Ik duw mijn handen verder onder haar jurkje, totdat ik de boordjes van haar slipje voel. Mijn warme vingers duiken in haar broekje en met mijn middelvinger glij ik over haar hete kutje. Strelend en kussend daal ik af naar haar voeten en verlos Annette van haar pumps. Ik maak de jarretels los en rol haar kousen langzaam naar beneden. Dan neem ik de onderkant van haar jurkje tussen mijn vingers en trek het voorzichtig omhoog. Annette licht maar al te graag haar kontje op, zodat ik alle ruimte krijg haar te ontkleden. Vervolgens steekt ze haar handen in de lucht, en ik kan het jurkje over haar hoofd trekken. Mijn mond daalt neer op haar mond en ik kus haar rode lippen. Ik lik haar hagelwitte tanden en rol mijn tong om die van haar. Bijna ongemerkt maak ik haar behaatje los waarna haar tieten uitbundig de bevrijding vieren. Ze springen de wijde wereld in als lammetjes die worden losgelaten in de wei en kijken me lief aan. De tepeltjes zijn donkerroze en ik neem ze één voor één in mijn mond. Annette heeft nu alleen nog haar witte, kanten slipje aan en het staat haar briljant. Eigenlijk is het zonde om het uit te trekken, maar toch doe ik het. Heel langzaam schuif ik haar slipje omlaag en ontwaar ik een strak geschoren streepje met daaronder haar hemels spleetje. Annettes kutje ruikt naar honing. De bijtjes hebben hun werk perfect gedaan. Als ik mijn tong op haar hete schaamlipjes zet en Annette haar benen spreidt, merk ik dat haar poesje tot mijn verrassing al kletsnat is.

“Hey … Ben je stiekem een beetje geil geworden, Annette?” Zeg ik pesterig.
Annette grinnikt even en knikt bevestigend. Ze heeft haar handen op haar borsten gelegd en speelt uitgebreid met haar tieten en haar tepels. Berengeil zet ik mijn mond vervolgens op haar pret- pakket. Met mijn tong neuk ik haar kutje en zuig ik uitgebreid op haar schaamlipjes. Tot ze kleddernat zijn en haar onderlichaam vol verlangen ronddraait om optimaal te genieten van mijn losgeslagen tong. Annette ‘s clitoris is opgezwollen en blijkt uiterst gevoelig. Ze kreunt van plezier als ik er op zuig en ze beeft als ik mijn tong er steviger tegenaan druk. Steeds krachtiger en sneller lik ik haar gladde, stijve klit. En steeds krachtiger duwt Annette haar kut omhoog. Haar ogen gaan weer open; ze kijkt me hartstochtelijk aan en haar lippen trillen. Mijn werk is niet voor niets. Ze is zo geil als een gympie. “Ja… ah… ja, ja… ah,” zingt ze dronken van wellust.
“Ik houd het niet meer. Ik ga komen…”

Annette begint onregelmatiger te ademen en diep te zuchten. Ik voel dat haar lichaam steeds meer begint te trillen en te schudden. De geile deerne wordt bijna gek als ik haar kutje vervolgens met drie vingers begin te neuken en mijn middelvinger diep in haar natte kontgaatje prop. “Aai…aai….ah!” piept Annette luid. “Ik stijg op. Ik voel me een bijtje dat boven een vennetje zweeft. Op zoek naar honing. Oh, wat is dit lekker! Joey…? Ik denk dat ik ga komen. Ga door, fuck, ga door…” Vervolgt ze met een aantal geile gilletjes. En of er engelen bestaan weet ik niet, maar Annette stijgt inderdaad op van het bed. Ze verlaat de witte lakens en kiest het luchtruim. Als Maya de Bij zweeft ze zoemend rond, vlak onder de antieke kroonluchter die boven het bed hangt. “Ga door, ga door,” smeekt ze.

Mijn tong dendert als een poetsmachine over Annette ‘s clitoris en met mijn middelvinger kietel ik haar kontgaatje. Er is geen houden meer aan. Ze gilt om meer, maar ik heb niet meer. Ik houd het nog even vol en dan komt ze spuitend klaar. Haar adem stokt. Haar smeekbeden temperen. Dan laat ze het los. Een lange zucht volgt en Annette daalt langzaam weer neer op de lakens. Terug op aarde. “Ha… ha… ha…,” kermt ze zachtjes en langdurig. Het lijkt een hemels orgasme, een ejaculatie zoals je die alleen boven de wolken meemaakt. “Oh my God, my fuckin’ God. Wat heb je met me gedaan,” mompelt Annette buiten adem. Ze puft even uit, komt overeind en kijkt me dan aan als een hongerige tijger. Haar ogen fonkelen en voor ik het in de gaten heb, steekt ze haar hand in mijn sportbroekje en pakt gedecideerd mijn kletsnatte pik. Zacht masseert ze mijn ballen en rolt ze de voorhuid over mijn beenharde eikel. “Ben ik nu aan de beurt?” kreun ik schuchter.

“Ja, maar eerst moet alles uit.” Zegt ze. Een seconde later sta ik naakt voor Annette en kijk haar verwachtingsvol aan. “Ook je sokken, gek,” zegt ze streng. Ik doe wat Annette beveelt en gooi snel mijn sokken uit. Ze kijkt me aan en wijst met haar wijsvinger naar het bed. Ik denk er natuurlijk geen seconde over na om te weigeren en leg mezelf braaf neer op het ledikant. Dan pakt Annette mijn stijve paal met twee handen vast en begint vol overgave aan mijn eikel te likken. Ik kijk naar beneden en zie haar elegante mondje liefdevol mijn pik bewerken. Met gesloten ogen zuigt ze mijn paal bijna in zijn geheel naar binnen. Mijn eikel raakt haar huig, maar Annette gaat zonder haperingen door. Afwisselend pakt ze het topje van mijn pik en schuift mijn voorhuid een tiental keren over mijn glimmende eikel. Dan verdwijnt mijn pik weer in haar mond. Bij het zien van al dit moois, kom ik al bijna klaar. Normaal gesproken kan ik het best lang volhouden als ik word afgezogen, maar de pijpkunsten van Annette liggen ver boven het landelijk gemiddelde. Mijn lichaam begint te kronkelen en ik voel dat mijn orgasme nabij is. Mijn onderlichaam begint te schokken en ik voel mijn pik en mijn ballen tintelen. “Zuig me leeg, zuig me helemaal leeg,” roep ik luid! “Oh Annette, oh lekker geil ding… Ik kom, ik kom…”

Op dat moment houdt Annette mijn pik losjes vast en positioneert ze haar mond vlak voor de uitgang van mijn steigerende pik. Trillend voel ik een tsunami van sperma door mijn leuter gieren. Een luide oerbrul begeleidt mijn orgasme en als de zaadstroom mijn eikel verlaat, belandt hij grotendeels in de geile, open mond van Annette. Zo heftig ben ik zelden gekomen. Hortend en stotend blijft het zaad de keel van Annette instromen tot ik na een seconde of tien mijn productie pas moet stoppen. Krachtig zuigt Annette de laatste druppels zaad uit mijn lolly. Mijn lichaam trilt nog van genot. Het zweet staat op mijn voorhoofd en ik lig op mijn rug na te genieten van mijn climax. Annette kust me en streelt mijn borst. Dan komt ze overeind en gaat met haar natte doosje op mijn pik zitten. Ze schuift haar fluweelzachte kutje geil over mijn pik en buigt voorover. Ik kneed haar borsten en haar stijve tepels vinden moeiteloos mijn tong. De wellust is weer gewekt. We gaan voor de tweede ronde.

“Zullen we eerst lekker een heet bad nemen?” Zegt Annette dan. “En daarna moet jij maar iets verzinnen. Jij bent tenslotte de man van de geile fantasietjes.”
“Oké, als jij dan maar meegaat in mijn duivelse plannen.” Zeg ik lachend. Ik laat me van het bed glijden en draai de kraan van het bad in volle kracht open. Het bad is niet groot, maar gelukkig kunnen we er gemakkelijk met z’n tweeën in. Annette zit tegenover me en ik kijk haar verliefd in de ogen. Ze is beeldschoon. Als ze haar benen strekt en haar voeten boven de waterspiegel uitsteekt, neem ik ze in mijn hand en kus en lik ik haar tenen. Langzaam maar zeker komt mijn pik weer overeind. Annette draait zich om en komt met haar rug tegen me aanleunen. Mijn beenharde lul drukt ongegeneerd tegen haar wulpse kontje. Ik streel haar schouders en giet een halve liter vloeibare kokoszeep over haar borsten. Annette heeft stevige tieten. De tepeltjes zijn hard en roze van kleur. Jonge borsten, welke man kan dat weerstaan? Ik in ieder geval niet. Terwijl ik met haar tieten speel, moet ik me inhouden om niet direct over te gaan tot de daad. Mijn pik staat strak en het kutje van Annette bevindt zich vlak in de buurt. Misschien verwacht Annette dat ik haar achterwerk een stukje omhoog lift en haar kutje dan soepel over mijn pik laat zakken. En eigenlijk zou ik niets liever willen, maar ik houd me in. Ik doe het niet, omdat ik ons hoogtepunt zo lang mogelijk uit wil stellen. Tot Annette gonst van verlangen en smeekt om mijn pik.

Ik pak de bad- spons en giet er een flinke scheut bad- gel over. Dan begin ik haar rug in te zepen. Daarna haar buikje en haar benen. Tot ik bij haar snoepdoosje ben aangekomen. Met de spons streel ik haar gezwollen kittelaar, tot ze bijna bezwijkt van begeerte. En als Annette verwacht dat ik haar ga klaarmaken, stop ik met mijn actie. Meteen verzin ik een spannend vervolg. “We gaan een spelletje spelen, Annette,” fluister ik zachtjes in haar oor. “Het spel heet: ‘Geduld is een schone zaak’. Geduld en seks kun je straks niet meer los van elkaar zien. Des te meer het geduld op de proef wordt gesteld, des te enerverend is de seks.” Annette zucht diep. “Moet dat echt?” prevelt ze.
Als we daarna botergeil uit het bad stappen, droog ik Annette voorzichtig af. Ik wil haar tere huidje niet pijnigen en gelukkig is de handdoek van het appartement zijdezacht. Terwijl ik behoedzaam haar kutje droog, hoor ik Annette zachtjes kreunen. Ik merk aan haar trillende lichaam dat ze snel geiler wordt. Het liefst zou Annette meteen willen klaarkomen, maar ze moet geduld hebben. Dat zijn de regels van het spel.

Opdringerig drukt ze haar doosje richting mijn handen. Ik streel voorzichtig haar donsje boven haar spleetje en tik haar dan zachtjes op haar kont. Haar klit en haar kutje laat ik onberoerd. Annette berust, sluit haar ogen en hand in hand lopen we naar het bed. In de hoop dat ze gek gaat worden van begeerte. Dat ze gaat smeken om seks. En dat ze een moord doet voor mijn pik. “Gaat U hier maar liggen mademoiselle,” zeg ik deftig. “Het is tijd om iets anders te gaan doen. Spreid je benen en probeer je armen zover mogelijk uit te rekken. Probeer de spijlen van het bed met je vingers te raken. Dan ga ik kijken in het nachtkastje. Want waar vroeger in ieder hotel een Bijbel in het nachtkastje lag, is het heilige boek anno nu vervangen door twee stel handboeien.” Annette kijkt me verbaasd aan en begint te lachen als een boerin met kiespijn. “Je gaat me toch niet vastbinden, hoop ik?” “Wacht maar af, schoonheid. Dit is de ultieme vertrouwenstest. Ik ben geen meester, jij geen slaaf. We zijn gelijkwaardig. Maar ik ben in dit geval de uitvoerende. En jij bent de ontvangende. Vertrouw me.”

Het gerammel van de handboeien doet Annette even verstommen. Ze heeft haar ogen gesloten als ik de eerste handboei voorzichtig om haar linker pols heb bevestigd. Daarna klik ik hem vast aan de spijlen van het bed. Liefdevol kus ik haar en lik ik haar vingers. Ook de handboei die haar rechter pols omsluit, klik ik vervolgens vast. En als ik daarna ook haar benen heb geboeid kan Annette geen kant meer op. Tenslotte bind ik haar een blinddoek voor, zodat ze geen enkel besef heeft wat er om haar heen gebeurt. Ik word van dit spelletje zo geil als een bok en voel mijn pik staalhard worden. Het zal moeilijk worden om mijn geduld te bewaren. Ik kniel neer tussen haar benen en begin de binnenkant van haar armen heel zachtjes te strelen. Nog zachter dan zacht. “Dat kietelt,” giechelt Annette. “Ho, nee. Stop hiermee… Ik kan hier niet tegen, Joey…!”
Als een gevangen slang kronkelt Annette hulpeloos op het bed en trillend en bevend smeekt ze om genade. De kettingen rammelen aan één stuk door. “Rustig maar, Annette. Geef je over schatje; relax en alles komt goed.”

Dan lik ik zachtjes haar schaamlippen en ga gestaag door met de strelingen op haar lichaam. Zoetjesaan vindt Annette haar rust en na verloop van tijd begint ze er zelfs van te genieten. Het vertrouwen is gewonnen; de ban is gebroken. Vanaf nu gaat Annette van mijn handen en mijn vingers houden. Ik heb geen werkhanden. Mijn handen zijn gewend om een toetsenbord en een muis te besturen. En soms zijn mijn handen onnavolgbaar in het opwekken van lust. Speels dwarrelen ze over het warme lijf van Annette. En over haar armen, haar benen en haar poesje. Als een pijltje over een computerscherm; ieder klik is raak. Zonder weerstand en nauwkeurig als een cursor. Handen van liefde, handen van geluk. Als ik de binnenkant van haar armen raak voel ik weer die tinteling door haar lichaam sidderen. Haar oksels zijn gevoelig, maar ze kan het aan. Zachtjes daal ik af naar beneden. Naar de zijkant van haar moorddadig mooie lichaam, waarop voortdurend kippenvel verschijnt en weer verdwijnt. Langzaam laat ik mijn zachte vingers over haar buik en haar borsten glijden. Haar tepeltjes zijn nu echt snoeihard en steken recht vooruit. Ze siddert als ik er voorzichtig in knijp. Haar lichaam wordt weer overvallen door kippenvel. En het is een heerlijk ontspannen gevoel om te realiseren dat we niet kunnen worden betrapt op dit veilige eiland.

“Lekker Annette?” Vraag ik.” “Mm…ja…” prevelt ze met een gulle lach op haar gezicht.
“Ga nog maar even door, markies de Sade…” Zegt ze met een lichte trilling in haar stem. En dat doe ik. Zacht sleep ik mijn vingers over haar roze tepeltjes tot Annette kronkelt van plezier. Als ik daarna haar buik onder handen neem, belandt mijn ‘slachtoffer’ in de zevende hemel. Haar buik is mooi, maar haar naveltje is een hoogtepunt. Ik duw mijn tong er in en streel gelijktijdig de zijflanken van haar lichaam. Langzaam ga ik omlaag totdat ik bij haar benen beland. Met vier vingers kietel ik de binnenkant van haar warme dijen. Mijn handen ontwijken maar net haar gloeiende schaamlipjes. Annette weet niet wat haar overkomt. Ze kronkelt heen en weer, ze hijgt en kreunt. Ik kijk naar haar zalige kutje en zie de druppeltjes vocht glinsteren op haar gezwollen schaamlipjes. Mijn mond daalt af richting haar spleetje en ik begin haar gedoseerd te likken. Annette duwt haar kutje welwillend omhoog, maar ik ben karig met mijn tong. Zo nu en dan lik ik haar kutje en laat haar dan even in de waan dat ik ben vertrokken. Des te verrassender is het voor Annette als ze plotseling weer contact voelt. Soms met een kus op haar mond, maar steeds vaker lik ik haar tepeltjes, haar kontje of de gevoelige plekjes rondom haar kutje. Zuchtend en steunend wordt ze alsmaar geiler.
Als ik haar clitoris plotseling een tiental seconden stevig onder mijn tong neem, beweegt ze haar kontje wild omhoog en lijkt ze al bijna klaar te komen. Luid zuchtend schudt ze haar natte kutje in het rond. Wachtend op een pik of een tong. De wellust wordt haar bijna te veel.

“Waar ben je…! Doe wat met me,” beveelt ze dan uit het niets. “Kom op! Doe wat met dat kutje van me. Ik wil komen! Hij staat in brand. Ik houd het niet meer. Neuk me. Neuk me, godverdomme.”
“Nog even geduld Annette,” antwoord ik kalm na een korte periode van rust. “Zover zijn we nog niet.” Ik ga boven haar hangen en kus haar weer op de mond. Ik lik haar lippen en draai rondjes met mijn tong in haar mond. Dan neem ik mijn plaats tussen haar benen weer in en druk mijn druipende eikel tegen haar kletsnatte schaamlipjes. “Ja…ah… ha….ja!” kreunt ze als ze mijn steenharde pik op haar schaamlipjes voelt kloppen. Ze spreidt haar benen tot het uiterste en duwt haar kut hard omhoog.
“Duw hem erin…! Ik moet hem voelen. Kom in me. Neuk me godverdomme. Neuk me nou,” smeekt ze huilend.
“Dat ga ik zo doen Annette. Maar geduld is een schone zaak, liefje.” Dan strijk ik met mijn harde eikel over haar trillende clitoris. Ze duwt haar poesje omhoog om niets van mijn heerlijke knots te hoeven missen. Ritmisch wrijft mijn eikel over haar zwalkende kittelaar. Alsof ik haar clitoris beschilder met mijn in voorvocht gedoopte kwast. Annette slaat met haar hoofd naar links en naar rechts en kwijlt van verlangen. Ze komt ondertussen bijna klaar en blijft haar kutje tegen mijn stijve duwen.

“Nu moet je me neuken.” Gilt ze luid. “Neuk me nu. Ik word gek anders.” Zuchtend en steunend probeert Annette haar kut telkens weer tegen mijn paal te duwen. Ik laat mijn pik enigszins vieren en gun Annette daarmee iets meer bewegingsvrijheid. Terwijl de handboeien ritmisch tegen de stijlen van het bed ratelen, schuift ze haar schaamlipjes in een uiterste krachtsinspanning steeds verder rond mijn penis. Ik druk mijn stijve iets naar voren zodat het topje van mijn roede in haar kut verdwijnt. Zelden heb ik zo’n zeiknat kutje gevoeld. Mijn eikel zwemt rondjes in een door Annette gecreëerd zwembadje. Mijn geile sletje zucht steeds luider en ik hoor haar ongegeneerd kreunen. Daarbij zuigt haar kutje mijn pik met veel moeite steeds verder naar binnen. Totdat ik vind dat ik Annette genoeg heb gekweld en mijn pik diep in haar gleufje laat glijden. Dan laat ze haar kontje eindelijk op de lakens vallen en geeft ze zich over.

Terwijl ik mijn pik in en uit haar doosje schuif, steek ik mijn vinger diep in haar kontgaatje. Totdat het einde is bereikt. Ik hoor Annette luid zuchten en ik voel dat haar lichaam in extase raakt. Ze begint te trillen als een espenblad en ik voel haar kutje sidderen. Ik zet mijn pik in de pauze- stand en laat het werk over aan Annette. Ze wurmt zich in alle standen en schuift haar schaamlipjes keihard over de kop van mijn fallus. De handboeien rammelen dat het een lieve lust is. “Ik ga komen,” gilt ze. “Ik ga komen!”
Haar slurpende kutje omsluit mijn aalgladde pik en razend snel glijdt haar kutje rondom mijn snoeiharde paal. Iedere stoot schuurt ze haar kittelaar langs mijn kletsnatte eikel. In een strak ritme beweegt ze haar bekken vunzig op en weer. Totdat het lichaam van Annette bezwijkt en zich spant tot het uiterste. Piepend en kreunend laat ze haar orgasme tenslotte ontsnappen. “Oh, oh, oh, oh… Oh!” gilt ze en haar smachtende mond verandert langzaam in een mooie, voldane glimlach.

Hijgend laat ze zich op het bed ploffen. Ik kus haar tieten en minutenlang zuig ik haar poesje. Totdat Annette weer tot rust komt en zachtjes om mijn pik vraagt. “Wil je me lekker lang en langzaam neuken?” Fluistert ze. “Als een soort afscheidscadeau.”
En dat is niet aan dovemansoren gericht, want mijn pik staat al enige tijd op scherp. Langzaam duw ik mijn stijve zwengel in haar slurpende doosje. Als hij helemaal binnen is beginnen mijn ballen al te tintelen. Annette kreunt zacht op het pompende, trage ritme dat ik heb ingezet. De handboeien tingelen nauwelijks hoorbaar tegen de spijlen van het bed. Langzaam neuk ik door; ik stoot nog zo’n twintig keer, totdat mijn orgasme nabij is. Mijn ballen bollen zich maximaal en mijn lul begint te schokken. Mijn mond zoekt haar lippen en terwijl onze tongen dwalen in elkaars mond, sluit ik mijn ogen. Ik duw mijn penis zover mogelijk in haar spleet en voel de rivier onstuimig in mijn pik ontspringen. Golven sperma zoeken hun weg richting haar heerlijke kutje. Meer dan voldaan spuit ik mijn voorraad zaad krachtig in haar buikje. We blijven nog minutenlang tongzoenen tot de laatste druppel mijn pik heeft verlaten.

“Wat een genot om dit mee te maken,” fluister ik in Annette ’s oor. Ik ga tegen haar warme lichaam aan liggen en sla mijn arm om haar schouder. Haar hoofd rust op mijn borst. Annette streelt voorzichtig mijn moegestreden fallus en mijn ballen. Ik merk dat ze langzaam in slaap zakt. Ik sluit ook mijn ogen. Het is een bijzondere avond, hier op Terschelling. En het wordt een heerlijke nacht.
Lang leve de autopech…

Joey

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

2 reacties op “Terschelling”

  1. HEERLIJK om lezen en meegezogen te worden in de belevenis, in de fantasie…
    Nu wachtend op het vervolg wanneer de twee andere partners ook aankomen op het eiland…
    Bij het lezen van dit verhaal voel je de belevenis in eigen lichaam … 😉

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *