Vluggertje

()

Bijna nauwelijks merkbaar schudt de laadbak van het kleine vrachtautootje waarin we met zijn drieën sliepen op en neer. Het is Floor die vroeg in de ochtend besluit te gaan joggen. Zo is ze, de ene dag propt ze zich vol met alles wat slecht is, de andere dag beukt ze haar lichaam compleet af. En het lukt haar nog ook. Ze is voorzien van een stevige C-cup, strakke buik en ronde billen. Soms ben ik zo jaloers op haar. Maar ook al zijn mijn borsten een maat kleiner en ben ik wat minder gevormd. Ik heb wat zij soms zoekt; een trouwe vriend die van me houdt. Dat we Floor graag en vaak deelgenoot maken van elk aspect van onze relatie kan niet wegnemen dat zij soms eenzaam is. Maar nu ik in de ochtendzon zo naar Mike lig te kijken vervagen mijn gedachten aan Floor al snel.

* Ik zit in dubio wat ik zal doen, zal ik Mike met mijn mond wakker maken? Of met mijn handen? In tegenstelling tot Floor die zich in haar hardloopkleding heeft gewurmd en zich in looppas van ons verwijdert zijn we al naakt. Ik besluit Mike nog even te laten slapen. Hij begint vandaag aan een flinke verbouwing, laat hem daar zijn krachten maar aan spenderen. Neemt niet weg dat ik mezelf een orgasme schuldig ben. Mijn hand daalt af tot tussen mijn benen en zoekt direct mijn clitoris op. Door rondjes te draaien met twee vingers begin ik meteen goed te vloeien en wordt hoe natter hoe geiler. Vanochtend heb ik weinig aanmoediging noch een vibrator nodig. Met slechts twee vingers en mijn blik gefixeerd op het naakte lijf van mijn vriend klim ik op tot een zalig hoogtepunt. Ik probeer niet teveel te schommelen om Mike niet wakker te laten worden. Hij geeft geen kik.

Als mijn orgasme wat is weggezakt kruip ik op mijn buik richting mijn kleren. Zonder waarschuwing vooraf springt Mike overeind en gooit zijn volle gewicht op me. Ik word plat op mijn buik op de harde ondergrond gedrukt. Direct voel ik Mike zijn volle lengte in mijn nog natte poesje glijden.

“Lag jij zo lekker met jezelf te spelen lieverd?” Zijn stem is hees van grilligheid. Ik knik van ja terwijl hij al hard in me stoot. Een harde diepe stoot gevolgd door een zachte terugtrekking nog een harde stoot, opnieuw die zachte terugtrekking. Keer op keer herhaalt Mike dit. Mijn tepels schuren over de houten ondergrond en ik probeer me omhoog te drukken. Maar Mike is wat anders van plan en gooit me op mijn rug. “Vingeren!” Gebiedt hij. Ik haal twee vingers tussen mijn lipjes door en duw ze in zijn mond. Gretig likt hij ze af waarna hij ze terug tussen mijn benen duwt. Dan komt hij opnieuw in me. Mike vouwt me helemaal dubbel om maar zo diep mogelijk in me te kunnen stoten. En opnieuw terwijl ik mezelf gretig vinger die harde stoten met zachte terugtrekking. Ik kijk Mike diep in de ogen en maak hem op die manier deelgenoot van mijn tweede orgasme.

Als ik gekomen ben trekt Mike zich uit mij en begint zich in rap tempo af te trekken boven mijn borsten. Niet lang nadat hij begonnen is voel ik warme spetters op me landen. Hijgend laat hij zich naast me vallen en kust me. Na een paar minuten pakt hij mijn string van gisteren en kuist daarmee zijn zaad van me af. Wat een gentleman…

Net op het moment dat ik een schone string en bh aan heb is Floor terug.

“O jullie zijn ook net wakker zie ik,” roept ze al van een afstandje.

Je moest eens weten denk ik met nog zacht na-kloppende lipjes.

Was getekend,

Lidnaë

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *