Brandend verlangen

()

Ik ben Laura, een leuke jongedame van vijfentwintig. Enkele maanden geleden heb ik jullie verteld hoe ik in de klas door mijn nieuwe vriendin Anja werd verleid tot lesbische seks, en hoe later ons duo werd uitgebreid tot een trio met onze geile wiskundelerares Vicky. Toen ik, de jongste van ons ‘triumviraat’, twintig werd gingen we met ons drietjes samenwonen om ongeremd, dag in dag uit, te kunnen genieten van elkaars kutjes. Ik beleefde een fantastische tijd. Ik was het heetste konijn van ons drie. Lesbische seks was alles voor mij. Ik kreeg er nooit genoeg van en kwam tot het besef dat ik op en top een lesbische nymfomane was. Maar van liefde en seks alleen kan men niet leven. Vicky had wel haar vaste leraarswedde, maar Anja en ik beseften dat ook wij ons steentje moeten bijdragen en uitkijken naar een baan.

Die baan vond ik uiteindelijk in een winkel voor dameskleding in het Wijnegem Shopping Center. De gerant van die winkel was een mooie, sexy dame van rond de veertig. Ik merkte al gauw dat ze me leuk vond. Misschien zelfs meer dan leuk, te oordelen aan de wellustige blikken waarmee ze me taxeerde. Ik moet zeggen dat het wederkerig was, want ik voelde mijn kutje jubelen telkens ze me aansprak. Op een dag toen ik in de namiddagshift werkte kwam ze in een stil hoekje van de winkel naar mij toe en zei: “Laura, kun je deze avond bij het sluiten nog even nablijven. Ik moet je eens onder vier ogen spreken.”
“Zeker, mevrouw! Dat is geen probleem.”
“Jij hoeft me geen mevrouw te noemen. Voor jou ben ik je vriendin Maya. Tot straks dan, liefje.” De manier waarop ze dat zei en de blik in haar ogen gaven me het gevoel dat er iets moois op til was. Mijn kutje werd al vochtig in het vooruitzicht van wat me te wachten stond. Toen alle klanten de winkel uit waren maakten mijn collega’s zich klaar om naar huis te gaan. Ik gaf ze een afscheidskusje: “Dag Mia! Dag Els! Tot morgen.”
“Tot morgen, Laura.”

Toen ze vertrokken waren sloot Maya de winkeldeur en vroeg me haar te volgen naar haar bureautje achteraan in de winkel. We waren nog maar nauwelijks binnen toen ze haar armen om me heen sloeg en me hartstochtelijk tegen haar borsten drukte. Ze plantte haar begerige lippen op mijn mond. Ik opende die spontaan om haar tong naar binnen te laten. Ik legde al mijn hartstocht in de tongzoen waar ik zo naar had gesmacht. Maya duwde nu haar knie tussen mijn benen en drukte haar warme dij tegen mijn kutje. Minutenlang bleven we zo omstrengeld staan.
“Ik ben zo blij, liefje! Aan de blik in je ogen had ik al lang gemerkt dat je bent zoals ik dat je op vrouwen valt.”
“Dat had ik bij jou ook al gemerkt van de eerste dag, Maya. Wij, lesbiennes voelen dat als geen ander.” Intussen tastte Maya al onder mijn rokje, recht naar mijn kutje toe.
“Je draagt geen slip, liefje!”
“Nee dat doe ik al zo sinds mijn schooltijd. Ik vind het zo geil en spannend om in mijn blote kont rond te hossen. Mag ik je uitkleden, schatje?”
“Natuurlijk mag je dat! Ik brand van verlangen om dat ook met jou te doen.” Maya hielp me om de knoopjes van haar kleedje te lossen en trok het dan over haar hoofd. Ze kon niet wachten om ook mijn bloesje en rokje los te knopen. Alle klerenballast werd op haar bureau gedeponeerd. Nu stonden we bijna naakt voor elkaar. Maya met alleen nog een beha en een minuscuul stringetje, ik in mijn blote kont en met beha. “Kom liefje, laten we daar gaan liggen op de canapé. Dan kunnen we een negenenzestig doen!” Maya ging op haar rug liggen met haar benen wijd. Ik kwam bovenop haar liggen met mijn mond op haar flamoes en mijn kutje als op een presenteerblaadje voor haar hongerige mond. Minutenlang hebben we elkaar zo verwend en uiteindelijk tot orgasme gebracht. Toen we voldaan onze kleren terug hadden aangetrokken zei Maya: “Ik wil je een voorstel doen, schatje. Heb je zin om lid te worden van onze ‘geile kutjes’ club?”

“Het klinkt aanlokkelijk, maar wat is die club en wat gebeurt daar?”
“Wij zijn een club met alleen maar lesbische vrouwen. Om de veertien dagen komen we samen voor een orgie met een vijftigtal lesbiennes. Ik kan je verzekeren dat het keileuk is en megageil. Ik zit in het bestuur van die club en het is mijn taak om nieuwe leden te rekruteren. Voor het ogenblik hebben we nog een vijftal plaatsen vrij. Alleen mooie, en vooral hete meisjes en vrouwen die bezeten zijn van het lesbische idee komen erin. Ik ben ontzettend blij dat ik jou gevonden heb en ik verlang ernaar om jou in ons clubje te introduceren. Wat denk je, is dat iets voor jou?”
“Oh Maya! Ik ben zeker geïnteresseerd! Maar waar gaan die orgieën door? Ik heb geen wagen om mij te verplaatsen.”
“Dat laatste is zeker geen probleem! Je kunt altijd met mij meekomen. Bovendien gaan onze clubfeestjes door in een luxe villa net over de grens, in het Nederlandse Noord-Brabant. Dat is nauwelijks dertig kilometer hiervandaan.”
“Ik brand van verlangen om met jou mee te gaan. Voor wanneer is het?”
” Onze eerstvolgende bijeenkomst is overmorgen, vrijdag, vanaf negen uur ’s avonds. Gewoonlijk gaan wij door tot diep in de nacht. Als je wil kun je nadien bij mij thuis blijven slapen. Er is nog een plaatsje vrij in mijn bed”, zei ze met een knipoog.
“Goed. Ik ga graag op je voorstel in. Ik verzin wel iets om mijn huisgenoten diets te maken dat ik die nacht niet naar huis kom.”
“Ik vind het tof dat je samen met mij naar ons feestje wil. Ik regel het wel zo dat je zaterdag vrij hebt. Tegen vrijdag bezorg ik je ook een lidkaart. Die is gratis, net zoals alles op dat feestje. De eigenares van de villa betaalt alles. Ze is de nog vrij jonge weduwe van een steenrijke industrieel, die zich na de dood van haar man tot lesbische heeft bekeerd.”
“Een ding moet ik je nog zeggen”, voegde ze eraan toe. “Er is een verplichte dresscode.”
“Wat houdt die code in?”
” Je moet ofwel compleet naakt zijn, ofwel gekleed in een sexy pak, maar die moet wel onbelemmerd je borsten en kutje laten zien.”
“Oh! Dat is geen probleem! Ik houd er wel van om mijn poesje en meloentjes te showen voor de ogen van zoveel vrouwen. Het idee alleen al maakt mijn kutje drijfnat!”

Die vrijdag werkte ik terug in de namiddagshift, maar ik kon moeilijk mijn gedachten bij het werk houden. Ik keek voortdurend op de klok en, anders dan gewoonlijk, vond ik dat de uren zo traag voorbijgingen. Hoewel Maya besloten had vandaag de winkel uitzonderlijk een half uurtje vroeger te sluiten, was ik toch opgelucht toen om half negen iedereen vertrokken was.
“Kom liefje, we vertrekken naar de club. Toch nog geen spijt dat je toegezegd hebt?”
“Absoluut niet! Elke vezel in mijn lichaam en vooral in mijn kutje staat gespannen in het vooruitzicht van wat komen gaat.” Nauwelijks een half uurtje later kwamen we aan bij de afgesloten oprijlaan naar een kast van een villa in de bossen. Maya stopte de wagen, draaide haar zijraampje omlaag, en hield haar lidkaart voor het oog van de kaartlezer. Het hek draaide open om ons door te laten en draaide dan direct terug dicht. We reden verder tot vlak voor het huis waar voldoende parkeergelegenheid was.
“Vanaf hier zal je alleen maar vrouwen tegenkomen. Geen enkele man mag erin”, zei Maya. “Kom we gaan naar binnen.” Achter de monumentale toegangsdeur werden we verwelkomd door twee lieve meisjes, gekleed in een rood visnet catsuit met open kruisje. Al hun lekkers lag zo voor onze ogen uitgestald.
“Hallo Maya, je hebt weer een lekker stuk meegebracht”, zei een van de meisjes.
“Inderdaad! Ze brandt van verlangen om in ons clubje te worden opgenomen. Haar naam is Laura.”
“Welkom Laura! Je zult het hier zonder twijfel wel leuk vinden. Daar in de vestiaire achter de eerste deur, rechts kun je je verkleden. Er zijn afsluitbare genummerde lockers. Het sleuteltje hangt aan een polsbandje. Je krijgt ook nog een tweede, iets breder en gekleurd polsbandje dat je om je rechterpols moet dragen om de andere vrouwen te laten zien waarvoor je openstaat. Vooreerst zijn er de rode bandjes, die worden gedragen door vrouwen die nog onzeker zijn hoe ver ze willen gaan en liever nog wat de kat (of de kut) uit de boom kijken. De blauwe bandjes betekenen dat je interesse hebt in contact, maar dat toch eerst je akkoord moet worden gevraagd. Tenslotte zijn er de groene bandjes. Die betekenen dat je zonder voorafgaand akkoord voor bijna alles in bent. Dingen die je niet wil kun je natuurlijk altijd weigeren. Een nee is en blijft altijd een nee. We vragen dat deze codes strikt worden gerespecteerd.”
“Wij dragen geen polsbandjes, want mij mogen geen seks hebben als we van dienst zijn”, voegde het andere meisje er aan toe en er klonk oprechte spijt in haar stem.
“Geef mij maar een groen bandje”, zei ik met overtuiging. “Ik wil ongeremd met volle teugen genieten. Iedereen mag aan mij zitten, hoe meer hoe liever.”
“Je kunt in de loop van de avond nog steeds je bandje wisselen voor een andere kleur. Bijvoorbeeld als je kutje moe wordt en even wil verpozen dan kun je je groene bandje tijdelijk inwisselen tegen een rood”, lachte het meisje ondeugend.

Maya en ik trokken naar de vestiaire. Toen we daar, samen met enkele andere vrouwen, in ons blootje stonden profiteerden we nog eens van de gelegenheid om vluchtig elkaars kutje te vingeren. Dan trok ik mijn ‘oorlogsuitrusting’ aan: een knalrode open-cup extra-korte babydoll die slechts tot mijn middel reikte. Het bijhorende slipje met open kruis had ik thuis gelaten. Ik wilde dat mijn tietjes en kutje helemaal open en bloot voor het grijpen lagen. Maya had gekozen voor een zwarte open-cup catsuit met open kruis. Hand in hand stapten we binnen in een grote zaal met laminaatvloer en grote luchtmatrassen langs de kanten. Op sommige van die matrassen lagen al koppeltjes de liefde te bedrijven. We waren nauwelijks binnen toen een jong meisje en een oudere vrouw, beiden compleet in hun blootje en dragers van een groen polsbandje, op ons afkwamen. Het meisje stevende af op Maya, kuste haar op de mond en greep haar kordaat in het kruis. De oudere dame sloeg een arm om mij heen, begon aan mijn tietjes te sabbelen en greep tezelfdertijd mijn poesje. We waren vertrokken voor onze eerste seksronde. “Ik ben Lies”, stelde de vrouw zich voor. “Hoe heet jij?”
“Laura”
“Kom Laura we gaan ons wat comfortabeler installeren,” zei ze en ze troonde mij mee naar een van de matrassen, waar we in negenenzestig positie op elkaar gingen liggen. Maya en het jonge meisje hadden zich een beetje verder in dezelfde houding op een matras neergevlijd.

Ik keek verder niet meer naar Maya om, maar concentreerde me op de harige kut van mijn seks partner. Ik stak mijn vingers in haar kutgaatje en begon haar heftig te vingeren. Tezelfdertijd voelde ik ook haar vingers bij mij binnendringen en ik spreidde mijn dijen om haar ter wille te zijn. Het duurde niet lang of we lagen allebei te soppen in elkaars zeiknatte pretputjes. Om de seksuele prikkel te versterken bewerken we gelijktijdig elkaars klitje met de tong. Wat een sensatie om eens te kunnen rollebollen met een wildvreemde! Toen we beiden ons hoogtepunt hadden bereikt was ik nog niet verzadigd. Ik zag dat Maya en haar partner ook uit elkaar waren gegaan en richtte mij tot het meisje: “Wil je het samen met mij nog eens overdoen?”
“Graag, want ik wil nog meer van dat.”
“Hoe heet je?” “Amelia”
“Ik ben Laura. Kom je hier al lang, Amelia?”
“Vandaag is mijn eerste keer. Ik ben hier samen met Lies. Ik ben pas vorige maand achttien geworden.” Ik begon Amelia uitgebreid te tongen en zakte dan af naar haar prille jonge meisjestietjes. Ze kirde van plezier.
“Kom laten we gaan liggen,” murmelde ze.

We vleien ons neer op een van de matrassen en verloren onszelf in een bedwelmend liefdesspel. We likten, zogen en vingerden om te eindigen met een hartstochtelijke Ribbink. Ik nam Amelia in de schaar, drukte mijn flamoes tegen haar poesje en… wrijven maar tot we allebei uitgeteld waren.
Toen ik die tweede ronde achter de rug had kwam Maya naar mij toe, samen met een mooie dame van middelbare leeftijd ‘gekleed’ in een gouden open-cup beha en een bijpassend open-kruis string, waaruit een bos gitzwart kut-haar naar buiten stak.
“Laura, mag ik je Hélène voorstellen? Zij is de eigenares van dit huis en de bezieler van deze mooie seksavonden. Aangezien het je eerste keer is zou ze je graag intiem leren kennen. Ik laat jullie samen genieten.”
Daarop sloot Hélène me in haar armen en drukte haar lippen op de mijn. Ik liet gewillig haar tong naar binnen voor een vurige en lange tongkus. Toen nam ik zelf het initiatief en omvatte met beide handen haar heerlijke meloenen. Met mijn tong bewerkte ik haar grote tepels. Daarop ging ik op een matras liggen en vroeg haar zich met haar gezicht naar mij toe en met wijd open dijen over mijn mond te zetten. Ik gaf haar een intense lik-beurt op haar klitje. Ik trok haar kutlippen open, drukte daarna mijn tong zo diep ik kon in haar grotje en begon haar te tong-neuken.
“Dank je, Laura! Ik zou met jou iets willen doen waarvan we allebei gelijktijdig kunnen genieten. Wat dacht je van een neukspelletje met een double dong?”
“O ja! Heerlijk! Ik ben gek op die dingen!” Daarop wenkte Hélène een van de dienstmeisjes en vroeg haar enkele dubbele dildo’s en wat glijmiddel te brengen.
“Welke verkies je, schatje?”
“Liefst die dikke met die ribbels. Die werken extra stimulerend.”
Hélène goot wat glijmiddel op de eikels aan beide uiteinden. Ik spreidde mijn dijen. Hélène plaatste een van de eikels tegen mijn neukholletje en duwde het ding, centimeter na centimeter, langzaam naar binnen.
“Nu is het mijn beurt”, zei ze. Ze spreidde haar billen, schoof met haar foef zo dicht mogelijk naar mij toe en duwde de tweede eikel moeiteloos in haar eigen spelonk.
“En nu, neuken maar!”

Eerst moest Hélène het ding een handje helpen om het nog dieper in onze kutjes te duwen. Onze flamoezen waren nu zo dicht bij elkaar dat mijn blonde toefje bijna samensmolt met Helena’s weelderige zwarte kut-bos. Daarop begonnen we ritmisch te neuken, steeds sneller tot we beiden ons hoogtepunt uitschreeuwden.
Moe, maar voldaan, bleef ik een tijdje op mijn rug liggen.
“Ik denk dat ik aan een korte rustpauze toe ben”, zei ik.
“Ga je polsbandje maar voor even inwisselen. Je hebt het verdiend”, antwoordde Hélène.
“Straks zie ik je nog terug voor de inwijdingsceremonie”, voegde ze er met een geheimzinnig lachje aan toe.
Bij een van de dienstmeisjes verwisselde ik mijn groene polsbandje voor een rood en ging naar een van de badkamers om te douchen. Toen ik terugkwam, had ik met mijn rode polsband de tijd om eens rustig en ongestoord rond te kijken. De matrassen waren nu goed bezet. Overal zaten en lagen blote of half blote vrouwen in elkaar verstrengeld te tongkussen, te likken, te vingeren en te neuken in alle posities, begeleid door verrukte kreetjes en gekreun. Ik werd er zelf warm van en mijn kut werd weer vochtig.

Nog geen kwartier later had ik alweer een groen bandje aan en ging op verkenning in het grote huis. Sommige kamers waren afgesloten, blijkbaar privé. Achter een van de deuren op de bovenverdieping hoorde ik gekreun. Ik opende de deur en kwam in een soort van gymkamer terecht. Op een schap langs de muur lagen tientallen dildo’s en andere seksspeeltjes uitgestald. Er stonden een vijftal verschillende types neukmachines. Twee waren in gebruik genomen door vrouwen die een machinaal aangedreven kunstpenis ritmisch in hun neuk-gat lieten boren. Eén van de twee was blijkbaar de maximale snelheid van de machine en haar eigen limieten aan het testen. Ze schreeuwde het uit in een mengsel van genot en pijn.
Er stond ook een soort tandem, een omgebouwde tweezits hometrainer. De beide zadels waren hol met middenin een dildo die door de pedalen werd aangedreven. Een sexy jong meisje met groene armband stond het toestel te bewonderen.
“Zullen we eens een testritje doen” vroeg ze mij.”
“Voor mij geen probleem. Ik ben voor alles in.”

Bij de hometrainer lag een tube glijmiddel. Het meisje opende haar billen en trok haar kutlippen open om me toe te laten glijmiddel in haar neukgaatje te smeren, wat ik met veel plezier deed.
“Doe jij het maar bij mij”, zei ik en ik stelde mij wijdbeens. Ik kon haar smeerbeurt wel appreciëren.
Voor een vlotte werking smeerden we nog wat glijmiddel op de kop van de beide dildo’s.
Dan zette de jongedame zich met haar blote kont op het voorste zadel, trok haar kutlippen open en schoof haar neuktunneltje over de dildo. Ik zette mij achterop en justeerde de tweede dildo in mijn eigen grotje. Met beide handen greep ik de blote tieten van het meisje vóór mij en we konden vertrekken.
Aangedreven door de trappers, pompten beide dildo’s ritmisch op en neer in onze kutjes. Wat een leuk gevoel! Naarmate we vlugger gingen trappen verhoogde ook het ritme van de kunstpenissen zodat het gevoel in onze kutjes intenser werd. Intussen begon ik beide tepels van het meisje te rollen tussen duim en wijsvinger om haar nog meer te stimuleren.
“Laten we eens ferm demarreren”, riep ik enthousiast.
We trapten steeds vlugger zodat de dildo’s uiteindelijk in een razend tempo in onze liefdesnestjes tekeer gingen, totdat we onze hoogtepunten van genot luid uitschreeuwden.

We waren allebei uitgeput van het trappen en van het enorme orgasme dat we genoten hadden.
” Ik ben Laura. Hoe heet jij, schatje?” vroeg ik.
“Magali”
“Wel, Magali, gaan we straks als we wat op adem gekomen zijn, eens die andere machines testen?”
“Graag, en ik doe het graag met jou. Ik wil immers ook eens je tietjes en kutje testen.”
“Goed, dan gaan we eerst wat samen spelen voor we aan die machines beginnen.” We waren al ruim een uur in de gym kamer actief toen Maya binnenkwam.
“Laura, ik zoek je al een tijdje want Hélène heeft je nodig voor de inwijdingsceremonie. Iedereen die voor de eerste keer hier is moet die ondergaan.”
“Waaruit bestaat die inwijding?”
“Dat zal je straks wel ondervinden.”

We waren met twee nieuwe leden. De andere was Amelie, het meisje van achttien waarmee ik deze avond al had gescharreld. Amelia, die al de hele avond volledig naakt rondliep, moest met gespreide benen op een grote tafel gaan liggen. Ik moest mijn sexy babydoll uittrekken en in dezelfde houding naakt naast haar gaan liggen. Alle aanwezige vrouwen gingen in een kring rond ons staan. De twee dienstmeisjes kwamen op ons toe, elk met een tube slagroom die ze leeg spoten op onze tietjes, op onze buik, en in onze kutjes tot in onze neukholletjes toe.
“En nu dames likken maar”, gaf Hélène het startsein. “Het meisje moet volledig schoon worden gelikt.”

Ronald.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *