Leentje buur

()

Het was een mooie zomerdag. Hij was om een uur of half negen opgestaan, had op het terras in de tuin koffie gedronken en zijn krantje gelezen. Daarna lekker gedoucht en een korte broek en T-shirt aangetrokken. Hij had een weekje vrij en ging een beetje klussen in en om het huis. Eerst maar eens het nieuwe zonnescherm ophangen. Hij haalde zijn gereedschap en de ladder uit de schuur, en begon met het uitmeten van de plaats waar hij de gaten in de muur moest boren. Hij was een pietje precies dus alles werd drie keer nagemeten, maar nu had hij de te boren gaten afgetekend en kon hij echt aan de slag. Eerst met een dun boortje voorboren, want als je meteen met 10 mm begint loop je het risico dat de boor wegloopt en zit het gat niet op de goede plaats. De eerste drie gaten gingen voorspoedig, maar bij het vierde gat liep de boor vast en brak hij af. Hij vloekte binnensmonds, het was de enige dunne boor die hij had en de bouwmarkt was 20 minuten rijden vanaf zijn huis.

Maar, misschien kon hij met wat geluk bij de buren een boortje lenen. Buurvrouw Margot was vast wel thuis. Zij en haar man Guus hadden een paar maanden geleden een zoontje gekregen, en zij was nog niet aan het werk. Margot was een vrouw van tussen de 30 en de 35, onopvallend maar met een vriendelijk gezicht en een aardig figuur. Als hij haar tegenkwam was ze altijd hartelijk en belangstellend, maar nooit opdringerig. Guus was veel afstandelijker, die kwam nooit verder dan goeiedag zeggen, een gezellig praatje zat er bij hem niet in. In de hoop dat Margot thuis zou zijn liep hij het tuinpad op en belde aan. Het duurde even, maar toen ging de deur open.

“Hoi Frank, wat leuk dat je langskomt, ik zat net een kop koffie te drinken in de tuin, wil jij ook?”.

“Ja graag” zei hij, en stapte naar binnen.

“Zullen we lekker buiten gaan zitten? Basje slaapt en dan maken we hem niet wakker.” Hij knikte en liep achter haar aan naar de tuin. “Wil je er iets in?”

“Nee, doe maar zwart” zei hij en liet zich op de tuinstoel zakken. Even later kwam ze terug met twee mokken koffie en ging op de bank tegenover hem zitten.

“Je ziet er goed uit” zei hij, “weer helemaal hersteld van de bevalling?”

“Dank je, van die bevalling heb ik niet veel last gehad, ik was al gauw weer helemaal de oude. Maar het is wel wennen met zo’n kleintje in huis, je bent er hartstikke druk mee.” Hij dacht terug aan de tijd dat zijn kinderen klein waren, meer dan twintig jaar geleden. Ze waren nu het huis uit, maar hij kon zich goed herinneren hoeveel tijd die kleintjes kostten.

“Maar ik neem aan dat Guus ook wel een deel van de zorg voor zijn rekening neemt?” “Die brengt hem ’s avonds naar bed” antwoordde ze, “maar de rest komt grotendeels op mijn bordje. Guus is de hele dag weg en kan natuurlijk ook niet alles, hij kan hem geen bijvoorbeeld borstvoeding geven” giechelde ze. Frank lachte.

“Voed je hem nog steeds zelf?”

“Nee, jammer genoeg niet. Ik had het best nog een tijd willen doen, maar ik ben nu aan het kolven omdat ik binnenkort weer aan het werk moet. Ik mis het wel hoor, dat kleine warme lijfje tegen me aan terwijl hij aan mijn tiet sabbelt. Eigenlijk vond ik het best opwindend.” Ze bloosde een beetje terwijl ze dat zei.

“Gelukkig heb je ook nog een groot warm lijf om tegenaan te liggen” zei Frank met een grijns. Margots gezicht betrok.

“Was het maar waar” zei ze met een zucht. “Sinds ik zwanger werd is er van ons liefdesleven weinig meer over….” Frank keek enigszins gegeneerd naar de grond, hij was nooit zo intiem geweest met zijn buren en haar woorden brachten hem in verlegenheid. “Vervelend voor je” was het enige dat hij uit kon brengen. Margot had niet in de gaten dat hij zich een beetje opgelaten voelde en ging verder.

“Ik kon wel begrijpen dat hij me tijdens de zwangerschap behandelde alsof ik heel breekbaar was, ook al vond ik dat na een paar maanden wel heel lastig. Ik was vaak bloedgeil maar kon hem er niet toe bewegen om lekker met me te vrijen. Maar ook sinds Basje geboren is komt hij niet in beweging. Tijdens het voeden werd ik vaak heel opgewonden, ik werd soms drijfnat en had bij wijze van spreken nog tijdens de voeding willen vrijen, maar Frank bleef me op afstand houden.” Zoveel intieme bekentenissen lieten Frank niet onberoerd, hij voelde een zwelling in zijn boxer ontstaan. Margot kletste rustig verder. “Gek hè, dat ik van borstvoeding geven zo geil word. En omgekeerd: als ik geil ben voel ik de melk toeschieten en beginnen mijn tepels te lekken.”

Onwillekeurig gleed Franks blik omlaag over haar T-shirt. Verbeeldde hij het zich nou of zag hij een nat plekje op haar shirt ter hoogte van haar tepels? Margot zag hem kijken en keek omlaag. “Shit…” zei ze zachtjes. Frank keek op en zag dat haar wangen rood kleurden voordat ze haar handen voor haar gezicht sloeg. Weer gleed zijn blik omlaag en nu zag hij het duidelijk; twee natte plekken op de plaats waar haar shirt haar tepels bedekte. Hij stond op en ging naast haar op de bank zitten.

“Wat is er?” vroeg hij zachtjes. Ze liet haar handen zakken en schudde haar hoofd.

“Niks” zei ze, maar Frank zag een traan over haar wang lopen. Hij sloeg zijn arm om haar schouders en wist niets anders te zeggen dan “Het komt wel goed.” Ze draaide zich naar hem toe en begroef haar gezicht in zijn hals. Ze snikte zachtjes, maar kalmeerde toen hij haar blonde haren streelde. Langzaam kwam ze weer overeind, veegde een paar tranen van haar gezicht en legde haar hand op zijn borst.

“Sorry Frank, ik kan er niks aan doen maar als ik aan seks denk word ik al geil” zei ze met een beschaamd gezicht.

“Geeft toch niks joh” antwoordde Frank luchtigjes, alsof hij het doodnormaal vond. In werkelijkheid voelde hij zich opgelaten door de openhartigheid van zijn zeker 20 jaar jongere buurvrouw, maar dat wilde hij niet laten merken.

“Lief van je, dat je me niet veroordeelt” zei ze terwijl haar hand over zijn borst wreef. Langzaam gleed die hand omlaag naar zijn buik. Opnieuw voelde hij een zwelling in zijn boxer. Ze liet haar hand verder omlaag gaan en legde deze vlak boven de nu duidelijk zichtbare bobbel. Ze keek hem met een warme blik aan en zei “Frank, ik moet je wat bekennen.” Niet begrijpend keek hij haar aan. “Ik verlang al een hele tijd naar je….” Frank schrok zichtbaar en wist zich geen raad met de situatie.

“Maar lieverd” hakkelde hij met schorre stem, “je bent getrouwd, je hebt een kindje, dat wil je toch niet op het spel zetten?”

“Ik weet het, het is heel onverstandig, maar ik wil al heel lang je warme lijf tegen me aan voelen, met je zoenen en vrijen.”

Frank wist het nu echt even niet meer. Sinds de dood van zijn vrouw drie jaar geleden had hij geen vrouw meer gehad, en nu bood ineens zijn jonge buurvrouw zich aan hem aan. Er waren genoeg redenen om daar niet op in te gaan: het feit dat ze getrouwd was, het leeftijdsverschil… Maar zijn hormonen zorgden ervoor dat hij die rationele argumenten naar de achtergrond schoof. Margot was een lieve meid, zag er aardig uit, ze wilde hem en hij wilde haar ook, hoewel hij wist dat het eigenlijk niet kon.

Hij nam haar hoofd tussen zijn handen en drukte een kus op haar lippen. Zij legde haar hand op de bobbel in zijn broek en kuste hem terug, zachtjes in die bobbel knijpend. Hij legde een hand op haar borst en voelde de natte plek in haar T-shirt. Terwijl hij haar borst zachtjes streelde werd de natte plek groter. Het kussen ging over in hartstochtelijk zoenen, hun tongen verkenden elkaars mond en speelden met elkaar.

Plotseling stond Margot op, ging over hem heen zitten, haar knieën aan weerszijden van zijn bovenbenen. Ze trok zijn shirt over zijn hoofd, nam zijn hoofd tussen haar handen en ging verder met zoenen. Hij zakte iets onderuit, de groeiende bobbel in zijn broek drukte tegen haar kruis. Hij liet zijn handen onder haar shirt glijden en streelde haar rug. Ze richtte zich even op, ritste zijn gulp open en maakte de knoop van zijn broek los. Met enige moeite wurmde hij zijn broek en zijn boxer omlaag, waardoor zijn groeiende geslacht de ruimte kreeg. Daarna liet zij zich weer zakken, ging door met zoenen en liet haar kruis langzaam over zijn gezwollen piemel heen en weer glijden. Hij pakte de onderkant van haar shirt, trok het langzaam omhoog over haar hoofd en onthulde haar stevige borsten. Uit haar gezwollen tepels druppelde melk. Voorzichtig kneedde hij haar borsten waardoor de moedermelk in straaltjes uit haar tepels kwam. Hij onderbrak het zoenen en zette zijn lippen op een van haar tepels. De smaak van haar melk maakte hem nog geiler dan hij al was. Zachtjes zuigend genoot hij van het zoetige vocht. Zijn penis was inmiddels keihard. Margot stak haar hand tussen haar benen en trok het kruis van haar slipje opzij, zodat zijn eikel tegen haar natte lipjes lag. Even wipte ze omhoog, drukte zijn stijve tussen haar kutlipjes en liet zich over zijn erectie zakken.

Daarna begon ze langzaam op en neer te bewegen. Hij legde zijn handen op haar heupen en genoot. Het was een goddelijk gevoel om haar natte hete vagina over zijn keiharde penis te voelen glijden. Iedere keer als ze zich over hem heen liet zakken spoten er straaltjes melk uit haar tepels op zijn borst. Langzaam voerde ze het tempo op, steeds sneller wipte ze op en neer. Met haar handen wreef ze haar melk over zijn borst uit. Hij voelde hoe ze haar vagina begon samen te trekken, dit zou hij niet lang volhouden. Toen gooide ze haar hoofd achterover en bereed hem in een wilde galop, op weg naar haar orgasme. Hij voelde zijn zak samentrekken, nog even en hij zou gaan spuiten, ook al wilde hij dat nog niet. Haar melk sproeide overvloedig over zijn borst en hij voelde haar geile sappen langs zijn ballen lopen. Kreunend bereikte zij haar hoogtepunt en drukte haar bovenlichaam tegen hem aan. Dat was genoeg om ook zijn orgasme tot uitbarsting te laten komen. Hij stootte zijn onderlichaam omhoog en spoot zijn zaad in drie of vier stralen in haar.

Hijgend en zwetend bleven ze zo zitten, zij met haar hoofd op zijn schouder en hij met zijn armen om haar heen. Langzaam slonk zijn erectie tot hij uit haar floepte, hun vermengde sappen drupten op zijn onderbuik. Zij wreef het vocht met haar getrimde driehoekje in zijn krullende bos schaamhaar. Langzaam kwam ze overeind en drukte een warme kus op zijn lippen.

“Dank je” zei ze zacht, “wat had ik dit nodig.”

Op dat moment ging haar mobiele telefoon. Ze stond op en pakte hem van de tafel. “Guus” zei ze en legde haar vinger op haar lippen. “Hoi schat…. O, wat fijn! O, zo snel al? Ja, dat is goed, ik zorg dat de koffie klaar staat. Dag lieverd, tot zo.” Enigszins geschrokken keek ze Frank aan. “Dat was Guus dus, hij heeft vanmiddag vrij genomen en is over een kwartiertje thuis. Ik ga me gauw douchen! Zie ik je binnenkort weer?”

“Zeker weten” zei Frank terwijl hij zich snel aankleedde. Hij zou morgen zeker een nieuwe poging komen doen om een boortje te lenen!

RonZ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *