Bekeken

()

Mijn huis staat aan de rand van de woonwijk en heeft uitzicht op de velden en heeft alle privacy van de wereld, ik lig dan ook vaak naakt in mijn tuin. Zelfs komt het wel eens voor dat ik met een verovering seks heb in de tuin, niemand die het hoort, niemand die het ziet. In het sportschooltje waar ik al jaren kom zie ik voor het eerst in lange tijd een nieuw gezicht. Een vrouw, ongeveer mijn leeftijd en een type waar ik wel eens een beschuitje mee zou willen eten. Ze knikte naar me en gaat naast me op de loopband staan.

Erika de sportinstructrice komt erbij en gaat haar begeleiden door het zaaltje. Na mijn training ga ik altijd douchen en even later komt ook onze nieuweling naakt de ruimte in, wauw denk ik bij mezelf dat is een lekkertje en bekijk haar vanuit mijn ooghoek zeer langdurig zonder dat het opvalt. Pas als ik haar kontje zie verdwijnen naar de kleedruimte stop ook ik met douchen. Haar kleding blijkt direct naast die van mij te hangen en als ik even ga zitten om op te drogen kijk ik tegen een mooi geschoren poesje aan. Het water loopt me bijna in de mond, zo dichtbij en toch zo ver weg. Als ze afgedroogd is pakt ze uit haar tas een fles met lotion en begint haar been in te smeren, mijn volle aandacht is voor haar. Wanneer het andere been aan de beurt is kijk ik vol tegen haar glimmende lipjes aan. Ik moet nu stoppen met kijken en begin mezelf ook aan te kleden. “Fijne avond” zegt ze in het algemeen als ze wegloopt. Zeker weten een prettige avond denk ik want als ik straks thuiskom ga ik met haar mooie poesje op mijn netvlies mezelf eens heerlijk verwennen.

Na weken raken Kirsten en ik aan de praat en blijkt dat ze in het hoge flat wonen aan de zijkant van het weiland waar ook ik op uitkijk. Ze is weer vrijgezel en geniet van alle dagelijkse dingen. Sporten doet ze omdat ze zichzelf een paar pondjes te zwaar vindt en voor de gezelligheid van dames onder elkaar.

“Zullen we eens wat gaan drinken samen” vraagt ze me op een avond en we spreken af op zaterdagavond in het plaatselijke café. Het contact tussen ons is leuk, we lachen en praten veel met elkaar maar uit niets kan ik opmaken dat ze enige interesse in mij heeft als het op het verwennen van elkaar aankomt. Omdat ik de prille vriendschap niet wil verstoren laat ook ik niet merken dat ik haar wel zie zitten. Wekenlang gaan we uit en sporten we samen tot ze plots tegen me zegt dat ze volgende week jarig is en ik uitgenodigd ben voor koffie met gebak op zondagochtend. Leuk denk ik kom ik eindelijk voor het eerst bij haar thuis.

Het is een warme dag, ik kleed me luchtig in een kort rokje en een haltertop zonder BH, ik heb een mooie bos bloemen gekocht en meld me op het opgegeven adres. Als ik binnen ben blijk ik de enige te zijn die er is en krijg ik een rondleiding door het mooie appartement. We eindigen in de slaapkamer waar een mooi groot bed in staat en een telescoop op statief.

“Geïnteresseerd in de sterren” vraag ik haar, ze schudt haar hoofd en zegt “ik ben alleen maar geïnteresseerd in één ster kijk er maar door.”

Ik kijk door de lens en zie een tuin, het duurt even tot ik besef dat ik naar mijn eigen tuintje kijk en precies daar waar ik altijd lig te zonnen. Ik kom weer overeind en wil haar vragen wat dit te betekenen heeft als ik twee handen op mijn blote schouders voel en een mond bij mijn oor die zegt “jij bent mijn ster en ik kijk graag naar je als je daar in je blootje ligt en ook als je je vriendinnetjes ligt te verwennen op dat bed. Altijd denk ik dan dat ik graag zou willen dat ik het ben die daar verwend wordt. Ja, lieve Ilse ik ben verliefd op je geworden en zou jou graag de mijn willen maken”.

Ik ben stil en met stomheid geslagen, ze wist van het begin af aan waar ze mee bezig was toen we elkaar ontmoetten. Ondertussen zijn haar handen rond mijn middel gegaan en strelen zachtjes mijn blote buikje wat tussen mijn korte haltertop en mijn rokje zichtbaar is, geduldig wachtend tot ik weer wat zeg. Mijn hersenen draaien koortstachtig, natuurlijk wil ik haar ook maar één zinnetje doet me terughoudend zijn.

“Ik ben verliefd op je geworden”. Is dit wat ik wil, ben ik daar al aan toe. Terwijl ik nadenk heeft haar hand bezit genomen van mijn tiet onder mijn topje en kneedt deze zachtjes, haar andere hand streelt het kruisje van mijn string en is al een beetje vochtig. Ik neem een besluit en ga wel zien waar het schip strandt. Ik haal haar beide handen van mijn lichaam af en draai me om.

“Ok” zeg ik “je droom is dus dat je door mij verwend wordt en waar gaan we dat doen, hier of gaan we naar het andere eind van de telescoop?” Ze hoeft niet lang na te denken en wijst naar de andere kant van de weide richting mijn tuin. Arm in arm lopen we de kilometer naar mijn huis, ik merk dat ze licht nerveus is aan de maniertjes en haar praten, is het haar eerste keer soms. Als we binnen zijn open ik de schuifpui en voordat ik naar buiten kan stappen liggen haar armen rond me direct gevolgd door het uittrekken van mijn topje, haar handen vinden ook de rits van mijn rokje zodat deze vanzelf over mijn dijen naar beneden zakt. Ik stop haar en draai me om, zie dat zij al compleet naakt is, haar jurk had ze al uitgetrokken toen ik de pui openschoof en eronder zat niets anders dan Kirsten. Mijn laatste bescherming wordt verwijderd en samen lopen we hand in hand naar de matras onder de boom. Als we naast elkaar liggen en we elkaar strelen zeg ik haar.

“Ik kan je liefde nog niet beantwoorden maar vandaag ga ik je in ieder geval een mooi verjaardagscadeau geven.” En terwijl ik dat zeg glijdt mijn hand tussen haar benen en speel met haar lipjes. Kirsten neemt de touwtjes in handen, legt me op mijn rug en komt met haar hoofd tussen mijn dijen en begint me te likken, ze heeft haast. Waarschijnlijk heeft ze dit al vaker bedacht en moet het nu dan ook maar goed gebeuren. Dat het niet haar eerste keer is merk ik aan het tempo waarop mijn orgasme er aan komt, over me heen komt en me heel even buiten adem brengt.

“Wauw” zeg ik “dat was heerlijk en nu schone dame is het uw beurt.” Mijn tempo ligt veel lager en laat ik haar zo lang mogelijk genieten van mijn handen en mijn mond. Wanneer ik dan eindelijk bij haar kutje aangekomen ben jammert ze, “laat me alstublieft klaarkomen”. Natuurlijk voldoe ik aan haar verzoek maar wel op mijn tempo. Ze lekt sapjes en ik lik ze heerlijk op en elke keer dat mijn tong over haar lekkende kutje gaat zuig ik ook even haar klitje naar binnen. Ze kreunt, kronkelt en smeekt tot ik besluit om haar de zin te geven en met een paar lange en haastige likken breng ik haar over de top.

“Je bent een plaaggeest Ilse maar een beter verjaardagscadeau had je me niet kunnen geven” en kust me daarna vol op de mond haar tong de mijn zoekend.

Ilse.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *