Petra & Ludo en…

()


Petra was een eenzame vrouw die al heel haar leven op de ware Jacob wachtte. Maar buiten een paar profiteurs had ze nooit geluk gevonden. Ondanks alles hield ze haar lichaam goed bij. Haar haren bij haar poesje schoor ze altijd op, in een klein streepje. Niet dat een man het zou zien maar meer voor zichzelf. Ze vond het heerlijk, om met haar vingers door haar scheur te glijden, als ze net geschoren was. Ze was zoals het hoorde getrouwd geweest, maar dat huwelijk was na een paar jaar op de klippen gelopen. Haar ex wilde seksueel meer van haar dan dat ze aankon. Recht op en neer was voor haar voldoende, niets meer en minder. Als ze al eens een orgasme had gehad was dat door haar eigen vingers geweest. Het was al jaren geleden dat ze in een dronken bui eens met een man had gevreeën.

Hard klonk de bel door het huis. Geschrokken sprong Petra op, liep naar de deur en opende deze. Het was Ludo haar buurjongen. Hij was wat je noemt een echte puber net 18 jaar, brutaal, provocerend maar zeker niet onvriendelijk. Hij was een echte slungel, een jongen die zijn best deed zo snel mogelijk een man qua postuur te worden. Vriendelijk keek ze hem aan. “Zeg het eens Ludo.”

“Ik ben alleen thuis en het eten loopt in de soep” grinnikte hij wat verlegen. “Zou jij me het één en ander kunnen vertellen wat ik verkeerd doe.” De alleenstaande moeder van Ludo was een weekendje op bezoek bij haar vriendin. Lachend pakte Petra haar sleutels van het kastje, en duwde Ludo voor zich uit richting zijn huis. De geur van aangebrand eten kwam haar al tegemoet, toen ze achter Ludo aan het huis binnen stapte. Resoluut stapte ze de kleine keuken in en draaide het gas uit.

“Nou Ludo dat is niet meer te redden.” Toen ze naar het beteuterde gezicht van Ludo keek barstte ze in lachen uit. “Nou je zult wel niet omkomen van de honger hoop ik.” Ludo vroeg haar of ze het hem niet wilde leren. Hij was het hele weekend alleen thuis en iedere dag frieten leek hem ook niets. Ze besloot hem een spoedcursus koken te geven. Lachend kiepte ze het aangebrande eten in de vuilnisbak, en liet de afwasbak vollopen.

Ludo had zijn oude provocerende karakter weer terug. Uitdagend bekeek hij zijn buurvrouw. Best een lekker ding dacht hij verlekkerd. Haar tieten mochten er best wezen, ze droeg geen eens een bh. Geil stond hij haar te observeren. Zijn lul begon zich in zijn broek te roeren. Geschrokken probeerde hij zijn gedachte ergens anders op te zetten. Vanuit haar ooghoeken had ze de reactie van Ludo gezien, ze besloot er niet op te reageren. Inwendig voelde ze zich toch wel gevleid door de aandacht die de jonge jongen haar gaf.

Petra stond verwoed in het water te roeren om de aangekoekte pan schoon te krijgen. Het opspattende water maakte haar jurkje nat. Haar tepels waren door het water nu nog beter in het jurkje zichtbaar. Ludo probeerde met een kleur op zijn wangen niet naar haar heerlijke borsten te kijken. De hele situatie bezorgde Petra een kriebelend gevoel in haar onderbuik. Ze probeerde verwoed het gevoel van zich af te schuiven. Dat kon toch niet; hij was net 18, en zij al 39. Het had haar zoon kunnen wezen. Ludo wilde achter haar langs schuiven om een theedoek pakken met de bedoeling haar te helpen. Ze stond onbewust nogal breed uit in de kleine keuken. Als hij haar wilde passeren moest hij haar wel aanraken. Ze voelde de passerende jongen langs haar heen schuiven. Met haar heup maakte ze precies een zodanig beweging dat ze even in contact kwam met de bult in zijn broek. Geschrokken ging hij naast haar staan en pakte de pan van het aanrecht. Alsof de spanning er in de keuken niet was begon hij af te drogen. De pan moest in het kastje waar ze voor stond. Ze zag de twijfel bij de jongen; wat moest hij.

“Sta ik in de weg” vroeg ze onschuldig. Zonder zijn antwoord af te wachten stapte ze een stap opzij zonder te stoppen met de afwas. Haar wat verwrongen houding gaf hem net voldoende ruimte om in het kastje te komen. Op zijn hurken gezeten keek Ludo omhoog en zag een donkere tepel in het jurkje duidelijk afgetekend. Zijn lul die wat aan het slinken was stak met hernieuwde energie zijn kop weer op. Zijn paal stond binnen de kortste keren keihard in zijn broek.

Bij het omhoog komen verloor de geile jongen zijn evenwicht en viel tegen haar aan. Petra voelde zijn harde lul tegen haar dijbeen aan, terwijl de jongen met een rood hoofd “sorry” stamelde. Even kwam de nijging bij haar op om te vluchten naar haar eigen veilige wereldje. Maar het idee dat zij nu het spel bepaalde, en niet dit knaapje, was voor haar aanleiding genoeg om te blijven en hem uit te dagen. Als hij het aan zijn ouders zou vertellen geloofden ze hem toch niet.

“Wat heb jij voor hard ’s in je broek zitten” vroeg ze onschuldig.

“Oh niets hoor” stamelde Ludo met een rood hoofd. Even twijfelde Petra nog maar ging toen resoluut tot actie over.

“En wat is dit dan” zei ze terwijl ze haar hand op zijn kruis drukte. Ludo wist niet wat hem overkwam. Hij had nog nooit met een meisje geneukt, en deze vrouw die wilde met hem… ‘Het zou toch niet waar zijn’ flitste er door zijn hoofd heen. Zijn brutaliteit kreeg weer de overhand. Heet begon hij tegen haar hand aan te rijden.

“Ben je wel eens eerder met een meisje naar bed geweest” vroeg ze met een hese stem. Ludo schudde ontkennend. Beter kon ze het niet hebben dacht ze. Ik kan hem alles leren en laten doen wat ik lekker vind.

“Dit is ons geheim begrepen. Je verteld dit aan echt niemand.” Het drong niet eens tot hem door wat ze had gezegd. Bijna automatisch stemde hij met haar in. Verlekkerd voelde ze de hand van de jongen zoekend over haar borsten heen glijden. Ze besloot hem voorlopig te laten begaan. Als hij weer wat rustiger zou zijn kon zij het heft in handen nemen. Ludo wist niet hoe hij het had. De hand op zijn kruis kneedde zijn lul. En hij mocht haar neuken, hij wist niet waar hij moest beginnen. Geil begon hij haar enorme tieten te kneden. Toen Ludo zich realiseerde dat Petra hem liet begaan kwam hij tot rust. Petra ritste met vaardige hand de gulp van de jongen open. En liet zijn broek zakken. Ze voelde het warme harde vlees van de jongen. Zijn lichaam was dan wel niet volgroeid maar de grootte van zijn lul stelde haar niet teleur. Zijn handen gleden zoekend over haar lichaam heen. Langzaam liet hij zijn linkerhand naar beneden zakken. Petra kon haast niet wachten tot hij haar kutje zou pakken. Ze voelde dat ze zeiknat was terwijl ze hem rustig aftrok. Genietend gleed zijn hand over haar heup heen naar de voorzijde van haar dij. Zacht liet hij even zijn hand op en neer over haar dij glijden. Langzaam verplaatste hij zijn hand naar de zijdeachtige binnenzijde van de dij. Ze voelde dat er een lichte huivering van genot door haar lichaam heen trekken. Zijn hand ging nu trefzeker op weg naar haar slipje. Even aarzelde hij maar duwde toen zijn vingers tegen het slipje dat tot zijn verwondering zeiknat was. Een zacht gekreun ontsnapte uit haar keel. “Oh…” Met gesloten ogen stond ze te wachten wat er kwam. Zijn aandacht ging nu volledig naar haar slipje. Zijn rechterhand had nu haar borsten verlaten en vond zijn weg onder haar jurkje. Haar tepels stonden beenhard vooruit in het jurkje. Opgewonden stroopte hij haar slipje naar beneden. Petra stapte kreunend uit haar slipje die nu tussen haar benen lag.

“Toe maar jongen… pak me maar.” Ongeduldig ging de jongen tussen haar warme hunkerende dijen staan. Petra voelde het harde vlees tegen haar kutje aanstoten. Echt trefzeker was de jongen nog niet. Met haar hand pakte ze zijn lul beet en richtte hem op haar natte scheur. Als vanzelf gleed zijn lul soepel in haar warme grotje. Trillend van genot voelde Petra zijn lul naar binnen glijden. “Mm… toe maar…” Het was voor haar heel lang geleden dat ze dit had gevoeld. Hij zat amper in haar toen ze haar orgasme voelde naderen. Wild voelde ze hem in haar stoten Met een gesmoorde kreet kwam ze klaar. “Ah… ja… Ludo!” Ze voelde de lul van de jongen diep in haar kutje opzwellen. “Oh… het komt…” was het enige dat hij nog kon kreunen toen hij straal na straal met kracht diep in haar kut spoot. Zijn snel verslappende lul gleed uit haar kutje. Even bleef ze tegen het aanrecht aangeleund staan. Een tevreden gevoel trok door haar lichaam heen.

Ze voelde dat de jongen met zijn jeugdige elan al weer onderzoekend bezig was. Een blik op de klok vertelde haar dat er weinig tijd over was. Helaas moest ze vanavond nog weg. “Nu niet meer Ludo. Morgen is er weer een dag.” Ze zag even een teleurgestelde blik in zijn ogen, maar met een vrolijk “oké” bukte hij en stapte weer in zijn broek. Snel maakte Petra de afwas voor hem af, en liet hem een blik soep openen. “Morgen kom je maar bij mij eten” zei Petra terwijl ze naar de deur liep. Door tijdnood gedwongen nam Petra snel een douche, en ging de deur uit. De hele avond was ze wat afwezig en overdacht ze hoe het verder moest met Ludo. Haar eindconclusie was om er van te genieten zolang als het zou duren. Haar grootste angst was dat zijn moeder er achter zou komen.

Petra was net uit de douche gestapt. Straks zou Ludo komen, twijfelend stond ze voor de kledingkast. Een kleine bh met voorsluiting en bijpassend tanga slipje accentueerde haar figuur. Zorgvuldig koos ze voor een kort topje met een diepe inkijk en een kort rokje met een rits aan de voorkant maakte het geheel compleet. De rits van het rokje opende ze een klein stukje zodat een klein stukje van de binnenkant van haar dijen zichtbaar was. Ze voelde de kriebels al in haar onderbuik. Vanavond zou ze Ludo zijn eerste echte les geven. Gespannen wachtte ze op de bank zijn komst af. Het eten dat ze hem beloofd had stond al zacht op het gas te pruttelen toen op de afgesproken tijd de bel ging.

Op de afgesproken tijd stond Ludo vergezeld van zijn vriend Rob dik op tijd voor het eten voor de deur. Even keek Petra beteuterd ze had gehoopt dat Ludo alleen zou zijn, ze had voor die avond nog wel een heel speciaal toetje in gedachten. Ludo en Rob waren meest van de tijd onafscheidelijk. Rob was het tegengestelde van Ludo groot breed, maar verlegen en wat terughoudend. Aan het gezicht van Ludo zag Petra dat er iets aan de hand was.

“Kom binnen jongens” zei ze uitnodigend.

Achter Petra aan liepen de jongens de huiskamer in. Petra drukte de tv uit en liep naar de keuken om iets te drinken voor de jongens in te schenken. Gewapend met een paar glazen cola kwam ze de huiskamer binnen waar de twee jongens naast elkaar op de bank zaten. Even zag ze de ogen van de beide jongens over haar borsten glijden toen ze bukte en ze hun een behoorlijke diepe inkijk in haar topje gunde. Even voelde ze een kriebeling in haar buik toen ze de geile blikken van de jongens zag.

“Vertel het maar” zei Petra die in de stoel tegenover de jongens plaats nam. “waar is de brand.” Met een rood hoofd en stotterend begon Ludo zijn verhaal te vertellen. Hij had ondanks hun afspraak om aan niemand iets te vertellen zijn mond voorbij gepraat. Hij had trots het verhaal aan zijn vriend Rob verteld. Gaandeweg het verhaal begon het tot Petra door te dringen wat er was gebeurd. Met een boos gezicht hoorde ze het verhaal van Ludo aan. Ludo eindigde zijn verhaal dat Rob alles aan zijn moeder zou vertellen als hij niet mee mocht doen. Het voorstel drong langzaam door tot het op volle toeren draaiende brein van Petra. Kwaad stond ze op “zijn jullie gek of zo” brieste ze.

Woedend liep ze richting keuken, koortsachtig denkend wat een mogelijke uitweg uit dit dilemma zou zijn. Langzaam koelde ze af, ze had eigenlijk geen keuze. Nadenkend roerde ze in de pannen. Het meest vervelende van het hele verhaal vond ze eigenlijk dat zij het initiatief kwijt was. Petra besloot Rob mee te laten doen, zo had ze altijd een pik tot haar beschikking als ze wilde. Het zou gelijk de oplossing zijn. Niemand die het zou geloven dat een volwassen vrouw twee jonge jongens zou verleiden. Even trok er een glimlach over haar mooie gezicht. Gisteren had ze niemand en nu had ze twee jongens tot haar beschikking om zich te laten bevredigen. Ze schepte het eten in de schalen en liep naar binnen waar de jongens in afwachtende houding op de bak zaten.

“Blijf je eten Rob” vroeg ze vriendelijk. Rob knikte ter bevestiging. Ze zag het gezicht van Ludo opfleuren toen hij merkte dat ze niet meer boos was. Ze wees de beide jongens een plaats tegenover haar aan. Bewust bukte ze diep over de tafel heen om het eten bij de jongens op het bord te scheppen. De beide jongens keken even naar elkaar met een blik van ‘dit zit wel goed’. Het eten werd met smaak gegeten. De beide jongens zaten wat zenuwachtig heen en weer te schuiven op wat komen zou. Petra begreep dat zij het initiatief moest nemen, wilde ze het spel op gang krijgen. Petra ruimde de tafel af en schonk voor alle drie nog een glas wijn in. Even verdween ze naar haar kamer om terug te komen met een videoband die ze in de recorder schoof. Gewapend met een afstandsbediening nam ze plaats in haar stoel. Afwachtend keken de jongens naar de tv nieuwsgierig wat zich zou afspelen. Petra had een behoorlijk stevige porno film gepakt. De video stond vol met scènes waar één vrouw door twee mannen werd genomen. Ze wachtte tot er een scène zou komen die ze als voorbeeld wilde gebruiken voor de jongens. Gespannen keek ze naar de reacties van de beide jongens. Ze zag een steeds duidelijkere aftekening in hun broek ontstaan naarmate de film vorderde. Ineens zag Petra de scène die ze zocht.

“Kijk jongens dit wil ik vanavond beleven. Kunnen jullie het aan denk je.” Het enthousiaste geknik tegen over haar deed haar glimlachen. “Kom” zei Petra ze stond op en liep richting slaapkamer. Ze wilde vanavond volledig bevredigd worden, nu ze de knoop had doorgehakt wilde ze genieten ook. De beide jongens kwamen dicht tegen haar aanstaan. Ze voelde vier handen over haar lichaam glijden. Ze voelde een hand tussen haar benen verdwijnen en onderzoekend over haar slipje heen glijden. Kreunend drukte ze haar kruis tegen de warme hand aan. De hand verdween uit haar kruis om plaats te maken voor een andere hand. De rits van haar rokje werd omhoog geschoven en gleed van haar heupen op de grond. De rest van de kleding volgde in een snel tempo.

“Kleed jullie uit” kreunde de hete Petra. Tevreden kijkend lag Petra op het grote bed naar de stram staande lullen te kijken. Die van Rob mocht er best wezen dacht ze, hij was dunner dan die van Ludo maar wel veel langer dacht ze verlekkerd. De twee jongens kropen op het bed naast Petra. Hunkerend sloten de beide jongens hun mond om haar tepels. Gelukzalig liet zij haar handen door het haar van de jongens glijden. Resoluut drukte ze het hoofd van Rob naar haar kutje toe. Rob begreep de bedoeling, hij moest datgene doen wat hij op de film had gezien. Even aarzelde hij toen hij naar het van het vocht glinsterende poesje keek. Toen overwon hij zijn schroom, gulzig likte hij met zijn tong over de opgezwollen schaamlipjes. Wat hij proefde beviel hem wel, zijn weerzin verdween als sneeuw voor de zon. Een schok van genot trok door haar lichaam heen, toen ze de hete tong van de jongen langs haar kut voelde glijden.

“Ja, zo… bef me…” Met haar linkerhand drukte ze het hoofd van Rob stevig in haar kruis terwijl ze Ludo naar zich toe trok. Ludo ging op zijn knieën naast haar zitten, hij had geen idee wat ze wilde. Petra boog haar hoofd naar de jongen toe en hapte voor het eerst in haar leven de stijve lul naar binnen. Zoals ze zich nu voelde vond ze alles best. Ludo wist niet wat hem overkwam, kreunend voelde hij haar tong om zijn eikel heen kronkelen. “Oh god! Ja Petra…” Petra voelde haar eerste orgasme aankomen schokkend met haar heupen overweldigde het orgasme haar volkomen. “Ik kom… ik kom klaar…” gilde Petra. Met een nat gezicht kwam Rob naar boven.

“Neuk me Ludo” fluisterde ze hem in zijn oor en wenkte Rob om dichterbij te komen. De jongens wisselden van plaats Ludo drukte zijn dikke lul tegen haar natte opgezwollen kutje aan. Langzaam van het moment genietend liet hij zijn lul in haar krappe kutje glijden. Petra voelde de lul steeds verder in zich weg zakken terwijl ze de lul van Rob kreunend in haar mond nam. “Ah! Ja, schuif hem er in…” Rustig alsof hij het al honderden keren had gedaan bewoog Ludo zijn lul in en uit haar kut. Iedere stoot die hij maakte raakte haar diep in haar buik. Ze had het gevoel dat ze gek van het genot werd. Kreunend zoog ze op Rob zijn lul. Met haar hand pakte ze zijn zak beet en kneedde hem zacht. Aan de reacties van Rob merkte ze dat hij ging klaarkomen. Nog nooit had ze een man gepijpt laat staan dat hij in haar mond was klaargekomen. Petra zoog fanatiek door, ze wilde alles proberen ook dit. Met een gil kwam Rob klaar straal na straal spoot hij diep in haar keel.

“Het komt er aan…” Kreunde hij nog. Het was voor Petra onmogelijk om de enorme hoeveelheid zaad te verwerken, een straal sperma liep uit haar mondhoek op het kussen. Rob rolde zich om en keek hoe zijn vriend die geile vrouw neukte. Ludo begon ongecontroleerd en hard in de opengesperde kut te rammen. Een hard gekreun kondigde het orgasme van Petra aan. “Harder… sneller, sneller… ik kom klaar…” Gillend kwam ze die avond voor de tweede maal klaar. Ludo dacht dat hij gek werd toen Petra klaarkwam. Haar kut kneep hard in zijn lul in een alles overweldigende omhelzing. “Ik spuit je vol…” Met een kreet spoot hij voor de eerste keer haar kut met kracht vol. Uitgeput rolde hij van haar af. Tevreden keek Petra naar de twee jongens die naast haar lagen, voldaan sloot ze een moment de ogen.

Zoekend gleed haar hand om de twee pikken van de jongens heen. Ze hadden nog niets aan hun stijfheid verloren dacht ze gelukzalig. Verlekkerd begon ze aan de beide stelen te trekken. De jongens rolden zich op hun zij en streelden haar heet tussen haar benen. Ze voelde het geil dat Ludo diep in haar had gespoten door haar bilnaad heen op het bed druipen. Om en om voelde ze dat een vinger haar opgezwollen klitje raakte. “Mm… ja zo doen jullie het goed, ga zo door mm…” Petra voelde dat het op deze manier niet lang meer zou duren eer ze weer klaar zou komen. Heet rolde ze zich op Ludo en pakte zijn lul beet. Langzaam liet ze zijn lul door haar spleet glijden tot hij tegen haar opening zat. Langzaam liet ze zich op de harde lul zakken. “Oh! Ja, lekker…” Kreunend wipte Petra op de jonge lul heen en weer, de aanwezigheid van Rob was ze even vergeten. Ludo keek geil naar de tieten van de rijpe vrouw, die in het ritme van haar stoten heet op en neer wipten. Petra liet zich voorover vallen, en drukte terwijl ze geil haar kontje om de lul heen draaide, haar tieten stevig tegen zijn borstkast.

“Toe Ludo, neuk me diep…” piepte ze geil in zijn oor. Rob had het niet meer van wat hij zag met zijn beenharde lul in zijn hand dacht hij een moment aan de film van vanavond terug. ‘Alles had ze gezegd’ dacht hij verlekkerd. Petra die op het punt stond om klaar te komen merkte niet dat Rob achter haar had plaats genomen. Even huiverde ze toen ze het harde vlees tegen haar kontje aan voelde. Voordat Petra zich realiseerde wat hij ging doen, voelde ze de eikel van zijn lul in haar kontje binnendringen. Met een kreet van pijn voelde ze hem haar maagdelijke kontje binnendringen.

“Auw… nee Rob, neen, niet doen!” Ze lag vast gepind op de beide jongens en zag geen kans om zich los te worstelen. Centimeter voor centimeter voelde ze de lul van Rob in haar kontje verdwijnen. De pijn die de penetratie veroorzaakte zakte langzaam weg en maakte plaats voor een nieuw gevoel. “Jezus! Ga door jongens, ga door…” Kreunend van genot onderging Petra de marteling. Ludo tilde haar iets los van zijn benen zodat hij ruimte had om in en uit haar te stoten. De twee lullen die diep in haar zaten bewogen om en om in en uit haar. De lange dunne lul van Rob zat tot aan zijn ballen diep in haar kontje. Petra voelde het orgasme op een ongelofelijke manier over zich heen vallen. Een moment werd het zwart voor haar ogen toen het meervoudige orgasme doorzette. Wild pompte de jongens in haar.

“Oh! Ja, ik kom weer klaar… ga door… meer…” Ze voelde de twee jongens haar tegelijk vol spuiten. Het zaad spoot met kracht in haar kontje en kutje.  “Ik spuit je kont vol…”gilde Rob.

Uitgeput vielen de drie mensen naast elkaar op het bed. Voldaan lag ze op het grote bed en keek naar de uitgebluste jongens. Het brandende gevoel in haar kontje en gekneusde kutje vertelde haar dat ze volledig was uitgewoond. Dit was niet verkeerd vond ze, met wat meer lessen, zou ze twee perfecte minnaars krijgen.

“Boys tijd om naar huis te gaan, anders krijgen jullie ouders argwaan” commandeerde ze de jongens. De beide knullen trokken snel hun kleding aan en gaven Petra een zoen toen ze naar huis vertrokken. Van de teruggetrokken Petra was niets meer over. Het avontuur met de beide jongens had haar honger naar nieuwe ervaringen alleen maar aangewakkerd. Ze was 39 en begon nu pas de echte geneugten van seks te ontdekken. Geil lag ze na te denken wat haar volgende zet zou zijn in dit avontuur. Als ze had geweten wat haar nog te wachten stond had ze niet gewacht op de volgende zet van de jongens maar zelf op onderzoek uit gegaan. Een paar dagen later drukte Sanne de moeder van Ludo boos op de bel bij Petra. Petra opende de deur en liet de boze vrouw binnen.

“Wat heb jij met Ludo uitgespookt” Vroeg ze sissend. Het verbaasde gezicht van Petra sprak boekdelen. Sanne kalmeerde wat en nam plaats op de bank. Hortend en stotend kwam het hele verhaal eruit. In zijn droom had Ludo liggen praten, en eigenlijk het hele verhaal vertelt, zonder dat hij wist dat zijn moeder in de kamer was. Vragend keek Sanne haar aan om een antwoord te krijgen. Petra wist niet goed wat ze er mee aan moest. Iedere smoes die ze wist te verzinnen werd door Sanne ontzenuwd als niet waar. De bel redde haar van een soort bekentenis. Petra opende de deur voor Rob die ’s zomer ’s gekleed aan de deur stond. Hij gaf haar voor ze hem kon tegenhouden een vluchtige kus en liep de huiskamer in. Een beetje verbaasd keek hij Sanne aan.

“Oh hallo Sanne” groette hij haar vriendelijk. Hij nam haar eens goed op, zoals altijd zag ze er heerlijk uit. Haar lange wilde rode haren zwierden wild in het rond. Haar niet te grote stevige borsten stonden in perfecte verhouding met haar lange volle benen, die duidelijk zichtbaar onder haar korte rokje vandaan kwamen. Petra liep richting keuken om koffie te zetten. Sanne zag haar kans schoon als Ludo inderdaad iets had met Petra dan zou hij het wel weten.

“Weet jij of Ludo en Petra iets met elkaar hebben?” Hij durfde haar insinuatie niet te ontkennen. Rob kreeg een rood hoofd en stotterde wat. Ze begreep dat ze op de goede weg was. Petra die binnenstapte overzag de situatie en greep in. Smoesjes had ze niet meer, dralen had geen zin. Ze nam evenals Rob plaats naast de vrouw, die nu tussen twee lichamen in op de bank zat. Petra begon heel gedetailleerd haar bekentenis af te leggen. Sanne luisterde met rode oortjes naar het hele verhaal. Toen ze over de tweede keer begon te vertellen, dat twee knullen haar hadden genomen schoof ze onrustig op de bank heen en weer. Zoals Petra over de jongens sprak had ze die nooit bekeken. Ze begreep dat het de aanleiding was geweest die haar naar deze situatie hadden geleid. In een opwelling besloot Sanne gebruik te maken van de situatie. Brutaal keek ze de beide mensen aan. Ze had al jaren een tekort aan seks. Ze had er al eens eerder aan gedacht een minnaar te nemen. Dirk haar man zat meer op zijn werk en vereniging dan thuis. Als hij al eens thuis was dan was hij vaak te moe om ergens zin in te hebben. Ze zag haar kans schoon.

“Ik wil net als jij ook de beschikking hebben over Rob” vragend keek ze naar Petra alsof hij er niet bij was.

“Ga je gang meid, leef je uit en geniet net als ik. Ze hebben genoeg energie voor ons tweeën.” Geil draaide Petra zich richting Rob sloeg een hand om zijn nek, en zoende hem heet op zijn mond. Haar vrije hand liet ze nieuwsgierig op zijn bovenbeen vallen. Benieuwd naar wat hij in zijn broek had verstopt gleed haar hand naar zijn kruis. Voor de tweede maal die middag stoorde de bel op een nu wel erg ongelegen moment. Sanne was zo druk met de jongen bezig dat de bel niet hoorde. Ongemerkt stond Petra op om het bezoek af te wimpelen. Ze opende de deur op een klein kiertje en zag een glunderende Ludo staan. “St…” zei ze en plaatste haar vinger op zijn lippen. Hij keek haar vragend aan. Ze pakte zijn mouw beet en trok hem de gang in en wees naar de huiskamerdeur. Op zijn tenen liep hij naar de deur en keek nieuwsgierig om het hoekje.

Tot zijn stomme verbazing zag hij zijn moeder in de armen van zijn beste vriend. Geil gleden haar handen van over zijn lichaam. Hij kreunde zacht toen ze zijn gulp open ritste. Hitsig liet Rob zijn handen over haar rug glijden naar haar ronde kont toe. Ludo zag dat hij het rokje van zijn moeder omhoog trok en geil zijn handen over haar ronde kont liet glijden richting haar hunkerende kutje.

Ludo voelde de hete adem van Petra in zijn nek die haar handen om zijn middel sloeg. Ze liet haar handen over zijn kruis glijden en wipte met vaardige hand zijn langzaam groter wordende pik uit zijn broek. Ze ademde zwaar toen ze het zachte vlees in haar handen voelde. Ze voelde zijn pik snel verharden. Binnen de kortste keren stond hij spijkerhard overeind. Hij kon zijn ogen niet van het geile tafereel afhouden, gebiologeerd staarde hij naar zijn vriend. Zijn moeder stond met haar rug naar hem toe en liet haar rokje van haar heupen glijden. Langzaam kleedde ze zich uit. Als laatste verdween haar BH en haar stevige tieten sprongen blij dat ze uit hun beknelling bevrijd waren, naar voren. Een moment voelde hij dat Petra hem los liet.

Hij had tot zijn stomme verbazing niet eens gemerkt dat ze al naakt was. Verlangend naar zijn jonge pik ging ze op haar knieën voor hem zitten en likte over zijn stram staande pik heen. Geil hapte ze zijn eikel op. Zonder naar beneden te kijken pakte hij het hoofd van Petra beet en neukte haar ruw in haar mond. Geil voelde hij haar tong als een razende om zijn lul heen kronkelen. Zo geil als hij zich nu voelde was hij nog nooit geweest. Opgegeild door wat er voor zijn ogen afspeelde, en de zuigende mond aan zijn staaf, voelde hij het zaad in zijn ballen koken. Een kort moment haalde ze zijn lul uit haar mond. “Ja, pak aan…” Schokkend kwam hij met een luide kreet klaar. Ze had dit nog niet verwacht, een hete straal zaad spoot op haar blote tieten. Snel hapte ze zijn spuitende pik in haar mond. Straal na straal voelde ze achter in haar keel spuiten. Ze bleef door zuigen tot ze de laatste druppel uit zijn steel had gemolken.

Sanne keek geschrokken naar de deuropening. Ze was Petra helemaal vergeten. Petra zat op haar knieën haar zoon te pijpen, die over haar tieten heen spoot en de rest in haar mond. Een van geil genot vertrokken glimlach gleed over haar gezicht. Ze keek even in Ludo zijn ogen en knikte ten teken dat het goed was. Met zijn hand trok hij Petra overeind en liep naar de bank. Petra nam plaats naast Rob. Net als zijn moeder zat hij op zijn knieën voor de bank, zij pijpte nu zijn vriend, en die befte de buurvouw. Even voelde hij de hand van zijn moeder een goedkeurend klopje op zijn rug geven. Gerust gesteld likte hij driftig verder. Het sap van Petra liep in grote hoeveelheden in zijn mond. Aan haar bewegingen merkte hij dat ze ging klaar komen.

“Zuig, zuig… ja!” Een harde kreet van zijn vriend deed hem even opkijken. Zijn moeder zoog fanatiek op de lul om geen druppel verloren te laten gaan. De bewegingen van Petra werden steeds meer ongecontroleerd.

“Ja Ludo, ja! Ik kom…” Met een hoop gekreun kwam ze klaar. Zonder haar de tijd te geven zich te herstellen drukte hij zijn stijve lul tegen haar zeiknatte opening. “Oh… God… ja neuk me…” Zijn moeder zat met haar gezicht naar hem toe op de schoot van zijn vriend met zijn lul diep in haar kut. Geil wipte ze op en neer, haar ferme tieten wipten geil in het ritme op en neer. Het idee dat zijn moeder naast hem zat en zijn vriend neukte maakte hem gek van geiligheid. Wild ramde hij zijn lul in Petra.

“Argh! Ja, toe…” Zijn moeder was de eerste die met een kreet klaarkwam. Zijn vriend die het niet langer volhield spoot haar vol met zijn zaad. Het idee dat zijn moeder naast hem klaar zat te komen was voor hem de laatste druppel, met een kreet spoot hij zijn zaad diep in de buik van Petra.

“Ja! Spuit me vol…” De pulserende lul in haar kutje was voor Petra ook te veel. Als laatste kwam ze met een felle kreet klaar. Uitgeblust zaten de vier mensen op de bank. Ze spreken met elkaar af dat dit niet verder mocht komen dan de huiskamer. Zolang het hun geheim was konden ze alle vier genieten. Voldaan verlieten moeder en zoon het huis, beide dik tevreden met hun gevonden partners. Zij met Rob die wel de hele dag wilde en hij met Petra die met haar hervonden vrijheid haar schade wilde inhalen. Hoe lang dit alles zou duren wist hij niet maar hij nam zich voor om er met volle teugen van te genieten.

Comtesse

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *