Lien & Clara

()


Lien zat in een restaurant te wachten op haar vriendin, ze hadden hier afgesproken om weer eens lekker te gaan winkelen. De vriendinnen hielden hier heel erg van en deden dit een paar maal per jaar, het was dit jaar nog niet gebeurd door problemen op het werk van haar vriendin. Clara was in het begin van het jaar betrokken geraakt bij een reorganisatie in haar werk, in het begin had het ernaar uit gezien dat zij ontslag zou krijgen. Gelukkig was dat niet doorgegaan, nu werkte ze op een andere afdeling en had het daar erg druk en ze moest veel leren. Lien kende Clara bijna dertig jaar, op de lagere school waren zij elkaar tegengekomen. Het eerste jaar waren zij tegenstanders geweest, vaak hadden ze op het schoolplein gevochten. Na de vakantie hadden ze de strijdbijlen begraven, ze waren daarna onafscheidelijk geworden.

In de tijd dat ze de school doorliepen deden zij alles samen, op de middelbare school bleef dat zo. Zodra er een jongen in een van het leven kwam moest hij wel passen bij de andere meid. Op hun achttiende hadden zij samen voor de eerste keer seks met elkaar gehad. Lien had hier heel veel van genoten, de eerste keer was het voor Clara wat minder geweest. Later hadden ze het vaker gedaan en ze hadden er veel van geleerd. Toen ze wat ouder werden kwam er bij beiden een man in hun leven. De eerste jaren van hun huwelijk hadden zij geen seks meer samen gehad, na verloop van tijd misten zij het toch en bedreven zij de liefde een en soms twee maal per jaar.

Lien zat in gedachten verzonken toen de deur van het restaurant open ging, Clara loopt naar binnen en geeft haar vriendin onverwacht een kus. Lien schrok op uit haar overpeinzingen als ze de lippen van Clara tegen haar wang voelt. Lachend kijken de vrouwen elkaar aan, vroeger zaten ze iedere vrije minuut bij elkaar nu zagen zij elkaar een paar maal per jaar. De ogen van Clara dwalen langs haar vriendin, langzaam streelt ze met haar tong langs haar lippen. Het is in haar gedachten weer te lang geleden dat ze haar vriendin geproefd heeft.

Ze bestellen een kop koffie met een gebakje erbij. De vrouwen zijn niet veel veranderd in de loop der jaren. Lien is iets dikker geworden na de bevallingen van haar drie kinderen, Clara is de afgelopen jaren hard bezig geweest om weer terug te gaan naar haar figuur van de goede jaren. Er is bij haar een beetje blijven hangen rond haar heupen maar ze ziet er heel goed uit. Ze heeft lang donker blond haar wat hier en daar een beetje grijs begint te worden. Haar man heeft al vaker gevraagd of ze het wil verven zodat die grijze tint verdwijnt, lachend blijft ze dat weigeren. Tijdens de koffie praten ze veel en lang, de afgelopen tijd komt voorbij. Lien heeft een paar maal de hand van Clara beet gepakt en haar verliefd aangekeken. Iedere keer als Clara in de mooie ogen van Lien kijkt lopen er rillingen van genot over haar rug. Na de tweede kop koffie rekenen de vrouwen af en lopen lachend en gearmd naar buiten.

Vlak voor het restaurant komen ze een paar mooie mannen tegen. Deze mannen staren de vrouwen aan. Zonder naar de mannen te kijken lopen zij ze voorbij. In de stad vermaken zij zich door verschillende winkels in te lopen, met hun mannen komen ze niet vaak in die winkels. Lien koopt een sexy lingeriesetje, Clara koopt wat kleding en in een schoenenzaak koopt ze pumps met een zeer hoge hak. Als Lien in een winkel ergens anders loopt te kijken koopt zij een heel uitdagende lingeriesetje. Ze lunchen in een restaurant en praten daar nog over verschillende dingen, langzaam kijkt Clara haar vriendin strak aan. Lien voelt de rillingen over haar rug lopen en pakt de hand van Clara strak beet.

“Lieve vriendin heb je zin om naar ons hotelletje te gaan?” Zonder iets te zeggen staan de vrouwen op en lopen met een stevige pas weg. Een stukje verder gaan ze rechtsaf en verlaten het centrum, ze lopen snel door een paar smalle straatjes. Als ze in een iets bredere straat komen kijken ze om zich heen en blijven even stil staan. Er is verder niemand die achter hen aan komt, ze stappen een kleine hal binnen. Dit is het hotel waar ze al jaren komen, nadat ze elkaar weer terug vonden na hun huwelijk hadden ze dit hotel ontdekt. Vanaf die dag gaan ze ieder jaar twee en soms drie maal hier naar toe, er is hier niemand die vragen stelt en ze kunnen er net zo lang verblijven als dat ze willen. Ze schrijven zich in en krijgen een sleutel waarna ze de trap op lopen naar de tweede verdieping. Lien opent de deur en laat haar vriendin langs haar heen naar binnen lopen.

Als de deur dichtvalt en Lien draait zich om voelt ze de lippen van Clara op die van haar drukken. De tongen van de vrouwen strelen elkaar en raken dan met een diepe zucht elkaar. Clara laat haar vingers door de haren van Lien glijden, als ze met haar vingers over de borst glijdt, kreunt Lien diep en zakt een klein stukje door haar benen. De vrouwen laten elkaar los en lopen de kamer in, Clara trekt haar kleren uit en verdwijnt in de badkamer. Lien laat haar kleren langzaam van haar lichaam af glijden en gaat dan achter haar vriendin aan. Clara stapt net onder de douche vandaan en drukt haar lippen voor een vluchtige zoen op die van Lien. Als Lien onder het stromende water staat verlaat Clara de badkamer, ze trekt de gordijnen dicht en doet een lichtje aan zodat er een aparte sfeer in de kamer komt hangen. Als Lien de badkamer uit komt heeft ze haar nieuwe lingeriesetje aan, ze weet dat Clara het erg mooi vindt als ze een slipje draagt wat haar billen helemaal bedenkt. De bh mag voor Clara half zijn zodat de tepels er net bovenuit komen, terwijl ze de lingerie aan trok voelde ze de opwinding groeien in haar lichaam, haar tepels liggen hard over de rand van de bh heen.

Clara ligt op het bed en heeft een mooie donkere rode bh met bijpassende slip aan getrokken, haar wat grote borsten worden door de strakke bh naar boven gedrukt. De tepels tekenen zich in de bh duidelijk af, haar heerlijke lichaam is helemaal bruin gekleurd door de zon. Lien gaat op de rand van het bed zitten en streelt met haar vingers over de benen van Clara, zacht kreunt Clara en laat zich een stukje onderuit glijden op het bed. Lien drukt haar lippen tegen de benen van Clara en laat haar tong erover glijden. Ieder stukje van de huid kust zij en met haar vingers streelt ze zachtjes ieder plekje. Langzaam kruipt ze tussen de benen van haar vriendin en streelt langs de randen van het slipje. Clara drukt haar bekken omhoog om de vingers van Lien tegen haar heuveltje aan te krijgen. Glimlachend laat zij haar vingers en tong om haar venusheuvel heen glijden om dan via haar buik verder omhoog te gaan. De opwinding groei snel in haar lichaam en met haar handen knijpt ze in de lakens van het bed. Zodra de lippen haar tepels raken trekt ze Lien met haar armen strak tegen zich aan.

Clara draait zich op haar zij en neemt Lien met zich mee, langzaam strelen de beide vrouwen elkaar met hun vingers, hun lippen vinden elkaar voor een lange hete tongzoen. Langzaam zakt Clara naar onder met haar mond, ze likt langs de harde tepels van Lien die een diepe zucht laat horen. Clara draait zich langzaam om zodat ze met haar gezicht bij het grotje van Lien komt liggen, ze heeft haar grotje dicht bij het gezicht van Lien gedraaid. Lien laat haar tong langs de benen van Clara glijden en drukt haar mond strak tegen het grotje. Clara laat een gesmoorde kreet horen en wrijft haar onderlichaam zachtjes tegen de mond van Lien. Clara trekt het slipje van Lien opzij en laat haar tong langs de natte lipjes van Lien glijden. Als ze haar tong tegen het klitje aandrukt voelt ze het lichaam van Lien schokken. Het orgasme zoekt zich een uitweg van binnenuit, hevig schokkend neemt het orgasme bezit van haar lichaam. Door haar bewegingen drukt ze haar mond hard op het klitje van Clara die met dezelfde opwinding haar orgasme voelt aanstormen. Als het orgasme bij Lien langzaam weg zakt komt het orgasme bij Clara met alle hevigheid naar buiten, haar sappen stromen langs de lippen van Lien die iedere druppel oplikt. Even later laten de vrouwen elkaar los en vallen achterover op het bed.

Lien komt weer omhoog en draait zich zo dat haar natte lippen die van Clara raken, hun tongen vinden elkaar weer voor een lange zoen. Met haar vingers streelt Lien over de borsten van haar vriendin die weer langzaam begint te kreunen. Met haar handen streelt Clara door de haren van Lien en trekt haar stevig tegen zich aan. Ze laat een hand over de rug van Lien glijden en knijpt zachtjes in de billen als haar vingers die raken. Lien drukt haar kruis stevig tegen Clara aan, zacht wrijven ze tegen elkaar aan en het genot begint weer grotere vormen aan te nemen bij beide vrouwen. Clara drukt haar vinger een stukje tussen de lipjes van Lien, gelijk drukt Lien haar kutje verder naar voren zodat de vingers helemaal in haar glijden. Clara voelt de tong van Lien langs haar nek glijden en dan over de harde tepels gaan. Trillend geniet ze van de aanraking, zachtjes strelen ze elkaars kutje en borsten waardoor ze hun orgasme niet langer uit kunnen stellen en met een verkrampt lichaam tot een tweede uitbarsting komen.

Clara laat zich van het bed glijden als het orgasme haar weer rust geeft, ze pakt haar handtas en haalt er een riem uit waar een kunstpenis aan kan. Met een geile glimlach op haar gezicht bindt ze de riemen om haar lichaam en haalt een kunstpenis uit haar tas. Aan beide kanten van de riem zit een penis, een gaat in haar eigen kutje en de andere kan ze gebruiken om haar vriendin te neuken. Aan de onderzijde zit een draadje dat naar een batterijpack loopt. Als ze de knop indrukt begint het apparaat aan beide kanten hevig te trillen. Ze gaat op het bed zitten en draait Lien op haar buik, langzaam komt Lien omhoog met haar billen. Zodra ze met haar billen op de hoogte van de penis zit drukt Clara deze zachtjes en langzaam bij haar naar binnen. De trillingen voelt ze in haar hele lichaam, als ze de penis wat strakker beet pakt met haar lipjes stromen de trillingen ook bij Clara door het lichaam. De beide vrouwen genieten van elkaar, Clara neukt Lien met stevige stoten. Het duurt even voor het genot bij beide vrouwen weer tot ontploffing komt, de sappen stromen langs de benen van Lien. Langzaam zakt Lien voorover op het bed en trekt haar vriendin met zich mee. De penis blijft trillen in hun lichaam wat ervoor zorgt dat hun orgasme langzaam blijft aanhouden. Lien drukt haar billen een stukje van het bed af en laat haar vingers onder zich glijden, met een paar stevige bewegingen laat ze zichzelf nog een keer klaar komen. Zodra het orgasme zich terugtrekt draait ze zich een stukje zodat de penis uit haar grotje glijdt. Clara drukt op de knop waardoor de trillingen stoppen. Ze maakt de riem los en gooit alles op het bed en drukt haar lippen op de lippen van Lien.

Even later staan de vrouwen op en lopen naar de badkamer, ze nemen nog een uitgebreide douche en kleden zich dan aan. Drie uur nadat ze het hotel binnen zijn gekomen gaan ze door de voordeur weer naar buiten, stevig gearmd wandelen ze terug naar de stad. Ze lopen het restaurant binnen waar ze elkaar die morgen hadden ontmoet. Na een kop koffie gaan ze ieder hun eigen weg, ze hebben de afspraak voor de volgende keer weer staan. Lien voelt al langer dat ze waarschijnlijk binnenkort voor altijd bij haar vriendin wil zijn, of Clara dat ook wil weet Lien nog niet. Al langer is de liefde voor haar man verdwenen, de liefde die zij voor Clara voelt is de laatste jaren steeds meer geworden. Wat Clara daarvoor voelt kan zij nog steeds niet aanvoelen, de volgende ontmoeting zal ze er echt over moeten beginnen anders is het te laat. Langzaam loopt ze naar haar auto, als ze instapt, legt ze de tas met gekochte spullen op de stoel naast haar, kijkend op de klok in de auto ziet ze dat ze thuis is voor er iemand van het gezin thuis komt. Ze kan dan de spullen die een ander niets aangaan zorgvuldig opruimen.

Ronald.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *