Romeinse bus

()

Ik stel me best gewoon even voor, zo weten jullie wie dit neerschrijft. Mijn naam is Gille, ik ben tweeëndertig jaar oud, ongehuwd, een beetje onbescheiden als ik even mag, maar vrij knap. Tot mijn zevenentwintigste was ik dan ook werkzaam in de modewereld als model. Je mag wel zeggen internationaal, niettegenstaande ik vooral in eigen land werkte. Ik ben nog steeds werkzaam in de modewereld, maar sinds ongeveer vijf jaar werk ik voor een vooraanstaand modebedrijf waar ik vroeger geregeld voor op de catwalk stond. Ik houd me er vooral bezig met het samenstellen van de collecties en net hierdoor beleefde ik het avontuur dat ik voor het eerst in mijn leven eens wil neerpennen en delen met anderen. Ik moet daarbij verklappen dat ik als vrijgezel geregeld naar 4Fingers blog surf, enkel om leuke verhaaltjes te lezen, meer heb ik echt niet nodig om een beetje ‘opgewarmd’ te raken. Enfin, wat ik eigenlijk wilde vertellen gebeurde enkele maanden geleden toen ik voor mijn werk in Rome was.

Voor de aankoop van de nieuwe collecties vind je me geregeld terug in de bekendste steden, maar het liefst vertoef ik toch wel in het Zuiden. Ik geniet met volle teugen van het vrijgezellenleven. Slechts een enkele keer, liet ik me verleiden tot een avontuurtje, maar meestal bleef het bij gewoon wat flirten. Ik heb misschien niet meer voor de volle 100% de looks van tien jaar terug, maar ik kan me niet herinneren dat ik ooit ben afgewezen door een man waar ik mee flirtte. Typisch voor iemand uit het vak en natuurlijk ook vanwege het modemerk waarvoor ik werk, ben ik steeds opperbest en modieus gekleed. Nochtans geniet ik vaak meer van een eenvoudige, afgedragen jeans met een los T-shirt erboven, toch vind ik het vrouwelijker en vooral opwindender om een los jurkje te dragen waarin ik mijn lichaam net iets meer kan accentueren dan de gemiddelde vrouw zou doen. Waarschijnlijk heeft het iets te maken met het gebrek aan aandacht sinds ik niet meer op de catwalk sta, maar de hongerige geile blik en de vluchtige complimentjes maken dit ruimschoots goed.

Het gebeurde dus in het begin van de herfst en ik had zonet een modedefilé bijgewoond waarna een leuke receptie volgde met de mogelijkheid om meteen de interessantste stukken uit de collectie te bespreken. De receptie was best gezellig en ik kwam er nog enkele ex-collega’s uit het werkveld tegen. We bleven wat langer hangen dan gewoon en we dronken ook wat meer dan gewoon.

Toen ik uiteindelijk alleen richting hotel ging was ik ook ‘gewoon’ een beetje in de wind, gewoon een beetje. Buiten viel de schemering en het begon al behoorlijk fris te worden. Ik had een nogal luchtig jurkje aan tot boven de knie met daaronder hoge laarzen. Leuk voor op de receptie maar niet echt passend om over straat te lopen. Ik verhulde me dan ook een beetje in een lange regenmantel zodat ik niet te veel aandacht trok. Want er zijn natuurlijk plaatsen en tijdstippen waar je dat best achterwege kan laten. Ik zag nog net de bus passeren die me naar het hotel zou brengen waar ik steeds logeer als ik in Rome ben, even buiten het centrum, een kwartiertje rijden. Toen de chauffeur de achterdeur voor me opende zag ik dat het drummen was. Ik wrong me een weg verder door naar achter in de bus en belandde helemaal links achteraan in het hoekje. Ik kon me vasthaken aan zo’n lus aan het plafond en keek naar buiten zodat ik geen last had van drummende lijven tegen mijn voorkantje aan. Net naast me aan mijn andere kant zat een jongere kerel op zo’n uitklapbaar noodstoeltje, leunend tegen een grote metalen paal om je aan vast te houden. Hij droeg een leuk kort mutsje op zijn knappe, jonge kop en zag er echt lekker uit. Mogelijk een jaar zeven jonger dan ik en waarschijnlijk student. In zijn ene hand omklemde hij een grote map en tussen zijn knieën zat zo’n kartonnen koker waarin mogelijk tekeningen zaten. Een kunstenaar in wording volgens mij. Onder normale omstandigheden had ik hem waarschijnlijk niet eens aangekeken, maar de champagne had me toch een beetje in zijn macht.

Er was absoluut geen oogcontact tussen ons en ik keek dan ook gewoon netjes naar buiten. Op een gegeven moment ging de bus nogal hard over een hobbel of kuil in de weg waardoor iedereen even opwipte, gevolgd door een late bruuske rembeweging waardoor we allemaal weer naar voren schoten. Daar ik zijdelings in de bus stond zette ik me meteen schrap en in een reflex greep ik de stang naast de jonge kerel vast om me recht te houden. Ik voelde dat ik hierdoor tegen de hand van de jongen leunde met mijn dij. Het volgende moment trok de bus weer strak uit de startblokken waardoor de hele meute weer naar achter bewoog. Ik zette me nog schrapper en moest een behoorlijke inspanning doen om me vast te klemmen maar plots voelde ik de hand van de kerel zich rond mijn knie klemmen als in een noodgreep om me vast te houden. Ik schrok even en keek plots recht in een paar ogen waar menig jonge meid zich wellicht in verloren had. Even trok ik mijn wenkbrauwen omhoog en lachte naar hem omwille van de bizarre situatie waar nu de hele meute nogal luidkeels om zat te mekkeren. De beeldschone jongen lachte terug en keek me net iets langer in de ogen dan nodig. Ik keek vervolgens weer naar buiten maar voelde dat hij de greep op mij wel een beetje verminderde, maar los liet hij me niet. Ik keek even terug naar hem en in een opwelling wilde ik wat zeggen, maar toe ik naar dat mannelijk, jong gezicht keek en hij nog steeds naar mij, kon ik niet meer dan gewoon even terug te lachen.

Beiden draaiden we onze hoofden weer weg, maar zijn hand bleef op mijn knie. In een oogwenk bedacht ik waar ik mee bezig was. Mijn lachje naar hem had me eigenlijk al lang verraden, maar mijn verstand begreep niet dat ik zo’n situatie liet gebeuren. Totaal niets voor mij, ik diegene die steeds alles onder controle heb. Het duurde niets eens vijf seconden toen ik zijn hand zachtjes voelde verschuiven naar de binnenkant van mijn dij. Het voelde aan alsof iedereen me aankeek, maar toen ik snel even over mijn schouder keek bleek er gewoon niemand bezig met wat er hier gebeurde. Nog steeds begreep ik niet wat er gebeurde, maar vooral niet waarom ik het liet gebeuren. Integendeel, om me te beschermen voor de mensen leunde ik meer tegen de stang en omklemde het ijzer zo hoog mogelijk om een stevige grip te houden waardoor mijn jas ging open hangen. Dit alles gebeurde op enkele seconden tijd. Hier stond ik dan met gespreide benen naar buiten te kijken en een hoop mensen in mijn rug. De adonis zat langs mij met zijn rug tegen het raam en vriendelijk blikje richting de mensen, zijn hand onzichtbaar voor het oog onder mijn rokje houdend. Het duurde nog wel een minuutje voor ik terug bij zinnen was om me te realiseren dat dit eigenlijk wel een opwindende situatie was. Allicht was het de alcohol die me dat deed vinden. Ik voelde een opwindend gevoel door mijn onderbuik gaan. Was het de kerel, zijn leeftijd of de situatie? De combinatie ervan lijkt me nu wel het meest relevante maar ik werd echt wel geil in geen tijd. Nog voor ik maar kon wensen dat de hand nog wat zou opschuiven was ze al zachtjes onderweg richting mijn slipje. Het leek even of de knaap twijfelde en dus zocht ik oogcontact. Waarschijnlijk verwachtte hij een dodelijke blik en daarom keek hij vanuit zijn ooghoeken naar boven. Maar toen ik snel even mijn ogen opentrok en hem een stout lachje toewierp was het ijs gebroken.

Zijn hand schoof nog hoger en een moment later raakte de binnenkant van zijn wijsvinger mijn slipje, net tegen mijn schaamlipjes. De aanraking deed me rillen van opwinding en ik voelde hoe ik begon te blozen. De hand omklemde mijn dij nu steviger en de druk van zijn wijsvinger tegen mijn lipjes werd groter. Ik voelde hoe mijn satijnen slipje nat werd en hoe mijn lipjes gezwollen waren van opwinding. Over de hele lengte weken ze uiteen om zijn vinger er tussen te laten. Hij schoof zijn hand van voor naar achter op een opwindende manier en terwijl ik voelde hoe zijn wijsvinger door mijn slipje heen tegen de ingang van mijn poesje duwde voelde ik hoe zijn duim plots een weg naar boven zocht en licht cirkelende bewegingen rond mijn klitje maakte. Geen seconde later zat hij er plots pal op en ik voelde mezelf opveren. Het natte satijn gleed over mijn geschoren schaamlipjes als een smeltend ijsje. De duim ging nu wat heviger heen en weer over mijn klitje en af en toe schoof de hele hand over mijn openstaand kutje waardoor de duim over mijn licht behaarde venusheuvel streek.

Dit moet één van de meest erotische ervaringen uit mijn leven zijn geweest. Als ik er nog maar aan terugdenk kriebelt het in mijn broekje. Ik verlangde hevig naar een vinger in mijn nat gleufje. Lang moest ik er niet op wachten. Het ene moment voelde ik zijn duim op mijn heuvel, het volgend moment trokken zijn vingertoppen mijn slipje opzij en gleden meteen weer terug naar beneden, waar het vocht nu wel zeer rijkelijk vloeide. Ik merkte hoe ik mijn bekken meer naar zijn hand toe drukte en om mijn zware ademhaling te verbergen drukte ik mijn kin tegen mijn borst en deed ik alsof ik naar mij schoenen keek. De bus hobbelde rustig verder en de mensen stapten in en uit maar niemand merkte wat op. De handige knapperd bleef koel voor zich uit kijken richting deur alsof er niets aan de hand was.

Ik zag dat hij zijn benen ondertussen gekruist had en zijn tekenmap nu rechtop zette tot tegen de ijzeren paal, en wellicht ook over zijn eigen paal, zodat alles bedekt bleef. Mijn poesje brandde als nooit tevoren en zelden was het verlangen naar een vinger in mijn poesje zo groot. Toen ik zijn vinger zachtjes mijn lipjes opzij voelde duwen hield ik het niet meer en zacht boog ik wat door mijn knieën om zijn vinger tegemoet te komen. Hij had meteen door wat ik wilde maar hij schoof plagerig slechts het topje van zijn vinger naar binnen. Ik strekte weer even mijn benen en boog ze weer om zijn vinger dieper in me te krijgen. Ditmaal gaf hij toe en als toegift duwde hij meteen een tweede vinger naar binnen. Het gevoel was onbeschrijflijk en op dit moment kon iedereen in de bus me gestolen worden. Ik drukte mijn lijf en hoofd nog harder tegen de paal. De rillingen gingen weer van top naar teen en deden mijn poesje bijna ontploffen. Ik verlangde naar die vingers, ik verlangde dat ze snel op en neer gingen en in de mate dat de omstandigheden het enigszins toelieten deden ze dat ook. Ik voelde hoe mijn sappen overde hand van de knappe Italiaan liepen. Het maakte de hele situatie alleen nog maar geiler. Toen zijn duim mijn klitje weer vond en dit heerlijk opwreef, duurde het nog maar even of ik voelde een heerlijk orgasme opborrelen. Ik probeerde een houding aan te nemen en mezelf er één te geven om het zo lekker mogelijk te laten komen.

Ik trok mijn linkerhand uit de lus die ik nog steeds vasthield en omklemde nu met beide handen de paal terwijl ik mijn hoofd weer naar onder boog. Mijn benen hield ik gespreid zodat de hand alle plaats had die maar nodig was. De druk op mijn klitje werd groter en de vingers gleden nu aan een verhoogd tempo in en uit mijn gleufje. Moest de bus niet zo’n lawaai maken dan kon je het zeker horen soppen. Ik voelde hoe mijn spiertjes mijn poesje al deden samentrekken en de vingers minder plaats gaven. Het leek alsof de druk te hoog werd want één vinger gleed er uit en ik wilde bijna smeken om hem er terug in te stoppen maar onverwacht plaatste hij de vinger tegen mijn aarsje en zocht zijn weg voor slechts enkele millimeters naar binnen. Voor sommige vrouwen zou dit een teleurstelling zijn maar alsof hij me al jaren kende wist hij me op mijn favoriete manier te stimuleren terwijl de andere twee vingers hun werk gedwee verder deden. Dit was onhoudbaar. Nu rilde mijn volledig lijf en mijn buik en onderbuik begonnen ritmisch samen te trekken en luttele seconden later stroomde een geweldig orgasme als een gecontroleerde golf doorheen mijn schoot, een hoop nattigheid achterlatend.

Ik had de grootste moeite om me staande te houden en nu was het niet de fout van de buschauffeur. Ik sloot mijn benen en trachtte de hand ertussen te klemmen doch door de druk dwong ik de knapperd om zijn hand terug te trekken. Terwijl ik nog even genoot van de kleine naschokjes voelde ik hoe hij zijn hand nu vanonder mijn jurkje haalde. Mijn slipje schoof weer terug tegen mijn poesje en ik voelde dat het kletsnat was net als de binnenkant van mijn dijen. Het volgend moment merkte ik hoe de handige jongen opstond en ik hoorde zijn stoeltje weer dichtklappen. Hij kwam nu op ooghoogte en ik merkte dat hij ongeveer even groot als ik was en echt beeldig knap.

“This is my stop” zei hij.

Ik keek hem even aan en kon niet meer dan “thank you” zeggen. Hij keek me nog even met een schuchter blikje aan, lachte even en zei “bey bey.” De bus stopte en zonder hem na te kijken hoorde ik hoe hij uitstapte. Toen de bus weer verder reed zag ik door de achterruit hoe hij de bus nastaarde en naar me wuifde. Ik wuifde bedeesd terug en hield de paal terug met beide handen vast.

Gille

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *