De aanzet II

()

Nadat Sandra weg was ben ik toch ook het bed uit gegaan. Snel boodschappen doen voor het druk wordt want de weersvoorspellingen zijn niet al te best. Tijdens de boodschappen krijg ik weer een sms van Sandra. – Ik vond het heerlijk na al die jaren. Jij toch ook. –  Ik sms terug – ja en dat het zonde is geweest van de jaren. – Dan krijg ik weer een sms. – Moet volgende week de papieren tekenen en dan ben ik helemaal klaar met alles. – Hoe bedoel klaar met alles sms – ik terug. Dan gaat mijn telefoon, Sandra belt.

“Hoi lekker ding,” lacht ze gelijk als ik opneem. Nu was het een keer aan mij. Ik bedoel met de scheiding. Alles is dan rond. Ik moet nog even een paar dagen doorbijten en dan… Ineens is het stil aan de telefoon. “Ik zet de boodschappen in de kofferbak”.

“En dan San,” vraag ik? “Ben je er nog”.

“Ja, klinkt het iets sober door de telefoon. “Ik ben er nog. Jonas?”

“Ja, Sandra wat is er nou,” vraag ik.

“Jonas vindt je mij wel echt leuk?”

“San,” zeg ik na even nagedacht te hebben waar ze naar toe wil met dit gesprek. “Ik heb je altijd leuk gevonden. Dat heb ik vanochtend toch ook verteld. Je weet dat ik nooit lieg. Dus?”

“Ja, stom van me,” zegt ze. “Waar gaan we morgen heen?”

“Wil je weg,” vraag ik. “En gelijk aan de zee denk ik!”

“Als jij ook wil,” vraagt ze.

“Oké,” zeg ik lachend.

“Trek wel wat gemakkelijks aan he.” Mijn besluit staat al vast het wordt de zee ongeacht wat ze aanheeft. Langs het strand is altijd zo lekker. Vooral met het weer wat voorspelt is. Lekker warm tegen elkaar aanhangen als je bijna omver wordt geblazen door de wind.

“Ben je er nog,” dringt Sandra ineens tot mijn door.

“Ja, ik ben er nog,” zeg ik en stap in de auto. “Ik was even in gedachten. Ik ga ophangen”.

“Nog even en dan kunnen we bij elkaar blijven,” beëindigt ze het gesprek gevolgd door, “Nou zie je morgen. Ik hou van je. Kusjes doei!” Nog wat kleine boodschapjes doen bedenk ik nadat ik mijn telefoon weer heb opgeborgen en dan naar huis. Nog geen twee minuten later krijg ik weer een sms van Sandra. – Morgen wil ik door jou verwend worden zoals jij door mij vandaag.- – OKE – sms ik terug – reken er maar op dat het gebeurt. – Weer een sms merk ik als ik de telefoon bijna weer heb opgeborgen. – Eerst wil ik in de keuken helemaal klaar geneukt worden, – lees ik. Ik stuur maar geen sms meer want volgens mij is Sandra aan het doorslaan met sms. Dat ze doorslaat op seks vind ik niet erg maar het sms gedrag begint te vervelen. Helemaal als je boodschappen moet doen en het idee krijgt dat iedereen je bijna stijve leuter ziet. De dag verloopt snel maar de avond des te trager. Rond negen uur krijg ik weer een sms. – Kan je mij morgenochtend rond elf uur oppikken. Sta bij de bushalte op de Thijmstraat. Je weet wel waar dat is, toch? – Ik moet haar oppikken. – Oké zal er zijntot morgen.

De volgende ochtend is bij de harde wind, die gisterennacht is komen opzetten ook nog eens flinke gaan regen. Het lijkt wel herfst, denk ik en spring even snel onder de douche voor ik naar Sandra toe ga. Vandaag zijn we met zijn tweeën en de belofte die we gisteren hebben gedaan geven mij nu al een stijve. Het beeld van Sandra met haar lekkere dikke billen op de keukenkas of tegen het aanrecht en dan dat mooie gezicht van haar erbij. Met wat flinke rukken en de beelden steeds voor me halend, spuit ik al snel het doucheputje vol. Dit gaat wat beloven denk ik bij mezelf als ik de badkamer uitloop en mijn kleren pak. Een net en strak gestreken kostuum moet kunnen. Van het lopen langs het strand zal wel niets komen met dit weer. Ik denk dat ik haar maar gewoon meeneem naar een leuk tentje en daar wat drink en eet. Hopelijk draait het weer dan nog en kunnen we alsnog lekker wandelen waarna we in mijn favoriete restaurant dan wat eten om daarna lekker de nacht in te gaan. Misschien heeft Sandra wel heel andere ideeën. Ook dan zien we wel hoe verder.

Na alles in orde gebracht te hebben stap ik in de auto op weg naar Sandra. Muntstraat door en dan de Thijmstraat in. Daar onder een groot gekleurde paraplu loopt Sandra volgens mij. Sandra nadert en ik spring snel uit de auto.

“Hoi,” roept ze als ik onder haar paraplu stap. “Je wordt helemaal nat.”

“Kom stap snel in,” zeg ik na een dikke zoen recht op mijn mond en ik de paraplu overneem. “In de auto is het beter.” Met een hand trek ik de deur open terwijl ik de paraplu beet blijf houden. Ze zit, waarna ik snel om de auto heen loop en met een beweging in mijn stoel spring en gelijk de natte paraplu achter de stoel van Sandra op de grond neerleg.

“Dit is de eerste keer dat ik in jouw auto zit,” zegt ze en mijn arm beetpak.

“En?” Vraag ik nadat we de buurt zijn uitgereden. “Wat vindt je ervan om in mijn auto te zitten?”

“Een fijn gevoel geeft het,” zegt ze terwijl ze een paar knoopjes van haar regenjas losmaakt. “Het is een mooie auto.”

“Dank je,” zeg ik terwijl ik naar het zoveelste rode stoplicht kijk.

“Snel mijn jas uit,” zegt Sandra en met een paar moeilijke bewegingen haar jas uittrekt. “Leg maar op de achterbank,” zeg ik en geef weer gas. “Heb je het niet warm of koud?” “Nee, het is goed zo,” zegt ze en ze mij gelijk een kus geeft als ze weer terug in haar stoel draait. “Wat is dit voor auto?”

“Een aangepaste A8,” zeg ik en half naar haar kijkend zie ik dat ze het nog niet weet. “Een Audi A8”

“Ohh Audi,” zegt ze en kijkt mij aan. “Verdien jij zo goed met die baan. En dan op vakantie gaan in het huis van je broer”

“Ik heb niets te klagen,” zeg ik. “Ik kan niet altijd op vakantie. Juist door mijn werk gaat het niet altijd. In het huis zitten doe ik voor Vera en Ronny.”

“Hoezo,” vraagt Sandra en steekt een kauwgom in haar mond. “Wil je er ook een?”

“Ja lekker,” zeg ik en mijn mond openhoudt. “Dank je. Bij Ronny en Vera is al een paar keer ingebroken en daarom zit ik daar als ze op vakantie zijn”.

“Is dit goed zo,” vraagt ze bij het laatste rode licht voordat we de stad uitrijden. Ik kijk haar aan en ze wijst met twee handen nonchalant naar haar benen. Ik had het al eerder gezien maar wilde er eigenlijk bewust niet naar kijken. Haar bruine laarzen stoppen op haar kuiten waar haar benen verdergaan in een dunne chocoladebruine panty. Op haar benen boven de knieën begint een geruite rok. Niet zo ouderwetse ruit of zo’n schoolmeisje rokje maar gewoon een leuke ruitjes rok. Lichtblauwe en witgrijzige ruiten door de bruine ruiten. Alsof de ruiten ineen gehaakt zijn lopen ze over de stof. Onder het dunne doorschijnende witte bloesje die ze met een drie knoopjes vast heeft zitten zit een niets onthuld shirtje. Het shirtje zit zo strak dat het kant van haar bh erdoor gedrukt wordt. Haar rolletjes van de ‘speklapjes’ zoals ze het zelf noemt komen door het zitten nog verder in het zicht.

“Mm…,” zeg ik half lachend en geef weer gas bij het opspringen van de groene gloed. “Mm???” Zegt ze op een vragende toon. “Is dat alles wat je kan zeggen.”

“Nee,” zeg ik en een hand op haar been leg. “Je ziet er lekker uit.”

“Lekker,” zegt ze terwijl ik haar aankijk met een grote glimlach.

“Nee San,” zeg ik en pak haar hand en geef er een zoen op. “Je ziet er heerlijk lekker en supermooi uit. Het is voor mij een opgaaf om je niet gelijk aan te randen.”

“Nou Nou,” zegt ze maar blijft mijn hand vast houden. “Zo kan het wel weer Jonas. Waar gaan we heen?”

“Dat zie je zo wel,” zeg ik lachend terwijl ik met haar hand in de mijne een versnelling hoger schakel. Na een klein uurtje gezellig gepraat en gelachen te hebben zijn we bij Noordwijk.

“Gaan we een strandwandeling maken Jonas,” vraagt Sandra glunderend. Dat is zo lang geleden.”

“De zon schijnt,” zeg ik en zet de auto met de neus naar de zee op een stille parkeerplaats. “Het is volgens de temperatuurmeter toch nog 20 graden.”

“Gek hé,” zegt Sandra. Ze stapt uit en loopt een stukje een duinpad op. “Thuis is het klote weer en hier kan je zo buitenlopen zonder jas.” Ik pak toch maar haar jas want in de verte zie je donkere wolken naderen. Na een kort sprintje heb ik haar ingehaald en lopen we arm in arm het duinpad af het strand op.

“Had jij geen andere schoenen bij je,” vraagt ze, naar mijn zwartleren schoenen wijzend. Ze komen er niet uit te zien.”

“Ach,” zeg ik. Haal mijn schouders op en leg een arm over haar schouder. “Kunnen we toch gelijk andere kopen. De winkels zijn hier open.” Na een kwartiertje lopen stopt ze en draait zich om.

“Jonas,” zegt ze, en heft haar armen omhoog om mij duidelijk te maken dat ze wil zoenen. “Ik hou van jou. Jij ook van mij?”

“Neen. Ik hou niet van jou,” zeg ik, pak haar beet en trek haar tegen me aan. “Ik ben gek op jou.” Met flinke tongzoenen staan we tegen elkaar aan te rijden totdat de eerste druppels in mijn nek vallen.

“Hé, ik voel druppels op mijn hoofd,” zeg ik en bied Sandra de jas aan. “Het gaat regenen.”

“Ja, gek dat jij het op je kop voelt. Dat stekelvarken van je is bijna kaal geschoren,” zegt Sandra lachend en over mijn gemillimeterde bol aait. “Laten we maar snel het dorp inlopen en gaan schuilen.” Ik wijs waar we het strand afkunnen en zo bijna gelijk in het centrum zijn. De bui breekt helemaal los als we net onder een luifel van een schoenenwinkel lopen.

“Onze lieve heer had medelijden met ons,” zegt Sandra en duwt de deur open. “We hebben het toch redelijk droog gehouden.” Zo praten we verder en heb ik de juiste schoenen gevonden. Sandra heeft een paar laarzen en gaat ze passen. Haar eigen laars legt ze neer en de nieuwe geeft ze aan mij met de vraag of ik even kan helpen. Aan haar voet heeft ze een kleine gekleurde sokje die ze aan moet omdat ze anders haar panty helemaal kapot loopt. Ik pak haar kuit en trek de laars om haar voet omhoog.

“He joh,” roept ze. “Niet zo hoog optillen. Niet iedereen hoeft onder mijn rok te kijken.” “He, jammer,” zeg ik lachend. “Zit hij goed?”

“Ja, maar ik wil ook de andere passen, zegt ze en buigt voorover om haar andere laars uit te trekken. Ik kijk zo in haar shirtje en zie twee heerlijke tieten voor me samengedrukt worden. “Bevalt het je Jonas,” zegt Sandra en kijkt mij aan om vervolgens met haar ogen richting de bobbel in mijn broek te draaien. “Zullen we zo meteen maar snel weggaan?”

“Als het minder regent haal ik de auto en vertrekken we,” antwoordt ik en leg zo onopvallend mogelijk mijn half stijve lul even goed.”

“Moest dat nou perse voor mijn neus,” zegt Sandra lachend die er nog even snel in knijpt. Als de regenbui minder wordt loop ik snel naar mijn auto en met ongeveer twintig minuten ben ik weer bij Sandra die gelijk instapt met nog twee tassen erbij.

“Ja,, zegt ze lachend als ik naar de tassen kijk. “Ik zag nog wat in een andere winkel.” “Vrouwen, zeg ik lachend terug!”

“Wat vrouwen,” roept ze terug en geeft gelijk een por in mijn zij.” Zo goed als het gaat pak ik haar been en knijp er even iets in.

“Je mag de chauffeur niet afleiden,” zeg ik en draai via een smal straatje het dorp uit. “Zin in een snackje?!”Bij een patatkraam die ik onderweg naar het centrum zag stop ik om na een paar minuten weer verder te rijden naar het stille parkeerplaatsje waar we ook zijn begonnen met de strandwandeling. Tijdens het rijden wordt ik bediend door Sandra die steeds wat in mijn mond duwt.

“Zo,” zegt ze als ik de auto uitzet en me iets draai. “Nu kan je zelf eten, toch?”

“Ik vond het wel lekker dat jij mij voerde,” zeg ik en vis de laatste patatjes uit de grote puntzak.

“Andere keer weer,” zegt ze en ook in haar stoel draait waardoor ze iets achterover hangend tegen mijn borst komt. “Heerlijk zo hé Jonas?! Eindelijk met tweeën.”

“Daar Sandra. Onder dat uitsteeksel,” zeg ik wijzend naar een oud stuk bunker, kunnen we uit de wind zitten en van het gebulder van de zee genieten.”

“Goed idee,” zegt ze en ritst haar jas dicht. Uit de kofferbak trek ik een groot fleece deken en samen lopen we onder de paraplu naar de oude bunker. Daar aangekomen leg ik de deken op een groot blok beton en ga erop zitten. Sandra komt met haar rug tegen mijn borst tussen mijn benen zitten. Een hele tijd is het stil en zitten we te kijken hoe het schuim over het strand glijdt en de golven weer nieuw schuim achterlaten. Sandra draait haar hoofd iets achterover en geeft me een kus die ik beantwoordt. Nog een kus volgt waarna ze gaat verzitten. Nu kunnen we elkaar bijna recht aankijken. Weer volgt een kus en direct erna weer een. Kleine korte kusjes worden langer totdat we elkaars tongen laten dansen. Haar handen glijden over mijn been en ik laat mijn hand over haar buik glijden. Ze pakt mijn bovenbeen beet en trekt zich iets om waardoor mijn hand tegen haar borst komt. Even kijkt ze me aan en knipt met ogen. Voor mij komt dit over als een sein van het is goed of oké. Zonder verder iets te zeggen kussen we verder. Onze tongen verkennen elkaar om en om. Mijn hand glijdt over haar buik naar haar bovenbeen. Ik voel de gladde panty en trek iets terug omhoog om zo onder haar rokje te komen. Als ze kijkt wat ik doe lacht ze even en vervolgt weer onze vrijpartij. Haar rok heb ik zo ver omhoog gekregen dat ik nu de rand van haar slip en pantybroek voel. Even kijk ik snel. Een wit kanten broekje zie ik vaag door de pantybroek. Met een beetje moeite heb ik op de tast mijn hand in haar panty gekregen. Het kant van haar slip volg ik langzaam naar beneden tot haar lies. Ik buig iets af en voel een andere warmte dan ik even ervoor voelde en Sandra laat even een diepe zucht horen. Met een vinger in de vorm van een haakje trek ik het kruisje iets opzij en raak gelijk haar klitje aan waarbij Sandra zacht kreunt. We tongen verder terwijl ik zacht mijn vingertopje over haar knobbeltje rol en draai. Sandra gaat steeds zwaarder hijgen.

“Oh Jonas,” hijgt ze tussen het tongen door. “Ik word steeds natter van je!”

“Lekker toch,” antwoordt ik snel en mijn hand terugtrek. “Mijn hand wordt afgekneld door je panty.”

“Oh,” zegt ze terug. “Voortaan geen panty’s dus!”

“Waarom niet, zeg ik enigszins verbaasd. Het staat je zo leuk. En eerlijk gezegd, even onder ons. Vind ik je erg opwindend en vooral erg mooi zo.” Met een rood hoofd gaat ze op mijn verzoek rechtovereind zitten. Ik duw haar benen iets uit elkaar en ga er tussen staan. Ik kus haar recht op de mond die gelijk word beantwoord door haar. Ze pakt mijn hoofd beet en trekt me zo nog iets dichter op haar. Al kussend zoek ik haar kruis weer op en trek haar panty kapot.

“Nou lekker,” zeg ze een beetje verschrikt door de plotse beweging van mij en het vreemde gevoel onder haar rok. “Mijn panty!! Je trek gewoon mijn panty kapot. Lekker hoor!”

“Ach San,” zeg ik en wrijf aan de binnenkant van haar dijen. “Krijg je van mij weer nieuwe.” Ik kus haar en laat me door mijn knieën zakken. “Kijk jij of er iemand aankomt,” zeg ik en trek gelijk haar broekje opzij. Voor ze antwoordt kan geven lik ik over haar bijna kale kutje. Een diepe kreun is alles wat ze nog uitbrengt en daarbij bijna mijn hoofd verplettert tussen haar dijen. Ik leg haar bovenbenen op mijn schouder en trek ze gelijk iets uiteen om beter bij haar grotje te kunnen komen. Zacht lik in rond haar klitje en dan weer tussen haar kutlipjes door. Het kreunen van Sandra wordt heviger. Ze vraagt of ik bij haar kom maar in plaats daarvan steek ik twee vingers in haar soppende kutje.

“Oh… oh… Jonas,” kreunt ze en drukt mijn hoofd nog verder tussen haar benen. “Maak me oh… kla… klaar Jonas. Het is zo lekker!” Als ik merk dat ze op het punt staat om te komen stop ik onder een luid protest van Sandra, die wil dat ik verder ga.

“Kom,” zeg ik en draai haar benen opzij.

“Wat wil je Jonas,” vraagt ze en gelijk mijn handelingen volgt waardoor ze nu met de rug naar me toe voor me staat. Ik pak een tiet en met de ander hand ga ik richting haar onderbuik. Zonder iets te zeggen trekt ze tussen ons in mijn rits open en bevrijdt mijn inmiddels keiharde lul. “Mm…,” kreunt ze half, “hij voelt lekker.” Ze pakt mijn beide handen beet en legt ze op haar tieten terwijl ze met haar bolle achterwerk nog steeds in haar rok tegen mijn paal staat te rijden. Ik kneed haar tieten door haar handbewegingen te volgen. Knijpend in mijn handen duwt ze mijn handen omlaag over haar buik naar haar heupen. Haar middel draait alle kanten tegelijk op. Ze laat mijn handen los en buigt voorover terwijl ze gelijk iets gespreid gaat staan. Mijn handen glijden over haar heupen onder haar rok en weer omhoog. Ik kijk even omlaag en zie mijn stijve tegen de billen van Sandra tikken. Met een hand trek ik haar slipje zover mogelijk opzij en gelijk duw ik mijn stijve verder onder haar achterste.

“Oh Ja…,” hijgt ze als ik met mijn eikel tegen haar lipjes kom. “Steek hem erin Jonas. Kom neem me alsjeblieft.” Met een rustige stoot zit ik diep in haar. Gelijk voel ik hoe ze mijn ballen probeert te pakken als ik met een rustig ritme in haar stoot. “Oh… Jonas,” kreunt ze. “Jouw pik is gemaakt voor mijn grotje. Oh… Ja, hij zit oh… precies goed oh… Jonas ik kom… mm…” Een warme gloed voel ik langs mijn pik richting mijn zak lopen waardoor ik ook klaar kom. “Oh… Jonas ben jij ook klaargekomen?” Vraagt Sandra terwijl ze voorover blijft staan wachten op de volgende stoot. “Of ben ik zo nat geworden ineens.”

“Oh… San,” zeg ik terwijl ik mijn pik voorzichtig uit haar lekkende kutje trek. “We zijn allebei klaar gekomen. We waren er allebei aan toe.”

“Maar waarom dan hier,” zegt ze en met een doekje uit haar tas het ergste vocht wegveegt. “We hadden meer plezier gehad in een bed of zo.”

“Dat gaat zo komen,” zeg ik en help haar om zich een beetje te fatsoeneren. “Als het goed is heb je kleren bij in verband met de geplande logeerpartij?”

“Ja dat klopt,” zegt ze en doet haar rokje goed.

“Nou ik heb gisteren nog een kamer geregelt voor deze nacht hier vlakbij. Zullen we gaan inchecken,” zeg ik en bied mijn arm aan Sandra aan. Samen lopen we over het duinpad naar de auto. Met een tien minuten zijn we in het hotel en nog eens een kwartier later staan we in een hotelkamer. Voordat ik de tassen kan neerzetten heeft Sandra al mijn rits open en trekt ze mijn bloes open. De knopen vliegen in het rond. “Kom laten we geen tijd verliezen,” zegt ze en haar kleren uittrekt en richting de douche loopt. Een spoor van kleren laten we achter. Onder de douche staan we weer te tongen terwijl onze handen overal over elkaars lichamen glijden. Na het douchen zijn we niet meer in bed terechtgekomen omdat het etenstijd is. Na mij aangekleed te hebben stuurt Sandra me weg om een tafel bij het raam te krijgen. Zelf komt ze na tien minuten aangewandeld. Mijn ogen beginnen te twinkelen, mijn hart begint te bonzen en mijn lul knalt bijna door mijn rits. Sandra komt in een zwarte jurk aangelopen met witte panty eronder en zwarte halfopen hakjes. Over haar schouders heeft ze een bontachtig iets. Haar gezicht heeft ze mooi opgemaakt en haar lange haren heeft ze helemaal los.

“Het is een nepbontje hoor,” zegt ze als ze ziet dat ik erna kijk.

“Jemig San wat ben je mooi,” zeg ik en schuif haar stoel aan. “Andere gasten zie ik ook naar je kijken.”

“Hou op joh”, zeg ze met rode wangen, “ik begin te blozen.” Het eten was snel voorbij en onder een kopje koffie en een glaasje wijn zitten we in de bar van het restaurant wat te praten. Na tienen kijk ik op mijn horloge en vraag of Hurley nog zin heeft in kleine wandeling.

“Ja,” zegt en ze staat gelijk op. “Naar onze kamer waar ik jou eens flink binnenste buiten ga neuken.”

“Nou San,” zeg ik zacht en half lachend. “Zo kan het wel weer.”

“Hoezo,” zegt ze en mijn arm beetpakt. “Na al die tijden ben ik een nacht bij jou. En dan ga ik er ook gelijk goed gebruik van maken. Ik hoop dat je genoeg eiwitten hebt gegeten.”

“San hou nou op”, zeg ik en sla een arm om haar heen als we de lift in stappen. Bovengekomen hebben we al flink staan kussen en tongen. Haar lippenstift zit zo beetje overal op mijn gezicht en in mijn nek. Met haar hand al bijna in mijn broek doe ik onze deur op slot met het bekende ‘Do not disturb’ bordje aan de buitenkant. Met twee handen op mijn borst duwt Hurley me achterover het bed op. Gelijk kruipt ze over me heen en komt op me liggen. Zoenend waar ze kan trekt ze mijn kleren uit. Mijn boxershort is het laatste wat ze uit moet trekken waar al een harde paal onder zit wachtend op wat gaat komen. Uiterst traag trekt ze aan de rand van mijn short. Mijn eikel komt bloot en ik voel haar tong al rondjesdraaien rond en over mijn eikel. Zacht trekt ze mijn short verder omlaag terwijl ze maar door blijft likken. Mijn zak komt vrij en aan een bal zuigend trekt ze aan mijn lul. Mijn short trekt ze om en om met een hand omlaag terwijl ze maar door blijft zuigen op mijn eikel.

“Lekker? Vraagt ze even als ze mijn boxer over mijn voeten moet trekken. Zonder iets af te wachten opent ze haar mond en laat mijn hele lul tot bijna achter in haar keel glijden. “Neen”, zegt ze en zuigt weer even op mijn zak. “Daar ben jij te groot voor.” Knedend en trekkend aan mijn lul en zak komt ze kussend over mijn buik omhoog. Dan pakt ze het hoofdeind beet en schuift over mijn buik en blijft op mijn borst zitten. Achter haar pakt ze mijn lul beet en begint te trekken terwijl ze omlaag naar mijn gezicht kijkt. Aan mijn gezicht ziet ze dat ik het lekker vindt. Toch vraagt ze om de bevestiging of het lekker is. Mijn handen glijden inmiddels al van haar kuiten over haar dijbenen naar haar billen richting haar rug. Het ritsje van haar jurk voel ik en langzaam trek ik het omlaag. Haar jurk valt omlaag en blijft rond haar middel hangen. De witkanten bh begeeft het bijna onder haar grote tieten. Zacht kneed ik de tepels en haar volle borsten terwijl ze nog steeds achter zich aan mijn lul trekt. Ze begint zacht op mijn borst te rijden en het trekken wordt iets wilder.

“Ssstt,” zeg ik en hou even haar handen beet. Ze kijkt me aan en begint opnieuw nu gelukkig rustiger te trekken. Ik maak haar bh los en pak de bloot gekomen roze speentjes tussen duim en wijsvinger.

“Ohh knijp erin,” zegt ze en geeft gelijk even het voorbeeld. “Lekker!” Ze schuift iets verder naar voren en mijn hoofd verdwijnt onder haar rok. Geen slip en geen pantybroek.

“Oh lekker geil San,” zeg ik vanonder haar rok. Ik pak haar billen en stuur haar duwend naar mijn gezicht. Met een haal van mijn tong over haar natte kutje voel ik hoe ze even rilt van genot.

“Oh… ja! Jonas bef me,” hijgt ze, “zoals vanmiddag Jonas.” Met lange en rustige halen lik ik haar kutlipjes en klitje. Ze stopt met trekken en ineens is haar jurk verdwenen en zie ik hoe ze me aankijkt.

“Ook geil,” zegt ze en mij blijft aankijken. “Stop maar Jonas.” Ze draait van me af en komt naast me op haar rug liggen. “Kom bij me Jonas en vrij met me,” zegt ze en even aan mijn lul trekt. Ik draai me en ga tussen haar witte pantybenen zitten en wil de plakrand pakken.

“Nee, Jonas” zegt ze en mijn hand pakt. “Ik wil ze even aanhouden. Ik leg het je wel uit,” zegt ze erachteraan als ik vraag waarom. “Vrij met me!” Ik ga over haar heen liggen en ze trekt haar benen iets op en met een klein zacht geluidje glijden we ineen. Ze kijkt me aan als ik terugtrek en met een tik van haar hakjes die ze ook nog aanheeft weer terug in haar stoot. Zacht en rustig blijven we zo even doorgaan.

“Jonas ik ga zo komen,” kreunt ze ineens. “Oh… Jonas kan je, oh… me nu hard nemen.” Ik kijk haar aan als ik terugtrek. “Hard Jonas,” kreunt ze en haar tieten beethoudt. “Neem me hard. Laat het bed schudden Jonas.”

“Vindt je het zo niet lekker,” vraag ik en trek even mijn lul uit haar kutje.”

“Heerlijk Jonas,” zegt ze en ze mijn pik weer voor haar openstaande kutje houdt. “Ik wil nu even lekker hard. Kom maar! Jo… Jonas,” gilt ze hard als ik mijn lul hard en diep in haar stoot. “Oh… Ja… harder Jonas. Harder oh… ja… ah… neuk me kutje hard Jonas, oh… ja, ja… ha… ja… ja… ah… ga door Jonas… oh… oh… oh… ja. Ik ga… oh… ko… komen… ah… ja! Met een natte vloed tussen ons in komt ze klaar.

“Draai je om” zeg ik en trek mijn pik met een hard slurpend geluid terug. Met een paar trekbewegingen spuit ik alles in haar mond en gezicht. Precies zoals ze had gevraagd in de lift. De nacht heeft erna nog lang geduurd en de dag erna ook. Maandag was ik gelukkig vrij want ik heb de hele dag uitgeput op bed gelegen. Dit weekend heb ik Sandra letterlijk en figuurlijk van een andere kant gezien. Allebei hopen we dat de scheiding snel rond is zodat we gewoon elkaar kunnen zien en spreken. En natuurlijk hopen we dit weekend dan op ons gemak nog vaker te kunnen herbeleven.

Djang

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *