Schoolstrijd

()

Ik werk op een school en had al een tijdje een oogje op een mannelijke collega. Vorige zomer stond ik boven in het papiermagazijn (klein hokje, de deur kan op slot) om papier te pakken voor de les die ik de dag erna zou geven. Ik hoorde mijn collega aankomen. Geen probleem, hij moest waarschijnlijk ook papier hebben. Hij kwam inderdaad het hok in. Wat ik raar vond, is dat hij de sleutel van de deur in zijn hand had. Ach. Kan ook van een andere deur zijn. (deuren zat op een school) Maar nee, hij trok de deur dicht, deed ‘m op slot en legde de sleutel hoog weg.

Hij trok me naar zich toe en begon me wild te kussen. Ik wilde hem niet laten merken dat ik het eigenlijk spannend en fijn vond, dus ik trok mijn hoofd weg. Daar gaf hij niet zo veel om. Hij kuste me in mijn nek, terwijl zijn handen over mijn hele lijf gingen.

Vanwege de warmte buiten, had ik een rokje tot op mijn knieën aan en een truitje met een veter en kort mouwen. Dat kwam hem waarschijnlijk wel goed uit, want binnen minimum van tijd had zijn hand de weg onder mijn rok gevonden. Ik strubbelde nog steeds tegen. Ik kon hem toch niet zomaar laten weten dat het allemaal maar kan!

Zijn hand was bezig om over mijn broekje heen mijn clitoris te laten zwellen. Zijn andere hand deed veel moeite om mijn shirt omhoog te krijgen. Uiteindelijk lukte dat. Zijn tong vond mijn tepels en hij maakte er kleine rondjes omheen, waardoor mijn tepels erg hard werden.

Hij zette me op een plank, spreidde mijn benen en begon mijn onderbroek nat te maken door met zijn vingers druk bewegend over mijn kut te bewegen. Daar werd mijn poesje erg nat van en ook mijn onderbroek. Hij besloot dat het prettiger (in ieder geval voor hem) was om mijn string maar uit te trekken. Toen had hij min of meer vrij spel. Zijn tong ging heel zachtjes over mijn klit en over mijn lippen. Af en toe stopte hij zijn tong in mijn natte grotje. Ik hoorde hem kreunen en zag een flink bobbel in zijn broek. Ondertussen had ik toegegeven aan het genot en liet me gaan. Ik kreunde met hem mee. Zijn tong focuste zich op mijn clitoris en die begon te zwellen. Ik kwam bijna klaar, wat hij leek door te hebben, want hij stopte. Hij trok zijn lul uit zijn broek en mij van de plank. Duwde mijn hoofd naar beneden en duwde zijn paal in mijn mond.

Hij begon me in mijn mond te neuken met een afwisselend tempo. Zijn paal was groot en dik. Hij paste er eigenlijk niet helemaal in, maar dat was voor hem geen remming om flink door te stoten. Zijn kreunen ging harder en ik dacht dat hij zou klaarkomen. Maar ik proefde niets dan een klein beetje voorvocht.

Hij trok me aan mijn haren omhoog, draaide me om en duwde mijn rug naar voren, zodat mijn kont voor zijn middel was. Hij roerde nog een aantal keren met zijn vingers door mijn kut en ramde toen zijn piemel erin. Hij ging flink te keer. Zijn ene hand zat bij mijn kleine knopje en zijn andere hand had mijn haar vast, beiden wild kreunend.

Zijn tempo nam toe en zijn kreunen werd luider.

“Ik ga je helemaal volspuiten.” Ik voelde zijn vocht in mijn neukspleet toenemen. Hij zette me weer terug op die plank en begon me te likken met nog steeds veel enthousiasme. Hij wist me erg snel tot een hoogtepunt te brengen en ik gilde het uit. “Ja… ja… ho… ja … oh ja… ik… kom. Ik kom! Mm… ho… ja… mm…”

Hij pakte de sleutel, deed de deur open en liep weg. Ik zat daar een beetje beduusd. Trok mijn kleren snel aan en liep naar de klas. Een dag later zei hij met een knipoog tegen me.

“Volgende week pak ik je in het kopieerhok.”

Ik zei niets en liep weg. Maar ik kon niet wachten tot volgende week.

Bi Girl

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *