Niets mee te maken 1.2

()


Hallo, geile rukkers. Hier stel ik me even voor aan jullie. Mijn naam is Miet en ik ben 37 jaar met maatje B. Blond haar en een glad kutje en een lekkere stevige kont. Het was ongeveer vijf jaar geleden dat ik voor het eerst op Ibiza naar het naaktstrand ging. Normaal lig ik altijd in een string maar die bleek ik niet in mijn tas gedaan te hebben
en om weer een half uur terug te rijden naar mijn appartement zag ik ook niet zitten. Het was die dag ongeveer 30 graden, dus lekker warm. Na eerst een frisse duik genomen te hebben werd het toch wel tijd om me in te gaan smeren tegen het verbranden. Na eerst een plekje gezocht te hebben op het kleine strandje, ik dus de zon in, in mijn blootje op de handdoek. Ik was net begonnen met smeren toen er twee lekkere kerels aan kwamen lopen ze keken me aan en vroegen of ze naast me mochten liggen.

“Geen probleem hoor” zei ik “als een van jullie me dan even verder in wil smeren.”

“Maar natuurlijk” zeiden ze. “Wij heten trouwens Dave en Patrick” waarop Dave begon met smeren. Hij spoot een flinke laag zonnebrandolie op mijn rug en begon lekker van boven naar beneden te wrijven, tot hij bij mijn billen was aangekomen en deze lekker begon te kneden. Opeens voelde ik zijn vinger langzaam door m’n spleetje gaan waarop ik een beetje begon te kreunen. “He, niet doen.”

“Vind je het niet lekker” vroeg Dave.

“Toch wel maar niet hier op het strand.”
Nadat Dave klaar was met smeren begon hij zich ook te ontdoen van zijn kleren en wat ik toen zag deed me rillen, een paal van zo’n 25 cm lang en 5 cm in doorsnee. Patrick die ondertussen ook naakt was, was iets kleiner geschapen maar toch ook niet echt klein bedeeld. De twee gingen lekker naast me liggen en we kletsten over van alles en nog wat, zo verstreek de tijd tot de zon bijna onder ging. Dave vroeg wat ik ging doen vanavond. “Eerst lekker eten en daarna stappen natuurlijk jongens” antwoordde ik.

“Heb je zin om met ons mee te gaan” vroeg Patrick ‘Ja, waarom niet’ dacht ik.

“Ja, is goed, halen jullie me op om een uur of tien.” Zo sprak ik af met de twee dat ze mij bij m’n appartement zouden ophalen, “nou tot vanavond dan maar.”
Eenmaal in m’n appartement aangekomen gooide ik zo snel mogelijk al m’n kleren uit
en dook gelijk de douche in. Het warme water maakte me lekker loom en ik droomde al een beetje wat er vanavond zou kunnen gebeuren, hieraan denkend werd ik steeds geiler, begon lekker over m’n klitje heen te wrijven en stopte ook drie vingers in m’n kontje tot ik schokkend klaar kwam. Maar ik wou meer nu ik zo heet was dus ik zocht of ik wat kon vinden wat voor surrogaat pik kon dienen in de koelkast vond ik een fles champagne en ik kreeg een wild idee.

Eerst nam ik een paar glazen van het lekkere vocht en ik werd lekker draaierig in mijn hoofd toen zette ik de fles op de grond en liet hem langzaam mijn kutje in glijden. Steeds verder zakte ik over de fles heen tot er zo’n twee centimeter in mijn kutje zat. Ik draaide me op mijn rug en begon steeds harder me de fles in mijn kutje te rammen. De champagne die nog in de fles zat bruiste nu mijn kut uit en ik kwam nog eens gillend klaar.
Ik spoelde me af en zocht eerst een geile outfit bij elkaar. Een super strak net-topje waarin je mijn tepels nog net kon zien zitten met een ultra kort latex rokje met een paar plateau stappertjes. Een slipje vond ik niet nodig, het was toch al warm genoeg. Eindelijk het was 10 uur en er werd op de deur geklopt, “wij zijn het Patrick en Dave” Ik deed de deur open en wouw wat zagen die er weer lekker uit. Beiden in een strakke jeans met een tanktop. Ik zag de paal van Dave groeien toen hij mij zo zag in mijn outfit. “Zo die van jou heeft er al zin in” merkte ik op met een geile blik.

“Wat dacht je als jij er zo geil uitziet.”
“Nou jongens tijd om te gaan stappen niet” en zo liepen we naar de auto van Dave. Ik lekker voorin en Patrick op de achterbank. Zo reden we lekker richting Ibiza stad waar de discotheken waren. Opeens voelde ik Dave zijn hand op mijn dijbeen en hij gleed langzaam verder naar boven tot hij bij m’n kutje aankwam wat al drijfnat was.
“Hé! Patrick ze heeft geen slipje aan.” Riep Dave naar zijn vriend en “ze zit nu al te soppen.” Waarop Patrick zijn handen om de stoel heen deed en eens lekker door mijn kutje begon te draaien ik begon te kreunen en steeds harden te hijgen. “Ja, ha… ga door Pat, maak me klaar.” Patrick kneep ondertussen hard in mijn klit en deed me sidderend klaarkomen. “Wat ben jij een geil sletje zeg.”

“Klopt jongens maar nu eerst lekker dansen.”
Bij de Pacha aangekomen ging ik gelijk de dansvloer op. Dave en Patrick bleven nog even aan de kant staan. Ik ging helemaal los op de dreunende house klanken op de dansvloer. Er kwam een lekkere neger op me af en die begon tegen me aan te dansen. Zo wat een paal zit er in die broek zeg, dat had ik al snel door. Dave was ondertussen ook de dansvloer opgekomen en sloot me van de andere kant in, nu stond ik klem tussen twee van die dikke palen. Dave zat ondertussen lekker over mijn tepels heen te wrijven die dan ook steeds harder werden.

De neger die trouwens Steve heette vroeg of hij met mij en de twee vrienden mee mocht. Ik had geen bezwaar hier tegen en Dave en Patrick ook niet. Zo verlieten we met z’n vieren de Pacha op weg naar het appartement van Dave. Daar aangekomen begonnen Patrick en Steve me gelijk uit te kleden. Patrick duwde me op m’n knieën en stopte zijn ondertussen beenhard geworden pik lekker m’n mond in en begon me gewoon te neuken in m’n mond. “Hé, nu ik” zei Steve. Ik schrok nu toch wel een beetje. De pik van Steve was mogelijk nog dikker dan die van Dave. “Mondje open en pijpen sletje dit wilde je toch zo graag” en hij begon steeds harder te stoten ik voelde zijn eikel steeds dikker worden en hij spoot zijn lading diep m’n keel in. Ik moest kokhalzen omdat hij te diep m’n keel in ging met die monster pik. Ondertussen liep het sap m’n kut uit van geiligheid.
“Hé, jongens het wordt nu toch wel tijd voor het echte werk want dit sletje is al drijfnat van onderen.” Ineens greep Patrick me bij m’n polsen en bond die samen met een leren riem en bond die strak op mijn rug. “Hé, jongens wat gaan jullie doen” vroeg ik met toch wel een beetje angst in mijn stem. “Dit sletje helemaal uitwonen in al haar gaten, dat wilde je toch?” Ik besloot het maar over mee heen te laten komen daar loskomen toch niet mogelijk was. Dave ging op de grond liggen met zijn pik al keihard omhoog. “En nu ga jij daar eens lekker helemaal overheen zakken” zei Steve.

“Maar die gaat er nooit helemaal in” riep ik
“Niks mee te maken sletje erin gaat die paal.” Aarzelend liet ik me nog een stukje dieper over de pik van Dave heen zakken en begon ik langzaam op en neer te bewegen. Vijftien centimeter had ik er nu in zitten en ik had het gevoel of ik uitscheurde maar langzaamaan begon ik nu toch wel steeds natter te worden. Patrick was ondertussen voor me komen staan en duwde zijn pik m’n mond weer in en begon me daar te neuken. Twee van m’n gaten waren nu gevuld met vlees. “Kom op” riep Steve “die pik kan dieper dat kutje in.”

“Maar dat gaat niet” riep ik “hij is te dik!”

“Niks mee te maken, neuken wilde je. Wel, dan zal je ook neuken” zei Steve. Hij kwam boven me staan en drukte mij toen ineens volledig over de 25 cm heen. “Auw!” Probeerde ik te gillen maar meer dan wat gemompel kwam er niet uit omdat de pik van Patrick nog steeds in m’n mond zat. “Niks mee te maken sletje neuken zal je.” En Steve tilde me gewoon op en duwde me weer hard naar beneden. Omdat ik nu wel doorhad wat ze wilde besloot ik maar met ze mee te spelen. Ik begon nu toch langzaam te wennen aan de dikke staaf in m’n kutje en begon nu ook steeds harder op en neer te gaan op die paal. Bij elke stoot voelde ik zijn grote pik tegen mijn baarmoeder aan. Toen hij ook nog me bij mijn borsten pakte en daar vrij hard in kneep ging ik over het randje en kwam gillend van genot klaar.

“Hé Dave, ze gaat het lekker vinden het sletje is bloedgeil, het sletje wil vast meer. “Het sletje krijgt ook meer,” zei Steve “dus word het tijd voor verdere vulling van die gaten.” Opeens voelde ik een vinger in m’n kontje glijden en Dave begon hem langzaam op en neer te pompen. Ik werd steeds geiler en begon te kreunen. “Ja, ha… ja… neuk me; woon me uit met die pikken van jullie.” Ondertussen werd de pik van Patrick steeds dikker en spoot hij zijn lading diep in m’n keel, het was zoveel dat het allemaal langs m’n lippen naar buiten kwam. Steve had ondertussen al drie vingers in m’n kont weten te krijgen en zette nu zijn eikel tegen m’n rozet aan.

“Nee niet daar! Die van jou is te dik!” Pets, daar kreeg ik flinke een tik op m’n kont. “Niet zeuren vies sletje ik ga je reet neuken”. Steve voegde de daad bij het woord en spuugde wat op mijn sterretje en zijn pik en ramde vervolgens in een keer zijn ver naar binnen. Ik schreeuwde het uit maar dat stopte hem niet af. Sterker nog hij werd alleen maar fanatieker. Nu schreeuwde hij het ook uit en begon als een bezetene in m’n reetgaatje te pompen Ik voelde allebei die pikken steeds dikker worden en Dave spoot zijn lading sperma diep m’n kut in. Ik voelde wederom een lading warm sperma naar binnen gaan, nu in mijn kontje. Dave en Steve trokken nu allebei hun neukstaven uit m’n kut en kont die beiden open bleven staan door de dikte van die stampers.
“Zo nu mag je even uitrusten voor de finale sletje.” Patrick kwam ondertussen met een fles wijn aan lopen met 4 glazen. “Zo even een slokje drinken om weer op te laden” grinnikte Patrick. Toen de fles leeg was kreeg Steve ineens een idee. “Hè, we gaan dit sletkutje ook een wijntje geven en hij zette de hals van de fles tegen m’n kutje aan. Die ging er natuurlijk best gemakkelijk in na de eerste neukbeurt maar bij de verdikking ging hij toch niet verder. Steve trok de fles uit m’n kut en zette hem op de grond waarop Dave me bij m’n armen pakte en Steve me bij m’n enkels beet hield. “Zo nu gaan we dit sletkutje eens even oprekken. “Patrick houd de fles vast” riep Steve ze tilden me op en lieten me langzaam op de fles zakken, ik gilde het uit zo strak zaten m’n kutlippen om de wijn fles heen geklemd. Toen lieten ze me gewoon los en schoot de fles voor drie-vierde m’n kut in.

“Zo Patrick rek jij haar maar even op” riepen de andere twee ondertussen hun pikken weer stijf makend. Ik begon steeds meer te wennen aan de dikte van de fles en kwam ook weer gillend en spuitend klaar. De twee hadden ondertussen hun pikken weer keihard gemaakt en lachten. “Zo sletje, nu komt een grande finale die je nooit zal vergeten.” Dave ging op de grond liggen met zijn pik van 25 cm recht omhoog, ik begreep wat er van me verwacht werd en liet me volledig over Dave zijn paal heen zakken, die gleed nu gladjes naar binnen omdat m’n kut nog helemaal open stond door de wijnfles. Nu kwam ook Steve achter me zitten en ik dacht weer die paal in m’n kont te krijgen maar nee. Hij zette hem ook tegen m’n kut aan en begon de tweede paal van 25 cm er bij te duwen ik was tot het uiterste gevuld en begon te krijsen en te gillen. “Ja! Neuk me! Splijt mij open en woon me uit!”
De twee pikken werden weer steeds dikker en Dave spoot zijn lading sperma diep m’n kut in. Ik voelde nog een lading warm sperma naar binnen gaan maar nu uit de pik van Steve. Dave en Steve trokken nu allebei hun neukstaven uit m’n kut die nu volledig open bleef staan door de dikte van die stampers. Uitgewoond maar voldaan vielen we in slaap.
De volgende morgen toen ik wakker werd had ik kramp in zowel m’n kutje als m’n kontje.
De drie binken waren ondertussen ook wakker en vroegen of ik nog zin had.

“Nou nu even niet maar…
Wordt vervolgd.

Bi-Girl

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *