6) Treinreis 2.2

()

Het huwelijk van morgen!

Met een schok besefte ik dat Tania en ik over een paar uur zouden worden gewekt met een klop op de deur en een koud ontbijt, dat ik niet lang daarna wakker en presentabel op Dirk’s huwelijk moest verschijnen. Als ik geluk had zou ik nu een uiltje kunnen knappen en voorkomen dat ik tijdens de ceremonie in slaap zou vallen. Ik keek naar Herman. Zijn lippen waren licht vaneen en hij had een vredige uitdrukking op zijn gezicht, hij was diep in slaap. Ik stond zacht op, trok het laken over hem heen en deed het licht uit. Daarna verzamelde ik mijn kleren en glipte door de verbindingsdeur naar ons eigen compartiment. 

Tania lag nog bijna net zoals ik haar had achtergelaten, ogen gesloten een arm over haar hoofd geslagen, mascara enigszins doorgelopen, blonde lokken over haar gezicht en kussen verspreid. Ik had het ineens koud en opende mijn tas op zoek naar een nachthemd. Ik was onhandig bezig het over mijn hoofd te trekken toen Tania’s stem, schor door de Jenever en de slaap, me deed opschrikken. “0, lekker, eindelijk koffie.” Ik keek haar verward aan. Koffie? Koffie? Och ja! De koffie die ik een paar uur geleden ging halen, die ik in feite met Herman had gedeeld. Voor Tania was de koffie waarschijnlijk het laatste dat ze zich herinnerde. Op dat mo­ment glimlachte ze met de charme van een dronkaard en vroeg: “Heb ik lang geslapen?”

“Uren,” zei ik. “In feite hebben we eeuwen geleden koffie gedronken.” Achterdocht flitste in haar ogen. “Dat herinner ik me niet.” Ze vroeg zich af waarom ik over de koffie loog dat wist ik zeker. Soms kenden we elkaar veel te goed. “Niet jij en ik,” verklaarde ik. “Maar ik en de man uit het com­partiment hiernaast. We ontmoetten elkaar bij het buffet, en toen we terugkwamen lag jij te slapen, dus hebben we…” Nu was ze helemaal wakker, ging rechtop zitten en keek me scherp aan. Zoals ik al zei, soms kent ze me veel te goed, en ze weet echt wel dat het me geen twee uur kost om een kop koffie te drinken. Haar neusvleugels trilden. “En is die aftershave die ik ruik van de vreemde in de trein? Was het de moeite waard in ruil voor mijn kop koffie?”

Ik knikte en voelde dat ik bloosde. Er was haast niets wat ik voor Tania kon verbergen, maar naakt te worden betrapt, terwijl ik stilletjes terugkeerde van een heimelijke ontmoeting, gaf me het gevoel een tiener te zijn. “Vooruit dan, vertel me alles!” Triomfeerde Tania “Als ik geen koffie krijg, wil ik alle details. Hoe groot was zijn pik?” Net iets voor haar om meteen tot de kern te komen. Ik wees met mijn handen. Ze keek ongelovig, besloot dat ik niet overdreef en floot, diep onder de indruk. Daarna stond ze op. Ik keek haar stom aan. “Waar ga je heen?”

“Ik ga kijken,” verklaarde ze, waarna ze de hendel van de verbindingsdeur greep en weg liep.  Even bleef ik met open mond zitten. Waarom had ik het Tania verteld? Ik had beter moeten weten. Onder normale omstandigheden kan ze zich schandalig gedragen. In haar huidige alcoholverdoving, nog steeds gekwetst door Dirk’s aanstaande huwelijk, waren er geen rem­mingen voor wat ze zou gaan doen. Ik verwachtte dat Herman een schreeuw zou geven wanneer hij de indringer in zijn com­partiment zag. Na een paar seconden, toen er geen schreeuw kwam, opende ik de verbindingsdeur op een kier en gluurde naar binnen. Herman lag nog steeds uitgestrekt op het onderste bed, zoals ik hem had achtergelaten. Tania boog zich over hem heen, trok het laken langzaam van hem af om hem niet te wekken. Het maanlicht scheen op de gespierde, naakte gestalte en wierp schaduwen over hem heen. Zijn ene hand lag op het laken naast hem, de vingers licht gekruld, en de andere rustte vlak boven zijn navel, rijzend en dalend met zijn ademhaling. Zijn schaamhaar lag vochtig gekruld tegen zijn huid, en zijn pik lag ontspannen op zijn dij, nog steeds zichtbaar vochtig van onze gezamenlijke sappen. 

Tania staarde op hem neer als een hongerige reiziger die net een feestdis heeft ontdekt. Ik wilde haar bij hem vandaan trekken, maar ik was te bang dat Herman wakker zou worden en schrikken. Ik sloeg Tania gebiologeerd gade terwijl ze haar hand uitstak en met een vingertop over de hele lengte van zijn pik streek. Even ging er een rilling door hem heen, maar hij werd niet wakker. Tania glimlachte en likte aan haar vinger, streek toen weer van de basis naar de kop over hem heen. Alsjeblieft, dacht ik, laat haar alsjeblieft nu ophouden en naar ons compar­timent terugkomen.

Maar Tania stopte natuurlijk niet. Door de kier van de deur zag ik dat ze hem teder streelde, waarbij die gigantische pik weer begon te zwellen en zich van zijn dij verhief zonder dat zijn ademhaling ook maar een ogenblik stokte. Nu ziet ze zijn volle lengte en komt tevredengesteld terug, dacht ik, hoopte ik. Maar het was een ijdele hoop.Tania knielde voor het bed en nam het eind van zijn pik in haar mond. Haar lippen schoven eromheen en toen zoog ze hem voor een derde naar binnen voor haar mond helemaal vol was. Nu bewoog Herman. Hij rolde zijn hoofd naar achteren en een zacht geluidje van genot ontsnapte aan zijn vaneen geweken lippen. Zijn ogen waren nog steeds gesloten, maar voor hoelang? Tania’s blonde haar viel over zijn borst en buik. Ik zag haar billen deinen terwijl ze hem zoog en ik voelde een vreemde onrust. Reageerde mijn lichaam alweer? Nu? Net nadat…

Ergens voelde ik me verontrust bij de gedachte aan mijn beste vriendin met deze man die me net had geneukt, terwijl hij nog naar mij smaakte. Het leek zo ongelooflijk intiem. We hadden in het verleden vele dingen gedeeld, maar nooit een man. Althans niet dezelfde nacht. Het was waar, we hadden dezelfde smaak en op ons lijstje kwamen een paar dezelfde namen voor, maar we hadden het altijd een beetje discreet gehouden. Dus aanvankelijk wilde ik de deur dichtdoen en niet lan­ger meer kijken. Maar ik deed het niet, ik bleef kijken. Ik wilde het niet toegeven, maar het idee van een man met Tania te delen wond me ongelooflijk op. Maar niet alleen dat…

Net toen ik dacht dat Herman toch onmogelijk langer kon blijven slapen, stond Tania op. Er ging een golf van verlichting door me heen, ze had gezien wat ze wilde en had er genoeg van. In plaats daarvan trok ze haar T-shirt over haar hoofd, liet haar jeans zakken en boog zich naakt voorover om haar handelingen te hervaten.

“Tania!” fluisterde ik dringend, omdat ik haar dolgraag weg wilde hebben voordat Herman besefte dat dit meer was dan een prettige droom. Te laat. Zijn oogleden knipperden, en hij keek op naar de naakte vreemde die zijn paal in haar mond had. Tania trok haar mond van zijn stijve pik, glimlachte haar charmantste glimlach, en gaf hem een hand. “Hallo, ik ben Tania,” zei ze alsof ze elkaar net op een cocktailparty hadden ontmoet. “Ik ben een vriendin van Anja.”

Herman gaf haar kalm een hand “Ik ben Herman.” Hij volgde Tania’s blik naar waar ik verbijsterd stond toe te kijken. “Wel, Anja?” Vroeg hij met een glimlachje, “doe je nog met ons mee, of niet?” Voor ik tijd had om na te denken, weg te rennen, of iets dat elk verstandig persoon zou hebben gedaan stapte ik naar voren en deed de deur achter me dicht. Tania bewoog haar mond weer naar zijn pik en hij strekte een hand naar me uit. “Wel,” fluisterde hij naar me, “ik geloof dat je vriendin nu weet hoe jouw poesje smaakt. Wil jij dat van haar proeven?” Gehoorzaam knielde ik achter Tania. Toen ik haar geslacht naderde, bereikte de scherpe geur mijn neusgaten en ik voelde het water in mijn mond lopen. Ik opende mijn lippen, onzeker over hoe ik moest beginnen.

“Kom op, niet zo verlegen,” moedigde Herman me aan. “Heb je dan niets van me geleerd?” Ik herinnerde me hoe hij me was gaan likken, langzaam en plagend, en ik liet mijn tong langs Tania’s gleuf strijken naar waar haar klit was genesteld. Ik voelde een huivering door haar heen lopen. Ze smaakte ziltig en vol. Ik wist hoe het voelde voor haar, denkend aan hoe Herman me met zijn tong op dezelfde manier had gelikt. Terwijl ik haar likte, lange streken omhoog en naar beneden, voelde ik bijna elke streek in mijn eigen poesje. Ik likte naar voren over het knopje, dan terug naar de gevoelige huid erachter. Rillingen van genot volgden mijn tong, maar ik leidde haar kennelijk niet af van het genot dat ze Herman gaf. Zijn hand streelde afwezig mijn rug en iedere lik van Tania’s tong echode in de elektriciteit van zijn vingertoppen op mijn rug. Door zijn aanraking wist ik wat zij voor hem deed, een lange, stevige streek betekende dat ze hem dieper in haar mond nam. Lichte bewegingen van zijn vingers weerspiegelden een licht likken over de gevoelige kop van zijn pik. Ik likte in dit afwisselende ritme Tania’s geslacht waarbij ik me voorstelde wat zij voelde, met mijn mond van achteren, zijn paal van voren. Toen ik meer zelfvertrouwen kreeg, gebruikte ik mijn kennis van hoe het moest voelen, en begon de leiding te nemen. Ik ploegde mijn tong brutaal in Tania’s poesje, voelde de vochtige ribbels van binnen en likte vervolgens plagend haar klit met een snel ritme. De aanraking van Herman en de geluiden van genot die hij voortbracht, maakten dat ik wist ik dat Tania op mijn leiding reageerde, stevig als ik stevig likte, licht wanneer ik licht likte. Ik voelde een golf van opwinding in het besef dat ik dit orkest leidde. 

Ik wist dat Tania ook steeds meer opgewonden raakte, haar geslacht was heet en gezwollen, haar sappen dropen over haar schaamhaar. Mijn gezicht was er glibberig van geworden, mijn tong zo nat alsof ik wijn had gedronken. Ik verhevigde mijn likken, stak een vinger diep in haar en bewoog hem op het ritme van mijn mond, mijn vinger vond instinctief haar meest gevoeligste plekje. Ze kreunde zacht, het geluid gesmoord door haar eigen zuigen. Een ogenblik later voelde ik dat Herman een vinger tussen mijn billen stak en vervolgens in mijn kut. Nu was het circuit gesloten, iedere impuls van ons gemeenschappelijk ritme werd meteen beantwoord door vingers en mond, samen werkten we elkaar naar een climax.

Het was Tania wier stem de eerste kreet van overgave gaf. Terwijl haar kut mijn vinger in golven van ontlading greep. Terwijl ik haar orgasme voelde, en mijn wrijvende vinger door de vin­ger van Herman in mijn kut werd beantwoord, werd ik door een orgasme overvallen. Bijna tegelijkertijd hoorde ik Herman met een schreeuw van verrukking klaarkomen. We zonken in een hoop op elkaar, Tania en ik op de vloer en Herman lag nog steeds op de bank. Ik deed een ogenlik uitgeput mijn ogen dicht. Toen ik ze opende, schoot de grijze lucht langs het raam en een waterig licht vulde het compartiment. Tania stond over me heen, haar hand op mijn schouder. “Anja!” fluisterde ze dringend. “Kom op! Het is zes uur.”

Ik knipperde verbouwereerd met mijn ogen, vroeg me een ogenblik af waarom ik zo koud en stijf was. Toen ik me herinnerde waar ik was, besefte ik waarom ze me zo graag wakker wilde hebben. Over een paar minuten zou er op de deur worden geklopt en twee ontbijtjes zouden op ons staan te wachten. Daarna was ‘t tijd om ons aan te kleden voor Dirk’s huwelijk, uit de trein te stappen en naar het kasteel te gaan waar het allemaal zou gebeuren. Ik giechelde terwijl ik mijn pijnlijke ledematen dwong op te staan. “Wat is er?” vroeg Tania, terwijl ze me door de verbindingsdeur trok en hem achter me dichtdeed. “Ik vroeg me af of Dirk ’s bruid net zo ’n goede nacht heeft gehad als wij.”

Tania begon ook te giechelen, terwijl ze met een handdoek in de weer was bij het wasbakje. “Andrea niet. Ze is een brave meid. Ze zal een paar drankjes hebben gedronken en vroeg naar bed zijn gegaan, zodat haar ogen op de foto’s niet al te gezwollen zullen zijn.” Om een of andere reden was dit buitengewoon lachwekkend, en toen de serveerster met ons ontbijt kwam, lagen we slap van het lachen.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *