18) Vrijgezellenfeest 1.2

()

Ik kreunde van frustratie en steunde met mijn hoofd op het stuur. Na een half uur was het ons nog steeds niet gelukt Brussel te verlaten. “Na het spitsuur vertrekken heeft dus ook geen zin,” verzuchtte ik en Johan haalde berustend zijn schouders op. “Vrijdagavond, altijd hetzelfde. Als je naar mij had geluisterd en we waren op de motor gegaan… Au!” Ik stompte hem hard. Hij wist heel goed dat ik op de motor had willen gaan, omdat ik voorzag dat dit ons laatste mooie weekend zou zijn voordat de herfst zou beginnen en hij had erop gestaan met mijn auto te gaan. Voor één keer wilde hij een goede indruk op zijn familie maken door niet in een leren pak te verschijnen. Het had in feite onze eerste ruzie uitgelokt. “Ik snap het. Het is dus best om mij bij mijn familie te schande te maken en ervoor te zorgen dat Sarah ’s moeder nooit meer tegen me praat, maar op jouw familie moeten we een goede indruk maken, is het niet?” had ik geschreeuwd.

Hij had zich niet echt kunnen verdedigen, hoewel hij erop wees dat Sarah een verre nicht was, terwijl de vader van deze bruid zijn eigen oudere broer was. We trokken alle registers open voor we elkaar onze verontschuldigingen hadden aangeboden, bekenden wat ons eigenlijk dwarszat, weer excuses aanboden, om onszelf lachten en vervolgens meteen met hernieuwde hartstocht naar bed gingen.En nu zaten we na ons werk vast in Brussel, in een file die meter voor meter optrok en stilstond, waarbij elk kruispunt een kleine overwinning was. In het donker zagen de koplampen en achterlichten er kerstachtig uit, als guirlandes van feestverlichting die langs de weg waren opgehangen. We hadden gehoopt door laat te vertrekken binnen ongeveer een uur ons hotel voor de nacht te bereiken, een goede nachtrust te genieten en morgenochtend fris en uitgeslapen op de bruiloft van zijn nicht te arriveren. Met deze snelheid zouden we echter pas aankomen wanneer de bar allang gesloten was en wij gespannen en uitgeput naar bed moesten gaan. We hadden vannacht net zo goed in Brussel kunnen blijven om morgenochtend vroeg te vertrekken, dacht ik, toen er weer een verkeerslicht van groen naar rood sprong, zonder dat we een centimeter vooruit waren gekomen. Johan deed zijn best me te amuseren, vertelde grappen die hij op zijn werk had gehoord, maakte stomme liedjes over bestuurders die ons ergerden.

“0, ik rij in een oude, zilveren Bluebird,” kweelde hij. “Daarom rij ik zo langzaam, omdat ik weet dat rood stoppen betekent en groen… o, sorry, is het versprongen? Ik lette niet op. In welke versnelling sta ik nu…?” Hij maakte me aan het lachen, maar na een hele dag werken, tassen inpakken, een gehaaste maaltijd en een bijna een uur durende enerverende rit, verlangde ik naar rust. “Ik zal je wat vertellen, zodra we op de E19 zitten, stop ik voor een kop koffie.” De parkeerplaats voor het wegrestaurant was verrassend vol, gezien het feit dat het bijna acht uur was en de zaak was druk bevolkt met oververmoeide gezinnen die voor het weekend op weg waren Brussel te verlaten. Ik herinnerde me het wegrestaurant van reisjes uit mijn jeugd als een beetje kale maar niet ongezellige bedoening. Sindsdien was het echter gerenoveerd en het was bijna onherkenbaar door zijn nieuwe aanzien van glas en mat staal. Normaal gesproken zou ik van leer trekken over pseudomoderne architectuur, maar ik was te moe. In plaats daarvan betaalde ik mopperend voor een kop koffie, twee in plastic verpakte koeken, en staarde uit het raam naar de rijen voertuigen in het donker. Waarom leven wij?

“Ik zal wel een stukje rijden als je wilt,” bood Johan aan en ik glimlachte dankbaar. “Kijk,” zei Johan wijzend, “daar gaat ruzie ontstaan.” Een man en een vrouw stonden bij een kleine witte auto. De man doorzocht zijn zakken en de vrouw stond met haar vingers op het dak van de auto te trommelen. We konden hun stemmen bijna horen. “Ik weet dat ik ze ergens heb…”

“Natuurlijk zijn ze ergens, je hebt er de auto mee afgesloten, weet je nog?” beten ze elkaar toe. De man zag er echt ontmoedigd uit en de vrouw werd steeds bozer. “Wedden dat ze in haar handtas zitten?” zei Johan. “Maar eerst zal ze hem alles naar het hoofd slingeren wat ze altijd al in hem heeft verafschuwd,” antwoordde ik. Nu we vandaag zelf onze eerste ruzie hadden gehad, waren we in staat met minzame toegeeflijkheid toe te kijken. We vergaten onze vermoeidheid terwijl we de stroom mensen in hun voertuigen gadesloegen. Sommigen waren net als wij weekendreizigers. Er kwamen een paar motorrijders de parkeerplaats op, hun tweewielers beladen met bagage. – Geen commentaar – stond op ons voorhoofd in neonletters te flitsen. Er waren ook nog enkele beroepschauffeurs, die uit hun vrachtwagen stapten om te pauzeren en de wekelijkse forenzen die huiswaarts keerden. Het werd ondertussen zo laat dat we al mensen zagen die onderweg waren voor een avondje uit en nu even binnenkwamen om iets te kopen en naar het toilet te gaan. Of die misschien naar huis belden en het verkeer de schuld gaven van hun oponthoud. Een groep jongemannen rolde uit een minibusje, hun uitgelaten grappen schalden in het rond terwijl de bestuurder de portieren afsloot.

“Vrijgezellenavond,” zei Johan, terwijl ze in een uitgelaten stemming richting restaurant liepen. “Wie van hen is de bruidegom?” vroeg ik, en probeerde degene eruit te pikken over wie de anderen grappen maakten. “Daar.” Johan wees naar de auto die naast het minibusje was gaan staan waar nu een jongeman uit stapte gekleed in serveersters pakje, geholpen door een paar vrienden. Dat was de bruidegom, zeker weten. We keken geamuseerd toe terwijl hij door de deuren naar het herentoilet werd geleid. Het ruziënde paar vond de sleutels, in de handtas van de vrouw, zoals we al hadden vermoed, en reed weg. We dronken onze koffie op en maakten aanstalten om te vertrekken. Op weg naar de uitgang kwamen we langs de foyer en moesten dwars door het vrijgezellenfeest. Ik wisselde een paar geestige opmerkingen met hen. Ze waren erg jong, amper hun tienertijd ontgroeit en vol bravoure. “Hallo,” riep een van hen me na, “ben je van nature roodharig?”

“Wil je erachter komen?” riep ik over mijn schouder. We waren in het winkeltje toen de bruidegom weer te voorschijn kwam, luisterrijk in zijn kanten schortje. Terwijl Johan een weekendkrant kocht, slenterde ik naar de auto. Zo passeerde ik de voertuigen van de feestvierders. Ze schenen te bespreken wat ze vervolgens zouden gaan doen, met veel wijzen naar de bruidegom, die nu over de motorkap van de auto hing en groen zag. Tot duidelijke teleurstelling van de jongere leden werd de bruidegom in de auto geladen en weggereden, terwijl de rest van de groep bij de open portieren van het minibusje stond. Ik liep voor Johan uit die nog maar net betaald had en voelde gewoon dat hun aandacht zich op mij richtte, dus speelde ik ze in de kaart en liep recht op ze af zodat ze uiteen moesten gaan om me te laten passeren. “Zo, schat,” riep degene die me al eerder iets achterna had geroepen. “Kom je ons het bewijs leveren?”

Ik had een snijdend antwoord kunnen geven, maar ik besloot hun bluf te testen en bleef midden in de groep staan. Ik was gesterkt door de wetenschap dat ik nu geen schaamhaar had dat bij mijn hoofdhaar paste, en dat het deze groep jongelingen het zwijgen zou opleggen als ze het wisten. “Heb je nog nooit de kut van een vrouw gezien?” vroeg ik aan de leider, een korte, blonde man in een poloshirt. Zoals ik had gehoopt, barstten de anderen in lachen uit, genietend van de vernedering van hun vriend. Johan haalde me in. Toen de jongens hem zagen weken ze uiteen en wij liepen door. Johan sloeg een arm om mijn middel. “Je vindt het leuk om de jongens te plagen, is het niet?” fluisterde hij. “Arme knullen, ze komen allemaal met een stijve thuis omdat jij ze zo hebt opgefokt.” Hij trok me tegen zich aan en kuste me stevig, duwde zijn hand aan de voorkant in mijn jeans. Ik droeg geen slipje en zijn koude hand veroorzaakte een huivering in mijn haarloze geslacht. Wetend hoe opgewonden hij was door de gedachte dat ik die jongens zou tarten, vond ik het idee nog verleidelijker.

“Je hebt gelijk,” fluisterde ik tussen het kussen door, “het is niet eerlijk, toch? Misschien moet ik teruggaan en ze allemaal neuken.” Zijn hand kneep in mijn geslacht dat al nat werd door de opwinding. “Goed idee,” zei hij, waarna hij me omdraaide en me terug naar de minibus liet lopen. Nu was het mijn beurt om mijn bluf te testen. De deelnemers aan het vrijgezellenfeest waren nog steeds bezig in de minibus te stappen, mijnheer Blond ruziede met een van zijn vrienden om op de voorbank plaats te nemen. Ze stopten toen ze ons zagen naderen, keken een beetje bezorgd. Misschien bezorgd dat Johan mijn eer met zijn vuisten kwam verdedigen. “Hallo, jongens,” zei hij opgewekt, wat een veelvoud aan reacties opleverde. “Vrijgezellenavondje? “

“Klopt,” zei mijnheer Blond, zijn houding herstellend. “Iets leuks gedaan?” vervolgde Johan. Ze keken hem achterdochtig aan, maar vonden niets om bezwaar tegen te maken. “We zijn naar een feestje geweest,” zei een van de anderen. “En?” Johan wilde meer horen. “Nick had te veel gedronken, nu brengen ze hem naar huis en is het afgelopen.”

“Dat is jammer,” zei Johan meelevend. “Niet echt de manier waarop jullie de avond wilden laten eindigen, toch?”

“Nee,” klonk het koor van teleurgestelde jongemannen. “Ik zal jullie wat vertellen,” zei Johan, terwijl hij zijn pakje sigaretten rond liet gaan, “jullie mogen mijn vriendin neuken als jullie dat willen.” Ze keken elkaar aan, vroegen zich af of dit een val was om Johan een excuus te geven een van hen een dreun te verkopen. Johan duwde me naar voren in het midden van de kring en ik liet mijn ogen met een uitdagende blik ronddwalen. “Wat is er aan de hand?” vroeg ik, terwijl ik mijnheer Blond aankeek. “Ben je niet mans genoeg voor mij?” Als antwoord stapte hij naar voren, kuste me op mijn mond en kneep met zijn hand in mijn borst. Door de manier waarop zijn tong in mijn mond drong, wist ik dat er zowel oprechte opwinding als bluf in het spel was. Mijn hart klopte snel. Zou ik deze situatie echt aankunnen? Die knullen plagen was één ding, maar ik wist dat Johan me alles wilde zien doen. Mijnheer Blond liet me los en staarde me aan. “Nog iemand?” nodigde Johan uit, terwijl hij nonchalant op de achterbumper van de minibus ging zitten.

Ze waren met hun zessen, de andere vijf deinsden nerveus achteruit. Op de bestuurdersplaats ontwaarde ik een oudere man, waarschijnlijk een beroepschauffeur die ze voor de avond hadden ingehuurd. Hij staarde nieuwsgierig in de achteruitkijkspiegel. Voor deze keer liet Johan het aan mij over om de show te leiden, en ik keek rond naar mijn toeschouwers, genietend van hun angst. “Kom op,” tartte ik hen. “Vertel me niet dat jullie nog nooit eerder een vrouw hebben gedeeld.” Ze hielden zich nog steeds op de achtergrond, keken elkaar aan voor bemoediging. “Jij.” Ik wees naar de grootste van het stel, een magere jongen met kort zwart haar. “Kom hier.” Hij gehoorzaamde, gadegeslagen door zijn vrienden, en ik trok hem met een arm om zijn middel naar me toe. Ik voelde dat hij trilde. “Wees maar niet bang,” fluisterde ik en ik drukte mijn lippen op de zijn. Hij bood geen weerstand, opende zijn mond voor mijn tong, maar bleef volkomen passief terwijl ik hem kuste. Alleen de hete zwelling van zijn erectie verraadde zijn opwinding. Ik wreef er met mijn hand overheen en hoorde zijn kreunende reactie. “Mooie, stijve penis,” zei ik, hardop, zodat de anderen het hoorde. “Mag ik hem eruit halen?”

Hij gaf geen antwoord, maar ik voelde een sprongetje onder de ruwe stof van zijn broek. Ik verwachtte grappen van zijn maten te horen te krijgen, maar ze zwegen verbaasd. Toen ik zijn rits naar beneden trok en mijn hand in zijn boxershort stak, voelde ik hun ogen op me branden, me dwingen om verder te gaan. Het kon me niet schelen dat Johan me gadesloeg. Vanavond speelde ik de hoofdrol. Ze hielden allemaal hun adem in toen ik de pik van mijnheer Groot vastpakte en naar buiten in de koele avondlucht trok. Mijnheer Groot zelf had zijn ogen dichtgedaan, een lichte frons op zijn voorhoofd, alsof hij er zichzelf van probeerde te overtuigen dat dit echt gebeurde. Zijn erectie was gigantisch, lang en dik, de voorhuid teruggetrokken, om een trotse ronde kop te onthullen, waaraan al een druppeltje vocht hing. “Mooi, zou je die in mijn natte poesje willen steken?” Ik voelde een kramp door hem heen gaan. Hij gebruikte al zijn zelfbeheersing om te voorkomen dat hij in een keer klaarkwam, en zijn zaad over de voorkant van mijn T-shirt spoot.

“Ga door, Andy,” zei mijnheer Blond, in een poging te bewijzen dat hij de situatie beheerste. “Geef het haar, maat.” Met nog steeds zijn hete pik in mijn hand bewoog ik me achterwaarts naar de open achterportieren van de minibus. Johan ging uit de weg, bleef aan de zijkant staan terwijl ik Andy in het voertuig leidde. De anderen dromden om de open portieren, keken toe terwijl ik mijn jeans naar beneden trok en hem met mijn schoenen uit schopte. Achter hen zag ik Johan ’s gezicht in het donker, hij hield een oogje op mij en een op de parkeerplaats. Nu hij niet op de motor was om zijn familie niet te schande te maken, wilde hij bepaald geen aandacht trekken wegens onfatsoenlijk gedrag in het openbaar. De minibus was een oud geval, met aan weerskanten een bank. Dus terwijl ik op een ervan ging liggen, wist ik dat alle jongemannen mijn geschoren poesje konden zien als ik mijn benen zou spreiden. “Kom op dan, Andy,” moedigde ik hem aan, “ik wil die pik in me voelen.”

Hij wankelde naar me toe, zijn hoofd gebogen voor het lage dak en knielde tussen mijn benen. Ik pakte zijn penis weer en leidde hem bij me binnen. Nat en glad als hij was gleed hij gemakkelijk naar binnen, hij kreunde zacht terwijl zijn hete, jonge pik me verrukkelijk vulde. Over zijn schouders zag ik de gezichten van zijn vrienden, hun ongeloof en hun opwinding. Ik geloofde zelf amper dat dit echt gebeurde. Dat ik seks had met een volkomen vreemde in het bijzijn van zijn vrienden. Het was een fantasie die ik al zo lang had. Optreden voor zo’n publiek, maar ik had nooit verwacht dat het werkelijkheid zou worden. Met Johan in mijn leven scheen er geen beperking aan wat ik zou kunnen doen. Beseffend dat dit echt plaatsvond kropen de anderen ook naar binnen, sommigen gingen zitten, anderen bleven met gebogen hoofd onder het lage dak staan. Andy miste techniek, maar zijn pure dierlijke enthousiasme was opwindend en hij ploegde wild met zijn gigantische pik in me zodat ik me aan de randen van de smalle bank moest vasthouden om te voorkomen dat ik eraf viel. Mijn ene been hing over de rand van de bank, en om mijn andere been uit de weg te krijgen hing ik hem over Andy ’s schouder. Het gevoel van zijn ongecontroleerde stoten tegen mijn naakte geslacht en het besef dat we zijn vrienden een levende seks-show gaven, was buitengewoon opwindend. De uitdrukking op het gezicht van de anderen vertelde me dat ze openlijk genoten van de aanblik van Andy ’s pik die in en uit mijn naakte kut schoof, en ik zag dat een paar van de toeschouwers hun penis uit hun broek haalden en zich begonnen af te trekken terwijl ze toekeken. Ik voelde mijn climax naderen, maar voordat ik die bereikte, gaf Andy een schreeuw en kwam klaar in me, zijn hele lichaam schokte. Toen zijn huiveringen afnamen, gleed hij uit me, stond op waarna hij vol verbazing op me neer keek alsof hij niet geloofde wat hij net had gedaan. Ik lag daar drijfnat en brandend van verlangen, wilde niets liever dan nog een pik in me om af te maken wat Andy was begonnen. “Jouw beurt.”

Ik richtte me tot een van de masturberende jongemannen en hij keek slechts een ogenblik naar zijn maten voor hij boven op me klom en stevig begon te pompen. Deze was zwaarder dan Andy, zijn lichaam bonkte zo hard tegen het mijn dat mijn hoofd tegen de wand van de minibus stootte, maar het kon me niet schelen. Hier was ik, terwijl er een rij jongemannen op me wachtte om me te neuken en het gevoel te worden begeerd, gemengd met ontaarding, was ongelooflijk sexy. Ik trok hem hard tegen me aan zodat zijn stoten mijn klit wreven en ik kwam bijna meteen zodra hij in me was, waarbij hij luid kreunde tijdens het pompen, alsof hij wilde zeggen. “Zo vind je het lekker, toch?” Hij had meer zelfvertrouwen dan Andy, zijn handen kneedden mijn borsten door het dunne T- shirt. Ik rolde mijn hoofd opzij en zag dat ze nu allemaal met hun erectie in de weer waren, behalve Andy, die tegen het beslagen raampje leunde, en Johan die in de portieropening stond, handen in zijn zakken. Ik wist dat deze nonchalance slechts een houding was, dat hij het hele spektakel net zo opwindend vond als ik, maar zijn schijnbare onverschilligheid verhoogde alleen maar mijn gevoel een slet te zijn. Nummer twee kwam klaar met de schreeuw: “Die is voor jou, kleine slet,” en nummer drie stond al klaar om zijn plaats in te nemen.

De jongens waren opgewarmd door het spel en concurreerden met elkaar om me op de fraaiste manier te neuken. Nummer drie sloeg mijn benen over zijn schouders en drukte mijn dijen tegen zijn borst, dreef zijn penis dieper in me dan zijn voorgangers hadden gedaan en met zijn vrije hand hield hij zich in balans tegen de zijkant van de minibus. Hij scheen zijn stoten opzettelijk te vertragen, zijn climax uit te stellen tot hij zijn mannelijkheid kon bewijzen door mij eerst te laten komen. “Kom op, slet!” Drong hij aan terwijl zijn vingers met mijn nog steeds gevoelige kut in de weer waren. “Kom voor mij, kom dan, doe het voor mij.” De anderen voelden zich nu ook dapperder, en mijnheer Blond gilde naar hem. “Wat is dat nou, kun je haar niet laten klaarkomen?”

“Ik kan haar laten klaarkomen,” antwoordde hij door opeengeklemde kaken. Zijn ogen waren op de mijn gefixeerd en plotseling voelde ik een stekende pijn toen hij me een harde klap op mijn kont gaf. De klap veroorzaakte een contractie in mijn kut, bracht mijn orgasme en hij kwam tegelijkertijd, door zo hard in me te stoten dat het bijna pijn deed. Nummer vier trok me van de bank en op de vloer, waarna hij zo snel binnendrong dat de laatste trillingen van mijn orgasme nog door me heen golfden. Hij trok mijn benen ver uiteen en vingerde me terwijl hij in en uit me gleed. Alle jongemannen keken naar me, roze en blootgesteld, uitgespreid voor hun bevrediging als een centerfold. Nummer vier knielde tussen mijn benen, beheerste zijn stoten en varieerde de snelheid en diepte van zijn penetratie. Ik bevond me nu in een soort achtbaan, mijn nieuwe orgasme begon voordat de laatste helemaal was verdwenen en de gezichten van de mannen die toekeken verhoogden mijn opwinding. Ik had het gevoel dat pik na pik bij me binnen kon dringen en dat ik daar zou liggen terwijl de ene climax na de andere af en aan rolde, mijn lichamelijke reactie volkomen buiten mijn controle om. Johan ’s ogen waren op me gericht en dronken het beeld in zich op dat ik hem bood.

Nummer vier bleef langer in me dan zijn voorgangers, maar ten slotte spoot ook hij zijn zaad in me en maakte plaats voor nummer vijf. Deze knul zag er zo jong uit dat ik haast niet kon geloven dat hij bij de groep hoorde, maar zijn techniek bewees dat hij van wanten wist. Hij zag er engelachtig uit met zijn blonde haar, maar hij was geen engel. Te oordelen naar de vakkundige manier waarmee hij me opwond voor hij binnendrong, mijn ene been tegen zijn schouder gesteund en het andere op de metalen vloer gedrukt. Terwijl hij zijn lange staaf in me ramde, voelde ik me oprekken toen hij mijn benen steeds verder uiteen duwde, hoewel de serene uitdrukking op zijn gezicht onveranderd bleef. Hij neukte me tot ik me voelde opensplijten, maar hij bleef mijn kut en klit strelen die nu glibberig waren van het sperma van de vier jongemannen voor hem en hij bleef me aanstaren. Ik was nog steeds hulpeloos overgeleverd aan mijn genot, naar adem snakkend, mijn wang tegen de koude smerige vloer van de minibus gedrukt. Dit leek eeuwig te duren, dit verrukkelijke geweld. Zelfs toen hij klaarkwam, nog een paar keer in me stootte en vervolgens opstond en op me neerkeek, duurde het enkele seconden voor ik mijn zelfbeheersing had herwonnen.

Ik lag daar, nat en trillend, opkijkend naar mijnheer Blond, de enige van de zes die me nog niet had laten genieten. Hij nam er de tijd voor, zich misschien bewust van zijn plaats als leider. “Zo, zo, je was vastbesloten mij niet te laten ontdekken of je van nature roodharig bent, is het niet?” Hij knielde op een knie en schoof twee vingers in mijn druipende poesje, zijn duim wreef over mijn klit. Een onwillekeurige huivering trok door mijn lichaam. Hij keek op naar de gezichten van zijn groep, toen naar mij. Johan was vergeten, stond geduldig buiten terwijl deze jongens hun machtsspelletje over mijn uitgestrekte lichaam uitspeelden. “Het punt is,” zei mijnheer Blond over me heen gebogen, “dat ik niet weet of ik mijn pik daarin wil steken waar jullie smerige beesten die van jullie hebben gestoken.” Ik voelde de spanning onder de jongelingen groeien. Zou hun leider afhaken? Hij keek weer naar mij en trok me in een zittende positie. “Neen, ik denk dat ik het op een pijpbeurt houd,” zei hij tegen zijn vrienden.

Gehoorzaam leunde ik tegen hem aan, opende mijn mond en mijnheer Blond duwde zijn penis erin. Ik bleef passief zitten terwijl hij in me stootte, zijn hand in mijn haar hield mijn hoofd stil terwijl ik niet meer deed dan een beetje zuigen aan zijn gladde, warme schacht die tussen mijn lippen gleed. Hij demonstreerde zijn vrienden hoe onderworpen ik was, wetend dat ze allen gebiologeerd waren door de aanblik van zijn penis die mijn mond penetreerde. Ik wilde dat Johan de volledige voorstelling kon zien, maar ik wist dat hij zich zou verbeelden wat hij niet kon zien. Ondanks de verzadiging van al dat neuken bleef de pure schandelijke ontaardheid van de situatie mijn opwinding voeden. Als mijnheer Blond hier de roedelleider was wilde ik dat hij dat bewees door mijn mond met zijn sperma te vullen, waardoor hij alleen zijn eigen lust bevredigde en daarmee de rest van de groep overtrof.

Johan ’s uitdrukkingsloze gezicht staarde door het open achterportier, armen over elkaar geslagen, ontspannen alsof hij op een bus stond te wachten en niet op een volmaakte vreemde die in de mond van zijn vriendin klaarkwam. Mijnheer Blond keek om naar Johan, zonder een stoot te missen en zijn ogen vernauwden zich toen hij me toefluisterde. “Krijgt je vriendje zijn kick op deze manier? Toekijken hoe jij de hoer speelt?” Het woord raakte me als een explosie in mijn binnenste. Plots voelde ik me de ingehuurde prostituee op een vrijgezellenavondje en dat zond een steek van schuldig genot naar mijn geslacht. Mijn hand ging naar mijn klit op zoek naar ontlading, maar mijnheer Blond trapte mijn hand met zijn voet weg. “0, nee, je gaat hier niet van jezelf genieten. Als je iets met je handen wilt doen, dan kun je mij aftrekken.”

Ik deed wat me werd gezegd, legde een hand om de basis van zijn penis, kneep in het ritme van zijn stoten en streelde met mijn andere hand zijn ballen. Toen zijn bewegingen in snelheid toenamen, groeide ook mijn eigen opwinding, en ik verlangde naar iemand die me de dienst bewees zoals ik hem diende. Het ritme van mijnheer Blond werd heftiger, zijn penis gleed met iedere stoot dieper in mijn mond, hij wreef zijn bekken tegen mijn gezicht, zijn handen grepen in mijn haar en ik zat volkomen klem. Nog één keer stootte hij zo diep mogelijk. Zijn landing ontplofte achter in mijn keel en hoe hard ik ook mijn best deed, ik kreeg alles niet binnen. Enkele slierten spoten langs mijn mondhoeken de vrijheid tegemoet. Mijnheer Blond bleef mij klem houden. De laatste huivering was weg geëbd. Maar, hij bleef mij klemmen en dwong mij om zijn penis, scrotum, en heel zijn liesstreek schoon te likken. Tot slot mocht ik zijn zaakje netjes opbergen, zijn broek toe ritsen en als beloning zijn riem gespen. 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *