Annelies en André

()


Op een snikhete dag was het zover. We zaten in de auto op weg naar de eerste ontmoeting met een stel dat we via een swingsite hadden leren kennen. Na wat heen en weer mailen en een grappige avond Google Duo, hadden we de indruk dat dit wel eens een stel zou kunnen zijn waarmee het klikte. Net zoals wij waren ze alle twee bi-geïnteresseerd, maar hadden nog niet veel ervaring. Paul had nog helemaal geen ervaring met mannen en André en Annelies hadden het keer met een man gedaan, waarbij André zich nogal misbruikt had gevoeld. Ze hadden een paar een keer een triootje met een vrouw, Maar ook dat was niet helemaal lekker verlopen, vertelden ze. We hadden van te voren afspraken gemaakt over wat wel en niet kon. Het belangrijkste was eigenlijk dat André en Annelies het echt met zijn vieren wilden doen, zonder dat één van hen het gevoel zou hebben een muurbloempje te zijn, zoals voor ons overigens ook geldt. Natuurlijk verdwaalden we, toen we eenmaal hun woonplaats binnenreden, maar uiteindelijk stonden we toch voor de deur. We waren niet de enigen die het spannend vonden.

Ook voor hen was het de eerste keer met een stel. André had al de hele middag lopen ijsberen en toen het later en later werd, dacht hij dat we niet meer kwamen. Toen we, niet meer verwacht, toch voor de deur stonden, sloegen de zenuwen zwaar toe. Maar de wijnfles was al open en het gesprek vlotte eigenlijk meteen. Het was gezellig. Tijdens al dat geklets was er genoeg tijd om André en Annelies eens rustig te bekijken. Zouden we zo dadelijk met hen over de bank rollen? Ik kon het me nog niet voorstellen. Annelies had een kort rokje aan, met een shirtje en zo af en toe konden we zien dat ze geen slipje aan had. Paul had dat veel eerder in de gaten dan ik. Ik weet hoe Paul op mij reageert als ik mijn slipje thuis laat en ik stelde me voor dat zijn pik al hard was voor haar. André was lekker bruin en droeg een witte broek en een wit shirt.

Hij was echt een heel lekker ding. Ineens was het moment daar. Annelies kondigde aan dat ze ging douchen en ik wilde erg graag mee. In de badkamer kleedden we ons uit. Annelies had prachtige grote borsten en was overal lekker rond. De douche stond al aan en Annelies pakte de sproeier en liet het water over me heen spoelen. Ze streelde me overal. Van het verlegen meisje dat ze bij binnenkomst leek te zijn, was niets meer over. Brutaal maar wel heel sensueel, wilde ze elk plekje van me voelen. We tongden elkaar en langzaam liet ik me op mijn knieën zakken. Ik spreidde haar benen een beetje en begon haar kutje te likken. Dat vond ze heel erg lekker. Paul was heel even komen kijken en had ons daarna alleen gelaten. André bleef een hele tijd in de deuropening kijken. Ik vond het erg opwindend om spelend met Annelies bekeken te worden. Toen wij ons afdroogden, douchten Paul en André snel apart. In de kamer lag intussen een groot opblaasbaar bed tegen de bank aan. Daardoor hadden we heel veel ruimte om te spelen. Annelies wilde dat ik ging liggen en ze kwam snel tussen mijn benen liggen om me te likken. Paul en André zaten ieder aan een kant van mij te kijken. Het was ontzettend geil om twee harde pikken binnen handbereik te hebben en ik begon hen alle twee af te trekken. Paul liet zijn pik in mijn mond glijden en mijn tong speelde geil met zijn eikel.

André wilde ook wel één behandeling. En zo wisselden ze elkaar af. Dat had van mij nog uren zo door mogen gaan. Maar Annelies wilde me voor zichzelf en zo kregen Paul en André de gelegenheid om met elkaar te spelen. Dat was echt een geil gezicht. Ze trokken elkaar af, tongden, en Paul zoog André zo lekker, dat hij al bijna klaarkwam. Annelies en ik keken toe, terwijl we elkaar overal streelden. Na een poosje grepen we allemaal naar ons glas wijn en Paul en ik herinnerden ons dat we nog een cadootje hadden meegenomen. Een flesje Sabai een heerlijke massageolie. Je huid wordt er supergevoelig van en dat geldt dubbel voor‚ Annelies en André lieten zich door ons verwennen. Paul was met Annelies bezig. Annelies zag er ontzettend lekker uit. Haar borsten glansden van de olie en Paul liet zijn handen langzaam tussen haar benen glijden. Nu weet ik precies wat Sabai olie doet, dus ik wist dat Annelies niet rustig zou blijven liggen. Al snel werd ze heel erg geil. Ze volgde met haar kutje Pauls handen, om maar niets te missen. André en ik hadden nieuwsgierig liggen kijken en nu was het zijn beurt. Langzaam smeerde ik zijn lijf in. Mijn doel was natuurlijk zijn pik en zijn ballen. André had het tot nu toe nog niet zo geloofd, maar nu zag ik zijn mond een beetje opengaan en hij keek me strak aan terwijl ik hem aftrok. Terwijl ik hem aan bleef kijken, begon ik zijn pik te zuigen. Zijn eikel was zo gevoelig geworden dat hij me kreunend en kronkelend mijn gang liet gaan. Annelies en Paul lagen ondertussen ook heftig met elkaar te vrijen en ook Annelies was bezig Paul met olie in te smeren. André vond dat het nu zijn beurt was om mij gek te maken en gebruikte bijna het hele flesje olie. André likte mijn kutje en kwam daarna boven op me liggen. Ik wilde geneukt worden en André was er helemaal klaar voor. Ik zag André vragend naar Annelies kijken die `Ja` knikte en meteen Pauls pik haar kutje binnenleidde. Blijkbaar was er toch nog een afspraak geweest, waarvan wij niet wisten. André drong hard bij me binnen en zo lagen we met vieren mensen naast elkaar te neuken. Annelies en ik streelden ondertussen elkaars borsten. En ook Paul en André streelden elkaar af en toe. Even later wisselden Paul en André van plek en hadden we onze eigen partner weer terug. Merkwaardig genoeg leek het wel of we met onze eigen partner ook weer voor het eerst op ontdekking gingen. We hebben nog regelmatig contact met Annelies en André en hebben ondertussen nog een tweede echtpaar bij ons seksleven betrokken die via ons dan ook weer kennis hebben gemaakt met Annelies en André.

L & D

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *