Treinseks

()

In een fractie van een seconde wist ze het. Ze had het lange lijzige lichaam nauwelijks een blik waardig gegund, maar in de nanoseconde dat hun ogen elkaar kruisten was het lot bezegeld. Geen hard to get spelletjes, geen versierpogingen, geen poespas. En al helemaal geen telefoonnummers uitwisselen. Deze man zou haar volspuiten voordat ze station Leuven zouden binnenrijden.

Ze liep zo onverschillig mogelijk langs hem heen, de aantrekkingskracht als een sterke magneet. Dierlijke oerdriften borrelden omhoog. Hij draaide zijn hoofd snel af en keek nu quasi verveeld uit het raam. Ze pijnigde haar hersenen hoe dit handen en voeten moest krijgen. Seks in een overvolle trein was makkelijker gezegd dan gedaan. Principieel nam ze nooit het initiatief. Ze was daarin ouderwets. Het mannetje moest haar veroveren en niet andersom. Haar vagina was warm en werd nat. Vanwege haar kleine borsten staken haar hard geworden tepels parmantig vooruit. Shit wat haatte ze dit, had ze maar een dikke coltrui aangedaan, dan waren die armetierige puntjes niet zichtbaar geweest. Ze vluchtte snel naar het toilet om deze kleinzielige en ongewenste lichamelijke reactie te verbergen.

Ze had het nodig, seks. Ooohhh hoe had ze het nodig. Maar de visvijver met sekspotentieel was dun bezaaid. Interessante mannen waren schaars. Internetdating bleek een grote farce, het laatste bericht had ze ontvangen van ‘dikkepik4650’ met de schaamteloze tekst: “Hey wanneer ben je beschikbaar volgende week?” Sindsdien was haar clitorisstimulator haar grootste vriend. De uitvinder daarvan verdiende een Nobelprijs. De stimulator op haar klitje en een grote dildo in haar poes, brachten haar moeiteloos tot een intens orgasme. Regelmatig wisselde ze haar onweerstaanbare seksspeeltjes af met seks met haar ex. De seks was er met sprongen op vooruit gegaan na hun scheiding en ze schepte er een oneindig en welhaast wraaklustig genoegen in door vreemd te gaan met haar ex die haar verlaten had voor een nieuwer model.

Terug naar de tepels. Die waren ongedurig maar terug in normale vorm. Zenuwachtig opende ze de deur van het toilet en was perplex toen ze haar toekomstig levend seksspeeltje geamuseerd tegen de deurpost zag leunen. Ze bloosde en struikelde bijna over haar eigen benen toen ze hem wilde passeren. Een stevige maar niet onaangename greep om haar pols zorgde ervoor dat haar hart sneller pompte dan ooit. Voorzichtig maar vastberaden duwde hij haar terug het toilet in en sloot de deur. Donkerblauwe ogen onder zeer zware wenkbrauwen keken haar vorsend aan. Ze voelde zich kleiner worden en wist voor een keer eens niets te zeggen. Blijkbaar had hij bij hun kortstondig oogcontact hetzelfde gevoeld en was haar zonder nadenken gevolgd. Een ding was zeker. Dit heerschap liep over van zelfvertrouwen en leek erg dominant. Zijn blik werd zachter toen hij haar vroeg.

“Wil je seks met of zonder naam?” Ze schoot ongewild in de lach.

“Is dit jouw dagelijkse vrijetijdsbesteding in de trein?” kaatste ze de bal terug. “Het uitwisselen van namen heeft geen toegevoegde waarde dus laten we die formele beleefdheden maar achterwege”, sprak ze ad rem. Hij keek haar geamuseerd aan. Op dit resolute antwoord had hij niet gerekend.

“Zodra ik je zag kon ik niets anders doen dan gehypnotiseerd achter jou en je vooruitstrevende tepels aanlopen”. Hij grinnikte toen hij dat zei en zijn ontwapenende lach stond haaks op zijn dominante houding. Ze bloosde vanwege die belachelijke tepels, maar haar nieuwsgierige blik werd naar zijn schaamstreek gezogen en ze glunderde bij het zien van een flinke erectie. Goed zo, hij zijn harde pik, zij haar lachwekkend harde tepels. Ze schrok even toen hij haar resoluut omdraaide en haar bovenlichaam voorover tegen de rand van het piepkleine wastafeltje duwde. Hij liet er geen gras over groeien en zij gaf zich gewillig aan hem over. Haar klitje gloeide en was gezwollen. Het deed bijna pijn. Een blik in de groezelige spiegel leerde haar dat hij razendsnel zijn jeans naar beneden had getrokken. Haar adem stokte in haar keel bij het zien van zijn lid dat veel te groot was voor haar nauwe opening.

“Wees maar niet bang, ik zal voorzichtig zijn”. Hij kon blijkbaar gedachten lezen of had eerdere ervaringen gehad waarbij zijn enorme pik zowel botergeil als angstaanjagend was. Hij keek vlug op zijn horloge. “We hebben nog 20 minuten tot het volgende station. Ik ga je hard en diep nemen, dat is toch wat je wilt? Eens kijken hoever we komen”. Ze lachte inwendig om de dubbelzinnigheid van deze opmerking.

Zijn hand verdween vliegensvlug onder haar rok maar trok zich even verbaasd terug toen hij voelde dat ze èn geen slipje aanhad èn perfect gladgeschoren was. “Wat ben je een geil ding zeg. Draag je geen ondergoed om op ieder moment van de dag zonder poespas geneukt te kunnen worden? Ze negeerde zijn vraag. Zo’n type vrouw was ze niet maar het niet dragen van een slipje was haar guilty little pleasure. “Ik ben zo ontzettend geil”, sprak hij dat ik je meteen wil, nee moet nemen. Geen tijd voor voorspel hete poes, mijn ballen doen pijn van opwinding”.

Normaal gesproken kon ze tomeloos genieten van een plagerig voorspel, maar nu wilde ze maar een ding. Zijn keiharde pik diep in haar natte poes.

“Het spijt me, ik kan me niet langer inhouden”, sprak hij met een omfloerste stem.

“Wil je voorzichtig doen”, probeerde ze nog met een klein stemmetje. “Ik ben bang dat hij niet past”. Hij antwoordde niet, pakte zijn imposante lid en terwijl zij iétwat ongerust over haar schouder keek, duwde hij haar lippen uiteen en schoof zijn eikel behendig naar binnen.

Oooohhhh kreunde ze inwendig. Die eerste aanraking van een eikel tegen haar kutje was altijd weer een magisch moment. Met opvallend veel tederheid maar brutale bezitterige stoot duwde hij door. Tergend langzaam, steeds dieper en dieper. Ze was volledig aan hem overgeleverd. Haar adem stokte toen ze zijn onderbuik tegen haar rug voelde. Hij keek haar uitdagend aan. “Past perfect, toch?”

In een sensuele cadans bewoog hij zijn pik heen en weer in haar poesje. Dit was nieuw voor haar, hij liet haar g-spot meegenieten door zijn eikel daar plagerig overheen te wrijven. Ze merkte dat dit sekswonder de moeite nam om haar ook te laten genieten en niet alleen aan zijn eigen genot dacht. Ze ademde zwaar en boog iets verder naar voren opdat hij haar nog dieper kon vullen. Blijkbaar was haar hete poes gewillig genoeg om zijn enorm grote pik volledig te kunnen hebben. Langzaam voerde hij het tempo op en hij keek haar verlangend aan in de miezerige toiletspiegel. Zij draaide verlegen haar ogen weg.

“Kijk me aan,” sprak hij dwingend met een schorre stem. “Ik wil in jouw ogen verdrinken, als ik je mijn zaad geef”. Bij deze gedachte voelde ze zich enerzijds ongemakkelijk en anderzijds heel bijzonder. Ze keek in zijn ontegenzeggelijk mooie ogen en voelde hoe zijn lid nog groter werd. Ze kon nauwelijks geloven dat ze hier en nu in een stinkende wc bruut genomen werd door een volslagen onbekende.

“Ik ga bijna komen” mompelde hij en nog voordat hij was uitgesproken, voelde ze hoe een warme harde straal sperma haar kutje vulde. Het was veel, heel veel. Nog nahijgend van de geleverde inspanning zocht zijn hand haar klitje. Zijn penis nog in haar poes. Wat een aangename verrassing. Een man die na zijn eigen orgasme de moeite nam om ook de vrouw te laten klaarkomen. Met twee vingers gleed hij tergend langzaam over haar clitoris. Ze voelde zich als was in zijn handen. Een vinger gleed naar binnen en vond moeiteloos zijn weg naar haar g-spot. Shit wat was hij hier goed in. Ze had dat plekje zelf nog niet lang geleden ontdekt. Hij speelde met haar en liet haar kronkelen van genot.

Plots voelde ze haar lichaam samentrekken. Een onwaarschijnlijk hevig en onverwacht orgasme ovérspoelde haar. Haar hele lichaam tintelde en ze wankelde op haar benen terwijl hij zijn pik uit haar kutje haalde en snel even afspoelde. Toen ze enigszins bekomen was van dit supergeile intermezzo merkte ze verbaasd en een beetje teleurgesteld dat het sekswonder verdwenen was. Zo snel en resoluut als hij gekomen was, zo vliegensvlug had hij zonder een woord te zeggen het toilet verlaten. Beduusd maar nog nagenietend, fatsoeneerde ze zich. Ze wachtte expres vijf minuten alvorens zij enigszins beschaamd haar zitplaats weer opzocht.

Opgelaten nu het magische moment voorbij was, schuifelde ze trillend op haar benen van het heerlijke hoogtepunt langs zijn stoel. Hij keek haar guitig aan en duwde een visitekaartje in haar handen. Eenmaal terug op haar plek, bekeek ze het kaartje.

“Het voorspel heb je nog tegoed” stond er handgeschreven opgekrabbeld. Wat kan het leven toch heerlijk zijn, bedacht ze zich gelukzalig. Deze ervaring stond in haar geheugen gegrift en het avontuur zou zelfs nog verder gaan. Waar en wanneer wist ze niet, maar de idee eraan deed haar stralen. Het drong tot haar door dat zij nu het initiatief moest nemen aangezien zij zijn kaartje had, maar hij niet die van haar. Haar principe om nooit het initiatief te nemen behoorde daarmee in dit geval tot het verleden. Deze kans kon ze niet laten schieten. De trein kwam tot stilstand. Bestemming bereikt. Het einde van een ongekend opwindende reis. Voldaan verliet ze het station, al nadenkend over de volgende ontmoeting. Van werken zou vandaag niet veel terecht komen, bedacht ze zich schuldbewust. Ze zou zich suf fantaseren over een volgende ontmoeting.

Wordt vervolgd.

Sophie1973

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *