3) Telefoon van een vriend 1.2

()

Ik draaide de sleutel om en liep opgewekt mijn eigen flat binnen. In de gang schopte ik mijn schoenen uit en liet mijn tenen in het hoogpolige kleed van de huiskamer wegzinken. De grote openslaande deuren die naar het balkon leidden zwaaiden bijna als in een sprookje van zichzelf open om mijn zus uit te zwaaien toen ze wegreed. Na het wegwaaien van de bezinnen damp geurden de geraniums als vanouds. Thuis. Ik was blij eindelijk thuis te zijn.

My had mijn schandalige gedrag erg amusant gevonden, maar Koert was tijdens de lange rit en de lunch van vandaag tamelijk ijzig geweest. Hij had zich gedragen alsof ik een nest jonge hondjes had gemarteld in plaats van te genieten van een snelle wip achter de tent. Ik plofte neer op de bank en stak mijn hand uit naar het antwoordapparaat. “Hallo, Anja, met Tania. Ben je thuis? Hallo? 0, nou, bel me even wanneer je terug bent.” Mijn beste vriendin, zo te horen nog steeds in de put door een onlangs verbroken relatie. Ik nam me voor haar terug te bellen zodra ik een kop thee had gedronken, en drukte op de knop voor het volgende bericht.

 “Waar ben je, sexy griet? Ik heb je flat in de gaten gehouden en je was er niet. Ik wilde je bekijken terwijl je jezelf achter de gordijnen in je slaapkamer uitkleedde. Je weet hoe ik ervan geniet om in je tuin te staan en me af te trekken terwijl ik je zie douchen. Ik wil zien hoe je uw tieten inzeept en me verbeelden dat het mijn zaad is. Maar je bent er niet, dus zal ik naar huis moeten gaan om me af te rukken bij de foto’s die ik van je heb genomen terwijl je naakt door je flat liep en dacht dat niemand je kon zien.” De hese stem en het Mechelse accent vertelden me dat het Guido was.

Ik weet niet meer precies hoe we met dit telefoonseks gedoe zijn begonnen, maar we doen het al ruim een jaar zo nu en dan. Hij is vaak voor zijn werk in het buitenland, dit was de eerste keer sinds drie maanden dat ik wat van hem hoorde. Maar af en toe komt er zo’n bericht als dit. Dan sluit ik mijn ogen, zie ik hem voor me terwijl ik luister. Een grote man met een geschoren hoofd en een gespierd lichaam met prachtig ontworpen tatoeages.Ik pakte de draadloze telefoon en toetste zijn nummer. “Hallo, bedankt voor je belletje, Guido De Witte” Het was natuurlijk zijn antwoordapparaat. Zelfs als hij thuis was nam hij zelden op wanneer ik belde. Soms vroeg ik me af of hij het leuk vond om mijn berichten op te nemen en ze later af te luisteren. Ik liep naar het raam en keek onder het praten uit over Mechelen, genietend van de strook rode lucht van de zonsondergang boven de stad, met in de verte de St. Rombouts toren en het stadium van KV Mechelen.

“Welkom thuis, zeeman,” fluisterde ik langzaam in zijn telefoon. “Ik heb je gemist tijdens je afwezigheid. In feite was ik zo eenzaam dat ik iedere avond een andere man mee naar bed heb genomen, maar wanneer ik klaarkwam, deed ik mijn ogen altijd dicht en dacht aan jou. Nu je terug bent ga ik een bad nemen om al hun sperma van me af te wassen. Terwijl ik de zeepbubbels over mijn borsten wrijf, verbeeld ik me dat jouw pik ertussen glijdt.” Ik hing op en liet het bad vollopen. Ik had wat spierpijn na de acties van de vorige avond en een lang, heet, naar lavendel geurend bad was precies waar ik naar verlangde. Ik wierp het groengevlekte pakje in een hoek, en glimlachte voor me heen toen ik me voorstelde wat de stomerij ervan zou denken. 

In het bad, keek ik bewonderend langs mijn lichaam naar beneden. Mijn volle borsten deinden zachtjes in het water en daaronder wiegde het koperkleurige schaamhaar als zeewier op een rotsblok. Ik bewoog mijn hand loom over mijn glibberige borsten, dacht aan de koele avondlucht en de streling van Johan’s hand. ‘k Huiverde, beefde zelfs, bij de herinnering aan onze heftige ontmoeting. Ik had me erbij neergelegd dat Johan uit mijn leven verdwenen was. Uiteindelijk hadden we niet eens afscheid van genomen, laat staan dat we telefoonnummers hadden gewisseld. Ik wist niet waar hij woonde of wat hij deed, niet eens zijn achternaam. Toch zou ik de eerste paar dagen dat hartstochtelijke samenzijn niet vergeten. Mijn hand bewoog naar beneden waar mijn schaamhaar in het water was uitgespreid, en ik woelde er met een vinger doorheen waarna ik mezelf zacht streelde. Te ontspannen om naar een orgasme te verlangen, maar een warme gloed van genot verspreidde zich in mijn buik. Op het moment dat ik uit het bad kwam ging de telefoon. Waarschijnlijk Tania, dacht ik, en zonder de zeepresten van me af te wrijven liep ik druipend naar de huiskamer om de telefoon op te nemen.

 “Zo, sexy griet, je bent teruggekomen bij je ware meester.” Het was Guido. “Vertel me wat je op dit moment doet.”

“Ik ben naakt en drijfnat, wat doe jij?”

“Ik denk aan jouw lichaam,” mompelde hij, “en ik heb een stijve die op het punt staat te exploderen.”

Terwijl hij sprak, liep ik naar de slaapkamer. “Ik kijk naar mezelf in de spiegel, ben nat en glanzend, en er zitten hier en daar een paar schuimvlokken. Ik strijk met mijn hand over mijn borsten, waardoor mijn tepels overeind gaan staan.”

“Neem je tepel tussen je vinger en duim, knijp erin. Hard, zoals ik hem zou knijpen.”

Ik deed wat hij had gezegd, verbeelde me dat zijn ruwe vingers in mijn tepel knepen terwijl ik mezelf gadesloeg in de lange passpiegel. Hij hoorde dat ik mijn adem inhield.

“Dat is goed, nu ondersteun je uw borst met je hand en duw je hem omhoog naar je mond. Neem je tepel in je mond.”

Ik boog mijn hoofd en nam mijn tepel tussen mijn lippen, zoog er hard aan, zodat hij het vochtige geluid via de telefoon kon horen. Hij kreunde een beetje, als een dier.

“Bijt erin, gebruik je tanden.”

En terwijl ik dat deed, dacht ik aan zijn grote handen die mijn schouders op het bed drukten waarna zijn kale hoofd over mijn lichaam bewoog. “Ik schuif mijn hand tussen mijn benen…” zei ik, maar hij onderbrak me.

“Wacht! Ga naar je raam. Open de gordijnen.”

Ik liep naar het slaapkamerraam en schoof de gordijnen een eindje open. Mijn slaapkamer heeft uitzicht op mijn eigen daktuin. Om naar binnen te kijken zou je op mijn balkon moeten staan, wat precies was wat Guido deed. Een lichtbundel scheen over hem heen terwijl hij tegen de balustrade leunde, zijn mobiele telefoon in zijn ene hand, terwijl hij met zijn andere hand zijn erectie streelde.

“Zo, kleine griet, doe je die deuren nog open om de grote Boze wolf binnen te laten?” gromde hij in de telefoon, zijn ogen in de schaduw.

Ik drukte mijn naakte lichaam tegen het koude vensterglas, genietend van de kilte tegen mijn naakte borsten.

“Nee, ik geloof niet dat ik dat doe, nog niet.”

In plaats daarvan wreef ik mezelf tegen het glas, mijn borsten schoven omhoog en omlaag, de tepels stijf van kou en genot. Om hem te plagen bracht ik mijn vrije hand naar mijn mond, zoog op alle vingers om ze te bevochtigen en stak hem tussen mijn benen.

Ik duwde mijn heupen naar voren en spreidde mijn dijen, perste mijn poesje tegen het raam, gebruikte mijn vingers om de lippen vaneen te duwen, om ervoor te zorgen dat Guido het beste zicht had op wat ik deed. Ik hield me open en gebruikte mijn vinger om mezelf op te wrijven, snel heen en weer over mijn klit die al gezwollen was.

Guido bewoog zich naar het raam.

“Laat me binnen, voor er een van je buren de politie belt.”

Maar ik genoot veel te veel van mezelf om dat te doen.

“Nog niet, je zult jezelf moeten gedragen en alleen maar van de peepshow genieten.” Ik liet een vinger in en uit mijn kut glijden.

Hij boog zijn hoofd en likte het glas waar mijn borsten nog steeds tegenaan gedrukt waren. Daarna drukte hij zijn hele lichaam tegen het glas. Het voelde vreemd sexy om naakt te zijn en toch zijn lichaam niet te voelen. Ik knielde neer, opende mijn mond en zoog aan het glas waar zijn erectie tegenaan perste. Hij snakte naar adem. Ik stapte achteruit, mezelf nog steeds vingerend, terwijl hij zijn gulp losknoopte en zijn van opwinding stijve pik onthulde. Zijn vuist schoof in de volle lengte heen en weer.

“Dat is goed, jij trekt je af terwijl je naar de show kijkt.”

Ik draaide mijn rug naar het glas, boog me voorover en keek tussen mijn benen door naar hem op. Ik voelde een golf van macht door me heen gaan. Hij stond buiten naar me te kijken, terwijl ik wist hoe graag hij aan deze kant van het glas zou willen zijn, en dat alles wat ik deed dat verlangen alleen maar versterkte.

“Kijk ernaar! Zie je hoe nat ik ben? Zou je uw pik daar graag in willen duwen in plaats van jezelf op te wrijven, daarbuiten in de kou?”

Met mijn vrije hand vingerde ik mezelf speels, slechts één vinger glipte in en uit. Ik zag mezelf weerspiegeld in het raam, mijn bleke lichaam tegen Guido’s donkere gestalte. Mijn lange, slanke benen eindigden in de zachte ronding van mijn billen, en daartussen verdween mijn vinger in de beschaduwde opening van mijn kut. Daarboven zwaaiden mijn borsten, de tepels stijf, en mijn haar hing vochtig rond mijn gezicht. Het bleke vlees van zijn erectie was duidelijk zichtbaar tegen de achtergrond van mijn achterste, dat naar hem was gekeerd. Ik voelde een golf van opwinding in het besef dat ik keek naar wat hij zag en tegelijkertijd zijn reactie daarop kon zien.

“Jij kreng. Als ik binnen ben ga ik je zo hard neuken…” Hij verloor zijn zelfbeheersing. Zijn gezicht vertrok van opwinding en ik wist dat het niet lang meer zou duren voor hij zijn zaad tegen het glas van mijn slaapkamerraam zou spuiten. Die gedachte wond me op, ik voelde me een vrouw in een echte peepshow, die haar sexy bewegingen uitvoerde, terwijl vreemden zichzelf in het donker achter glas zaten te betasten. Ik duwde mijn vinger bij mezelf naar binnen, wetend dat Guido duidelijk kon zien wat ik deed. Ik zag dat hij me gadesloeg, gebiologeerd, terwijl ik hem in en uit me pompte en mijn duim mijn klit bewerkte.

“0 ja,” gromde hij, zichzelf nu trager strelend om zijn orgasme uit te stellen. “Dat is het, neuk jezelf, kleine hoer. Laat het me allemaal zien. Dat wil je toch, is het niet?”

Ik voelde mijn orgasme komen, als een grote golf op het punt te breken.

“Ik wil mezelf afrukken terwijl ik je zie klaarkomen,” zei Guido ’s stem in mijn oor, en ik kwam, stootte in mezelf en schreeuwde het uit in de telefoon. Met nog steeds bevende benen leunde ik tegen het bed om mezelf in evenwicht te houden. Toen draaide ik me om naar Guido. Hij was weg. Even vreesde ik dat hij op mijn balkon was gezien en de benen had genomen. Ik hoorde een geluid in de huiskamer en herinnerde het me weer. Voor ik in het bad stapte had ik de openslaande deur dichtgedaan, maar niet afgesloten. Tegen de tijd dat ik de huiskamer binnenkwam was hij al halverwege in de kamer.

“Zo, peepshowmeisje, je wilde me daarbuiten in de kou laten wachten, nietwaar?” Zijn stem klonk zacht, maar desondanks een beetje dreigend. Ik bleef stilstaan, genietend van de manier waarop de rollen waren omgedraaid. Nu was hij degene die de leiding had, en hij wist het. Plotseling was mijn kamer, zo vaak een veilige en vredige haven, getransformeerd in een decor voor deze man en zijn macht om me aan zijn wil over te geven. 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *