Strandgenoegens

()

Na jaren gaat onze zoon niet meer mee op vakantie. Voor mijn vrouw Leen en mij is dit een hele verandering. Al jaren fantaseren wij over dit moment. We hebben afgesproken dat wij naar naturistencamping willen als onze zoon niet meer meegaat. Dat moment is nu aangebroken. In januari vorig jaar hebben wij een naturistencamping in Kroatië geboekt en in augustus begint onze reis. Een beetje opgewonden zijn we wel, maar het voelt goed. Op deze manier willen wij al jaren op vakantie, maar onze zoon voelde daar niets voor. We vertrekken naar Kroatië en na een overnachting onderweg bereiken wij onze bestemming. Om 14.00 uur draai ik de auto de parkeerplaats op. Wij stappen uit en lopen Erika tegen het lijf. Ze blijft staan en zegt verbaasd.

“Jullie hier!” Ik zeg.

“Jij hier?” Leen kent Erika natuurlijk ook en wij begroeten elkaar met een kus. Omdat het natuurlijk een naturistencamping is, loopt Erika helemaal naakt. Ze is nog mooier dan ik dacht. Wat een lijf! Ze heeft een hele mooie D cup, slanke taille en is super gladgeschoren. Dat belooft veel. Ze vertelt dat zij en haar man Wil al jaren op deze camping komen, maar dat ze dat nooit aan de grote klok heeft gehangen. Ze vindt het super tof dat wij er zijn. Zelf zijn ze ondertussen 1 week hier en blijven nog 2 weken. Ook wij zullen 2 weken op de camping blijven. Ze hebben een stacaravan gehuurd en wij ook. We spreken af om ’s avonds iets te drinken. Ze gaat boodschappen doen en neemt afscheid.

Samen met Leen ga ik naar de receptie en meld ons aan. We worden prima ontvangen en krijgen de sleutel van de stacaravan. Na uitleg van de route, stappen we in de auto en gaan op zoek. De stacaravan is snel gevonden en ik zet de auto naast de caravan. In het laantje zie ik iedereen naakt bij zijn stacaravan zitten. De kinderen vermaken zich met spelen. De sfeer is gemoedelijk. Wanneer ik de deur van de stacaravan open, kijk ik naar links en zie Wil, de man van Erika, zitten. Ze hebben de caravan naast ons. Ik loop naar hem toe en begroet hem hartelijk. Hij kijkt verbaasd en weet niet wat hij ziet. Ook Leen komt naar Wil toe en geeft hem een kus. Wil is naakt en de eerlijkheid moet gezegd worden, hij heeft flink gereedschap tussen zijn benen. Ik zie Leen kijken en ze bloost. We praten wat en Wil haalt een flesje wijn. We schuiven aan en vertellen ons verhaal. De eerste keer samen en eindelijk gaat onze wens in vervulling.

Al die tijd kijkt Leen regelmatig naar de pik van Wil en lijkt af te dwalen met haar gedachten. Uit de verte komt Erika aangelopen en is blij dat wij de caravan naast hen hebben gekregen. “Erg gezellig!” Roept ze al van ver en ze begroet ons opnieuw. Ze kust mij, maar nu op mijn mond. Ook Leen wordt door haar op haar mond gezoend. Wil krijgt een kus en ze streelt even langs zijn ballen. “Jullie zijn nog aangekleed,” zegt ze bijna verontwaardigd! “Klopt” zeg ik, “we zijn net hier en Wil nodigde ons uit voor een borrel.” “Eerst uitkleden” zegt Erika. Leen en ik gaan naar onze caravan en nemen gelijk de koffers mee naar binnen. Het ziet er prima uit en Leen zegt dat ze even wil douchen. Ze kleedt zich uit en stapt onder de douche. Ik trek mijn kleren uit en zeg dat ik alvast terug loop naar San en Wil. “Ik kom er zo aan,” zegt Leen. Erika zit alleen buiten en kijkt mij aan.

“Zo” zegt ze, “dat is niet verkeerd. Je ziet er goed uit en bent heerlijk glad geschoren.” “Dank je voor het compliment.” Mijn pik groeit wat en Erika ziet wat er gebeurt. Ze lacht. “Wil is even naar het toilet.” Ik neem plaats en we praten over koetjes en kalfjes. Leen schuift aan en ziet er geweldig uit. Wat heeft ze een mooi lijf. Ik zie dat ze haar schaamhaar mooi glad heeft bijgewerkt en ook Erika kijkt goedkeurend. De dag verloopt en we eten gezamenlijk. S ‘avonds besluiten wij dat Leen en Wil de volgende ochtend boodschappen gaan doen. Erika geeft aan dat ze wat wil opruimen en ik wil graag even iets langer blijven liggen omdat ik vermoeid ben door de reis. We nemen met een kus afscheid en gaan naar onze caravan toe. “Wat leuk” zegt Leen “dat we San en Wil hier treffen. Het is een enorm leuk koppel.” Door het naakt zijn, merk ik dat Leen geil is geworden. Wanneer ze naakt in bed kruipt, voel ik met mijn vinger langs haar gleufje. Ze is zeiknat en kreunt. Ik duik gelijk op haar en neem haar hard.

In mijn gedachten denk ik geregeld aan Erika. Eindelijk heb ik haar naakt gezien en ze ziet er super uit. Na een relatief korte nacht, hoor ik Leen rond 8.00uur op staan. Ze gaat douchen, neemt een kop koffie en gaat naar buiten. Ik hoor Wil vragen of ze klaar is om boodschappen te gaan doen. “Ja,” zegt ze, “we kunnen gaan.” Ze vertrekken met de auto van Wil. Ik doezel weg en word wakker van een heerlijk gevoel. Ik krijg mijn ogen niet open en probeer het gevoel vast te houden. Wanneer ik wat meer wakker ben, voel ik een mond om mijn pik. Ik open mijn ogen en kijk verbaasd naar beneden. Daar zie ik Erika. Ze gaat helemaal op in het verwennen van mijn pik.

“Goeiemorgen” zeg ik. “O, ben je wakker?”

“Ja hoor, vind je het gek.” Erika zegt gelijk dat ze eindelijk de kans heeft om mij te pijpen. “Dit wil ik al jaren” zegt ze. “Nu is Wil weg met jou vrouw en ik weet dat de winkel zeker ongeveer half uur rijden is. Dan nog boodschappen doen en daarna een half uur terug. Tijd genoeg dus!” Ik pak haar bij haar armen en trek haar naar mij toe.

“Je weet niet half hoe fijn ik dit vind,” zeg ik. “Ook ik wil dit al jaren.” Ik kus haar en Erika beantwoordt mijn kus langdurig. Ze gaat verder met mijn pik en zuigt als een gek. “Ik wil je neuken.” Eindelijk zegt ze. Ik zet haar op haar knieën en schuif mijn lange lat gelijk naar binnen. We zijn zo geil, dat het niet lang duurt voordat we samen klaarkomen. Dit is zo lekker! We blijven nog even liggen en besluiten om samen te douchen. Ik was Erika en verwen haar opnieuw, maar nu met mijn mond. Ook ik word nog eens klaar gezogen. Wat een begin van de vakantie. We hebben alle tijd en drinken gezellig samen koffie. Erika stelt voor om te kijken of Wil en Leen te porren zijn voor partnerruil. Ik weet dat Leen hierover fantaseert, maar of het er daadwerkelijk van komt, weet ik niet.

“Laat dat maar aan mij over” zegt Erika. We gaan nog even naar binnen om nog wat te stoeien, maar dan horen wij de auto met Wil en Leen terugkomen. We lopen naar buiten en helpen met uitladen. “Zo” zegt Leen, “gezellig aan de koffie.”

“Heerlijk hoor, willen jullie ook.”

“Eerst uitkleden” zegt Erika, “daarna is er koffie.” Gezamenlijk drinken wij naakt koffie. Het is super weer en we willen naar het strand. Het strand ligt vlakbij de camping en we kunnen er lopend naar toe. “Ik heb een leuke baai ontdekt” zegt Erika, “daar is het heerlijk rustig en kunnen we genieten van de zon.” Na de lunch vertrekken wij gezamenlijk naar het strand. Na ongeveer een kwartiertje lopen, komen we bij de baai aan. Het is een inham waar verder niemand ligt. Het is ongeveer 500 meter verwijderd van het normale strand. We spreiden onze lakens en nemen plaats. Wil en ik gaan gelijk naar de zee en gaan lekker zwemmen. Wanneer we uitgezwommen zijn gaan we terug naar het strand en we zien dat Erika mijn Leen aan het insmeren is. Leen ligt op haar rug en is helemaal ontspannen. Erika neemt de crème en wrijft de borsten van Leen nauwkeurig in. Via haar buik worden nu haar benen ingesmeerd. Ik zie dat Leen haar benen iets spreidt waarna Erika ook de binnenkant van haar dijen insmeert. Ik hoor een gilletje en zie Erika lachen. Ze heeft de lipje van Leen aangeraakt en zo te zien vindt ze dat helemaal niet zo erg. Wil en ik hebben dit vanaf een afstand bekeken en onze pikken zijn ondertussen gegroeid. Wanneer we teruglopen naar de meiden, hebben onze pikken forse afmetingen.

“Zo” zegt Erika, “jullie hebben er zin in!”

“Uh, ja vind je dat gek. Jij ligt mijn vrouw heerlijk te masseren en wij mogen alleen maar kijken.”

“Wie zegt dat?” Zegt Erika. Leen opent haar ogen en kijkt recht tegen onze pikken aan. Ze is bloedgeil. Ze gaat op haar knieën en neemt gelijk mijn pik in haar mond. Erika kijkt ernaar en glimlacht. Ze knipoogt. Daarna neemt ze de pik van Wil in haar mond en begint er heerlijk op te zuigen. We zijn allemaal super geil geworden. Plots zie ik dat Erika met een hand tussen de benen van Leen grijpt. Leen geeft een gilletje, maar spreidt haar benen nog verder. Dit is haar eerste echte ervaring met een vrouw en ze laat het toe! Erika kijkt naar mij en lacht!

“Tijd om te neuken” roept Erika. We draaien om en duiken op de geile meiden. Na een tijdje zegt Erika dat ze toch ook wel nieuwsgierig is naar mijn pik. Leen kijkt haar aan en ik zie haar denken. “Och, wat maakt het uit, maar ik wil dan wel de pik van Wil in mijn natte kut voelen.” Dit is onze kans. We wisselen van positie en Wil schuift zijn pik bij mijn Leen naar binnen. Ze kreunt heerlijk. Erika en ik kijken even toe en kussen elkaar. “Zie je wel” zegt ze, “dat soort dingen kun je aan mij overlaten. Nu wil ik jouw pik voelen, neuk me gek.” Als een bezetene begin ik haar te neuken. Met zijn vieren komen we gelijktijdig tot een enorme ontlading. Volgens mij hebben ze dat op het hele strand gehoord. Ik laat me moe maar uiterst voldaan op Erika zakken en kus haar heel teder. Leen en Wil doen het zelfde. Beide meiden zoeken elkaars hand en houden die vast. Wanneer Wil en ik opstaan, kruipen de meiden naar elkaar toe en geven elkaar een hele lange tongzoen. Wat een super gezicht is dat. We gaan lekker zwemmen en beleven nog een super dag. De rest van het verhaal vertel ik een andere keer.

Mr. Ano & Mm. Niem

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *