Lena II

()

Ik ben al sinds mijn studententijd singel en woon alleen; een aantal jaren geleden ben ik verhuisd naar de buitenwijk van de stad. Ik heb hier een mooi groot appartement gekocht. Er is een ruime keuken, de kamer is mooi groot en heeft twee blinde muren, aan de achterkant heb ik een balkon dat over de volle breedte van het appartement door loopt. Er zijn drie slaapkamers waarvan twee redelijk groot en één meer een opbergkamer is. Als je wilt kun je er ook een gewone kamer van maken. Dan is er een ruime badkamer en een apart toilet. De hal is ook redelijk ruim waar je gemakkelijk je jas en schoenen kunt neerzetten. Ik woon aan het einde van de bovenste galerij; naast mij is een appartement wat kleiner is en maar één grote slaapkamer heeft en een kleine.

In dit appartement woont een vrouw die redelijk ‘aan de maat’ is.

Ik heb nog nooit echt met haar kennis gemaakt, omdat zij andere werktijden heeft. Vaak zie ik haar in het weekend rond een uur of zeven weggaan, dan komt ze meestal rond een uur of vijf weer thuis, waarna ik niets meer hoor of zie van haar. Op de zondagen ben ik, zodra het mooi weer is, weg op de motor en zie ik haar ook helemaal niet. Doordeweeks ben ik altijd al om vijf uur de deur uit vanwege mijn werk en kom ik om een uur of half zes weer thuis. Verschillende avonden ga ik dan nog even hardlopen om de conditie een beetje op peil te houden. Wanneer ik langs haar huis loop kijk ik altijd even naar binnen maar nooit is er iets te zien. Ik schat de vrouw, aan de keren dat ik haar heb gezien, op ongeveer veertig jaar. Als ze dat zou zijn is ze een paar jaar jonger dan ik.

In het begin had ik een paar maal aangebeld bij haar en een briefje door de brievenbus gestopt. Ik wilde graag kennismaken met mijn buurvrouw. Ze was nooit thuis als ik aanbelde en op mijn briefjes heeft ze nooit gereageerd. Na een poosje heb ik het zo gelaten. Ze wilde niet, ze kon niet, schijnbaar heeft ze geen zin om kennis te maken. Ik kijk wel gewoon iedere keer als ik langs haar loop in de hoop dat ik een glimp van haar kan opvangen.

Ik ben zelf een klein stukje in de veertig en zie er volgens iedereen nog erg goed uit. Ik heb een paar vriendinnen waar ik soms een nachtje of weekend mee doorbreng. Onder die dames zijn er twee die getrouwd zijn; van één ervan weet de man het, maar bij de andere is het niet bekend. Zij komt altijd stiekem naar mij toe en meestal overdag, omdat ze in de avond beslist niet weg kan. Beide vrouwen komen naar mij toe zodra ze weer eens iets tekort zijn gekomen bij hun man. Als ze dan bij mij weggaan hebben ze voor een poosje weer genoeg, zeggen ze altijd. Ik ben niet echt een uitgaansmens, soms ga ik wel eens de kroeg in, maar meestal doe ik liever een filmpje kijken en uit eten en dan rustig thuis wat nagenieten.

In de loop van de jaren heb ik al vele soorten seks gehad en ook met veel mensen. Ook heb ik al verschillende malen seks gehad met een man. Jaren geleden begon mijn interesse te groeien om eens seks te hebben met een man. Na een poosje zoeken en kijken op het internet naar foto’s, filmpjes en dergelijke wilde ik heel graag ‘het’ eens echt doen. Na een korte zoektocht was ik een man tegen gekomen via internet die mij wel beviel en ik hem. Na de kennismaking bij hem was er diezelfde dag seks geweest. Ik heb er heel veel van genoten en daarna ben ik regelmatig bij hem op bezoek geweest. Nu gebeurt het zo nu en dan nog steeds. Hij vindt dat ik vaker en langer moet komen, maar dat gaat mij net te ver omdat ik toch meer voor een vrouw voel.

Het is vrijdagavond en ik sta op het punt om naar de winkel te gaan; ook ik moet zorgen dat ik mijn boodschappen binnen krijg. Als ik langs de deur van de buurvrouw loop gaat deze ineens open. Ik schrik hier van want normaal gebeurt dat nooit.

“Hallo buurman.” Heel even ben ik sprakeloos. Ze is gekleed in een mooie lange jurk die tot net bij haar enkels komt; hij is gesloten tot boven haar borsten. Haar grote figuur komt goed in het zicht door de redelijk strakke jurk. De haren hangen netjes golvend over haar schouders, aan haar voeten heeft ze een paar schoenen met een klein hakje. Het gezicht is vrolijk en een heel klein beetje opgemaakt, om haar heen hangt een zalige geur van parfum.

“Hallo buurvrouw, wat kan ik voor u doen?” Lachend kijkt ze mij strak aan; haar blik dwaalt over mijn lichaam en komt dan weer rustig terug omhoog. Haar ogen boort ze diep in die van mij, de mooie volle lippen gaan een klein stukje van elkaar, met haar tong streelt ze er even langs.

“Zou jij voor mij een brood mee willen nemen?” Deze vraag had ik niet verwacht. “Natuurlijk, wat voor brood moet het zijn?”

Als ik even later weg loop weet ik wat ik voor haar mee moet brengen; er heerst een vreemde opwinding in mijn lichaam. Eindelijk heb ik haar dan van dichtbij gezien, het is een mooie volle vrouw. Ik heb al een hele poos een droom om eens seks te hebben met een grote volle vrouw. Of dat er van zal komen weet ik niet, maar het genot om met haar te praten is al erg prettig. Als ik terugkom, bel ik bij haar aan. Even later doet ze de deur open. Weer staat ze in vol ornaat in de opening. Mijn hormonen krijgen ineens ruzie met elkaar. De jurk is een stukje verder open aan de bovenzijde. Wat mij eerder niet was opgevallen is dat de jurk aan de voorkant helemaal geknoopt is. Nu heeft ze aan de onderzijde van de jurk ook de knopen open tot haar knieën. Bij de stap, terwijl zij de deur opende, kon ik haar mooie volle kuit zien. Ik kijk even ademloos naar haar en reik haar dan het brood aan.

“Kom je even binnen buurman? De koffie is zo gezet en kun je een lekker kopje koffie drinken?”

“Als je het niet erg vindt buurvrouw dan zou ik graag dat kopje koffie straks komen drinken, ik wil eerst even mijn boodschappen opruimen en mezelf even douchen.”

“Dat is goed, dan zie ik je straks wel verschijnen, ik houd de koffie wel warm voor je. Of wil je iets anders warm gehouden hebben?”

Met die woorden draait ze zich lachend om en loopt naar binnen, mij een ruime blik gunnend op haar heerlijk brede kont. Ik pak mijn boodschappentassen op en ga mijn eigen woning binnen. Even later heb ik alles opgeruimd, dan loop ik naar de badkamer en trek daar mijn kleding uit. Na mezelf even geschoren te hebben bekijk ik me in de spiegel. Als ik mijn hand over mijn lul laat glijden voel ik de haartjes. Direct pak ik mijn scheerspullen en zeep mijn pik en ballen er goed mee in. Na een rustige scheerbeurt heb ik mijn ballen, mijn pik en bilnaad helemaal kaal en voelt het een stuk prettiger aan. Ik draai de kranen open en stap onder het stromende water. Na een heerlijke douche droog ik me af en loop in mijn blootje de slaapkamer in. Heel even twijfel ik wat ik aan zal doen, dan pak ik toch maar een gewone spijkerbroek en een shirtje. Even later sta ik in de kamer, ik draai me even door de kamer en pak dan mijn sleutels en ga naar buiten.

De bel bij de buurvrouw lijkt wel een kerstklok, zo heerlijk klinkt hij in oren. Even later gaat de deur open en staat de buurvrouw weer voor me. Ze doet een stapje opzij en laat mij langs haar heen naar binnen. De ruimte is beperkt, waardoor ik niet kan voorkomen dan mijn hand en arm langs haar heen glijden. Er gaat een warme gloed door mij heen als ik haar raak. In de hal draai ik me om en kijk haar even aan. Zodra ze de deur heeft gesloten zie ik ook waarom ik nooit naar binnen kan kijken als ik er langs loop, ze heeft vrij donkere gordijnen voor de deur hangen, het is hierdoor een beetje schemerig in het halletje. Ik krijg een lichte zet van haar.

“Gewoon doorlopen buurman, de kamer is rechtdoor. Neem plaats waar je wilt, mocht je op mijn plaats zitten dan merk je het vanzelf.”

Ik loop de kamer in en kijk even in het rond; ze heeft haar huisje gezellig ingericht. Langs de muur heeft ze een kleine kast met een schilderij hangen, ernaast staat de eettafel. Tegen de andere muur staat een tafeltje waar de tv op staat en naast de tv staat een meubel met wat cd’s en dvd’s. Er staat een lage tafel en eromheen staan een grote bank en twee stoelen. Mijn blik gaat langs de stoelen en de bank en direct zie ik de stoel waar zij waarschijnlijk altijd in zit. Ik neem plaats in die stoel en wacht op de dingen die komen.

Even later komt ze glimlachend de kamer binnen lopen. Ze is niet overdreven dik, maar heeft wel hier en daar wat veel zitten. Ondanks haar postuur is zij vrij vlot; je merkt niet echt aan haar dat ze zo vol is. Ik heb het idee dat de knoopjes van de jurk aan de bovenzijde weer verder open staan. Ik kijk naar haar terwijl zij zich voorover buigt en de kopjes op de tafel zet. Doet ze het met opzet of is het per ongeluk? Ik kijk langs haar heen in haar jurk en zie haar grote borsten vastgesnoerd zitten in een mooie donkere bh. Als ze weer omhoog komt kijkt ze mij strak aan, haar tong streelt langs de lippen. Ze gaat rechtop staan en zet haar handen in haar zij, met die mooie donkere glimmende blik kijkt ze mij strak aan.

“Lieve buurman, je zit in mijn stoel. Als je niet geplet wilt worden moet je nu ergens anders gaan zitten. Vind je het prettig dat ik met mijn grote kont op je schoot kom zitten dan moet je blijven zitten.”

Heel even blijft ze staan en dan komt ze in mijn richting. Ik wil graag haar volle billen voelen en als ze mij zou pletten dan is het een heerlijke en de mooiste dood die je maar kunt verzinnen. Zonder nog iets te zeggen draait zij zich om en laat haar grote billen langzaam op mijn benen zakken. Even later zit ik helemaal gevangen onder en achter haar. Mijn lul, die een heel klein beetje ruimte heeft, begint direct te groeien en tikt zachtjes tegen haar billen aan. Als zij nog even blijft zitten en met haar billen beweegt, kom ik klaar in mijn broek. Mijn armen leg ik om haar heen en streel zachtjes over haar jurk. Ik hoor haar iets dieper ademhalen hierdoor; mijn hand glijdt langzaam naar omhoog. Ik raak de onderzijde van haar borst aan. Heel even zakt ze verder achterover, ineens staat ze op en trekt mij uit de stoel.

“Wil je een koek bij de koffie? En als je onder mij blijft zitten krijg je nooit die lekkere koffie naar binnen.” Lachend pakt ze een trommel en reikt die mij aan. Ik neem er een koek uit en ga tegenover haar op de bank zitten. Mijn blik dwaalt over haar heen, ik kan een redelijk stukje tussen haar benen kijken. We praten over allerlei dingen, ik krijg te horen dat zij Lena heet, al vele jaren alleen is en geen vrienden of vriendinnen heeft. Op mijn vraag wat ze voor werk doet omdat ze op de zaterdagen werkt, krijg ik te horen dat zij in een supermarkt werkt. Deze is aan de andere zijde van de stad en is haar tweede baan omdat haar gewone baan niet genoeg oplevert om hier te kunnen blijven wonen. Als het tweede kopje koffie op is kijkt ze mij aan met een heel vrolijke en hete blik. De benen zijn een stukje verder uit elkaar gegaan waardoor ik nu bijna tegen haar slipje aan kan kijken. Ik vertel haar ook wat ik voor werk doe en hoe mijn leven eruit ziet. Het is heel gezellig zo met haar. Ook is er toch best een erotische sfeer te merken in huis.

“Wil je iets drinken Ron?”

“Ja, lekker, doe maar een glaasje water, ik drink namelijk geen alcohol.” Ze staat op en loopt de keuken in. Even later komt ze met een glas water en een flesje bier weer de kamer in.

“Ik drink meestal een biertje als je het niet erg vindt.” Lachend schud ik van nee. Terwijl ze gaat zitten krijg ik heel even een ruim zicht onder haar jurk; volgens mij heeft ze weer een knoopje verder open gedaan. Ik kijk heel even tegen het donkere slipje aan wat haar billen op zijn plaats probeert te houden. Dan is het zicht weer weg; ook aan de bovenzijde is er een knoopje meer open. De aanzet van de donkere bh komt net boven het jurkje uit.

“Heb jij een vriend, Lena?”

“Nee Ron, mijn laatste vriend die ik had is alweer een aantal jaren geleden. Ik kan me geen gekke sprongen veroorloven; als ik dan eens ergens heen wil om uit te gaan kom ik altijd geld tekort. Ook is het zo dat de meeste mannen en vrouwen het erg vinden als ze een dikke vrouw zien. Ik blijf dus maar gewoon thuis en probeer wat lol met de pc te hebben en kijk graag naar een film op dvd.”

“Is dat zo dat de mannen jou niet willen? Kan het me bijna niet voorstellen, je bent een mooie vrolijke en lieve vrouw, dat is toch wat iedere man zoekt?”

“Misschien wel, maar als ze met een groepje zijn doen ze niets anders dan je kleineren en dat is niet leuk als je daar dan probeert om wat plezier te hebben.”

“Dat kan ik me voorstellen; ik zou nooit zo zijn, dat weet ik zeker.”

“Sorry, dat ik nooit heb gereageerd op je aanbellen en je briefjes in de bus. Ik was heel erg bang dat jij ook alleen maar misbruik van mij wilde maken.”

“Dat is het laatste wat ik zou doen Lena. Ik vind het fijner als jij misbruik van mij zou maken, in elke vorm die jij maar zou willen.”

“Dat heb ik al gemerkt Ron. Ik heb je al een heel tijdje gevolgd als je weg gaat en thuiskomt. Jij bent inderdaad anders dan de mannen die ik ken en waar ik mee werk. Misschien maak ik nog wel eens echt misbruik van jou, ben alleen bang dat jij dat niet leuk meer zult vinden als ik dat echt doe.”

“Ik weet zeker dat ik dat altijd prettig en fijn zal vinden, een vrouw die zo is als jij en dan mij wil gebruiken daar kan ik alleen maar voor neerknielen.”

Lachend staat ze op en doet een nieuwe cd in de speler, het is een langzame plaat. Ze kijkt mij strak aan en wenkt me met haar ogen. Ik sta op en neem haar in mijn armen; langzaam dansen we op de maat van de muziek. Ik voel haar ontspannen in mijn armen, heel even kijkt ze mij aan, er komen een paar tranen in haar ogen. Met mijn vinger streel ik die weg en lik ze op. Ineens drukt ze haar lippen op die van mij, onze tongen vinden elkaar voor een heel lange en warme tongzoen. Haar armen liggen rond mijn nek, er zit veel kracht in de armen, ze trekt me zonder moeite strak tegen haar aan. Ik voel haar buik en borsten tegen mij aandrukken. In de jurk voel ik haar tepels hard worden, mijn lul kan zich ook niet meer beheersen en groeit met snelle schokken.

Ik voel haar hand over mijn rug strelen, langzaam streelt ze mijn billen, heel even knijpt ze er hard in. Ik ga gelijk door de schrik een stukje naar voren, waardoor mijn harde pik nog steviger in haar drukt. Haar hand komt tussen ons in, met een snelle beweging maakt ze mijn broek los.

“Doe je kleren eens uit Ron, ik wil je graag naakt zien.” Ik doe een stapje naar achter en trek mijn kleren uit. Als ik mijn slip uit trek schiet mijn pik tegen mijn buik aan. Lena trekt mij weer tegen zich aan en onze lippen vinden elkaar weer. Ik voel een hand van Lena over mijn billen strelen en door mijn bilnaad verder naar onderen zakken. Ik kan een diepe kreun niet onderdrukken en voel mijn genot tot aan het kookpunt stijgen. De ruimte tussen ons wordt iets groter en de hand van Lena komt er tussen. Ik voel mijn harde pik in haar hand verdwijnen; langzaam streelt ze hem over de volle lengte. Schokkend kijk ik haar aan, mijn genot is heel erg hoog. Ik kijk in haar glimmende ogen, er brand een opgewonden vuur in. Nog nooit heb ik deze blik bij een vrouw gezien.

“Vindt je dit lekker Ron? Ga je mijn hand volspuiten of kun jij je nog inhouden? Mm… kom maar gerust klaar, lijkt me heerlijk als ik een man op deze manier zo kan opwinden.” Ik voel het zaad in mijn ballen koken, haar hand streelt zachtjes mijn blanke eikel.

“Oh… ho… Lena ik kom klaar, dit is zalig mm…”

Schokkend spuit ik mijn zaad met harde stralen over haar hand en tegen haar jurk. Het lijkt wel of ik blijf komen; de vingers van Lena blijven mijn lul zachtjes kneden, haar duim blijft mijn natte eikel strelen. In haar ogen is het vuur nog meer aangewakkerd, haar andere hand heeft ze op mijn billen gelegd. Ik krijg een harde klap op mijn blote billen van haar.

“Zo dus jij komt gewoon klaar terwijl ik je alleen maar vast heb lieve jongen? Je spuit wel een hoop zaad, was het zo hard nodig?”

Ik kom langzaam weer op adem, Lena blijft rustig en zachtjes met haar duim over mijn eikel strelen. Dan haalt ze haar hand omhoog en likt hem af. Ik kijk haar strak aan in die heerlijke ogen. Ze drukt een natte vinger in mijn mond, ik lik haar vinger af en slik mijn eigen zaad door. Ze doet een stapje terug en wrijft het zaad van haar jurk af. De vingers komen weer naar haar mond en ook drukt ze een vinger tussen mijn lippen. Samen likken we haar vingers en hand helemaal schoon. Mijn lul is niet helemaal verslapt en door haar lichte strelingen begint hij weer schokkend omhoog te komen.

“Je smaakt zalig Ron, mm… hier zou ik wel heel de dag van kunnen genieten, heerlijk.” In haar ogen blijft het vuur branden; ik laat mijn handen over haar rug strelen. Bij haar billen stop ik even en kijk haar strak aan. Als ik mijn vingers over haar billen laat gaan sluit zij haar ogen en laat een diepe kreun horen. Langzaam trek ik met mijn vingers haar rok omhoog. Als ik eronder kan streel ik het naakte vlees van haar billen en benen. Langzaam begint Lena te trillen van opwinding. Met mijn andere hand maak ik haar jurk helemaal open. Zachtjes laat ik mijn vingers over haar grote buik heen dwalen; als ik de onderzijde van haar borsten aanraak komt er een dierlijk geluid uit haar keel.

“Mm… pas op jongen, mijn borsten zijn erg gevoelig. Oo… het is zo lekker, ik denk dat ik jou niet meer laat weggaan, ja! Oh… ja, ga door Ron.”

Ik streel nu iets harder over haar billen en met mijn andere hand streel ik zachtjes over de groeiende tepels. Als ik er één tussen mijn vingers neem en er zachtjes in knijp drukt Lena zich strak tegen mij aan. Ik druk haar iets terug en neem de andere tepel tussen mijn vingers; met een rustige beweging laat ik mijn lippen op die van haar rusten. Onze tongen strelen elkaar in een hevig gevecht. Mijn hand is in haar slipje gezakt, met een langzame streling laat ik mijn vingers door haar bilnaad heen gaan. Ze drukt haar billen naar achter om maar zoveel mogelijk van mijn hand op haar grote billen te voelen.

Met een rustige beweging laat ik de jurk van haar schouders afglijden; ik merk aan Lena dat ze even haar adem inhoudt omdat ze bang is dat ik nu zal stoppen. Mijn handen blijven haar rustig strelen, ik druk de bovenkant van de bh naar beneden en haal de grote borst eruit. Als de harde tepel zichtbaar is buk ik mij en neem hem tussen mijn lippen. Heel even lik ik er zachtjes aan, ik zuig hem iets verder in mijn mond en bijt dan zachtjes op de tepel.

“Oh… ho… wat doe je met me Ron? Dit is zalig, mm… ga door, ik ben van jou. Je mag alles doen wat je wilt als je mij maar laat genieten mm…”

Mijn andere hand streelt over haar benen en komt omhoog langs het natte slipje. Lena zet haar voeten iets verder uit elkaar, zodat ik wat ruimte tussen haar benen krijg; mijn vingers glijden tussen haar benen door. Het slipje is zeiknat, het lijkt wel of ze erin heeft staan plassen. Als ik haar klitje aanraak gaat er een trilling door haar heen; ze kijkt mij aan met een paar natte heerlijk opgewonden ogen. Mijn vingers strelen haar klitje een beetje harder, met mijn andere hand streel ik haar borsten en de gevoelige tepels. Het slipje wordt steeds natter; in haar ogen is te zien dat zij het niet lang uithoudt.

“Oh… ja…ho… oh… Ron ik ga klaarkomen mm… oh… ho… ja! Ho, ja! Ik kom… mm…” Met een gesmoorde kreet komt ze klaar, haar benen trekt ze hard tegen elkaar aan. Mijn hand zit gevangen tussen de grote bovenbenen en kan geen kant meer op. Mijn vingers hebben nog een beetje vrijheid en die laat ik zachtjes over haar klitje strelen. Dan zakt ze ineens ontspannen van mij af en gaat op de grond zitten, haar lichaam schokt langzaam na van het hevige orgasme. Even later kijkt ze met diezelfde opgewonden blik omhoog. Mijn lul is nog steeds redelijk hard. Ze pakt hem beet en trekt mij naar onderen. Onze lippen vinden elkaar voor een lange hete zoen. Als ze mij los laat brand het vuur weer heel hevig in haar ogen.

“Neuk mij Ron, ik wil deze harde jongen in me voelen mm…, je moet me helemaal vullen met je warme zaad, ho… ja… dat heb ik nodig en dat is zo lang geleden mm…”

Zonder moeite laat zij zich achterover op de grond vallen, mij met zich meetrekkend. Ik ga tussen haar benen zitten. Zonder moeite laat ik mijn lul in haar grotje schuiven. Als ik er voor de helft in zit slaat Lena haar voeten om mij heen en met grote kracht trekt zij mij helemaal in haar. Het grotje is lekker nauw en knijpt aan alle kanten in mijn paal, ik voel mijn opwinding met grote stappen groeien door haar heerlijke poesje. Als haar voeten mij een beetje loslaten trek ik mij terug, tot aan mijn eikel trek ik hem uit haar heerlijk lichaam. Mijn handen strelen haar buik en glijden langzaam omhoog naar haar borsten. Ik til alle twee die heerlijke grote borsten uit de bh en knijp er even hard in. Direct knijpt haar poesje hard in mijn paal; met lange halen neuk ik haar rustig. Ik trek mijn pik uit haar en trek haar omhoog. Even kijkt ze mij geschrokken aan, dan ontspant ze weer. Ik ga op mijn rug op de grond liggen; in haar vurige ogen zie ik dat ze begrijpt wat ik graag wil.

Aan iedere kant van mij zet ze een been en laat zich dan langzaam zakken; als mijn harde rechtopstaande paal haar lipjes raakt stopt ze heel even. Dan laat zij zich in één keer over mijn pik heen glijden. Ik moet alles bijzetten om niet direct in haar klaar te komen. Zonder te stoppen begint ze mij met stevige halen te neuken; haar grote borsten, die helemaal uit de bh hangen, gaan snel voor mijn ogen heen en weer. Ik voel haar buik op die van mij drukken; als ik de schommelende borsten beetpak drukt ze de tepels in mijn mond. Heel even stopt ze met neuken, dan verhoogd ze het tempo en kijkt mij strak aan.

“Oh… ho… oh… lieve Ron, spuit me vol met je warme zaad, mm… ik wil je voelen genieten en je zaad in me voelen spuiten, oh… ho… ja… doe het schatje.” Ik kijk in haar vurige ogen en kan me niet meer inhouden, met een paar ongecontroleerde bewegingen spuit ik mijn zaad hard in haar kutje. Met mijn hand streel ik hard haar klitje, Lena schokt en laat zich ook helemaal gaan.

“Ik kom ook Ron ja… ha… ja… dit is lekker!” Even blijft ze stil op mij zitten, dan trekt ze haar grotje van mijn verslapende paal af. Ik zie dat ze twijfelt, maar dan draait zij zich om en komt met haar kutje boven mijn gezicht zitten. Heel even gebeurt er niets, dan openen de lipjes zich. Het zaad loopt langzaam naar buiten; ik druk mijn mond tegen haar poesje aan en lik alles uit haar zalig geurende grotje. Als ik mijn tong langs haar klitje haal begint ze hevig te steunen, haar benen vangen mijn hoofd strak ertussen. Ik leg mijn hand op haar billen en laat hem langzaam naar haar donkere grotje lopen. Ik druk een vinger in haar kontje, mijn tong zit diep in haar kutje begraven.

“Oh… ho… ho… wat doe je Ron? Ik kom weer klaar, ja… ha… ah… ja! Ik kom… mm…”

Met een vreemde beweging voel ik haar sappen mijn mond inlopen. Haar benen kunnen haar even niet houden. Ik lig nu helemaal gevangen onder haar, de geur en het vlees van Lena is zalig, ik geniet er heel erg van. Dan staat ze op en trekt mij ook omhoog. We lopen samen naar de badkamer. Als we even later naakt en gewassen op de bank zitten kijk ik in een paar heel gelukkige ogen.

“Jezus, dit had ik veel eerder moeten doen Ron, wat heb jij mij laten genieten, mm… heerlijk.”

“Het is nog niet te laat Lena, we hebben nog tijd genoeg om elkaar helemaal te leren kennen. Ik weet zeker dat ik heel erg van je zal genieten en mijn best zal doen om jou dat genot ook te geven.”

Lena drukt haar lippen op die van mij, onze tongen spelen een heel erotische spel. Onze handen strelen over elkaars lichaam waardoor er lichte rillingen ontstaan. Even later kijk ik haar aan, dan legt zij haar hoofd op mijn schouder en sluit de ogen.

Vervolg komt

Ronald

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *