(On)gepaste afstand

()


Hijgend laat ik me langs de natte tegels op m’n kont zakken. Het speeltje dat zijn werk meer dan goed gedaan heeft klettert op de vloer. De vochtige lucht kapt mijn adem af, een extra sensatie. De wereld draait om me heen. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo heftig klaargekomen ben. 

Eerder die avond. 

Met zware armen duw ik de deur van de hotelkamer open. Een lange cursusdag heeft geresulteerd in een vol en suf hoofd. Nog even videobellen met Mike, een glas wijn en het is bedtijd voor deze dame. De verbinding is ronduit slecht te noemen. Als er eindelijk beeld is, is het vlokkerig en slecht. Chagrijnig tik ik op de zijkant van het scherm, in de ijdele hoop dat het daarmee opklaart. Na nog ruim vijf minuten miegelen heb ik dan eindelijk beeld. Al is het niet wat ik verwacht. Het is meer. 

Mijn vriend Mike zit op zijn knieën op bed, zijn rug recht omhoog. De handen achter de rug. En geblinddoekt. Zijn borst gaat rustig op en neer, hij lijkt op zijn prominente erectie na volledig ontspannen. Buiten beeld tikken hakken op de laminaatvloer. In een traag tempo komen ze naderbij. Mijn hart gaat een paar pasjes sneller bij het geluid.

Het beeld wordt zwart. Niet van storing maar van zwart lakleer dat de camera blokkeert. De hoge zwarte laarzen blinken in het spaarzame licht. Ik krijg blosjes op mijn wangen van verlangen. Was ik maar waar zij zijn.

Floor loopt rond het bed. Als een jager die haar prooi besluipt. Met haar donkere haar in een strakke staart bovenop haar hoofd en haar body van pikzwart latex doet ze voor geen enkele dom onder. Haar armen zijn gestoken in handschoenen tot voorbij de elleboog. Van haar alleen al zo uitgedost te zien worden mijn lipjes vochtig. In de comfortabele stoel leun ik achterover. De opwelling komt in me naar boven om al de hand aan mezelf te slaan. Maar ik ben natuurlijk geen zestien meer, ik kan me wel bedwingen.

Floor kruipt naast Mike op bed, nu pas valt me op dat aan elke handschoen een lange metalen nagel zit. Daarmee trekt ze een lange voor over Mike’s buik, draait een ronde rond elke repel om te eindigen onder zijn kin. Nu zijn neus in de lucht geduwd wordt hoor ik mijn vriend sneller ademen. Zijn stijve wipt een paar keer zachtjes op en neer. Floor ziet het ook. Als een kat die een muisje spot schiet haar hand uit. Mike kreunt als ze stevig kracht zet met haar hand. Met haar andere trekt ze aan zijn haren. 

Ik kan niet horen wat ze in zijn oor fluistert. Mike knikt verwoed.

Floor laat zich voorover zakken, haar mond omvat de roze kop van zijn penis. Met haar wangen naar binnen gezogen draait ze haar hoofd tot we oogcontact hebben. Als ze zeker is dat ik haar zie strekt ze een been en begint zichzelf te vingeren. De hand die ze gebruikt maakt lange halen tussen haar benen. Ik betwijfel of ze veel voelt door de stof van de body heen maar het signaal naar mij toe is duidelijk. We zijn alle drie stil, ik hoor het bloed in mijn oren bonzen als ik mijn beste vriendin mijn eigen vriend zo zie bewerken. Even abrupt als ze begonnen is stopt ze.

Ik denk niet dat Mike het nog lang vol gehouden zou hebben…

Floor grijnst sadistisch in de camera.

Met een druk op de knop heeft ze de microfoon uitgezet. Ik kan alleen het resultaat zien van Floors gebod naar Mike dat hij op de vloer moet gaan zitten. Wat niet gemakkelijk is met zijn handen achter zijn rug gebonden. Hij krijgt aan elke tepel een klem met daaraan een ketting. Floor trekt deze flink strak tot Mike met zijn gezicht tot vlakbij Floor haar poes is. De knopjes tussen haar benen worden open gerukt, haar kale lipjes ontbloot. Mike begint er aan te likken, ik kijk toe van opzij. Net als mijn string, die gaat ook opzij, zodat ik bij mijn eigen lipjes kan. Met twee vingers beroer ik mijn clitorisje. Niet wild genoeg om mezelf tot een orgasme te brengen maar wel genoeg om mijn opwinding te vergroten. Aan vocht geen gebrek, mijn dijen glimmen er gewoon van. Floor rolt met haar heupen tegen Mike’s gezicht aan en geniet zichtbaar terwijl ze hem letterlijk aan de teugels houdt. Van buiten beeld pakt Floor een dildo erbij. Het roze speeltje steekt fel af bij haar zwarte pak. 

Mike krijgt het ding zonder pardon in zijn mond gepropt. Met de dildo omhoog wijzend draait Floor zich om en leidt met een hand de dildo bij zich naar binnen. Flink schuddend met haar lekkere billen staat ze zich te bevredigen tegen Mike’s gezicht aan. Ik zie wat ze gaat doen en word er zelf nog natter van. Twee vingers glijden nu moeiteloos bij mezelf naar binnen, ze duwen op het ruwe stukje dat g-spot heet. Om er goed bij te kunnen leg ik één been op het bureau.

Floor begint harder on onregelmatig te bewegen. Zelfs zonder microfoon kan ik haar in mijn hoofd horen kreunen en hijgen, dat doet ze altijd net voor ze squirt. En nu ook. Met een flinke straal dompelt ze Mike onder in haar lichaamsvocht. Die blijft stil zitten en ondergaat het allemaal braaf. Floor heeft wel een paar minuutjes nodig om zichzelf terug samen te rapen. 

Als het zover is zet ze Mike terug op bed. Hij is nog niet gekomen en heeft niets van zijn stijfheid verloren. Floor zet zich op zijn schoot, hij verdwijnt moeiteloos in haar. Ik heb alleen zicht op Floors rug en billen die langzaam maar gestaag op en neer gaan op de schoot van mijn vriend. Floor gaat sneller en sneller, net als de vingers die dan weer mijn clitje beroeren en dan weer in en uit me gaan.

Floor stijgt van Mike af, ze duwt hem achterover, wat geen pretje moet zijn met zijn handen nog op zijn rug. Floor gaat naast hem zitten. Met één hand trekt ze hem af tot hij komt. Zijn zaadjes landen over zichzelf heen zoals Floor hem gericht houdt. 

Floor zet de camera uit. Einde voorstelling. Maar ik heb genoeg gezien. Ik vinger me klaar op mijn clitoris. Als ik me op mijn g-spot zou vingeren squirt ik ook. Dat zou wat gênant zijn in een hotelkamer…

Mijn mobiel gaat, ik negeer het ding tot ik het geweld van een orgasme door mijn hele lijf voel razen. Hijgend laat ik de vloedgolf vanuit mijn middel over me heen komen. Het storen van mijn mobiel is een berichtje van Floor. 

– er zit een cadeautje in je tas –

Helemaal onderin, ik had het totaal over het hoofd gezien zit een apparaatje dat in mijn handpalm past. Ik herken het direct. Het is een satisfyer! Giechelend kruip ik onder de douche ermee. Het zuigmondje hecht zich vast aan mijn clitje. De sensatie die het teweeg brengt is niet te omschrijven. Als ik kom zak ik onder de douche gewoon door mijn hoefjes. Totaal verslagen door de kracht die het kleine speeltje op me afgevuurd heeft.

Was getekend,

Lidnaë 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *