4) Telefoon van een vriend 2.2

()

Kom hier,” beval hij. Ik liep naar hem toe en bleef voor hem staan.

“Draai je om, ik wil je neuken.”

Ik draaide me om, hij zette me klem tegen de rug van de bank en duwde me naar voren zodat ik er half overheen werd gebogen. Ik hoorde het rubbertje tegen zijn paal kletsen.

“Tijd voor een echte pik, showmeisje,” fluisterde hij in mijn oor, waarbij zijn eeltige hand mijn billen vaneen duwde en hij ongeduldig mijn ingang zocht, nog vochtig en geprikkeld door mijn eigen hand. Ik hield me vast aan de bank toen hij in me stootte, zijn arm rond de voorkant van mijn schouders om me stil te houden.
Ik voelde hoe de metalen knopen van zijn gulp, ijskoud van de avondlucht, met elke stoot tegen mijn achterste werden gedrukt. Hij gebruikte zijn benen in hun ruwe jeans om de mijn uit elkaar te houden en mijn naakte voeten, nog vochtig, werden tegen de zijkanten van zijn laarzen geperst. Zijn stoppelwangen schuurden tegen mijn nek terwijl hij mijn rug tegen zich aan trok.
“Dat is toch wat je wilt, is het niet, showmeisje?” Fluisterde hij in mijn oor, “een man die je goed en hard neukt.” Hij legde zijn vrije hand tussen mij en de bank en duwde tegen mijn kut. Het ritme van zijn stoten wreef me tegen zijn vinger. Ik jammerde van genot.

“Ik wed dat je hier graag publiek bij zou willen hebben, is het niet, peepshowmeisje?” Hij legde zijn hand tussen mijn schouderbladen en duwde me nog verder naar beneden zodat ik bijna dubbel gebogen over de bank hing. Hij hield me in die houding terwijl hij steeds harder en dieper in me pompte waarbij ik vooraan tegen zijn vingers werd gedrukt.
“Je wilt graag dat iemand ziet hoe ik je als een hond neuk!”

Mijn orgasme overviel me, bevend en trillend en was genoeg om ook hem naar zijn climax te voeren. Met nog enkele harde stoten spoot hij zijn sperma bij me binnen, grommend bij elke stoot.
We stortten neer waar we stonden, drijfnat en uitgeput. Achteloos veegde hij met zijn harde, droge hand het zweet van mijn rug. Geleidelijk werd onze ademhaling weer normaal en hij stond op waarbij hij uit me gleed toen hij achteruit stapte. Ik huiverde van de plotselinge kou.

“Tja, dat krijg je ervan als je zonder kleren rondloopt.” Hij grinnikte en liet het sperma uit het condoom over mijn heuveltje lopen.
Ik ging terug naar de badkamer om het sperma af te vegen en in de slaapkamer een ochtendjas te pakken. Toen ik terugkeerde had Guido een fles wijn te voorschijn gehaald, al gekoeld op het balkon, en twee glazen uit mijn keuken. We gingen op de bank liggen, naast elkaar, en dronken koude wijn, moeiteloos overgaand in onze bekende intimiteit.
Terwijl we praatten streek Guido nonchalant met een hand over mijn naakte benen. Hij was pas gisteravond teruggekeerd van zijn werk in Australië, dus hadden we beiden allerlei nieuwtjes te vertellen en hij had te veel last van jetlag om al te gaan slapen.
Ik had Guido een paar jaar geleden op een feest ontmoet en mijn eerste indruk van hem was dat hij een onverdraaglijke arrogante zak was, een houding die ik zowel irritant vond als fascinerend. Hij was groot, knap, vol zelfvertrouwen en werkte als stuntman in films. Het grootste deel van de avond heb ik geprobeerd hem een toontje lager te laten zingen, maar hij bleef zoals hij was. Anderen op de party kregen schoon genoeg van ons obsessieve gehakketak of werden bang door onze scherpe woorden.
Tegen vier uur in de ochtend waren we alleen overgebleven en de stand was nog steeds gelijk. Hij stond op en ik was verbaasd een steek van teleurstelling te voelen omdat hij wegging, maar in plaats daarvan haalde hij een muntstuk uit de zak van zijn jeans.
“Kop of munt?” vroeg hij.

“Kop,” antwoordde ik, en hij gooide het muntstuk op.

“Munt. “Dan wordt het mijn huis.”

Dat uitgestreken gezicht van de man, Ik kon het gewoon niet weerstaan.

“Goed, maar ik verwacht een warm ontbijt.”

Hij zat die avond vol verhalen over bijna-rampen bij de filmopnamen in Australië. Over zijn vrije tijd die hij op het strand had doorgebracht met zonnebaden en zwemmen in het warme, blauwe water. Verhalen over de mensen met wie hij had gewerkt. Ik had enkelen van zijn vrienden ontmoet en het waren niet het soort mensen aan wie je een waagstuk zou willen voorstellen, althans iets gevaarlijks, tenzij je het hen wilde zien doen.
Hun idee van een grapje uithalen was een explosieve lading in je broek stoppen of midden in de nacht vanaf het dak van een hotel met twintig verdiepingen “abseilen” op je raam kloppen en “roomservice” roepen. Op je huwelijksochtend.
Ik had zelf ook een heleboel nieuwtjes. Sinds de laatste keer dat ik Guido had gezien was ik me Tania een zelfstandige dienstverlening voor gehandicapten gestart. Onze specialiteit was sociale diensten tegen elkaar uit te spelen zodat de gehandicapte een maximum aan hulp kon krijgen. Vorige week hadden we een nieuwe bron aangeboord waardoor de gehandicapte persoonlijk kon instaan voor de hulp die hij wou. Wat ons betrof was de moloch die nu zijn slaven uitbuitte en die de gehandicapte als een noodzakelijk kwaad beschouwde voor een groot stuk aan de kant gezet. Guido wilde weten waar ik net van was thuisgekomen en het onderwerp veranderde in huwelijken.

“Ik haat ze. Ik heb zoveel neven, nichten, tantes en ooms dat ik mijn halve jeugd bij trouwerijen heb doorgebracht, gekleed in een of ander apenpakje. Nu zijn ze allemaal gescheiden en vraag ik me af waarom ik dat allemaal heb moeten doorstaan. Ik wens iedereen veel geluk toe, maar ik kan er het nut niet van inzien.”
Tot mijn verbazing hoorde ik mezelf het instituut huwelijk verdedigen.

“Maar als je die houding aanneemt kun je net zo goed alles opgeven voor je eraan begint. Ik vind dat als twee mensen bereid zijn in het openbaar kenbaar te maken dat ze er hun uiterste best voor gaan doen, je op zijn minst kunt komen opdagen…”

“…en hun drank opdrinken,” eindigde Guido voor mij.

“Ja, bijvoorbeeld. Je krijgt bovendien meestal een goed feest. Hoe dan ook, als kind ging ik nooit naar trouwerijen. Pas op mijn achttiende ging ik voor het eerst naar een huwelijksfeest.”

“En…?” Guido ging achterover liggen, zijn benen om de mijn geslagen en zijn ogen dicht. Hij had kennelijk behoefte aan een verhaaltje voor het slapengaan, dus begon ik er een te vertellen.

“Ik was net van school af en mijn beste vriendin ging die zomer trouwen. Ik was eerste bruidsmeisje, lange perzikkleurige, satijnen jurk, de hele mikmak. Het was een echt dorpshuwelijk. ’s Middags een kerkelijke ceremonie en ’s avonds feest in de plaatselijke parochiezaal.
Haar ouders waren gescheiden en haar moeder was verhuisd, dus kreeg ik het als oudste bruidsmeisje op mijn bordje om alles te organiseren, een dj te huren en de gastenlijst samen te stellen, het hele gedoe.
Het was zoiets als het eindexamenfeest, al onze vrienden waren er, alle ouders, broers en zussen. Een paar maanden later ging de helft van hen op kot studeren. Dit was de laatste keer dat ze allemaal bij elkaar zouden zijn.”
“Hm…m…” Moedigde Guido me aan, zijn ruwe hand streek zacht over mijn benen en buik.

“En wat gebeurde er bij dat huwelijk?”
“Wel, het grappige was dat ze sinds de lagere school een van mijn beste vriendinnen was, maar ik kon het ook erg goed met haar vader vinden. Hij flirtte altijd met me. Het was geweldig! Op school werd ik omringd door puisterige jongens en plots kreeg ik al die aandacht van een knappe boer. Ik vond het heerlijk.”

“Hoe zag hij eruit?” vroeg Guido, terwijl zijn hand over mijn lichaam dwaalde.

Ik deed mijn ogen dicht. “Hij had een prachtig, ruig gezicht. Je zag gewoon dat hij tussen zijn twintigste en dertigste werkelijk heel knap was geweest, maar door het buiten werken en te veel drinken was zijn gezicht verweerd en gerimpeld. Hij had verbazingwekkend zwart haar dat hij met gel achterover kamde, in een soort jaren vijftig stijl. Ik dacht altijd; als Willy Somers een boer was geweest, zou hij er op zijn vijfenveertigste zo hebben uitgezien. Zijn schouders waren zo breed dat hij soms moest zijwaarts draaien om door een deur heen te komen.
Hoe dan ook. Ik kom op de ochtend van het huwelijk aan, en voor het eerst zie ik hem in zijn pak. Ik had hem nog nooit eerder een pak zien dragen. Hij zag er fantastisch uit zo’n grote, krachtige man in een perfect zwart pak, wit overhemd, gepoetste schoenen, alles erop en eraan. Ik keek naar hem en dacht: O, God, ik ben verliefd op de vader van mijn beste vriendin. Wat raar.
Omdat haar moeder er niet was, bleef ik natuurlijk naast hem zitten en deed de hele dag alles samen met hem. Ineens, na al die jongens, was ik daar met een echte man naast me. En we waren ook beiden echt emotioneel omdat Julie ging trouwen. Ik denk dat we allebei een beetje het gevoel hadden dat we haar kwijtraakten, dus bleven we bij elkaar.
Tot ’s avonds had ik een heleboel dingen te doen, het buffet uitstallen, kaarsen ronddragen, de kelner wegwijs maken, oma’s voorstellen en zo…
En plots waren al de toespraken gehouden, de taart aangesneden en ik dacht: 0ef! Nu kan ik me ontspannen.
De dj zette een plaat van Frank Sinatra op zodat alle ouders opstonden en Julie ’s vader keek me aan en vroeg als een echte heer: “Wil je dansen?”
Dus dansten we op die Sinatra -song, echt keurig, met zijn hand in mijn middel. Ineens bedacht ik, voelde ik, hij ziet me niet als alleen maar Julie ’s vriendin. Ik kan hier dus echt iets aan doen. Ik keek hem aan en hij keek mij op dezelfde manier aan. Maar ik wist niet wat ik moest doen. Ik bedoel, hij was vijfenveertig. Hij zou me echt niet vragen mee naar buiten te gaan om op de parkeerplaats te vrijen, toch? Dus gingen we weer zitten, speelden een beetje met onze drankjes en keken elkaar krampachtig niet aan. Uiteindelijk stond ik op om naar het toilet te gaan, gewoon uit verwarring.
Ik liep het zaaltje uit en ineens stond hij vlak achter me, hij was me gevolgd. We stonden op die gang en keken elkaar alleen maar aan. Dus dacht ik, als ik nu niets doe zal er nooit iets gebeuren. Ik pakte zijn hand en hief mijn mond naar hem op. Maar hij fluisterde, “niet hier.”

Hij trok me door een andere deur en toen waren we in een donkere kamer.
Zodra de deur achter ons dicht was trok hij me naar zich toe en begon me heftig te zoenen. Hij kon geweldig zoenen in vergelijking met al die tieners. Ik had nooit geweten dat er zoiets bestond en hij was vol zelfvertrouwen. Hij had zijn arm om me heen, hield me stevig tegen zich aan en zijn ene hand kneedde mijn achterwerk. Zijn tong was overal, over mijn lippen, rondom mijn tong. Ik kon mijn armen niet eens voor de helft om hem heen slaan zo groot en breed was hij. Dus hield ik me maar zo’n beetje aan zijn jasje vast.
We waren enigszins onvast ter been, alle twee een beetje aangeschoten. We keken om ons heen en als bij wonder stonden er twee biljarttafels in het vertrek. Dus tilde hij me op alsof ik helemaal niets woog en zette me op de rand van één ervan.
Toen begon hij mijn lijfje open te knopen. Het was sensationeel! Hij had enorme boerenhanden die ik altijd bezig had gezien met grote machines, maar hij was zo teder met die knoopjes. Daar kon hij mee naar een circus.
Hij opende mijn lijfje en keek alleen maar naar mijn borsten door mijn kanten beha. Door de manier waarop hij alleen maar keek raakte ik zo opgewonden! Alsof ik het meest sexy wezen was dat hij ooit had gezien. Toen begon hij door de kant heen op mijn tepels te zuigen en kneedde ze met zijn grote handen.
Ik slaagde erin zijn riem los te maken en zijn rits te openen. Zijn pik was groot natuurlijk, zoals de rest van hem en ik begon hem te masturberen. Nogal onhandig maar hij begreep de hint. Hij stak zijn grote handen onder mijn rok, trok mijn slipje naar beneden en liet het gewoon op de vloer vallen. Een van zijn vingers bewerkte zacht de ingang van mijn poesje. Ik was echt nat, maar die vinger was het grootste ding dat ooit had geprobeerd bij me binnen te dringen dus moest hij behoorlijk hard duwen om binnen te komen. Terwijl hij langzaam in en uit me bewoog, fluisterde hij.

“Wil je het?” En ik fluisterde terug, “ja.”
Dus drukte hij die grote pik tegen me aan en drong binnen, heel langzaam, maar toch hard. Het was verrukkelijk, niet pijnlijk, maar alsof ik werd opgerekt en gevuld. Hij hield mijn heupen vast, ik hield me vast aan zijn schouders. Iedere stoot ging hij voluit en diep, daardoor drukte hij onrechtreeks op mijn middenrif en maakte ik ongewild kleine geluidjes. “Ik doe je toch geen pijn?” vroeg hij, en ik zei, “nee, ik heb nog nooit zoiets lekkers gevoeld.”
Na een tijdje stoten bleef hij stil in mij zitten en concentreerde zich op mijn tepels, zalig gewoon, ik voelde me compleet gevuld door zijn pik, fantastisch. Hij zei dat ik moest gaan liggen en legde me achterover op de biljarttafel, mijn heupen op de rand en nog steeds gevuld door zijn pik.
Toen begon hij in en uit me te bewegen, eerst langzaam. Omdat ik achterover lag was ik totaal open gerekt, mijn klit helemaal ontbloot en hij begon mijn vriendje met zijn vinger te wrijven terwijl hij me neukte. Ik zag hoe hij me neukte en naar me keek, mijn benen wijd uiteen en mijn lijfje open geknoopt. De blik in zijn ogen was pure wellust. Ik voelde de opwinding in me groeien als een boot die naar een waterval wordt gesleurd in het besef dat hij elk moment over de rand zou vallen. Ik was gewoon overweldigd door al die nieuwe gevoelens, zijn grote pik die diep in me stootte, zijn vinger die me steeds sneller wreef. Het bootje ging over de rand en ik was verloren, weggedragen op de stroom.
Pas een paar ogenblikken later besefte ik dat hij zijn hand over mijn mond had geslagen omdat ik had geschreeuwd. Toen trok hij zich plotseling uit me terug en kwam klaar, over mijn gezicht, mijn borsten, mijn haar, overal.”

Ik bleef even stilliggen, genietend van de herinnering. Ik rook bijna nog de scherpe geur van zijn sperma en voelde het haast plakkerig op mijn wang.

“Weet je, soms slaag je er nog steeds in me te choqueren,” zei Guido.
Ik deed mijn ogen open en zag dat hij me gefascineerd gadesloeg. Zijn pik was weer stijf, stak uit zijn jeans als een plant uit de grond.

“Ik weet het,” antwoordde ik, “dat vind je juist zo fijn aan me.”
Ik glipte van de bank, ging tussen zijn benen zitten, stak mijn hoofd naar voren en nam zijn pik in mijn mond. Hij was zo dik dat ik mijn lippen zo ver mogelijk vaneen moest doen waarna ik de kop een paar keer in en uit mijn mond zoog, genietend van de warme zachtheid en de vage geur van mijn eigen smaak op hem.
Toen hief ik me op om zijn overhemd open te maken en de brede bijna haarloze borst te onthullen, versierd met tatoeages van over de hele wereld die hij op zijn reizen had verzameld.
Ik nam een slokje van de koude witte wijn en in plaats van het door te slikken sloot ik mijn mond over zijn tepel zodat de koude vloeistof over zijn borst stroomde. Hij knipperde even met zijn ogen, maar niet van ongenoegen. Ik schonk een beetje wijn rechtstreeks uit het glas op zijn borst en trok er met mijn tong sporen in over zijn buik. Daarna trok ik zijn jeans naar beneden en uit.
Zoals gewoonlijk droeg hij geen ondergoed.
Ik nam een slok koude wijn en gebruikte het om een nat spoor over zijn dij te trekken, pas daarna nam ik zijn pik in mijn mond. De plotselinge temperatuurdaling liet hem in mijn mond springen. Ik bewoog mijn lippen over zijn hele lengte heen en weer en greep de basis van de staaf met mijn hand. Guido kreunde, zijn hoofd achterover, ogen dicht, zijn handen in mijn haar. Ik zoog zacht, streelde de gladde kop met mijn tong. Ik zoog het rubbertje eerst in mijn mond en pijpte het dan over zijn paal.

Guido nam een slok wijn en trok mijn hoofd naar zijn gezicht. Toen hij me kuste spoot hem de wijn in mijn mond. Een krachtige stoot vloeistof alsof hij in mijn mond klaarkwam. Tegelijkertijd goot hij het restje wijn uit zijn glas over mijn borsten. Ik snakte naar adem door de kou. Hij trok me hoger op zodat hij mijn borsten met zijn handen bijeen kon drukken en de wijn eraf likken, de tepels met zijn ruwe vingers kon strelen.
Daarna liet hij me weer zakken, zodanig dat hij mijn natte borsten aan weerszijden van zijn pik kon kussen. Hij drukte ze weer bijeen en pompte zijn paal ertussen heen en weer. Guido keek naar beneden naar zichzelf waar hij mijn borsten neukte en kreunde.

“Ik geniet hiervan. Je ziet er zo smerig uit wanneer we dit doen. Als ik niet voorzichtig ben kom ik over je gezicht klaar, zoals de vader van je vriendin.”

Ik schoof omhoog, ging schrijlings op hem zitten en gleed soepel over zijn natte, glibberige staaf. Ik voelde de harde kop tegen mijn binnenste schaamlippen terwijl ik op het ritme van zijn stoten op en neer deinde. Mijn klit wreef tegen zijn lichaam terwijl ik hem bereed terwijl mijn handen steunden op de bank achter hem om mijn evenwicht te bewaren.
Ik voelde hoe mijn orgasme werd opgebouwd, een dwingende samentrekking diep vanbinnen. Ik begon hem sneller te berijden, bepaalde mijn eigen ritme. Ik pompte mijn heupen tegen de zijn, bijna alsof ik mezelf in hem dreef, alsof ik degene met de pik was. Ik pakte zijn polsen hield zijn handen tegen de rug van de bank en keek naar zijn gezicht. Het was vertrokken, zijn ogen half gesloten en zijn lippen vaneen. Ik verbeeldde me dat ik hem neukte, mijn enorme paal in hem stootte, hem tot een orgasme bracht door zó diep in hem te dringen dat het bijna pijn deed. Ik verbeeldde me dat ik mijn sperma in hem spoot zoals hij daar lag, hulpeloos van genot.
Terwijl ik me dat verbeeldde voelde ik mijn orgasme in mijn klit beginnen en naar buiten exploderen, mijn hele lichaam bonkte tegen hem aan, mijn kut trok samen rond Guido ’s pik.
Toen de contracties verminderden en ik mijn adem terugkreeg, legde hij me op mijn rug op de bank, nog steeds in me. Nu begon hij zijn eigen ritme. Ik was zo nat dat ik soppende geluidjes hoorde terwijl hij in en uit me pompte.
“Hoor je dat?” fluisterde ik.
“0 ja,” antwoordde hij, en keek me aan.
De toenemende snelheid van zijn stoten vertelde me dat hij op het punt stond klaar te komen. Toen hij de controle verloor en in me klaarkwam kraste ik met mijn vingernagels over zijn ruggengraat.

We lagen naast elkaar op de bank, drijfnat van het zweet en te uitgeput om ons te bewegen. Guido legde een zware arm over me heen en neuzelde zijn gezicht in mijn hals. Hij huiverde toen ik met een vinger langs zijn flank streek.
“Fijn dat je weer terug bent,” mompelde ik.
“Goed om weer terug te zijn,” bromde hij terwijl we in slaap vielen.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “4) Telefoon van een vriend 2.2”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *