Gentse feesten

()

Begeerte overviel hem totaal onverwacht toen hij haar daar op het plein zag staan, swingend op de maat van de muziek, haar rood-blonde krullen zwaaiend over haar rug. Ze had een zandloper-figuurtje met borsten die net iets te groot waren voor haar gestalte en een heerlijk kontje. Hij liep aangetrokken als een magneet in haar richting. Hij danste naast haar wat mee en ze lachte hem stralend toe. Dat gaf hem het lef om haar hand vast te pakken en haar rond te draaien, van hem weg te duwen en terug naar hem toe te trekken. Nu stond ze met haar rug tegen zijn borst aan en verleidelijk duwde ze haar billen tegen zijn kruis.

Zo dansten ze verder en hij voelde zijn kloppende erectie steeds groter worden. Hij schaamde zich een beetje en wilde wat afstand nemen maar zij draaide zich om, drukte zich tegen hem aan en begon hem vol op de mond te zoenen. Haar tong glipte tussen zijn lippen en hun tongen dansten het spel der verleiding. Hij streelde haar rug en billen en ze duwde zich nog dichter tegen hem aan.

“Hey, boek een kamer!” riep een van de omstaanders spottend. Ze duwden hun gezichten in elkaars nek om de starende blikken te ontwijken.

“Mijn kot is hier vlakbij” zei ze zachtjes en op een aarzelend vragende toon. Hij pakte haar hand en knikte met zijn hoofd.

“Wijs me de weg”.

Ze konden tijdens het lopen niet van elkaar afblijven toen ze door de kleine straatjes liepen. Hij duwde haar tegen een gevel en kuste haar weer volop, zij duwde haar borsten hard tegen hem aan. Door de stof van haar zomerjurkje en zijn luchtig hemd heen voelde hij haar tepels priemen. Een eindje verder duwde zij hem weer tegen een muur en begonnen ze opnieuw te zoenen. Zo zou het nog even duren eer ze op haar kot waren. Hij trok haar mee in de inkom van een winkel en diep tongzoenend tilde hij de zoom van haar jurkje op om zijn handen op haar billen te leggen.

Holly shit man, ze droeg een string, hoe heerlijk was het gevoel die ronde bollen te kunnen betasten en langzaam zijn vingers in de richting van haar kutje te bewegen. Ze ging op haar tippen staan om aan te geven dat ze wilde dat hij verder ging en hij streelde haar lipjes en liet een vinger naar binnen glijden.

“Ja” kreunde ze en ze schurkte zich steeds harder tegen hem aan. Om te vermijden dat hij daar ter plekke klaar kwam nam hij haar terug bij de hand en trok haar verder het steegje door tot ze aan haar huis kwamen. Eenmaal binnen in de traphal kon zij zich niet meer houden. Ze trok zijn jeans open, haalde zijn stijve pik eruit en begon hem te pijpen. Met lange halen likte ze over zijn lengte, streelde met het puntje van haar tong het randje van zijn eikel en zoog hem diep naar binnen. Ondertussen keek ze hem met haar grote groene geile ogen aan en hij voelde dat het laatste restje zelfbeheersing hem genadeloos ontglipte. Hij spoot diep in haar keel en glimlachend slikte ze alles door. Toen alles was schoongelikt nam ze hem mee naar boven en zei.

“Nu ben ik aan de beurt”. En of, dat had ze dubbel en dik verdiend!

Al zoenend ritste hij haar jurkje open, dat van over haar schouders vloeiend rond haar enkels viel. Hij genoot van die volle borsten met grote roze tepels die al rechtop stonden. Hij rolde en draaide ze tussen zijn vingers en voelde hoe ze zich steeds meer tegen zijn handen aandrukte alsof ze meer wilde. Hij boog zich over de ene borst, likte de tepel en voelde haar verstijven. Ze kon amper op haar benen blijven staan. Zonder de tepel los te laten, leidde hij haar naar het bed. Toen ze daar lag met enkel haar kanten string aan, een wazige blik in haar ogen, haar krullen uitgewaaierd over het bed en haar pronte borsten naar hem opgericht overviel hem het gevoel dat hij haar moest en zou bezitten. Puur en instinctief.

Hij stak zijn vingers onder het randje van de string en trok hem langzaam naar beneden, aangenaam verrast door het toefje schaamhaar; ze was een echte blondine! Hij kroop over haar heen en begon nu aan de andere borst te likken en zuigen terwijl zijn hand naar beneden dwaalde. Ze spreidde automatisch haar benen en hij schoof zijn vingers tussen haar lippen en vond het pareltje dat haar nog meer genot zou bezorgen. Ze kronkelde onder hem en probeerde zijn pik vast te pakken maar hij schoof naar beneden, kusjes gevend vanaf haar buik naar haar kutje. Toen zijn tong haar klitje beroerde schreeuwde ze het uit, ze hield het niet lang meer, ze wilde hem nu.

Maar hij likte onverstoord verder en duwde ondertussen een en daarna twee vingers bij haar naar binnen. Kussend ging hij weer naar boven en toen hij haar tepel diep naar binnen zoog tuimelde ze over de rand en met wild schokkende bewegingen kwam ze onvervalst klaar. Hij ging naar de andere tepel en positioneerde ondertussen zijn eikel voor haar gaatje waarna hij zachtjes binnen gleed in haar vochtige holte. Hij trok zich terug en stootte dan keer op keer weer naar binnen in een oeroud ritme. Hij beroerde met zijn hand tussen hun lichamen in haar klit en vlak na elkaar bereikten ze hun hoogtepunt.

“Jij kan er wat van” kreunde hij toen hij zich van haar afrolde.

“Ik doe dit anders nooit, met iemand vreemd” zei ze “je moet me geloven. Ik heb nog maar een paar bed-partners gehad maar hier heb ik zeker geen spijt van”. Moe maar voldaan dommelden ze even in.

Hij werd wakker met een zalig stel billen tegen zijn kruis en zijn hand op een zacht buikje. Plots herinnerde hij zich dat het geen droom was dat al het bloed naar die ene plek stuwde, dat hij daarnet de seks van zijn leven had gehad. Hij duwde zich wat dichter tegen haar aan en streelde haar zachtjes. Zijn hand ging even naar boven tot de onderkant van haar borsten en dan weer naar beneden naar haar krulletjes waaronder dat zalige kutje zat. Of het in haar slaap was of dat ze het bewust deed zag hij niet maar ze duwde zich naar achter en verlegde haar been een beetje zodat hij makkelijker tussen haar lipjes kon.

Zijn pik stond ondertussen al snoeihard en langzaam duwde hij die richting ingang. Zij duwde haar kontje nog meer achteruit en zo kon hij gemakkelijk bij haar naar binnen. Op een loom tempo trok hij zich terug en weer naar binnen, steeds opnieuw. Maar toen hij haar klitje wat steviger bewerkte, legde zij haar hand op zijn billen en begon zo een hoger tempo aan te geven.

“Ja! Ja! Ja!” Schreeuwde ze en ze kwam zo overtuigd klaar dat hij al snel volgde. Toen ze was bijgekomen draaide ze zich naar hem om en kuste hem lang en diep. Ondertussen vertelde ze hem dat ze nog nooit zo lekker was klaar gekomen en die manier waarop hij haar borsten bewerkte; hm… zalig… Hij voelde algauw dat ze allebei klaar waren voor de volgende ronde. Hij draaide zich op zijn rug en zij kroop schrijlings op hem en schoof over zijn steigerende pik. Hij pakte haar bij haar heupen en tilde haar op, zij liet zich weer zakken.

Telkens zij zich liet zakken likte hij een van haar tepels. Hij had zelf ook al ondervonden dat haar tepels supergevoelig waren dus toen haar hoofd voorover viel pakte hij een tepel tussen zijn lippen. Zij kon zich niet rustig houden waardoor ze de tepel uitrekte en zo op een zinderende manier klaarkwam. Hij tilde haar op, zette haar op handen en knieën en dreef zijn pik tussen haar billen door tot de rand van haar baarmoeder. Keer op keer stootte hij door, ondertussen de overgevoelige tepels knedend wat maakte dat zij samen met hem opnieuw de climax bereikte.

Toen ze allebei bekomen waren trokken ze terug richting plein en dansten tot de zon bijna weer opkwam…

Isaline

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *