Kort maar krachtig

()

Het is een warme mooie zomeravond in juni. Ik ben nog altijd vrijgezel en woon in een leuk klein appartementje, boven het koetshuis van een herenhuis in het centrum van Brugge. In het dakappartement is het warm. Het dak is slecht geïsoleerd waardoor het in de zomer heet en in de winter koud kan zijn. Daar ik geen zin heb om de avond door te brengen al kijkend naar de TV, er is toch maar enkel voetbal op alle zenders, slenter ik door de binnenstad. De meeste terrasjes liggen er nogal verlaten bij.

Het wereldkampioenschap voetbal kluistert velen aan de TV. Daar voetbal mij absoluut niet interesseert, besluit ik om maar een snelle hap te gaan eten in bistro “Den Estaminet”, gelegen aan het Astridpark te Brugge. Het is een leuke bistro waar je naast een goed biertje ook zeer lekkere spaghetti kan krijgen.

Na een paar minuten wandelen bereik ik het cafeetje. Terwijl ik de deur open, treed ik de gelagzaal binnen die gevuld is met luid roepende voetbalfans. Ook hier heeft blijkbaar de voetbalgekte toegeslagen. Er zijn twee breedbeeldtv’s geplaatst en een grote schare klanten staart gespannen naar het scherm. Plots klinkt er een gehuil wanneer één van de ploegen blijkbaar bijna scoort. Ik heb zelf geen idee wie er speelt. Mijmerend schud ik mijn hoofd. Ik moet denken aan Sofia. Hoe zou zij het stellen in deze periode van voetbalgekte? Waarschijnlijk zal haar echtgenoot, een voetbalfanaat, zeer weinig aandacht hebben voor haar. Ik kijk rond in de zaal in de hoop om toch ergens een plaatsje te vinden. Ik zie naast de vele drinkende en roepende mannen enkele vrouwen staan. Sommige volgen ook het voetbal, anderen dan weer niet. Ik besluit de zaak te verlaten en mij naar andere rustigere oorden te begeven.

Terwijl ik mij om draai bemerk ik in mijn ooghoek een silhouet dat mij bekend voorkomt. Zou het? Ik ga een paar passen dichter. Inderdaad het is Sofia. Ze zit op een barkruk en lijkt zich stierlijk te vervelen. Haar man staat een paar meter verder te praten met vrienden en heeft absoluut geen oog voor haar. Ik begeef mij in haar richting, ga naast haar staan zonder haar aan te kijken. Ik ruik haar parfum, Poison van Dior. De zwoele, zoete geur van parfum die ik al verschillende malen heb geroken toen ik intiem was met Sofia. Onopvallend laat ik mijn hand heel even de bips van Sofia beroeren. Ze kijkt plots op, ziet mij staan.

Zij kijkt mij doordringend aan en kijkt vervolgens naar haar echtgenoot. Ik knik en doe teken dat ik hem ook heb gezien. Ik bestel een drankje en kijk van op een paar stappen afstand naar Sofia. We maken oogcontact. Ik geef haar teken om mij te volgen.

Op het scherm zie ik dat de match in de 29-ste minuut is. Nog een kwartier voor de rust. Ik verlaat het café en zie hoe Sofia iets in haar man zijn oor fluistert en in richting van de toiletten wijst. Hij knikt, kijkt verder naar de voetbal. Sofia gaat in de richting van het toilet maar verlaat vervolgens onopgemerkt het café.

Ondertussen ben ik de straat overgestoken en wacht aan de overzijde. De straat loopt langs één kant langs het Astridpark. Van zodra Sofia uit het café komt en mij ziet stap ik het park binnen. Sofia steekt snel de straat over en loopt het pad in. Ze haalt mij in en we wandelen snel, hand in hand, dieper het park in.

In het midden van het park, dat er nu verlaten bij ligt, staat een speelplein. We begeven ons samen naar het speelplein. Ik neem Sofia stevig bij de hand en samen kruipen wij in zo een klimtoren. Het is een vrij grote toren die lijkt op zo een typische middeleeuwse wachttoren. Hij bestaat uit een houten vloer, dak en wanden. Vanuit deze toren hebben wij een mooi zicht op het park maar zijn wij bijna niet zichtbaar voor eventuele voorbijgangers.

Eens in de toren neem ik Sofia in mijn armen. Ze kijkt mij aan. Zoals gewoonlijk is zij mooi en eenvoudig geschminkt. Een zwart ooglijntje en  karmijnrode lippenstift accentueren haar prachtig gelaat. Ik kus haar hartstochtelijk op de mond. Sofia beheerst het tongzoenen zoals de beste.

“We hebben niet veel tijd, maximum 15 minuten en dan is het rust in de voetbal.” zeg ik tegen Sofia. Ze knikt. We strelen elkaar heftig vol hartstocht en passie. Ik til haar kleedje op en streel haar venusheuvel met de ene hand. Met de andere hand masseer ik haar rug tussen de schouders. Ik voel dat mijn lid hard wordt. Sofia voelt dit ook en begint mij in mijn kruis te strelen. Ze opent mijn pantalon en duwt in één beweging zowel mijn pantalon als boxershort naar beneden.

Ondertussen heb ik Sofia met beide handen aan haar bips vast genomen en ik knijp er stevig is. Ik duw haar venusheuvel tegen mijn penis. Ik voel het voorvocht uit mijn penis lopen. Ik streel met mijn middenvinger over haar vagina en voel hoe haar schaamlipjes zwemmen in het vocht. Ze is klaar om bereden te worden. Ik draai Sofia om, ze buigt zich voorover en leunt op de zijwand. Haar bovenlichaam steekt uit de toren. Haar onderlichaam net niet. Ik til haar kleedje terug op, trek haar string naar beneden en met één vlotte beweging steek ik mijn penis diep in haar vagina. Ik duw hem zo diep ik kan, laat hem even zitten en met mijn ene hand streel ik haar clitoris. Hierdoor begint zij zelf te bewegen met haar heupen. Zij bepaalt met welk ritme mijn gezwollen schacht in haar heen en weer beweegt. Hoe dichter zij bij haar orgasme komt, hoe meer zij kreunt, hoe sneller zij haar heupen beweegt. Ik voel dat ik het nog even kan uithouden en hits haar nog meer op. Ik geef haar met de hand een paar ferme tikken op de billen. Eerst de ene bil dan de andere. De tikken volgen elkaar alsmaar sneller op. Ze volgen het ritme dat zij aangeeft. Ik zorg wel dat ik haar geen pijn doe. Ik zie hoe haar billen toch licht rood beginnen te gloeien. Blijkbaar geniet zij van deze spanking.

Ze komt klaar. Ze kreunt. Ik ram mijn penis diep in haar en maak enkele draaiende bewegingen en voel hoe ik explosief klaar kom. Ik laat een zwaar gekreun horen en schreeuw zachtjes. “Nee, nu nog niet!” Een vrouw, zoals Sofia, penetreren en laten genieten betekent voor mij heel veel en ik wens altijd dat het blijft duren.

Ik laat mijn penis nog even in Sofia ’s vagina zitten en voel hoe het sperma in haar loopt.

Wanneer ik mij terug trek, zie ik dat er nog enkele druppels sperma aan mijn blinkende eikel hangen. Sofia ziet dit ook, ze bukt zich en plaats haar mooie, karmijnrode lippen over mijn schacht en zuigt vervolgens de laatste restjes sperma uit mijn lid.

Wanneer ze hiermee stopt, staat ze recht, kijkt naar mijn penis en ziet dat ze mooi werk heeft geleverd. Op de schacht van mijn lid staat een karmijnrode afdruk van haar lippen. Ik zie dit en zeg.

“Die ga ik vanavond niet wassen, dan ik er morgen nog eens naar kijken en terugdenken aan dit mooi moment.” Sofia kijkt tevreden. Ik fluister in haar oor.

“Volgende keer bef ik je naar de zevende hemel!” Ik kijk naar mijn horloge. “We hebben nog drie munten en dan is de eerste speelhelft voorbij!” We fatsoeneren snel onze kleren, kruipen uit de klimtoren. Daar ik als eerste naar beneden klauter, zie ik dat Sofia haar string niet aan heeft. Ik zeg haar dat maar ze haalt haar schouders op. Ik klim nog eens snel in toren, graai haar string mee en vervolgens begeven we ons naar Den Estaminet. Ik ruik nog even aan haar string, wil hem aan haar terug geven maar ze schudt van nee. Ik stop de string in mijn broekzak en al wandelend in het park til ik haar kleed nog even op en laat mijn middelvinger door haar nog natte poes strelen. Ik lik aan mijn vinger en steek deze vervolgens ook nog eens in haar mond. Ze zuigt er even aan.

We zijn aan de rand van het park aangekomen. Ik blijf staan.

Sofia geeft mij snel een zoen op mijn neus, steekt de straat over, opent de deur van de taverne, kijkt nog even om en treedt de rumoerige gelagzaal binnen.

Ik draai mij om en wandel weg in de richting van het stadscentrum. Ik voel me warm van binnen. Vlinders fladderen in mijn buik. Ik besef dat Sofie voor mij meer betekent dan een avontuurtje. Wat de toekomst zal brengen is een voorlopig een raadsel. Ik verlang alvast naar onze volgende ontmoeting.

Louis

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *