Zomervakantie

()

Eindelijk zomervakantie! Sarah, net twintig en tweedejaars student, komt thuis en loopt meteen door naar boven voor een heerlijk bad. Ze gooit haar hemdje en beha van zich af en haar mooie volle borsten komen tevoorschijn, vervolgens laat ze haar rok samen met haar string van haar heupen glijden en ze laat zich in bad glijden. Ze ontspant meteen en denkt aan het eindejaarsfeest van vanavond.

Haar vriendin Anne geeft het bij haar thuis in de kelder. Sarah hoopt dat Mike er ook zal zijn, want hoewel ze niets in een relatie met hem ziet, is hij ontzettend lekker. Ze ziet zijn mooie blauwe ogen voor zich met zijn mooie gebruinde bovenlijf. Ze doet haar ogen dicht en stelt zich voor hoe ze met haar vingers over zijn borst streelt, steeds verder naar beneden tot ze zijn heerlijke harde staaf in haar handen heeft. Ze begint geil te worden en luistert even of ze haar moeder hoort, die nog weleens de gewoonte heeft om binnen te stormen terwijl ze in bad zit. Ze hoort niets en laat haar vingers naar beneden glijden, naar haar al hard geworden clitoris. Ze zet de douchestraal op de massagestand en richt hem heerlijk op haar klit.

Ze fantaseert dat het Mike zijn vingers zijn die over haar klit heen en weer gaan terwijl ze zijn kloppende lul naar een heerlijk hoogtepunt masseert. Binnen een paar minuten komt ze zacht kreunend klaar. Ze blijft nog even in bad liggen nagenieten, spoelt zich af en stapt eruit. Ze droogt zich af, slaat een handdoek om haar lijf en loopt naar haar kamer. Ze kijkt in haar kast om een pak uit te kiezen voor vanavond. Haar oog valt op een zwart kanten, iets doorschijnend topje, dat haar navel vrijlaat. Ze zoekt er een rokje bij dat net over haar mooie billen valt met hotpants eronder. Omdat ze weet dat haar ouders deze kleding nooit zullen goedkeuren doet ze er eerst maar een langere rok overheen en een bloesje, ze zal het bij Anne meteen weer uitdoen.

Na het avondeten ziet ze dat ze een appje heeft van Ronald, een jongen waarmee ze weleens het bed had gedeeld maar verder was het nooit iets geworden. Hij vroeg of ze ook naar het feest kwam en ze wist dat hij op een hete nacht hoopte. De seks was wel goed geweest en hij was de eerste die haar anaal had genomen. Ze had destijds in een geil-dronken bui tegen hem gezegd dat het haar heerlijk leek om door drie mannen tegelijk verwend te worden. Ze appt terug dat ze ook gaat en voegt er een knipoog aan toe, als het niets wordt met Mike kan ze zich altijd nog even lekker door Ronald laten nemen.

Ze maakt zich op en laat haar lange blonde haar lekker los over haar schouders hangen. Ze heeft nooit aandacht te kort, bijna elke man draait zich in bochten om zich aan haar te verlekkeren als ze voorbij loop, meestal tot ergernis van de vrouwen. Sarah trekt zich er weinig van aan, ze doet wat en met wie ze wil op seksueel gebied. Ze heeft zelfs wat ervaring opgedaan met vrouwen, maar dat is niet echt haar ding.

Ze zegt tegen haar ouders dat ze bij Anne blijft slapen en vertrekt naar het feest. Bij Anne aangekomen ziet ze dat ze de eerste is, wat goed uitkomt, want dan kan ze zich nog even omkleden. Ze helpt Anne met alles klaarzetten en vervolgens ploffen ze samen op het tuinbankje om op de andere gasten te wachten.

 “Komt Mike vanavond ook?” vraagt Sarah.

“Ik heb hem wel uitgenodigd, als het goed is komt hij samen met een jeugdvriend die bij hem logeert, hoezo?” zegt Anne terwijl ze Sarah een veelbetekenende blik toewerpt.

“Nou, hij ziet er erg goed uit en ik zou hem wel iets beter willen leren kennen,” zegt Sarah met een vette knipoog. Ze schieten in de lach terwijl Anne een pijpbeweging maakt bij haar mond.

Een voor een druppelen de gasten binnen en naarmate er meer word gedronken word iedereen wat losser en er wordt wild gedanst. Sarah geniet van de blikken die over haar lijf glijden terwijl ze aan het dansen is. Ze ziet vanuit haar ooghoek hoe Mike zijn ogen niet van haar billen kan houden en schuifelt dansend naar hem toe. Ze laat zich, langzaam met haar heupen wiegend op zijn schoot zakken en schuifelt haar kont heen en weer op het ritme van de muziek. Ze voelt hoe hij een beetje hard wordt en geniet van het machtsgevoel wat dat met zich meebrengt. Plots voelt ze hoe twee handen haar omhoog duwen, ze draait zich om en ziet Mike nee-schudden.

“Vind je me niet lekker?” fluistert ze in zijn oor maar hij reageert niet en kijkt de andere kant op naar zijn jeugdvriend met een vreemd glimlachje om zijn mond. Een beetje teleurgesteld loopt Sarah naar het toilet om zich even op te frissen. Op de terugweg loopt ze tegen Ronald aan die, met zijn rug naar haar toe, met iemand staat te praten. Ze ziet dat het Mike en zijn vriend zijn en ze kijken haar alle drie op een vreemde manier aan. Ze trekt Ronald aan zijn arm mee en vraagt waar ze het over hadden.

“Gewoon over chicks,” zegt Ronald. “Maar niet zulke lekkere als jij,” voegt hij eraan toe. Hij drukt een zoen op haar mond en probeert een hand onder haar rokje te stoppen. Eerst stribbelt ze een beetje tegen, maar uiteindelijk laat ze hem voelen. Al snel wordt haar poes vochtig en haalt ze zijn hand weg.

“Kom over een half uurtje naar boven,” hijgt Ronald in haar oor.

Ze knipoogt en loopt naar de bar om wat te drinken en loopt vervolgens naar boven. Boven gekomen loopt ze naar de logeerkamer waar ze al eerder een keer door Ronald is geneukt en gluurt naar binnen. Het licht is uit en ze roept zachtjes zijn naam.

“Kom maar binnen, maar laat het licht uit,” hoort ze fluisteren.

Ze stapt naar binnen en voelt hoe ze aan haar arm naar het bed wordt begeleid. Ze vind het een beetje eng, maar ook wel geil dat ze niet ziet wat er gebeurt. Ze gaat zitten en voelt onmiddellijk een hand tussen haar benen aan haar broekje trekken, ze tilt haar heupen iets op en laat het van haar benen glijden. Ondertussen wordt haar hand iets naar achteren getild en ze voelt iets hards wat alleen maar een lul kan zijn en begint met een zachte kreun te masseren, terwijl haar kut heerlijk door vingers bewerkt word. Ze komt al bijna klaar als ze iets hards tegen haar gezicht voelt…hm… nog een lul? Het zou haar eerste trio met twee mannen zijn. Ze opent haar mond en begint te zuigen, terwijl ze weer op het punt staat klaar te komen. Plots houden de vingers op en voelt ze hoe iets tegen haar schaamlippen drukt en langzaam naar binnen schuift. Wat? Drie?

Als hij met een harde stoot naar binnen gaat komt ze vrijwel meteen met een harde kreun klaar. Handen tillen haar op en ze voelt hoe ze word omgedraaid waardoor ze nu bovenop zit. Ze zoekt meteen met haar hand naar de lullen die ze aan het zuigen en masseren was maar vindt er maar een die ze meteen in haar mond stopt en begint weer heerlijk te zuigen terwijl ze de andere wild berijdt. Dan voelt ze twee vingers haar kont ingaan wat een genot meebrengt waarvan ze niet wist dat het bestond en ze komt bijna weer klaar als de vingers ineens ophouden.

“Hee, dat is gem,” maar ze kan haar zin niet afmaken want er dringt een heerlijke lul haar kleine gaatje binnen. Ze schreeuwt het uit en komt geweldig klaar terwijl de drie neukstaven haar gaatjes vullen in een heerlijk ritme. Dan voelt ze hoe de lul in haar kutje en haar kontje tegelijk beginnen te spuiten, onder een luid gekreun. Als ze helemaal leeg zijn laat ze zich in extase op bed rollen en voelt hoe haar benen worden opgetild en er weer een heerlijke lul in haar kleine gaatje geschoven word. Een ander begint haar klitje te masseren en nummer drie bewerkt haar tepels. Ze drukt haar heupen in ritmische bewegingen op en neer en komt voor de derde maal schreeuwend klaar terwijl haar kontje volgespoten word. Voldaan laten de vier zich op bed vallen en Sarah knipt het nachtlampje aan.

Ze kijkt in de ogen van Mike en begint te lachen. Vervolgens kijkt ze Mike’s vriend aan, steekt haar hand uit en zegt, “hallo, ik ben Sarah.” Hij schudt haar hand en zegt, “aangenaam, ik ben Peter.” Ze schiet in de lach en kijkt Ronald vragend aan die vervolgens roept, “Verrassing!”

Dorien

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *