Blauwe ogen

()


Hoi, mijn naam is Ischa, ik ben 31 en uitzendconsulente. Laatst op een mooie zonnige vrijdagmorgen kwam een jongedame het kantoor binnen, op dat moment was ik alleen op kantoor. Ze was net 20 en kleedde zich lekker sexy. Een heerlijk strak topje waarin haar mooie volle borsten goed uitkwamen en een lekker strak kort rokje, met een mooi rond kontje erin. Verder had ze een goed figuur en ze toonde ongeveer 1.70 m lang met een mooi gezicht en lange blonde haren. Al zeg ik het van mezelf, ik mag er ook best wezen, kleed mij graag iets zakelijk en toch ook een beetje sexy, mantelpakjes met een lekker kort rokje en een blouse waarin mijn decolleté goed zichtbaar is. Zo ook die morgen. Ik had een mooie witte blouse aan met de bovenste knoopjes wat open zodat mijn D-cup goed zichtbaar was verder had ik een zwart kort rokje aan met daaronder een zwarte string, het was lekker weer buiten dus ik had geen panty aangedaan, zodat mijn mooi gebruinde benen goed uitkwamen onder mijn korte rokje. Ze stelde zich voor als Bieke, en keek mij diep aan met haar mooie blauwe ogen. Ik zeg “dag Bieke wat kan ik voor je doen.”

“Ik zoek werk” zei ze, waarop ik haar mee naar mijn ‘privé’ kantoortje achterin nam, zette haar aan een lege tafel en gaf haar een paar formuliertjes om in te vullen. Ze stelde wat vragen en ik kwam iets voorover naast haar staan, ik kon zo in haar topje kijken, iets wat ze kennelijk goed aanvoelde en meteen vroeg ze of ik het goed kon zien, waarop ik de vraag met ja beantwoordde en zei dat ze mooie volle borsten had. Ze begon ietwat te blozen maar herstelde zich snel waarop ze zei dat ik ook wel lekkere borsten had. Ik maakte nog een knoopje los waarop ze de hele inhoud van mijn blouse kon zien, dat liet haar niet onberoerd en ze draaide zich naar mij toe en begon meteen mijn borsten te strelen, liet mijn BH zakken en likte aan mijn ondertussen lekker hard geworden tepels. Ze ging voor mij staan en ik trok haar topje over haar hoofd en maakte snel haar BH los. Een paar hele mooie borsten en prachtige roze tepels staarde mij aan, zachtjes kneedde ik haar borsten en likte haar tepels, terwijl haar handen een weg naar beneden zochten en heerlijk intens over mijn billen gleden. Niet veel later lag mijn rokje op de grond. Ik voelde hoe haar hand over de stof van mijn string door mijn kruis gleed. Zachtjes gingen mijn lippen richting die van Bieke en teder kusten we elkaar wat al snel omsloeg in een heftige tongzoen. Mijn handen vonden ook hun weg naar beneden en teder liet ik het rokje van Bieke zakken en kwam er meteen achter dat ze geen slipje droeg. Ik streelde over haar werkelijk prachtige ronde billen en gleed zo naar voren over haar kruisje en voelde een paar heerlijke zachte, glad geschoren lipjes die al lekker vochtig geworden waren.

Intussen had ze mij ook van mij stringetje ontdaan en gleden haar vingers ook lekker door mijn lekker natte spleetje. Zacht drukte ik haar iets achteruit en legde haar op de rug op de tafel, ik spreidde haar benen en mijn tong zocht een weg naar haar heerlijke lekker gezwollen klitje, ik likte door haar heerlijke spleetje en zoog aan haar klitje. Ik voelde hoe ze begon te schokken en niet veel later begon ze hevig te schokken, kwam ze kreunend klaar en was haar spleetje werkelijk drijfnat. Ze gebood mij dat het nu mijn beurt was om de tafel te gaan liggen, iets wat ik maar al te graag deed want ook mijn spleetje stond in vuur en vlam. Ze kwam in 69 op mij liggen, maakte nog even een opmerking over het geile dunne streepje schaamhaar op mijn heuveltje en mij keurig kaal geschoren lipjes. Intussen voelde ik hoe haar vingers mijn natte gleufje beroerde en mijn tong vond ook zijn weg in de richting van haar heerlijke spleetje. Ze likte mij dat het een lieve lust was en als snel voelde ik mijn onderlijf samentrekken, ook Bieke hield het niet lang meer en even later kwamen we kort na elkaar hevig klaar. Nadat we waren uit gehijgd kleedden we ons weer aan. Ik liet mijn string voor wat het was en stopte het in haar hand, en zei tegen haar “tot vanavond lieve Bieke.” Ik pakte nog even snel een briefje en schreef mijn nummer en mijn adres erop. Die avond kwam ze om 19.00 u langs en ze zag er werkelijk waar nu nog mooier uit, ze had haar haar opgestoken en had een zwoele blik in haar ogen.

Snel gingen we naar boven en waren alle kledingstukken verdwenen, ik pakte een vibrator uit mijn nachtkastje en zette deze tegen haar natte spleetje, zonder moeite gleed deze naar binnen en niet veel later kwam Bieke spetterend klaar. Maar zij was nog helemaal niet klaar met mij en duwde mij op mijn rug, begon als een bezetene aan mijn spleetje en klit te likken en stopte twee vingers in mijn o zo natte gleufje. Al snel volgde vinger drie en even later ook vinger vier, het geil liep letterlijk uit mijn kutje en ik wilde meer.

“Stop je hele hand er maar in liefje,” hijgde ik. Ze zette haar hand voor mijn kutje en liet hem langzaam naar binnen glijden, wat een heerlijk gevoel om zo gevuld te worden. Even begon ze weer heerlijk aan mijn klit te likken en kort daarna begon ik zo hevig te schokken en te hijgen dat ik een orgasme kreeg waar de vonken vanaf vlogen. Ik was echt even helemaal van de wereld en ze vroeg of het goed ging met me. Ik knikte en beaamde het met een heerlijke tongzoen. Die nacht hebben we samen nog ontelbaar veel orgasmes beleefd en uiteindelijk in slaap gevallen.

De volgende morgen werd ik wakker en lag Bieke nog naast mij te slapen, zachtjes streelde ik haar sensuele lichaam, wat was ze mooi als ze sliep. Ik besloot te gaan douchen en niet veel later voelde ik haar handen over mijn billen glijden, meteen voelde ik een schokgolf door mijn lichaam gaan. Ik draaide mij om en meteen raakten we in een heftige tongzoen en onze handen en vingers gleden overal. Toen we beiden weer een orgasme hadden gehad was het tijd om af te drogen en aan het ontbijt te beginnen. Dat weekend hebben we de voorgaande avond en nacht nog heel vaak overgedaan en ondertussen komt Bieke regelmatig bij mij thuis over de vloer en iedere keer als ik haar mooie blauwe ogen zie spatten de vonken er van af.

Miss Ischa

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *