De weduwe

()


Ik zou volgend jaar fysiologie, anatomie en kinematica gaan studeren, zocht woonruimte en daarom stond ik in een supermarkt, hing een kaartje op voor ‘woonruimte gevraagd’ en precies op het zelfde moment prikte een ongeveer 45-jarige vrouw een kaartje met daarop ‘kamer te huur.” Ik zag het eerst niet. Pas toen ze zei, “zullen we van kaartje wisselen,” zag ik wat ze had opgehangen.

“Dat is snel” zei ik want ik had gehoord dat het wel even kon duren en ik misschien wel nooit een kamer zou vinden in deze studentenstad. “Ik wil wel even kijken” zei ik en voor dat ik het wist zat ik bij Petra in de woonkamer.

“Ik laat je eerst even de kamer zien” zei Petra en we liepen de trap op naar de eerste verdieping. Het was een nette kamer met uitzicht op de tuin, een aangrenzende badkamer en een piepklein keukentje. “Ziet er prima uit” zei ik tegen Petra “maar ik denk dat ik dit nooit kan betalen.”

“Wie heeft het over geld” zei ze “je kunt toch ook soms een klusje doen in de tuin en me gezelschap houden, samen eten waarvan we de kosten wel delen en als je dan ook nog eens geen vriendjes binnen haalt mag je bij mij komen wonen voor de komende jaren.”

We gingen naar de woonkamer terug en vertelden elkaar iets over ons leven. Petra vertelde dat ze sinds kort weduwe was na een kort maar goed huwelijk met de veel oudere Frans die haar goed verzorgt had achter gelaten, kinderen waren er nooit gekomen en om de eenzaamheid te verdrijven verhuurde ze nu voor de eerste keer een kamer. Ik besloot bij haar in te trekken ook al was het semesterbegin pas in september en was het nu pas mei. We leerden elkaar al snel beter kennen en respecteerde onze vrijheden.

Het was een prachtige lentedag toen ik, laat wakker, vanuit mijn raam de tuin in keek en zag dat Petra van de zon lag te genieten. Toen ik beter keek zag ik dat ze niets aanhad, dit was de eerste keer dat ik haar zonder kleren zag en moest bekennen dat wat ik zag er niet slecht uitzag. Ik liep naar beneden en in de tuin aangekomen kuchte ik maar even, Petra tilde haar hoofd op en haar borsten komen los van het ligbed en zei: “O, ik dacht dat je niet thuis was, vind je het erg.”

“Welnee” zei ik “het is jouw huis en tuin en als je wilt mag je van mij de hele dag in je nakie lopen.”

“Dank je Ilse” zei ze “en als jij wilt mag je altijd met me meedoen.”

“Zal het onthouden maar nu moet ik eerst wat boeken gaan halen” en weg was ik.

Later in mijn kamer na het eten dacht ik na over de situatie van vandaag en besefte dat zowel zij als ik een enorm tekort aan seks ging krijgen door haar alleen zijn en mijn studie, misschien moesten we samen eens tussen de lakens kruipen al wist ik niet of ze daar voor in was, ik nadat ik haar gezien had vandaag, in ieder geval wel.

Het begin van de zomer brak aan en Petra lag meer en meer in haar blootje en ik was jaloers op haar borsten want in tegenstelling tot mijn bescheiden maatje had zij een paar waar ik mee zou willen ruilen. Ik besloot op een dag om haar ook naakt gezelschap te houden. Ik nam mijn boek mee en zette me in de stoel aan de tafel die tegenover haar stond. Ik legde mijn boek op tafel en begon te lezen. Ik keek af en toe op naar Petra en zag dat ze steeds een blik onder de tafel wierp en toen ik naar mezelf keek zag ik dat ik best open gespreid zat met mijn benen, ik veranderde van houding zodat mijn benen nog verder uiteen gingen en volgens mij moesten mijn schaamlippen nu ook open staan en goed zichtbaar zijn. Ik zag haar ogen groter worden en ze likte haar lippen. Plots stond ze op en verdween 10 minuten naar haar kamer en kwam later met verwilderd haar terug zodat ik het vermoeden kreeg dat ze zich even had klaargemaakt. Haar kut was rood en gezwollen zodat het mijn vermoeden bevestigde, misschien was ze toch wel in voor een spelletje.

Ik probeerde om haar zover te krijgen dat ze er uit zichzelf over begon en ik moest dus geduld hebben. We spraken veel met elkaar, ook over mijn studie want ze wilde graag weten hoe het menselijk lichaam in elkaar zat. Plots tijdens het eten zei ze: “Ik heb gehoord dat een menselijk lichaam erogene zones heeft” maar dat ze niet wist wat dat inhield. Ik legde haar uit dat dit de plekjes zijn waar je opgewonden van raakt als ze gestreeld of beroerd worden en ik noemde er een paar oren, nek, knieholten, voeten, navel, billen en natuurlijk de geslachtsdelen inclusief de borsten met de tepelhoven en tepels. Petra kwam uit een tijd dat dit soort voorlichting nogal in de taboesfeer lag op haar school en ik kon me dus goed voorstellen dat ik hier wat nieuws vertelde.

“Werkt dat ook bij jezelf?” Wilde Petra weten “of alleen bij anderen.”

“Nee hoor” zei ik “voor de ene werk dit en voor een ander dat.” Maar, gevoelig zijn we allemaal als het maar goed gebeurt.”

Ook ik liep steeds vaker in mijn blootje en er zat een lange hete zomer aan te komen, ik wilde ergens wat verkoeling zoeken tot mijn oog viel op het oude ligbad in de hoek van de tuin. Ik vroeg Petra wat ze er mee wilde en ze vertelde dat ze er een bloembak van wilde maken, maar ik had een ander idéé. Op een dag dat Petra niet thuis was keerde ik het ligbad om en zag dat het nog in prima staat was, ging naar de bouwmarkt om een stop te halen, maakte het bad schoon en vulde het met water. Beetje warm water erbij en de rest zou het zonnetje wel regelen en toen Petra thuis kwam lag ik met net mijn hoofd boven de rand uit in het bad. Natuurlijk viel het op dat de badkuip op een schaduwrijke plaats stond en zag ze mijn hoofd boven de rand uitsteken.

“Wat heb je gedaan?” Vroeg Petra en ik vertelde het haar.

“Jammer dat je er maar alleen in kan” zei Petra en ik zei “met een beetje passen en meten moet het met twee ook wel lukken hoor!”

“Zullen we dat eens proberen?” Vroeg ze, begon zich te ontkleden en we overlegden wat de beste positie zou zijn ten opzichte van elkaar. Uiteindelijk was gewoon voor elkaar zitten met de voorste tussen de benen van de ander de beste optie en dat deden we dan ook maar Petra nam achter mij plaats.

“Lekker hé, zo een beetje afkoelen” zei Petra en legde haar handen op mijn schouder, ik liet me wat achterover zakken en uiteindelijk lagen we samen in het bad. Ik voelde voor de eerste keer haar tepels in mijn rug en haar handen lagen op de badrand, plots zei ze “Ilse weet je wat ik van het begin af al heb willen doen?” Ik zei dat ik natuurlijk geen idee had “maar laat maar zien dan!” Ze verplaatste haar handen naar mijn borstjes en begon ze zachtjes te kneden, te strelen en in mijn tepels te knijpen in afwachting van mijn reactie.

“Vind je dit niet erg” vroeg ze me en ik schudde van nee, hief mijn hoofd naar haar op en ze kuste me op mijn voorhoofd. “Dank je” zei ze “ik wou dat ik zulke kleintjes had.”

“Dat is gek” zei ik “want ik zou een moord doen voor het formaat, dat jij hebt,” en al die tijd speelde ze met mijn tietjes.

“En als ik verder zou gaan?” En een hand verplaatste zich naar mijn kutje en begon ook daar te strelen. Ik reageerde weer niet maar zei haar wel dat waar ze aan begon ook af moest maken.

“Dat beloof ik” zei Petra, begon zachtjes in en uit mijn kutje te gaan met haar vinger en draaide rondjes om mijn hard geworden klitje. “Zullen we een beter plekje opzoeken” vroeg ze en ik stapte als eerste uit het bad direct gevolgd door Petra. Hand in hand liepen we samen naar het tweepersoons luchtbed wat vol in de zon lag en we versleepten het naar de schaduw van de boom. Ze legde me voorzichtig achterover op het bed en begon me te kussen over heel mijn lichaam. Mijn tietjes kregen een heel uitgebreide aandacht en mijn tepels stonden snoeihard omhoog. Langzaam zakte ze af via mijn navel en mijn streepje haar totdat ik voor het eerst haar tong over mijn klitje voelde gaan, een diepe kreun was haar beloning. Ze likte me heerlijk, maar ik vroeg haar om even te stoppen om mezelf om te draaien zodat ik ook haar kutje kon bespelen. In de nieuwe houding deed ik een aanval op haar lipjes en klitje wat haar een gilletje deed ontlokken en de reactie dat ik een boefje was. Gewend aan de nieuwe houding, ging ze ook weer verder met haar lik-werk, haar vingers openden mijn lipjes en begonnen mijn roze vlees te bewerken. Ik volgde haar voorbeeld en likte ook haar roze vlees tot helemaal boven op haar klitje. Erg gevoelig was het knopje want elke keer schoten haar heupen even omhoog. Toen zette ik mijn mond vol op haar openstaande kut en zoog de inhoud er bijna uit met mijn tong zo diep mogelijk in haar, tot ze begon te schokken en klaar kwam. Ik moest even wachten tot ze bijgekomen was maar toen was het mijn beurt om flink verwend te worden tot ook ik kreunend van genot mijn orgasme kreeg.

“Lekker” vroeg ze en ik zei dat dit naar meer smaakte, ik draaide me weer terug en schaarde onze benen in elkaar.

“Wat doe je?” Vroeg ze.

“Geduld” zei ik en toen onze schaamlippen elkaar raakten begreep ze direct wat ik van plan was. We begonnen te draaien, perste onze kutjes tegen elkaar aan en niet veel later kwamen we beiden heerlijk klaar.

“Dit moeten we vaker doen” zei Petra “wat is dat heerlijk.”

Het was het begin van een lange hete zomer.

Ilse.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *