19) Vrijgezellenfeest 2.2

()

Met de rug van mijn hand veegde ik het sperma weg dat langs mijn kin droop en keek op naar de zes jongemannen. Ze schenen onzeker over wat ze nu wilden doen, hun lust was bevredigd en hun gevoel voor werkelijkheid keerde terug. Mijn instinct vertelde me dat hoe langer ik hier bleef hoe meer zij het gevoel zouden hebben dat ze iets niet goed hadden gedaan, waar ik de schuld van zou krijgen. Terwijl ik dat dacht, wierp Johan me mijn jeans toe, ik kwam wankelend overeind en trok hem aan. De jongens weken uiteen om me te laten passeren, een beetje angstig eigenlijk en tegelijkertijd ook verbijsterd, alsof ik ze iets van henzelf had laten zien dat ze verafschuwden. Voor we bij mijn auto waren, hoorden we de minibus starten en wegrijden.

Ik was helemaal opgefokt en had een gevoel van onwerkelijkheid. Had ik echt seks gehad met een hele groep vrijgezellen, of was dit fantasie? Johan ’s hand op mijn arm leidde me over de nu bijna verlaten parkeerplaats. Wat er ook was gebeurd, ik wist dat hij bij me was geweest. We bereikten de auto, maar in plaats van de portieren te ontsluiten duwde Johan me over de motorkap en kuste me hartstochtelijk. Ik reageerde net zo gretig, mijn handen worstelden met zijn broekriem op zoek naar het verlangen dat ons spel in hem had gewekt. Ruw drukte hij me tegen het koude metaal en trok mijn jeans naar beneden, ontblootte mijn poesje, dat naar hem was opgeheven. Hij stootte zijn schacht in mijn pijnlijke kut, bonkte tegen mijn klit zodat de hele auto door de kracht van zijn pompen op zijn wielen stond te deinen. We zeiden geen van beiden een woord, onze lichamelijke verlangens waren te dringend om aandacht aan iets anders te besteden. Binnen een paar seconden kwamen we beiden klaar. Ik schreeuwde mijn climax uit en Johan huiverde in me met een kracht die ik nog niet eerder had ervaren.
We bleven een paar minuten op de donkere parkeerplaats staan, onze armen om elkaar heen, kusten elkaar, deelden iets waar geen woorden voor waren. Uiteindelijk was ik de eerste die sprak.

“We moeten gaan. We hebben nog een lange rit voor de boeg.” Terwijl Johan over de nu verlaten weg reed, staarde ik naar de avondlucht. Het leek vreemd dat het Johan was, de man die me met de hele wereld wilde delen, die me zo in zijn ban had en ik hem. Had hij gelijk? Was het de vrijheid van de angst die ons deze band gaf? En als hij gelijk had, hoe ver konden we dan werkelijk gaan voor we onze grens bereikten. En voor alles. Als we die bereikten wat zou de prijs dan zijn? Gelukkig was het hotel een van die onpersoonlijke, zakelijke oorden waar je elk uur van de dag of nacht kon binnenvallen. Zodra we in de kamer waren kleedde ik me uit. “Ik ga even douchen.”
Johan blokkeerde mijn weg naar de badkamer. “Nee,” zei hij, “ik wil je zoals je bent, stinkend naar al die mannen en hun zaad.” Ik keek hem onzeker aan. Ik voelde me kwetsbaar, naakt en nogal plakkerig van aangekoekt sperma en mijn eigen sappen, terwijl hij nog volledig gekleed was. Johan streek met een hand over mijn mond, waar de smaak van mijnheer Blond nog hing. Ik voelde een nieuwe steek van opwinding toen ik de blik in zijn ogen zag. “Je bent een heel vies meisje geweest, seks te hebben met al die mannen, is het niet?” Ik knikte onderdanig.
“Ik denk je dat je straf verdient.” Ik knikte weer, deze keer overtuigender.

Johan keek de kamer rond. Voor het ingebouwde bureau stond een rechte stoel, zoals een eetkamerstoel. “Breng me die,” zei hij, en ik gehoorzaamde. “Breng me nu de badjassen uit de badkamer,” beval hij. Toen ik ze hem had gebracht trok hij de ceinturen eruit en gooide de jassen zelf opzij. “Buig je over deze stoel,” zei hij. Ik bood geen weerstand toen hij mijn enkels aan de achterpoten van de stoel bond, mij voorover duwde zodat ik over de rugleuning hing en mijn polsen aan de voorpoten vastbond. Hij zorgde ervoor dat ik zijwaarts voor de passpiegel stond zodat ik mijn onderdanige positie kon zien, achterwerk naar achteren gestoken, hoofd voorover en handen en voeten onbeweeglijk vastgebonden. “Zo,” zei hij met een lichte dreiging in zijn stem, “dat is de juiste manier van staan voor een stout meisje, vind je ook niet?”

“Ja Johan.” Antwoordde ik, en vrees en verwachting maakten mijn stem trillerig.
Ik verlangde ernaar dat Johan me aanraakte, mijn lichaam vibreerde van de elektriciteit van deze verrukkelijke vernedering, maar in plaats daarvan liep hij om me heen, taxeerde me alsof ik een dier voor de verkoop was. Waar hij ook was, ik zag hem in de spiegel, rondlopend met zijn handen in zijn zakken. Ik kon me bijna voorstellen dat hij me hier alleen liet, zelfs iets in de bar ging drinken, me strafte door me te laten wachten. Hij zou op een van de lage banken gaan zitten, een glas wijn drinken en een krantje doorbladeren, terwijl hij al die tijd wist dat ik hier was, niet in staat me te bewegen, in afwachting van zijn bestraffing. Leunend over mijn schouder zodat ik zijn regelmatige ademhaling kon horen, streek hij met een hand over de ronding van mijn bil, maakte me aan het huiveren en toen, zonder waarschuwing, gaf hij me een harde klap. Het voelde alsof mijn huid in brand stond, alle zenuwuiteinden gierden van schrik, maar Johan streelde nu een paar ogenblikken zacht over de plek tot de hitte eruit was. In de spiegel zag ik de rode handafdruk waar de klap was terechtgekomen. “Lekker?”

“Ja,” fluisterde ik. De klap had mijn huid tot leven gewekt, zodat de lichtste aanraking daarna kleine vlammetjes van opwinding veroorzaakte. Johan ging door met zachtjes strelen, zijn hand dwaalde over mijn billen, naar de holte van mijn rug en langs de spleet naar beneden tot waar mijn dijen begonnen. Ik was bijna gehypnotiseerd door de tedere aanraking toen een volgende klap me naar adem deed snakken. Hij ging door met strelen en slaan, wachtte iedere keer tot ik me had ontspannen voor hij me verraste met een volgende klap, waarmee hij me liet weten dat ik aan zijn grillige genade was overgeleverd. Met iedere klap verspreidde de tinteling zich verder tot ik overal gevoelig was, opgewonden en wachtend tot hij mijn weerloze kut zou binnendringen, al opgerekt omdat ik gedwongen voorover stond.
Johan trok zijn kleren uit, vouwde ze zorgvuldig op en hing ze in de kleerkast, nam er de tijd voor. Toen hij naakt was zag ik dat hij een grote erectie had, maar geen aanstalten maakte mij ermee te beroeren. Ik stond te huiveren van verwachting, hij ging op bed liggen en zette de tv in de hoek van de kamer aan.
“Laten we eens even kijken wat ze op het betaalde net hebben,” zei hij, zappend langs de kanalen tot hij een pornofilm vond.

Een blondje met onmogelijk glanzende lippen lag naast een zwembad terwijl twee mannen haar borsten betastten en eraan zogen. Johan streek aandachtig over zijn pik terwijl hij toekeek. “Kijk, liefje, daar is nog een smerige slet die denkt dat ze niet genoeg heeft aan één man,” zei hij tegen me. Hij tartte me, negeerde me terwijl hij naar de actie op het beeldscherm keek, zijn hand heen en weer over zijn schacht wreef, terwijl ik niet in staat was mezelf aan te raken om de groeiende behoefte in me te ontladen. Terwijl ik zag dat de vrouw als speeltje voor de twee mannen fungeerde, verlangden mijn borsten naar Johan ’s aanraking. Uiteindelijk stond hij op, mijn hoop groeide, maar hij liep langs me heen naar de badkamer. “Ik heb wat glijmiddel nodig,” was het enige dat hij zei. Zou hij me hier de hele nacht laten staan terwijl hij alleen genoot? Was dit de straf die hij in gedachten had? Hij ging echter niet op het bed liggen, maar bleef naast me staan, smeerde crème op zijn pik, zo dicht bij mijn hoofd dat ik de schone, frisse geur ervan rook, vermengd met zijn eigen mannelijke geur van zweet en aftershave.

“Ruikt lekker, hè?” zei hij spottend, terwijl zijn hand langs de glibberige schacht wreef zodat ik de sompige geluidjes van de crème hoorde. “Anders dan jij, ruikend naar al die mannen.” Hij liep om me heen, snuffelend. “Laat me eens kijken… poesje — absoluut kleverig van sperma… Mond…” Hij boog zijn hoofd en likte mijn lippen en in mijn mond. “Mm…, smaakt naar sperma…” Hij ging voor me staan, zijn glibberige erectie op slechts een centimeter van mijn mond, maar net buiten bereik.
“Tut, tut, tut,” zei hij hoofdschuddend en zogenaamd triest, “is er dan nergens een schoon plekje voor een aardige knaap om zijn pik in te stoppen?” Hij keek me aan. We wisten beiden wat hij bedoelde, maar hij liet het in de lucht hangen voor hij de tv uitzette en weer traag naar me toe liep. Hij pakte de fles lotion, goot een hoeveelheid in zijn handpalm. “Ik geloof dat er nog maar een plaatsje over is,” fluisterde hij, terwijl de koude lotion op mijn anus werd gesmeerd en in reactie samentrok.

Hij werkte het rond de kleine opening en stak toen een ingesmeerde vinger naar binnen. Toen hij nieuwe, verborgen maar gevoelige plekjes aanraakte, kreunde ik van genot, de strakke ring van kringspieren ontspande toen hij zijn vinger in me bewoog. Johan duwde nog een vinger naar binnen, en een derde, vulde me op een manier die ik nooit eerder had meegemaakt, rekte me open. Ik zag hem in de spiegel, een blik van concentratie op zijn gezicht, zijn hand verdween glibberig door de lotion in mijn achterste. Met zijn andere hand streek hij nog meer glijmiddel op zijn penis. Ik was vastgebonden aan de stoel, niet in staat me te bewegen, noch zijn penetratie te weerstaan of te verhaasten. Johan trok zijn vingers eruit en spreidde mijn billen met zijn handen, een duim omcirkelde de rand van mijn kleinste opening. Ik verlangde ernaar te weten hoe zijn pik zou aanvoelen, dat hij binnendrong waar zijn vingers net waren geweest, maar een vleugje angst liep door mijn verlangen, angst dat hij me pijn zou doen wanneer hij naar binnen drong.

Gesteund door de stoel voelde ik de kop van zijn pik tegen mijn anus drukken, die zich onwillekeurig samentrok om hem buiten te houden. Johan hield de rugleuning van de stoel vast, trok hem langzaam maar met gelijkmatige druk naar zich toe waarmee hij de glibberige kop in mijn strakke kringspier duwde. Ik sloeg hem gade in de spiegel, zijn armspieren gespannen terwijl hij moeite deed om in me te komen. De de lengte van zijn pik vormde de uitdaging. Zou hij me werkelijk zo diep kunnen penetreren? Centimeter voor centimeter drong zijn dikke schacht bij me binnen, veroorzaakte een buitengewoon gevoel van te worden geopend, een intens bevredigende volheid van penetratie, en ook een gevoel van vernedering. Ik had nu het gevoel dat er geen plekje aan mijn lichaam was dat Johan niet kon bezitten en tarten. Ik kreeg weer een klap en voelde mijn poesje samentrekken en huiveren, en mijn anus trok zich na de klap scherp samen, rond Johan ’s dikke penis. Een ogenblik later verslapte hij als reactie zijn greep en Johan nam zijn kans om helemaal naar binnen te glijden. Ik keek in de spiegel en zag tot mijn verbazing dat zijn hele lengte diep in me verdwenen was. Hij was in me, bij mijn kern, het automatische samenknijpen van mijn anus diende alleen om hem steviger vast te grijpen en zijn aanwezigheid in mijn intiemste holte te bevestigen.

Langzaam en teder schoof Johan in en uit, één hand steunend op de stoel en met de andere van voren mijn poesje strelend. Onder zijn hand, nog glibberig van de lotion, klopte mijn klit heftig, en diep vanbinnen voelde ik het kloppen als reactie op het ritme van Johan ’s pik terwijl hij in me wiegde. Het leek alsof hij een hand in het centrum van mijn lichaam had geplaatst en nu de wortel van mijn genot had gevonden. Ik snikte van opwinding en hij bleef me tarten, waarbij ik vergeefs probeerde tegen zijn stoten in te duwen, en zijn handen gleden vrijelijk over mijn haarloze poesje, zijn vingers bewerkten mijn klit en gleden in mijn kut.
Zijn opwinding groeide. Zijn bewegingen werden minder beheerst terwijl hij zijn lengte in en uit me pompte, tussen de strakke kringspier van mijn anus.
Nu voelde ik scherpe pijnscheuten toen Johan zijn zachtheid liet varen, maar het kon me niet meer schelen. Terwijl ik in de spiegel naar ons keek en Johan me brutaler nam dan ooit tevoren, kwam ik met een heftigheid die me slap over de stoelleuning deed belanden.

Ik had nog nooit een orgasme zo diep vanbinnen voelen komen en iedere golf van mijn climax deed mijn anus strakker om zijn penis knijpen, dwong hem tot zijn climax. Grommend als een dier ramde hij met een paar krachtige stoten in me en ik voelde zijn zaad in me stromen. Johan trok zich uit me terug, liet me vreemd leeg achter en een beetje pijnlijk. Ik beefde nog steeds, steunde met mijn handen op de stoelzitting, probeerde op adem te komen terwijl Johan me losmaakte. Onder de douche leunde ik tegen hem aan terwijl hij me waste, mijn hele lichaam inzeepte en met de douchekop afspoelde. Eenmaal afgedroogd tilde hij me op en droeg me naar het bed, waar hij me zachtjes neerlegde en me onder het zachte dekbed in zijn armen trok zodat ik in een warme, koesterende cocon in slaap viel.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *