Onverwacht bezoek

()

Wij, mijn vrouw Eva en ik Mark, hebben vrienden die in het midden van het land wonen. Ze heten Evelien en Harmen. We kennen hen al jaren en zij zijn erg naturalistisch ingesteld. Dat houdt in dat ze als het maar even kan lekker in huis en in de tuin naakt rondlopen. Ze wonen in een mooi vrijstaand huis met de nodige privacy dus de kans op in-kijkers is bijna nul. In de winter en het wat kouder is; zelfs dan loopt onze vriendin Evelien ook bijna altijd naakt in huis. Hoogstens heeft ze dan een kort truitje aan.

Als we hen bezoeken worden we binnengelaten en ontvangen ze ons dan ook naakt aan de deur. Na de begroeting is dan ook altijd onze eerste activiteit om onze kleren uit te trekken. De rest van ons bezoek lopen we daar dan gezamenlijk naakt in huis en tuin.

Afgelopen juli was mijn Evelien met een aantal vriendinnen een lang weekend weg in het oosten van het land. Ik moest die vrijdag tot een uur of twee in Haarlem werken; het was prachtig weer en op de terugweg naar huis zou ik in de buurt komen van onze vrienden Evelien en Harmen. Ik besloot ze te bellen of mijn bezoekje gelegen kwam. Ik kreeg Evelien aan de telefoon

“Leuk dat je komt, Harmen is vanmiddag weg maar je bent van harte welkom”. Na een kwartiertje arriveerde ik bij hun huis en Evelien opende de poort; Ik parkeerde mijn auto en liep naar de voordeur die al op een kier stond. Ik stapte naar binnen, sloot de deur achter me en liep naar de keuken. Daar stond Evelien en zoals gewoonlijk was ze naakt. We begroeten elkaar hartelijk met de gewoonlijke Brabantse drieklapper.

“Leg je kleren maar op die stoel en dan drinken we wat in de tuin”. Eigenlijk was de situatie volkomen gelijk als dat we met z´n vieren bij elkaar kwamen. Ik trok mijn kleren uit en volgde Evelien naar de lounge-set in de achtertuin.

Nu moet ik toch even Evelien beschrijven. Het is een mooie vrouw, slank en gezegend is met een paar prachtige mooie borstjes. Ook haar billen zijn heerlijk om te zien en ze had op dat moment al een mooi egaal kleurtje. Omdat ze altijd naakt was dus nergens een witte aftekening te zien. En last but not least; ze heeft een heel mooi buikje met een geschoren kutje.Even later zaten we in de lounge-set te genieten van onze drankjes. Evelien zat tegenover me op de bank en ik zat in een fauteuil. Het was een graad of 25 en behoorlijk warm in de zon. Gezellig keuvelend werd het 1e drankje soldaat gemaakt.

“Nog een drankje” vroeg ze en boog zich voorover om mijn glas aan te pakken.

“Graag” en kon mijn ogen niet afhouden van die mooie borstjes die vlak voor mijn ogen bungelden. Ze pakte mijn glas en liep naar het huis toe en bood mij de gelegenheid om te genieten van die elegante benen met de stevige billen daarboven.

Na een minuutje was Evelien terug met de drankjes; ze zette mijn drankje op de rand van mijn fauteuil en weer keek ik recht tegen de mooie borstjes aan; maar het leek of haar tepels wat stijver waren als een paar minuten geleden. Ze ging weer op haar bank zitten maar we met opgetrokken benen; hierdoor had ik geen zicht mee op haar borstjes maar des te meer op haar kutje. Ze had een keurig gevormd kutje; heerlijke kleine kutlipjes die brutaal wat naar voren staken. Evelien is altijd heel open met haar lichaam maar nu wist ik het even niet. Zat ze daar onbevooroordeeld of showde ze me haar mooie en uitdagende kutje? Ik moet zeggen dat het me wel wat deed, mijn lul werd ietsje groter en ik moest wat gaan verzitten om dat voor Evelien te verhullen.

Het was behoorlijk warm en in de zon transpireerde we wat; ik zag de druppeltjes van Eveliens borst over haar buik naar haar kutje lopen. Tijdens ons keuvelen deed ze haar benen wat wijder uit elkaar en met haar wijsvinger wreef ze achteloos de druppeltjes van haar kutje af. Maar ze sloot haar benen daarna niet meer zodat ik een nog beter zicht had op het kutje. Het leek alsof het kutje niet alleen vochtig was geworden van de zweetdruppeltje. Ook de buitenste delen van de kutlipjes leken iets te wijken maar dat gaf steeds meer problemen. Mijn lul groeide behoorlijk en ik moest alles doen om dat naar Evelien te verbergen. Evelien leek niets door te hebben maar elke paar minuten ging ze nu met haar vingers naar haar kutje om zogenaamd de zweetdruppeltjes te verwijderen. Haar kutlipjes weken steeds meer en ik keek nu recht tegen het roze van haar kutje aan. Ik zag zelfs haar klitje zitten en die leek me toch wel groter worden.

“Kun jij nu voor ons het volgende glas drinken halen?” vroeg ze.

Ik schrok op; natuurlijk wilde ik dat wel maar dan zou ze wel mijn stijve lul opmerken.

Maar ja, ze was een vriendin van ons en kon het misschien niet maken. Maar, van de andere kant had Evelien met haar acties me behoorlijk uitgedaagd. Ik besloot op te staan en liep met mijn stijve lul naar haar toe om het glas te halen. Glimlachend bekeek ze mijn lul.

“Wat heb jij een mooie lul; in deze toestand heb ik die nog nooit gezien”. Ik stond met de beide glazen in mijn handen voor haar en plots boog ze wat voorover en pakte mijn lul beet. Met haar ene hand pakte ze de schacht en met de andere wreef ze heel zachtjes over mijn ballen. Ik kon niet doen, in mijn handen de glazen en Evelien hield mijn lul stevig vast. Ik wist niet wat ik moest zeggen en ik besloot maar van het moment te genieten. Ze pakte met haar volle hand mijn ballen beet en kneep er zachtjes in terwijl ze met haar andere hand nu over de lul heen en weer bewoog. Ze keek naar me omhoog.

“Vind je het erg als ik die eikel van je even in mijn mond neem?”.

“Natuurlijk niet” schreeuwden mijn erotische hersencellen. “Niet doen; je wordt gepijpt door een goede vriendin” riep het verstandige deel van mijn hersencellen. Ik kon alleen maar knikken en ze zag dat als een toestemming. Haar lippen omsloten mijn eikel en ik voelde haar tong over mijn lul glijden. Langzaam verdween het hele ding in haar mond; veel en veel dieper dan mijn Eva ooit had gedaan. Ik werd heerlijk gepijpt; hoe ze het deed weet ik niet precies maar het voelde hemels. Mijn stijve lul schoof in en uit haar mond en haar tong leek wel overal te zijn. Af en toe raakte met het puntje van haar tong mijn pisgaatjes en dan verdween het ding weer helemaal richting mijn ballen. Voor mijn gevoel stond in daar, met de glazen nog steeds in mijn handen, al minutenlang te genieten. Plotseling stopte ze met pijpen, liet zich achterovervallen in de loungebank en spreidde haar benen zo wijd als maar mogelijk.

“Zet die glazen maar eens neer en lik mijn kutje” zei ze met een glimlach en zeker niet op een commanderende toon. Ik keek tegen het mooie kutje aan. Het zag er heerlijk uit. De kleine kutlipjes waren geweken en waren heel vochtig en dit keer echt niet van het zweet. Tussen de kutlipjes zag ik het mooie roze haar klitje was een stuk groter dan daarstraks. Ik zette de glazen weg en knielde tussen haar benen. Mijn lippen beroerden zachtjes de mooie zachte vochtige kutlipjes. Ik gebruikte het puntje van mijn tong om die kutlipjes heel zacht te masseren; eerst de rechtse en daarna de linkse en herhaalde dit een paar keer. Mijn lippen knabbelden aan die heerlijk zachte lipjes en daarna haalde ik mijn tong in een vloeiende beweging door haar hele kut naar het klitje toe. Daar bleef mijn tong en met het puntje cirkelde ik om het steeds groter wordende klitje heen. Ik zag aan Evelien dat ze er van genoot. Ze lag nu geheel achterovergeleund op de bank en speelde met haar beide handen met de tepels op haar borstjes.

“Heerlijk, heerlijk” mompelde ze “van mij mag je zo uren doorgaan”. Tijdens het beffen gebruikte ik mijn handen om haar billen flink beet te pakken en ook dat leek haar goed te bevallen. Het kreunen werd heftiger maar toen sloot ze haar benen en klemde die om mijn hoofd “nu stoppen, stoppen … ik wil door je geneukt worden”.

“Weet je het zeker” vroeg ik haar “we zijn vrienden van elkaar en ik wil niet dat Harmen dit weet want anders brengt dit onze vriendschap in gevaar”.

“Maak je daar maar geen zorgen over” zei Evelien wat raadselachtig “ neuk me maar lekker, daar verlang ik al een tijdje naar om die lekkere lul van je in mijn kutje te voelen”.

Ik rechtte mijn rug en mijn stijve lul kwam precies ter hoogte van haar kutje. Ik pakte mijn lul beet en liet die speels een paar keer langs haar kutlipjes door het spleetje gaan. Iedere keer van beneden naar boven en eindigde telkens bij haar klitje. Evelien lag nu met open ogen achterovergeleund op de loungebank. Ze had wat kussens achter haar rug gelegd en kon zo zien wat ik met mijn lul in haar kutje uitvoerden.

“Wat doe je dat heerlijk” zei ze “ dit houd ik zeker nog een tijdje vol om hiervan te genieten”. Haar kut werd steeds natter van het geil en mijn lul schoof daardoor steeds gemakkelijker op en neer. Toen besloot ik om mijn lul in een beweging in het kutje te drukken. Mijn lul verdween in een vloeiende beweging in haar nauwe kutje. Een heerlijk kutje om te voelen; lekker nauw en, hoe gek het ook mag klinken, toch veel anders als het kutje van mijn Eva. Mijn ballen raakten haar grote kutlippen terwijl mijn lul sopte in haar kutje. Ze keek me recht aan en bleef dat ook doen. Ik pakte haar heupen stevig beet en neukte wat harder; mijn ballen raakten nu ook haar dijen. Af en toe vertraagde ik het tempo en maakte draaiende bewegingen met mijn heup. Zo kon ik met mijn lul alle hoekjes van haar kutje voelen. Ze vond het heerlijk, dat was aan alles te zien; met haar vingers kneep ze weer in haar tepels. En met haar handpalmen lichtte ze die hele mooie appelvormige borstjes op. Net om ze nog beter aan mij te showen. Ik verhoogde nu het tempo want ik voelde dat ik nu ook bijna ging komen. Mijn lul beukte nu echt in haar kutje en haar lichaam bewoog met iedere stoot mee op de bank.

“Ik ga komen…”

“Ik ook, zal ik mijn sperma over je buik en borstjes spuiten?” Hijgde ik.

“Nee, ik wil dat je al je zaad in mijn kutje voelen, dat spuiten in mijn kutje vind ik heerlijk”. Met nog een stuk of tien stoten kwam ik tegelijk met Evelien. Ze lag met een verkrampt gezicht te genieten van het moment. Ik spoot drie vier stralen zaad in die heerlijke hete kut van haar. Heerlijk, heerlijk onbeschrijfbaar gevoel was dat. Ik liet me over haar heen zakken en lag met mijn lippen ter hoogte van haar tepels. Heel zachtjes beroerde ik die met mijn lippen. Zo bleven we nog minuten lang liggen en genoten van de aanrakingen van elkaars lichamen. Toen schoof mijn langzaam slapper wordende lul uit haar kutje en ik ging weer op mijn knieën voor haar op de grond zitten. Mijn witte zaad kwam heel langzaam uit haar kutje gelopen. Haar kutlipjes waren nog wijd opengesperd. Ze bleef me aan kijken met haar mooie grote ogen, een glimlach om haar mond. Ze veegde met haar wijsvinger door haar kutspleetje en het zaad smeerde ze liefkozend over haar buik. Die glom daarop van mijn sperma.

“Dat was een heerlijke neukbeurt van je ; hier had ik al lang een keer op gewacht; elke keer als we met z’n vieren bij elkaar waren had ik grote zin om die lul van je beet te pakken. Ik vind het zo lekker ding en ik wilde je lul beslist een keer in mijn kutje voelen”. “Ja maar …” begon ik maar ze legde haar wijsvinger op mij lippen.

“Wees maar gerust, ik heb dit al een keer met jouw Eva besproken; zij vond het een goed en spannend idee dat wij samen een keer zouden neuken”. Wat verbaasd keek ik haar aan “ ja, echt waar; ze wist dat het een keer ging gebeuren en ze had ook het idee dat het dit weekend zou zijn als zij weg was met haar andere vriendinnen”. Nog steeds stomverbaasd keek ik haar, denk ik, wat schaapachtig aan.

“En Harmen dan … ?”

“Die weet ook van alles; Harmen zou het heel opwindend vinden als jij mij een keer zou neuken”. Ze vervolgde. “Ik heb een beetje tegen je gelogen vanmiddag; toen je belde was Harmen thuis en toen hebben besproken dat ik je zou verleiden om samen eens lekker te neuken in de tuin; Harmen is toen weggegaan op één voorwaarde”.

“En welke is dat dan?” Vroeg ik.

“Dat alles opgenomen zou worden met onze bewakingscamera die op de tuin is gericht; zodat hij later ook kan zien hoe ik door jou ben geneukt”.

Natuurlijk stomverbaasd keek ik in het rond en zag inderdaad de bewakingscamera hangen.

“En hoe nu verder?” Kon ik nog net uitbrengen. Ze ging voor me staan en drukte zich tegen mij aan. Haar lekkere borstjes tegen mijn borst en haar met sperma bedekte buik tegen mijn buik. Ze fluisterde in mijn oor.

“Dit was heerlijk, ik wil die lul zeker nog een keer in mijn kutje voelen”.

“En dat gaan we zeker nog een keer met z’n vieren regelen”.

Mark

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *