Theo & Olivia

()

Ik had geluk; toen ik mijn vrouw bekende dat ik, ondanks ons geweldige huwelijk, behoefte had aan meer seksuele spanning, bleek dat ze veel meer open stond voor avontuur dan ik had durven dromen. Ik kreeg van haar de volledige vrijheid om ‘buiten te spelen’, zolang ik haar maar vertelde over mijn avonturen. En dat leidde dan telkens weer tot heftige seks in het echtelijke bed. De gedachte aan seks met anderen wond haar ook enorm op, maar ze durfde het niet aan om samen met mij naar een parenclub te gaan. Ook partnerruil met een ander koppel was voor haar nog net een stapje te ver. Maar toen ik haar vroeg hoe ze het zou vinden om toe te kijken naar een ander stel dat seks had, begonnen haar ogen wel te glimmen. Toen ik haar vroeg wat ze dan zou doen als we daar samen geil van zouden worden, en ons niet konden inhouden. Toen keek ze even bedenkelijk, glimlachte, en zei; “misschien zou ik dan wel nog geiler worden als die neukende mensen ook naar ons zouden kijken.” Bingo! De planning liet ze verder aan mij over.

Toen ik haar een foto liet zien van een goed uitziend koppel van begin veertig en haar vroeg hoe het haar leek om toe te kijken als deze atletisch gebouwde man met zijn broek op zijn enkels zou gepijpt worden door de slanke blonde vrouw die ons vanaf de foto stralend toelachte. Toen gleed ze met haar handen over mijn broek, en fluisterde; “misschien wil hij dan wel toekijken hoe ik jouw zalige dikke lul bij mij naar binnen laat glijden.” Een week later.

Op een terrasje ontmoeten we Theo en Olivia. Ze zien er minstens zo goed uit als op de foto, en op deze mooie zomerdag is dankzij hun luchtige kleding ook zichtbaar dat ze er fysiek ook goed uitzien. Tussen de dames blijkt het goed te klikken, en al snel zitten ze aan hun tweede witte wijn, met de hoofden dicht bij elkaar, te giechelen als oude vriendinnen, terwijl wij mannen met enige droefheid overschakelen van ons biertje op iets alcoholvrij… want het is wel duidelijk dat het optionele deel twee van ons plan zal doorgaan, en we moeten nog ‘rijden’. Gebruikmakend van de betrekkelijke afzondering van ons hoekje op het lounge terras wisselen we wat ervaringen en avonturen uit. Theo en Olivia blijken, net als mijn vrouw Rien, nog behoorlijk ‘vers’ in deze materie, en deze afspraak is dan ook de eerste keer dat ze iets met een ander koppel gaan doen. De zon stijgt, de spanning neemt toe, de dames worden erg lollig na hun derde wijntje, en we besluiten dat het tijd wordt om het terras vaarwel te zeggen.

Olivia en Theo vertrekken het eerst, en Rien komt nog even dicht tegen me aanzitten op de lounge-bank. Ontspannen leunt ze tegen me aan, en met een hand op mijn dij fluistert ze in mijn oor. “Het liefst zou ik je hier ter plekke klaar-pijpen… Mijn jurkje naar beneden over mijn borsten trekken, en je heerlijke zaad over mijn tieten laten spuiten.” Loom streel ik door haar lange blonde haren. “Dat zou je niet lukken, schatje” zeg ik. En als ze me geschrokken aankijkt, voeg ik eraan toe “omdat ik jou dan allang voorover over dat tafeltje geduwd zou hebben, en mijn nu toch wel erg harde pik allang zonder pardon in je natte gleuf geduwd zou hebben… en ik weet uit ervaring dat als jouw neukgleufje éénmaal is opgevuld met iets, jij helemaal niet meer aan pijpen kunt denken.” Ze kreunt zachtjes, sluit haar ogen, en perst haar dijen tegen elkaar. “Gaan we dit echt doen?” vraagt ze me. Op dat moment piept haar telefoon, ze kijkt op het schermpje, en laat me dan het binnengekomen berichtje van Olivia zien; “we zijn onderweg. Ik ben zó geil.” Ik trek mijn wenkbrauwen op, en sta op “Ja, we gaan dit beslist echt doen!” Even later zitten we in de auto, onderweg naar de afgesproken plaats, een nabijgelegen natuurgebied. Kort voordat we arriveren, piept haar telefoon weer; “we zijn er, en ik hou het niet meer… tot zo?” Mijn opgewonden Rien laat me het berichtje zien, en tikt dan “Tot zo!” als antwoord.

Ik parkeer naast een donkerblauwe cabrio, die met open dak geparkeerd staat onder een boom. Terwijl we uitstappen, schiet Rien in de lach, en wijst naar de bijrijders-stoel. Midden op de stoel is overduidelijk een nat plekje zichtbaar. We wandelen hand in hand het bos in, volgen het pad, tot we in de buurt van de beschreven plek een geel lintje aan een lage tak zien hangen. We stoppen, en als we zien dat er geen andere wandelaars zijn, stappen we van het pad af, tussen de bomen. Al snel zien we een tweede lintje, en als we een derde zien is het pad al verdwenen tussen de bomen. Niets dan stilte nu, het geluid van vogels en wind door de boomtoppen. Het is wat donkerder hier tussen de bomen, en we lopen over de verende mossige bodem nu stil tussen de boomstammen door, onze oren gespitst. Na nog een lintje, zwijgend aangewezen door Rien, horen we geluiden die je normaal gesproken niet hoort in de natuur; menselijke kreungeluiden… korte, ingehouden kreunen, en gesmoorde ritmische geluidjes. We volgen het geluid, en zien dan door de bomen heen een prachtig schouwspel.

Op een kleine open plek, in de zon, alsof er een spotlicht op gericht is, staat Theo spiernaakt, met zijn benen gespreid, en met zijn rug tegen een dikke boomstam geleund. Vóór hem zit Olivia op de grond, en mijn adem stokt in mijn keel als ik zie wat een prachtig lijf ze heeft; slank, glad, gebruind, met een smalle taille en perfecte ronde heupen, een rond strak kontje dat goed zichtbaar is zoals ze op haar knieën voor Theo op de grond zit, met haar handen steunend op zijn gespierde dijen, terwijl ze zacht kreunend haar mond met lange, ritmische halen over zijn stram overeind staande dikke lul laat glijden. Ze weten dat ze bekeken gaan worden, maar niet wanneer, en het is duidelijk dat ze hun aandacht op dit moment volledig focussen op waar ze mee bezig zijn.

We blijven ademloos in de schaduw van de bomen staan, te ver weg om door hen opgemerkt te worden, maar dichtbij genoeg om zelf goed zicht te hebben. In het warme zonlicht zien we de haartjes op Theo’s borst, armen en dijen glanzen, en Olivia ’s huid lijkt wel licht te geven, terwijl we de spieren in haar rug onder haar gladde huid zien bewegen en haar hoofd sensueel op en neer beweegt over zijn gezwollen geaderde pik, die in het zonlicht glanst van het druipende speeksel. Het schouwspel is adembenemend. Door het zonlicht lijkt het wel een levend schilderij, en ik hoor Rien zwaar en snel ademen terwijl ze staat te kijken. Het lijkt een eeuwigheid te duren, terwijl we zien hoe Olivia ’s volle lippen in slow-motion, sensueel, hongerig, doelgericht telkens de volledige lengte van zijn eindeloos lange, dik gezwollen paal lijken op te slokken, om dan weer tergend langzaam omhoog te glijden, waarbij het glanzende slijm dat hem nu bedekt glinstert in het zonlicht. Af en toe laat ze ook zijn dikke eikel los, om dan haar vingers rond de stramme schacht te sluiten, en met een kleine roze tong speelt ze met de dikke donkerrode knop, likkend langs het randje, soms het puntje speels naar binnen in het gaatje drukkend, wat telkens een extra luide kreun ontlokt aan Theo, die met gesloten ogen tegen de boom leunt.

Ik hoor nu ook een zachte kreun vlak vóór me, en als ik mijn armen om het warme lijf van Rien sla, voel ik dat ze met haar handen haar jurkje heeft opgetild, en zacht met haar vingers over haar eigen kruisje streelt. Als mijn hand langs haar arm naar beneden glijdt, langs haar slanke pols, en mijn vingers zich bij de hare voegen, voel ik dat haar kruisje drijfnat is. Als zij het slipje uitnodigend wat opzij trekt, laat ik een vinger moeiteloos tussen druipnatte glibberige, kaalgeschoren schaamlipjes glijden, en voor de zoveelste keer verbaas ik me erover hoe strak en meisjesachtig haar kutje is. Langzaam, bijna dromerig, streel ik over haar gezwollen klitje, terwijl we samen toekijken hoe Olivia met hernieuwd enthousiasme haar mond over de staaf van Theo laat glijden. Dan besluit ik dat het onze tijd is, en zonder mijn hand terug te trekken duw ik Rien zacht maar dwingend naar voren. Machteloos laat ze me begaan, tot we, met wat gekraak en geritsel, zelf achter de laatste boom vandaan in de kleine open ruimte stappen, op amper drie meter van het naakte stel.

Olivia trekt even geschrokken haar hoofd terug, waarbij we met een zuigend geluid Theo’s pik vrij zien springen. Hij opent zijn ogen nu, en glimlacht bij de aanblik. Met mijn vrije hand trek ik Rien ’s schouderbandjes naar beneden. In de auto had ze haar bh al verwijderd, en haar heerlijke strakke D-cup kijkt vrolijk naar de blauwe lucht, haar lichtroze harde tepeltjes halen diep adem en kijken strak naar het naakte koppel. Om het gemis van de bh wat te compenseren, sluit ik mijn hand onder één van haar zware maar stevige borsten, en til hem ietsje op. Ik zie Olivia ’s ogen wat wijder opengaan, en ze gaat iets anders zitten, zodat ze niets van dit beeld hoeft te missen terwijl ze de trillend overeind staande penis vastpakt. Ze vergeet even om hem te pijpen en met open mond kijkt ze toe, terwijl ze langzaam, met melkende bewegingen de strakke gladde huid op en neer beweegt langs de kloppende harde schacht… Ze likt onbewust over haar volle lippen, die nog glimmen van het dikke slijm en speeksel waarmee zijn pik gesmeerd is, terwijl ze toekijkt hoe ik met één hand zacht knedend Rien ’s borst op en neer beweeg, terwijl ik met de vingers van mijn andere hand haar klitje bewerk. Rien hangt een beetje slap en machteloos in mijn armen, haar benen trillen licht terwijl ze het doorweekte kruisje van haar slipje opzij blijft houden om mijn vingers vrij spel te geven. Ik hoor Olivia kreunen, alsof het háár kutje is dat bewerkt wordt, en ik zie haar gezicht verkrampen als ze ziet hoe ik twee vingers bij Rien naar binnen druk. Het is dezelfde blik die ik ken van Rien… en het is wonderbaarlijk om de reactie bij deze vrouw te zien, terwijl ik weet wat Rien nu voelt in haar kutje.

Dan draai ik Rien om, laat haar voorover tegen een boom leunen, zodat Theo en Olivia haar nu van opzij zien: haar jurkje naar beneden getrokken en omhoog geschoven tot het nog als een prop rond haar middel zit, haar borsten bungelend terwijl ze voorover geleund staat. Haar slipje heb ik naar beneden getrokken, en terwijl het nog rond één enkel hangt staat ze met gespreide benen. Van achteren duw ik nu twee, en dan drie vingers in haar gezwollen gleuf, en met haar hoofd naar Olivia en Theo gedraaid ontvangt ze deze pik-vervangers met een diepe grom… Terwijl ze voelt hoe haar gleuf door mijn gekromde vingers wordt opgevuld, ziet ze hoe ook het andere stel zich iets gedraaid heeft, en hoe Theo nu voorover gebukt staat, steunend tegen de boom, op zijn tenen met gespannen dijen, terwijl hij nu niet meer gepijpt wordt door Olivia, maar haar in haar mond neukt. Ze zit daar met haar goddelijke lichaam, opgericht, om zijn lul te ontvangen.

Uit haar ooghoeken zie ik haar toekijken hoe ik mijn vingers pompend bij Rien in- en uit beweeg. Tegelijkertijd ontvangt ze Theo ’s dikke lul diep in haar mond en keel, waar hij haar neukt in hetzelfde ritme waaraan ik Rien onderwerp. Op nog geen twee, drie meter van elkaar horen we ieder soppend, kreunend, en kermend geluidje, het dierlijke grommen van Rien terwijl ze gevingerd wordt, het kermen van Olivia die in haar keel geneukt wordt, en we weten allemaal dat Rien nu niet mijn vingers, maar de lul van Theo in zich droomt, en Theo niet de keel van Olivia, maar de strakke gleuf van Rien staat te neuken. We horen en zien niet alleen wat de anderen doen, maar we ruiken zelfs de dierlijke geur van ongeremde seks, de geur van vloeiende sappen, en het lijkt bijna een droom als ik zie hoe Theo het ritme opvoert. Mijn vingers volgen en ik zie hoe zijn ogen zich vastgrijpen aan die van mijn Rien, ik weet dat ze elkaar aan het neuken zijn, mijn vingers doen het werk van zijn paal, en ik voel hoe haar kutje zich vast knijpt rond mijn vingers, met een siddering en een ijl jammeren voel ik Rien klaarkomen op mijn vingers, terwijl ik zie hoe Olivia ’s ogen wijd opensperren. Terwijl ze mij intens aan kijkt zie ik hoe haar ogen bijna letterlijk vollopen. Vollopen terwijl ze wordt opgevuld. Volgespoten, terwijl Theo zich in haar leegt met een brul die zich vermengt met het kermen van Rien.

Even siddert alles… trilt, spastisch, schokkend, kermend… Geluid en licht vermengen zich even, dan zakt langzaam alles in… Rien komt weer tot rust, haar benen trillen, Theo trekt zijn pik terug, Olivia hijgt met lange diepe gierende halen, terwijl er een stroom dik wit zaad langs haar mondhoeken over haar kin druipt op haar ferme, kleine borstjes, en zelf trek ik mijn vingers langzaam terug, en ik zie lange, dikke druipende slierten tussen mijn vingers en haar rood-gezwollen, naar achteren gestoken schaamlippen in het zonlicht glinsteren.

Theo draait zich om, en gaat hijgend met zijn rug tegen de boom zitten, zijn pik nog hard als een knots omhoog stekend, slijm en zaad druipt langs zijn rode schacht. En wat ik nooit verwacht had, zie ik nu voor mijn ogen gebeuren: Rien loopt naar hem toe, draait haar billen naar hem toe, en laat zich hurkend met haar nog natte gleuf over zijn na-kwijlende paal zakken. Met een tevreden grom drukt ze zich over hem heen, draait wat met haar heupen om hem zo diep mogelijk binnen te kunnen voelen, en leunt dan naar achteren, terwijl hij wellustig zijn handen onder haar zware borsten legt, en ze langzaam begint te kneden.

Ik trek mijn shirt over mijn hoofd, schop mijn schoenen uit, en ruk mijn broek naar beneden, en ga naakt tegen mijn eigen boom zitten, recht tegenover mijn afgeneukte, voldane Rien, met haar jurkje rond haar middel gepropt, en haar borsten die zwaar in Theo’ s handen rusten. Ze kijkt me stralend aan, verbaasd en verrukt over haar eigen brutaliteit, haar eigen geilheid. Dan kijkt ze even naar de naakte Olivia, en lacht haar stralend toe; die heeft de boodschap al lang begrepen, en ze loopt doelbewust naar me toe. Ik kijk hoe dit goddelijke lijf, met haar door de zon goud-geschilderde satijnen huid, de kleine donker-roze tepeltjes, een precies getrimd donker driehoekje kort schaamhaar, eindeloos lange perfect gevormde benen stap voor stap naar me toe komt. Net als Rien draait ook zij zich om, zodat ik heel even wordt getrakteerd op de aanblik van haar prachtige ronde billen. Even bukt ze zich voorover en drukt haar kruisje naar achteren, duwt het zonder verdere plichtplegingen in mijn gezicht. Ondanks dat Theo zich puur op zijn eigen lul heeft kunnen concentreren, is haar kutje, met gladgeschoren, dik gezwollen lippen, drijfnat. Ze heeft lange binnenste schaamlippen, die uitnodigend krullend naar buiten steken, en terwijl ik de zoet-geile geur opsnuif proef ik haar sap op mijn tong en op mijn lippen. Gulzig duw ik mijn tong naar binnen, terwijl ik mijn handen naar voren steek, om de nu voorover hangende ferme borstjes vast te grijpen. Ze steunt nu met haar handen op mijn enkels, en ik grijp haar borstjes zó stevig vast dat ik haar kut nu stevig in mijn gezicht kan drukken. Ik verdrink bijna in de bedwelmende geile geur, verdrink mezelf in haar geile vocht, neuk haar met mijn tong, zuig haar sappen uit haar gleuf, tot ook mijn eigen geilheid het wint, en ik nog maar één ding wil…

Als ik haar loslaat, blijkt dat ik niet de enige ben; ze hurkt over me neer, haar hand grijpt tussen haar benen naar mijn kloppende staaf, en met een sidderende hunkering plaatst ze hem tussen haar lippen en met dezelfde beweging duwt ze dóór, rijgt zichzelf aan me, en blijft dan even stil zitten, genietend van de langzaam kloppende, dikke licht gekromde warme lul diep in haar buik. Ik heb mijn hoofd iets opzij gebogen, en zie recht tegenover me, mijn eigen Rien nog na-hijgend van haar orgasme achterover leunen tegen Theo, ook diep over zijn indrukwekkende gereedschap geschoven. Ze kijkt ietwat glazig in onze richting, duidelijk genietend van de bewerking die haar borsten ondergaan. Zelf grijp ik met twee handen naar voren, en vind daar op de tast de twee zalige bolletjes van Olivia. Veel kleiner dan wat ik gewend ben, maar één en al warme, zachte, elastische vrouwelijkheid, puur geschapen om door een grote mannenhand omvat te worden.

Met mijn blik gericht op Rien ’s gemasseerde prammen kneed ik zacht deze gladde ferme tietjes, en ik voel hoe Olivia ’s geoefende kutspiertjes een spel met mijn lul beginnen te spelen. Doodstil zit ze op me, en toch voelt het alsof ze op en neer aan het glijden is, alsof er een melkmachine bezig is om mijn pik pulserend te bewerken. Met tegenzin laat ik één van haar tietjes los, en laat mijn hand over een zacht buikje naar beneden glijden, om daar het plekje te vinden waar mijn pik verdwijnt in haar natte diepte. Haar schaamlippen zijn nu dik gezwollen, en vlak boven de glibberige schacht die haar doorboort voel ik een gezwollen knopje. Als ik het aanraak lijkt ze een elektrische schok te krijgen. Ze leunt naar achteren, tegen mijn borst, en kreunt tegen me “niet stoppen, niet meer stoppen!” Wanneer ik met een vingertop rondjes begin te draaien over haar genotsknobbeltje. Ik voel dat haar warme gleuf de controle begint te verliezen over het melk-proces, en concentreer me op haar klitje, tegelijkertijd haar keiharde tepeltje bewerkend met de vingers van mijn andere hand. Ze begint nu onsamenhangend de geilste taal uit te slaan, alsof ze in een halve droomtoestand is.

“Oh, godverdomme geile dikke pik je hebt een waanzinnig zalige pik, mijn kut zo vol als  ik wil, oh, ja ga door vinger me, vinger mijn geile natte hoerengleuf ik ben een geile hoer jouw geile hoer, ik ben zo geil, oh… ah… God, Markus, Markus, schat, ik kan niet meer, hij is zo dik, hij heeft een dergelijk lekkere pik ik voel hem tegen mijn G-spot aan drukken ik wil hem, ik ben zo nat ik ben een geile hoer ik kan het niet helpen o godver ik hou het niet, ik naai me, neuk me, vinger me, laat me komen! Jezus, wat heb je een mooie vrouw. God! Theo neuk haar dan, naai haar, neuk haar helemaal suf ik… ”

Op dat moment voel ik hoe haar hele lijf verkrampt, ze kromt haar rug, en ik moet haar met kracht over mijn pik gedrukt houden terwijl ik voel hoe ze klaarkomt, geluidloos, met knijpende bewegingen in haar kut, pulserend op mijn pik, mijn vingertop genadeloos verder wrijvend over haar klit, golf na golf trekt door haar lichaam, spastisch samentrekkend, schokkend, tot ze zich kermend tegen me aandrukt, smekend “stop, stop… niet meer! Ik kan niet meer!”

Ik laat haar klit los… plaats mijn handen onder haar zalige billen, en til haar nu slappe lichaam iets op. Net genoeg om me ruimte te geven onder haar om haar op en neer te bewegen, want ik wil nog maar één ding; mezelf met oer-geweld leegspuiten in deze nog na-krimpende doos! Het geluid van mijn staccato pompende pik in haar sop-gleuf wordt snel een duet. Als ik langs haar uitgebluste lijf kijk naar het schouwspel tegenover ons, zie ik dat Theo mijn voorbeeld heeft gevolgd. Hij heeft Rien ’s majestueuze borsten losgelaten, en zijn handen onder haar kont geplaatst, en terwijl hij net als ik nu als een razend geil konijn haar kutje vol mitrailleert, zie ik haar volle tieten in hetzelfde tempo dansen en trillen. Als ik daarbij ook nog zie hoe ze haar mond opent, me met wijde ogen aanstaart, en probeert om iets te zeggen, maar het niet kan… die blik die ik zo goed ken, als ze bijna klaarkomt, dan gaan ook bij mij de remmen los. Met mijn ogen aan die van mijn eigen lief geklonken, hoor ik in de verte mijn eigen oerkreet, ik hoor vogels verschrikt opvliegen, zie de geluidloze schreeuw van Rien als ze wordt klaar geneukt door Theo, en voel dan helemaal niets meer, maar ervaar mijn orgasme als een droom, een niet-ophoudende droom van sensualiteit en oer-genot, van warmte, vocht, geilheid, verbondenheid, diep vanuit mijn samentrekkende ballen voel ik mijn zaad zich een weg zoeken, voel het door mijn pik stromen, voel het uit me spuiten, in haar stromen, met haar sappen vermengen, zich langs mijn nog op en neer stampende pik zich een uitweg zoeken tussen de wanden van haar gleuf, voel het over mijn strak staande ballen vloeien terwijl het soppend en spetterend uit onze strak gesmeerde neukmachine spuit.

Daarna, op een uitgespreide deken, languit liggend vier naakte lichamen. Geen woorden meer, maar strelende handen, geliefkoosd worden, de warmte van de zon, de verkoeling van een zachte bries. Het geluid van de tot rust gekomen vogels. Alles is in evenwicht.

Zacky

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *