Schoolslet

()


Het duurde even voor Mia was bijgekomen en tot besef kwam dat ze zojuist was klaargekomen onder het toeziend oog van onbekende jongens en meisjes, gelukkig was haar gezicht niet duidelijk zichtbaar geweest. Ze hief haar hoofd op en keek achterom, Mark keek haar grijnzend aan en vroeg of ze had genoten. Enigszins beschaamd bekende ze dat ze inderdaad behoorlijk heftig was klaargekomen. Joris’ kwam nu ook in onderbroek op het balkon, met een biertje in de hand vroeg hij wat al dat lawaai daarstraks op straat toch was. Mark antwoordde met een knipoog naar Mia dat een groep jongens en meisjes nogal onder de indruk van Mia was.

Mia stond ondertussen alweer met haar rug tegen het muurtje van de buren geleund en Joris keek haar even vragend aan. Maar voor hij een antwoord kreeg werd er aangebeld. Mia vroeg zich een beetje angstig af of de groep jongens en meisjes soms was teruggekeerd maar even later kwam Joris breed lachend met Juan aangelopen. Mia voelde zichzelf even ongemakkelijk zoals ze er alleen in T-shirt bijstond en besefte ineens dat Joris Juan had ge-sms’t om hem uit te nodigen na de bekentenis van Mia. Juan keek haar met enige opwinding aan en groette haar vriendelijk, hij had zijn schoenen bij de voordeur al uitgedaan en pakt nu zijn T-shirt vast.

“Het is een hete zomeravond, ik geloof dat ik ook wat kledingstukken uit doe”. Mia keek toe hoe zijn donkere gespierde lijf tevoorschijn kwam toen hij zijn T-shirt uittrok. “Ga maar even een biertje voor Juan halen en neem er voor mij ook maar één mee” sprak Mark Mia toe terwijl hij zijn lege flesje aan haar gaf. Mia zag hoe Juan een beetje verbaasd keek hoe ze gedwee wegliep om bier te pakken. Toen ze weer op het balkon kwam met twee bierflesjes stonden de jongens met elkaar te fluisteren… “echt alles?” hoorde ze Juan nog net vragen toen ze bij de jongens stond. “Reken maar” reageerde Mark nog terwijl hij zijn bier aanpakte.

Mia voelde het weer kriebelen in haar onderbuik terwijl ze naar de drie half ontblote jongens keek. Juan zei lachend dat hij zijn broek ook wel wilde uitrekken maar dat hij geen handen vrij had en nam snel een slok bier. Mark keek naar Mia, “maar zij heeft haar handen vrij, kom maar eens op je knieën voor Juan zitten en trek zijn broek uit” beval hij. Mia gehoorzaamde en voelde haar opwinding terugkomen toen ze aan de rits van Juans broek frunnikte en deze omlaag trok. Ze schrok een beetje van de enorme bobbel die ze in zijn boxershort zag, Joris’ lid was al groot maar Juans penis leek nog groter te zijn. Mark zag Mia opgewonden kijken. “Ja, trek zijn onderbroek ook maar uit en maak zijn pik maar eens goed stijf” sprak hij.

Mia deed wat haar gevraagd werd en trok Juans onderbroek omlaag, meteen sprong er een enorme half-stijve penis tevoorschijn, en beetje onder de indruk pakte Mia deze in haar hand en liet deze over de schacht heen en weer glijden. In geen tijd voelde ze de pik hard worden, het was echt een forse pik die ze met haar hand niet helemaal kon omklemmen en ook zijn lengte was niet mals. Ze trok Juan nu in een rustig tempo af, ze had zich tijdens de studie niet kunnen voorstellen dat ze zo op haar knieën voor hem zou zitten en zijn forse lid in handen zou houden. Ze zag hoe Mark en Joris’ ook hun onderbroeken uittrokken, hun pikken waren al half stijf.

“Ok! Ik wil dat je Juan pijpt en ons allebei aftrekt” beval Mark en Mia zag hoe ze beiden aan een kant van haar kwamen te staan. Juan duwde nu zijn enorme pik horizontaal en Mia bewoog haar hoofd wat achteruit maar voelde alsnog zijn donkere eikel langs haar neus schuren en tegen haar lippen aanduwen. Ze aarzelde niet en opende haar mond en ze merkte meteen dat dit wel de grootste eikel was die ze ooit in haar mond had genomen. Met haar handen pakte ze links en rechts de stijve penis van Mark en Joris’ beet en begon de jongens af te trekken terwijl ze Juans handen op haar hoofd voelde en zijn forse pik in en uit haar mond begon te stoten. Gelukkig was Juan zich bewust van de grootte van zijn donkere lid en hij stootte deze voorzichtig en niet te diep heen en weer in Mia’s mond.

Mia werd weer bloedgeil, het gevoel twee stijve piemels in haar hand te hebben terwijl een derde haar mond in en uit gleed terwijl ze op haar knieën voor de drie jongens zat wond haar stiekem enorm op. Ze deed precies wat haar was opgedragen en ze liet haar handen nu in een flink tempo over de beide pikken in haar hand heen en weer glijden, Juan hield haar hoofd nog stevig beet en begon ondertussen sneller en wat ongecontroleerd zijn enorme penis in en uit haar mond te stoten, haar lippen gleden heen en weer over de donkere schacht.

Ineens hoorde ze hoe er luid met fietsbellen werd geklingeld, een groepje jongens fietste voorbij en zag vaag door het glas van het balkon hoe Mia de drie jongens pijpte en aftrok. De drie jongens joelden terug terwijl ze hun bierflesje de lucht in hieven en Mia was blij dat ze niet herkenbaar was. De kans dat een collega van haar voorbij fietste was niet zo groot maar ze wilde toch liever niet herkend worden terwijl ze drie mannen tegelijk bevredigde. Mark zag dat Mia het nu moeilijk kreeg met Juans enorme lid.

“Ok we wisselen” zelf ging hij nu voor Mia staan en hij duwde zijn stijve pik horizontaal voor haar lippen. Mia wist wat er van haar verwacht werd en ze opende haar mond en liet Marks pik naar binnen glijden terwijl ze Juans penis naast haar omvatte. Ze was zo beide donkere mannen aan het aftrekken en liet haar handen in een flink tempo over hun grote schachten heen en weer glijden, ze zag uit haar ooghoeken hun ballen mee schudden. Mark hield haar hoofd stevig beet en neukte haar als het ware in haar mond, zijn pik gleed in een flink tempo in en uit haar warme mond terwijl haar lippen om de schacht klemden.

Na een tijdje werd er weer gewisseld en even later had Mia Joris’ grote lul in haar mond en moest ze Mark en Juan aftrekken. En zo zat Mia al die tijd op haar knieën op het balkon in het volle zicht de drie mannen te bevredigen die zich duidelijk vermaakten met haar. Op een gegeven moment zag Mark dat Juan het niet lang meer zou houden. “Ok we stoppen en gaan naar binnen” dirigeerde hij. Mia stond op en liep achter de jongens aan de woonkamer in, ze keek naar de drie stijve pikken en hitsige mannen voor haar. Mark keek haar met een duivels lachje aan “Trek je shirt uit en doe deze blinddoek om” hierbij reikte hij Mia en zwarte blinddoek aan. Zodra ze naakt voor de jongens stond en de blinddoek om had hoorde ze.

“Ga hier op je knieën op het vloerkleed liggen, je hoofd op de grond en handen boven je hoofd. Zet je benen uit elkaar en je kont omhoog”. Geil maar ook wat gespannen deed Mia wat haar gevraagd werd, de mannen kwamen nu achter haar staan en ze wist dat haar natte kut nu goed zichtbaar voor hen was en dat ze klaar lag om genomen te worden. Mark kwam als eerste achter haar op zijn knieën zitten, hij duwde zijn stijve penis horizontaal en Mia voelde zijn eikel langs haar schaamlippen glijden. Genietend voelde Mia hoe hij een beetje doordrukte en zijn eikel gemakkelijk tussen haar schaamlippen gleed, ze voelde hoe hij haar heupen beetpakte en ineens zijn harde lul diep haar kletsnatte vagina in stootte. Er ontsnapte een kreet uit haar mond terwijl ze merkte dat Mark haar nu stevig begon te neuken, ze wist dat Joris’ en Juan met hun stijve pikken toekeken, waarschijnlijk een slok van hun bier namen en op hun beurt wachtten om haar te nemen. Deze gedachte maakte Mia nog natter dan ze al was, ze voelde hoe de stijve lul flink heen en weer stootte in haar kletsnatte vagina. Ze kreunde en hijgde, ze genoot ervan om stevig genomen te worden en Mark hield zich duidelijk niet in. Ze was dan ook teleurgesteld toen ze op een gegeven moment voelde dat Mark stopte en zijn penis uit haar natte vagina haalde.

“De volgende” hoorde ze en even later voelde ze de volgende eikel tussen haar gezwollen schaamlippen glijden, deze pik voelde wat groter en ze vermoedde dat Joris’ haar nu begon te neuken. Ook hij hield haar heupen stevig beet en stootte zijn grote pik diep in haar natte kut, met lange halen begon hij haar nu te neuken en tussen haar eigen gehijg en gekreun hoorde ze het gehijg van Joris’ die zijn donkere pik weer diep haar natte vagina in stootte. Mia was zich alleen nog maar bewust van de grote pik die telkens diep haar kletsnatte kut in stootte, met haar hoofd en handen op de grond en haar blote billen in de lucht liet ze zich flink nemen door Joris’. Ook Joris’ neukte haar in een flink tempo en Mia liet zich helemaal gaan en kreunde luid. Het was duidelijk dat ze op het punt stond klaar te komen, Joris’ liet zijn stijve pik nog een paar diep en hard in haar warme, natte vagina stoten maar haalde deze er ineens uit. Veel tijd om bij te komen kreeg Mia niet want ze voelde al snel een enorme eikel tussen haar schaamlippen geschoven worden en ze wist dat ze op het punt stond om door Juan genomen te worden.

Juan was zich bewust van zijn forse formaat en langzaam duwde hij door, Mia voelde centimeter voor centimeterm zijn enorme pik haar kletsnatte vagina in schuiven. Haar schaamlippen klemden strak rond de donkere schacht maar Mia was ondertussen zo nat en voorbewerkt door de andere twee stijve pikken dat Juans snoeiharde lul zonder veel problemen haar vagina binnendrong. Juan liet zijn hele penis in haar vagina verdwijnen en Mia hapte naar adem; ze had nog nooit een penis zo diep in haar natte kut voelen doordringen. Maar veel tijd om hier bij stil te staan kreeg ze niet want ze voelde Juans handen hun greep op haar heupen verstevigen en hij begon haar nu in een rustig tempo te neuken. Mia wist dat Mark en Joris’ nu stonden toe te kijken hoe Juan haar neukte en hoorde ze zeggen dat ze niet hadden verwacht dat een dergelijke tengere meid die enorme pik van Juan kon handelen.

Mia voelde ondertussen de forse lul wat sneller heen en weer stoten in haar natte kut en ze hijgde en kreunde van genot. Juan verloor nu zijn zelfbeheersing wat, hij voelde Mia’s schaamlippen strak om zijn dikke pik klemmen en stootte deze steeds diep in haar warme natte vagina. Aangezien het al lang was geleden dat hij van bil was gegaan nam zijn opwinding snel toe en hij liet alle voorzichtigheid varen en begon Mia in een flink tempo te neuken. Mia voelde zijn enorme pik telkens diep en hard in haar kletsnatte kut stoten, ze kreunde de hele woonkamer bij elkaar terwijl ze met haar hoofd op de grond en haar blote billen in de lucht zich flink liet nemen door Juan. Mark en Joris’ hoorden Mia ongegeneerd luid kreunen en wisten dat ze op het punt stond klaar te komen, ze begonnen Juan nu aan te moedigen.

Juan liet zich net als Mia nu helemaal gaan en al soppend neukte hij Mia hard, zijn zware ballen slingerende heen en weer en hij voelde de schaamlippen van Mia om zijn enorme paal knellen. Mia voelde Juans donkere pik steeds dieper in haar natte kut stoten, ze was zich nu alleen bewust van de forse penis in haar en hield het niet langer, schreeuwend van genot kwam ze klaar terwijl Juan haar maar hard en snel bleef neuken. Juan hield Mia’s blote kont in een stevige greep en neukte haar als een gek, hij hoorde Mia de ene na de andere luide kreet slaken en voelde haar schaamlippen om zijn dikke pik krampen. Ineens haalde hij hard kreunend zijn donkere pik uit haar kletsnatte kut en het volgende moment voelde Mia een krachtige straal warm zaad tegen haar blote billen spuiten.

Mark en Joris’ stonden nu luid te applaudisseren terwijl Juan nu zijn opgespaarde zaad in flinke hoeveelheden over de blote billen en rug van Mia spoot. Mia was nog half van de wereld vanwege haar orgasme maar ze voelde even warme klodders sperma tot in haar haar en op haar wang spuiten. Ze lag nog op de grond met haar billen in de lucht en Juan zat zich achter haar flink af te trekken en spoot zijn zaad grommend en kreunend over Mia heen. Ze voelde een ferme straal sperma tegen haar blote billen kletsen wat door Mark en Joris’ met gejuich werd begroet, Mia bleef met haar blote billen in de lucht liggen en liet zich gewillig onderspuiten tot ze merkte dat Juan uitgespoten was. Ze hoorde hem zwaar hijgen en voelde hoe hij zijn eikel nog even door haar bilnaad haalde en langs haar schaamlippen liet glijden. Ze hoorde Juan opstaan en voelde traag het warme zaad van haar billen omlaag glijden, ze wist dat de drie mannen nu een goed zicht op haar glimmende billen en geopende vagina had maar ze bleef zo hijgend liggen tot ze te horen zou krijgen dat ze mocht opstaan.

Terwijl ze Juans zaad nog over haar rug en billen voelde glijden hoorde ze hoe de drie mannen over haar praten en lachend tegen Juan zeggen dat hij haar niet had gespaard, maar dat Mia zijn forse pik goed had verwerkt. Mia kwam hijgend bij en hoorde de drie jongens zeggen dat ze overduidelijk had genoten van Juans dikke lul wat ze niet kon ontkennen en het volgende moment voelde ze hoe haar rug en billen met een handdoek werden drooggewreven.

Ze moest gaan staan en Mark dirigeerde haar naar de eettafel, nog altijd geblinddoekt voelde ze de tafel rand tegen haar blote billen. Zonder veel omhaal werd ze ineens opgetild en op de tafel gezet. “Ga maar achterover liggen” hoorde ze Mark zeggen. Mia lag naakt op tafel en Mia voelt hoe haar benen uit elkaar worden gezet. Met wijd gespreide benen en een uitdagend openstaande vagina lag Mia geblinddoekt af te wachten wat er ging komen. Lang hoefde ze niet te wachten want ze voelde handen over haar blote borsten glijden en ze hoorde Juan vragen “pakken jullie haar nu met zijn tweeën?” Mia hoorde Mark zeggen dat ze er geen enkel bezwaar tegen had om door twee mannen tegelijkertijd te worden genomen. Juan antwoordde: “Dat had ik moeten weten zeg en ze zag er op de studie nog wel zo onschuldig uit”.

Op het zelfde moment voelde Mia een eikel langs haar schaamlippen heen en weer glijden. “Onschuldig of niet, ze laat zich maar graag nemen” en op het zelfde moment voelde ze de dikke eikel tussen haar schaamlippen glijden. Ze kon een kreun niet onderdrukken toen ze Marks stijve pik haar kletsnatte vagina in voelde glijden. Ze voelde hoe haar enkels stevig werden beetgepakt en haar benen ver uit elkaar en de lucht in werden getrokken. En terwijl Mark haar nu begon te neuken voelde ze een ontblote eikel tegen haar lippen, ze bedacht zich geen moment en al hijgend en kreunend pakte ze Joris’ flinke penis beet en opende maar mond en liet de dikke eikel naar binnen glijden. Mia wist dat Juan haar nu niet meer als dat onschuldige meisje zou zien terwijl haar lippen zich om Joris’ harde lul sloten en ze zich gewillig door Mark liet neuken.

Ze genoot van de twee pikken die nu haar mond en kletsnatte kut in en uit gleden, Mia liet haar lippen en hand met zichtbaar genoegen over Joris donkere pik heen en weer glijden. Ze had er wel eens over gefantaseerd tijden de studie maar nooit gedacht dat ze ooit nog eens Joris grote penis in haar mond zou nemen en al helemaal niet terwijl ze door een andere man genomen werd. Ze voelde Marks harde lul telkens diep en hard in haar stoten alsof hij wist dat ze zo het liefste genomen werd. Mia kreunde gesmoord en voelde ook Joris grote pik sneller haar mond in en uit schuiven, ze hield zijn stijve pik stevig vast en liet haar hand nu ook sneller over de schacht hen en weer glijden. Ze kon niets zien maar bedacht dat Juan nu waarschijnlijk met grote ogen stond toe te kijken hoe Mia zich helemaal liet gaan en duidelijk genoot van de beide stijve pikken in haar mond en vagina, na vanavond zou hij haar niet meer als die onschuldige studiegenoot meer zien, maar op dit moment was ze zich alleen bewust van de twee stijve pikken en kon het haar niets schelen.

Ze merkte dat Mark haar nu in een beenhard tempo neukte en hoorde hem al kreunen, Joris’ stootte zijn pik nu ongegeneerd snel heen en weer in haar mond en ook hij kreunde en hijgde nu harder. Mark hield haar enkels in een stevige greep en neukte haar hard, ineens voelde Mia hoe hij haar linkervoet op zijn schouder zette en zijn stijve lul uit haar kletsnatte kut haalde. Het volgende moment hoorde ze Mark hard kreunen en voelde ze warm zaag over haar blote buik spuiten. Mia haalde nu Joris’ donkere lul uit haar mond en liet al hijgend haar hand als een gek over de harde schacht heen en weer glijden. Ze voelde de volgende lading zaad over haar buik tot op haar borsten spuiten en Mia voelde nu ook Joris’ harde penis in haar hand schokken en al kreunend spoot Joris’ zijn warme zaad tegen haar neus, wang en lippen. Juan keek verbaasd toe hoe Mia hier niet van terug schrok maar Joris’ als een gek bleef aftrekken en zich door hem onder liet spuiten. Mark trok zich nog altijd af en spoot zijn sperma kreunend over haar blote buik terwijl Mia nu Joris’ hete zaad over haar borsten voelde sproeien.

Joris’ hijgde en kreunde hard terwijl Mia hem in een flink tempo bleef aftrekken en de ene na de andere lading warm zaad over haar kin, hals en borsten voelde spuiten. Mark perste zijn laatste druppels sperma uit zijn stijve pik en Mia voelde het over haar onderbuik lopen en vervolgens voelde ze Marks dikke eikel even langs haar doornatte schaamlippen wrijven. Ook Joris’ was nu helemaal klaargekomen en had al zijn zaad over haar heen gesproeid. Mia hoorde hem uithijgen en voelde zijn donkere pik in haar hand tot rust komen en liet deze los. Mark zette haar voeten weer op tafel, wijd uit elkaar en ze hoorde Juan zeggen.

“Zo jullie hebben je niet ingehouden zeg, jullie hebben haar helemaal ondergespoten”. Joris’ grinnikte: ”Ja wie had dat van onze ex-studiegenootje verwacht he, ik had wel wat vaker huiswerk met haar willen maken”. Mia genoot nog na en voelde traag wat zaad van haar borsten en hals omlaag glijden toen Mark zei. “Zo Juan jij lijkt wel weer zin te hebben he, wil je soms nog een keer?” Mia hoorde tot haar verbazing de normaal bescheiden Juan hardop zeggen dat hij haar nog wel een keertje wilde nemen, wetende dat deze kans zich misschien niet nog eens zou aandienen. Ze zag niets maar voelde al snel de dikke eikel van Juan langs haar klamme schaamlippen glijden, langzaam voelde ze deze een stukje tussen haar schaamlippen naar binnen gaan.

Mia hijgde en voelde hoe Juan haar linkerenkel beetpakte en deze op zijn schouder legde en stevig vasthield. Juan pakte haar rechterheup beet en duwde haar wat naar zich toe zodat haar blote billen op de rand van de tafel steunden en zijn forse pik een stuk verder haar natte vagina in schoof. Mia kreunde even en sloeg nu haar rechterbeen om Juan heen waardoor haar rechtervoet nu tegen zijn blote billen steunde. “Zo die wil nog wel een keer” hoorde ze Joris’ zeggen en op dat moment stootte Juan zijn harde lul diep haar kletsnatte kut in en Mia kreunde weer. Ze voelde nu haar hele vagina gevuld worden met Juans enorme pik die doorstootte tot hij helemaal in haar zat. Mia hield haar voet stevig tegen zijn billen geklemd terwijl ze nu voelde hoe Juan haar begon te neuken. Met lange halen stootte hij zijn forse pik in en uit haar natte kut en Mia begon weer te hijgen en te kreunen.

Juan begon rustig en keek naar haar naakte lijf, haar borsten en buik die glommen van het zaad, hij kon zich bijna niet voorstellen dat dit dat lieve onschuldige meisje van zijn studie was. Mia was weer bloedgeil en genoot hoorbaar van Juans dikke pik in haar, ze merkte dat Juan opgewondener werd en haar nu harder begon te neuken. Mia hield zich nu stevig vast aan de tafelrand om de zware stoten van Juan op te vangen en ze kreunde luid terwijl ze stevig werd geneukt door Juan. Grommend en zwaar hijgend stootte Juan zijn forse pik steeds diep in Mia’s warme, kletsnatte kut. Alle rust was uit hem verdwenen en in een flink tempo neukte hij zijn oude studiegenootje die hij altijd als onschuldig had gezien maar waarvan hij nu haar schaamlippen om zijn dikke pik voelde klemmen en die onder hem kreunde en kronkelde van genot.

Ineens hield Mia het niet meer, luid kreunend kwam ze klaar terwijl Juan haar nog flink nam en ze zijn forse lul diep in haar voelde stoten. En terwijl haar schaamlippen om Juans donkere penis samentrokken en ze kreunend haar orgasme beleefde voelde ze zijn pik nu als een gek in en uit haar stoten. Juan neukte haar nu als een gek en ineens haalde hij zijn forse pik uit haar natte kut en Mia voelde gelijk erna met kracht een warme straal sperma tegen haar borsten kletsen. Ze hoorde Juan hard kreunen en grommen terwijl de volgende klodder warm zaad tegen haar kin, lippen en neus spoot. Juans pik spoot met flinke kracht, de volgende lading sperma voelde Mia over haar neus en op de blinddoek en zelfs in haar haar vliegen. Nog altijd waren Juans ballen goedgevuld, hij bleef grommend zijn zaad over Mia heen spuiten, ze voelde het warme zaad nu tussen en over haar borsten spuiten en vervolgens tegen haar blote buik kletsen.

Toen Juan klaar was voelde Mia een straal sperma langs haar neus en kin omlaag glijden, haar borsten en buik glommen van het zaad en haar navel zag helemaal wit. Joris’ trok haar blinddoek af en hielp haar overeind, ze voelde traag het zaad van de drie mannen over haar borsten, kin, hals en buik omlaag glijden, ze had zich flink laten nemen en zich helemaal onder laten spuiten. Terwijl ze voldaan voor de tweede keer naar de douche liep moest ze stiekem toegeven dat ze hoopte op een andere date met deze mannen die wel van aanpakken wisten.

Mia Beeck

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *