Kwartet

()

Ik ben Daniel, tweeëntwintig jaar. Lange jongen van bijna 2 meter met een slank licht gespierd figuur. Ik heb nu een geruime tijd met mijn vriendin Melissa van achttien jaar. Ze is rond de 1,70 meter heeft lang bruin haar, een volle D- cup, beetje lekker knuffelvlees maar, op zich een redelijk slank figuur. Melissa is wel nieuwsgierig op seksgebied, vooral als ze flink aangeschoten is. Ze wil het wel op vreemde plaatsen doen, en geeft ook aan het wel eens met een vrouw te willen doen. Echter, anale seks wil ze niet. Op de sportclub, waar ik elke week kom, heb ik Roy ontmoet. Roy is een echte uitslover en ook op seksgebied. Hij bezoekt regelmatig met zijn vrouw Eva een parenclub. Dit paar is uitermate geschikt voor de parenclub: Roy is een aardig brede kerel van 1,85 lang met halflang achterover gekamd donker haar. Eva is een 1,75 lange blondine met een strak slank figuur, lekkere volle C- cup en brede heupen met een geweldig accent geven aan haar bolle kont. Ik had het met Roy erover dat ik wel geïnteresseerd zou zijn in een privé partnerruil bij hen thuis. Alleen wist ik niet hoe Melissa hier tegenover stond.

Roy zei. “Maak je niet druk. Kom vanavond langs bij ons eten, dan regel ik de rest.” Zo gezegd, zo gedaan. Om 18:00 uur stonden we bij hen voor de deur. Na een heerlijke pastamaaltijd met wijn trokken we ons terug naar de woonkamer waar twee hele mooie banken in de hoek stonden die een kwartslag naar elkaar gedraaid stonden. Roy en ik namen strategisch onze zitplaatsen in: hij naast Melisse op de ene bank, en ik met Eva op de andere.

Eva liep de keuken in om nog een flesje wijn open te trekken. Ik zag Roy verlekkerd kijken naar zijn nieuwe prooi. Zijn ogen gingen van haar borsten, die haar topje mooi vulden, naar haar slanke benen die onder haar rokje vandaan kwamen. Naarmate het uur vorderde, zorgde Eva ervoor dat het glas van Melissa iets vaker gevuld werd dan onze glazen. Roy was steeds een centimeter dichterbij komen zitten en zorgde telkens voor kort fysiek contact door haar arm aan te raken of haar plagerig in haar zij te prikken. Op een gegeven moment had hij zijn hand op haar been gelegd, maar trok hem niet terug. Sterker nog, na hem een paar minuten stil gehouden te hebben, begon hij zijn hand heen en weer te bewegen. Langzamerhand steeds meer naar de binnenkant van haar been, met lange halen van de grens van haar rokje tot aan haar knie en terug. Rustig op en neer.

Melissa begon hem verlekkerd aan te kijken en had haar mond lichtjes open. De hand van Roy ging nu langzaam met elke haal steeds meer onder haar rokje. Hij leunde rustig naar voren en begon Melissa op haar mond te kussen. Na enkele kussen zag ik zijn tong in haar mond verdwijnen en ze tongde gepassioneerd mee. Zijn hand was onder haar rokje gebleven en ik zag heen en weer gaan onder het dunne stofje. Tegelijkertijd begon Melissa licht te kreunen. Roy gebaarde haar om op te staan. Ze stond op en zonder enige aarzeling ritste ze haar rok los en liet deze op de grond vallen. Ze schopte haar schoenen uit en Roy duwde haar zachtjes terug op de bank. Hij verwijderde haar slipje en gooide die richting onze kant. Compleet overmand door haar geilheid spreidde ze haar benen. Roy maakte hier gretig gebruik van en liet zijn tong tussen haar lipjes verdwijnen. Melissa slaakte een kreetje van genot.

Eva kon zich niet meer inhouden, ritste mijn broek open, sleurde deze van mijn benen met boxershort en al. Ze nam mijn stijve paal in haar mond en zoog deze op tot aan de stam. Het voelde onbeschrijfelijk lekker om mijn eikel langs de binnenkant van haar keel te voelen schuren. Met lange halen ging ze met haar lippen over mijn eikel heen en weer terug haar keel in. Ik hield het niet meer, en met een harde kreun greep ik haar hoofd vast en duwde die helemaal om mijn schacht heen. Ik hoorde haar dankbaar elke druppel die ik haar gaf doorslikken.

Schuin naast ons zag ik dat Roy zich had ontdaan van zijn kleren en dat Melissa zijn kolossale paal op sterkte aan het pijpen was. Ze kwam, maar halverwege zijn paal, maar hij genoot met volle teugen. Nadat zijn lid stijf genoeg was, nam hij plaats op de bank. Gretig sprong Melisa bovenop hem, pakte zijn harde paal en zette zijn eikel tegen haar lipjes. Eventjes huiverde ze, maar langzaam liet ze haar heupjes zakken. Ik zag tot mijn grote verbazing die immense vleesstaaf van Roy in haar verdwijnen. Halverwege stopte ze even om op adem te komen, maar Roy pakte haar schouders beet en duwde haar naar beneden. Met een ferme duw en een geluid van wegspattend kutsap, schreeuwde Melissa het uit. Ze werd gek van genot en begon zich langzaam omhoog te duwen. De vleesknuppel van Roy kwam rustig weer tevoorschijn. Ze kwam omhoog tot een bepaalde hoogte, ik zag dat haar lipjes uit elkaar werden geduwd door zijn reusachtige eikel. Vervolgens liet ze zich weer langzaam zakken tot aan de stam. Dit deed ze een minuut lang en daarna voerde ze het tempo op. Ik zag Roy openlijk genieten van dit strakke tienermeisje.

Eva werd helemaal hitsig, ontdeed zich van haar kleren en sprong ook bovenop mij. Ik pakte met beide handen haar schaamlipjes vast en spreidde deze voor haar. Ze pakte mijn staaf en duwde deze snel naar binnen. Ze begon me te berijden alsof ze op een galopperend paard zat. Met lange, heupdraaiende halen stuiterde ze op mij. Ze hijgde als geen ander en begon vurige met mij te tongen. Na tien minuten mij bereden te hebben, stapte ze van mij af en ging ze op haar buik over de armleuning heen hangen. Ik begreep de boodschap en stouwde mijn paal in haar grotje. Woest beukte ik op haar in en ze kreunde het uit. Ik zorgde met elke stoot ervoor dat ik hem er iets harder in stoot dan eruit haalde. Na vijf minuten keihard rammen voelde ik haar kutspieren samentrekken om mijn schacht en Eva gilde het uit. Ik hield het niet meer en ik spoot haar hele grot vol. Ik trok mijn paal uit haar en ik zag mijn geil langs haar benen stromen. Eva kreeg een ingeving en verdween naar boven om iets te pakken.

Uitgeblust keek ik naar Roy die ondertussen languit op de bank was gaan liggen met zijn voeten op de armleuning en Melissa nog bovenop hem. Op deze manier kon hij haar snoeihard van onderen stoten. Melissa kermde van genot en ik hoorde haar klaarkomen. Ik zag haar kutje nauwer worden en de enorme pik van Roy afknijpen die zich niet meer kon beheersen en haar volledig vol spoot. Melissa kon kennelijk geen genoeg krijgen en zette haar knietjes op de bank en haar handen tegen de muur. Roy nam achter haar plaats en gebruikte zijn nog harde pik om haar flink op zijn hondjes te nemen. De huiskamerdeur ging open en ik dacht dat Eva terug was. Maar opeens stond er een slank meisje in een nachthemd met lang rood haar in de deuropening. Het was de achttienjarige jarige dochter van Roy en Eva; Kirsten. Ze keek mij aan en gebaarde mij stil te zijn. Langzaam sloop ze naar mij toe en kroop op de bank.

Ze gaf me een knipoog en keek naar mijn halfslappe staaf terwijl ze haar lippen aflikte. Met haar linkerhand streek ze haar rode haren achter haar oor, leunde naar voren en naam mijn lid in haar mond. In geen tijd was mijn pik weer vol en hard. Kirsten glimlachte en trok haar nachthemd over haar hoofd uit. Ze was compleet naakt eronder! Voor ik ook maar iets kon zeggen besteeg zij me en zei; “Maak je geen zorgen, ik doe aan paardrijden.” Met een soepele beweging injecteerde zij zichzelf met mijn kletsnatte lul. Ik vroeg of ze al eerder geneukt had. Ze zei; “Ja, maar nog niet zo vaak. Alleen nu werd ik helemaal gek van geilheid van al die geluiden beneden.” Ik voelde dat ze nog redelijk vers was, mijn staaf ging met moeite in dit strakke bijna onbewerkte tienerpoesje. Ik zag haar gezicht een beetje vertrekken van de pijn, maar al gauw gooide ze haar hoofd in haar nek en begon ze zwaarder te ademen. Haar soepele heupjes wipten ritmisch op en neer. Ik was in de hemel. Ze pakte mij vol op mijn bek en onze tongen krulden om elkaar heen. De kamerdeur ging open en ik zag Eva staan met een lichtelijk verraste blik op haar gezicht.

Snel veranderde die in een glimlach en ze knipoogde naar mij. Eva liep naar de andere bank toe en nam plaats achter Melissa, die weer Roy aan het berijden was. Ze greep beide billen van Melissa vast en trok deze uit elkaar. Vervolgens begon ze het kontgaatje van Melissa te likken, ze kreunde van genot. Toen toverde Eva iets tevoorschijn wat mij nog niet eerder was opgevallen; Anal Beads. Eva maakte de kralen nat met haar speeksel en bracht de eerste kraal in bij Melissa, ze kermde van genot. Langzaam werden de andere kralen één voor één ingebracht Melissa hield het niet meer, ze hing over Roy heen met zijn enorme vleesknuppel in haar grotje, en een volledige slang aan kralen in haar kontje. Eva keek geniepig toen ze alle kralen op een rustig tempo uit het kontje van Melissa liet ploppen. Kirsten had zich ondertussen omgedraaid en zat nu op mijn paal met haar gezicht richting het schouwspel.

Ze werd helemaal wild van het aanzicht dat haar ouders mijn vriendin aan het bevredigen waren. Ik pakte haar vast onder haar bovenbenen en tilde haar iets op. Daarna begon ik haar op een stevig tempo van onderen te teisteren. Kirsten gilde het uit van genot en voelde mijn paal tegen haar baarmoedermond aankomen elke keer als ik een kutsap- spattende stoot in haar lanceerde. Dit was het startsein dat Eva haar vingers in Melissa’s kontje begon te schuiven en Roy hard in haar ging pompen. Melissa begon steeds harder te kermen en vervolgens zag ik Roy zijn gezicht vertrekken terwijl er wit geil uit Melissa haar kutje liep. Het aanzicht van al deze opwinding voor me spoorde mij aan om nog harder dit meisje van al haar onschuld te beroven. Ik voerde het tempo op en zij begon zichzelf over haar klitje te strelen. Mijn climax was bijna bereikt toen ik Kirsten hoorde gillen en haar kutspieren samen voelde spannen. Mijn staaf werd afgeknepen ik voelde mezelf leeg gemolken worden.

Alles wat ik nog in me had, spoot ik in de kut van deze roodharige engel. Kirsten viel slap tegen me aan en ik liet haar bovenop mij zakken. Terwijl mijn paal nog een paar centimeter in haar groef hoorde ik nog een klein zuchtje. We waren allemaal doodop en smerig en besloten allemaal gebruik te maken van Roy ’s riante douche. Wat er verder nog gebeurde, vertel ik jullie misschien nog als dit verhaal een hoge score krijgt.

RonZ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *