Franse liefde

()


Een paar jaar geleden was ik op een zakenreis. Vijf dagen in de Zuid-Franse badplaats Nice. Prachtig weer, schitterend hotel. Overal mooie vrouwen. Ik genoot met volle teugen van de momenten die ik voor mezelf had.

1. Het kamermeisje

Op de tweede dag waren we vroeg klaar en stond er verder niks meer op het programma tot de volgende dag. Ik besloot even snel naar het hotel te gaan om mijn bikini met een sexy broekje aan te trekken en dan lekker te gaan flaneren op de Promenade des Anglais. In het hotel flirtte ik een beetje met de knappe receptioniste achter de balie en ging met een opgewonden gevoel naar mijn kamer. Voor mijn kamer zag ik het karretje staan met schone lakens en handdoeken. Het meisje had ik een paar keer gezien. Een leuke jonge Française met een lekker strak lijfje. Jessica had ik op haar naamplaatje zien staan. Ze had me een keer gedag gezegd met een opwindende warme stem. Ik hoopte dat ze op mijn kamer de bedden aan het verschonen was. De gedachte dat ze de lakens, waarin ik afgelopen nacht een paar heerlijke orgasmes had gehad van mijn vibrator, in haar slanke handen had wond me enorm op. Ik had zin om haar te choqueren door me voor haar neus om te kleden. Haar een blik te gunnen op mijn kale, geil opgezwollen schaamlippen terwijl ik met mijn rug naar haar toe voorover boog om een klein bikini broekje aan te trekken. Maar de aanblik die ik kreeg toen ik het slaapgedeelte van mijn kamer in kwam, leverde hele nieuwe mogelijkheden.

Het meisje lag op haar buik op mijn bed. Haar rechter arm lag onder haar lichaam en hield, tussen haar gespreide benen, mijn vibrator diep in haar kutje gedrukt. Ze had haar kamermeisjes uniform nog aan. Onder haar rok kon ik zien dat het kleine lapje stof van haar string opzij was geschoven om mijn trilvriendje toegang te geven tot haar soppende lekkernijen. Met gesloten ogen, kreunend en hijgend van geil genot, werkte ze zichzelf naar een orgasme toe. Het tafereeltje wond me enorm op. Ik besloot haar niet te storen totdat ze was klaargekomen. Met een enorme hoeveelheid zelfbeheersing kon ik voorkomen dat ik de kleren van mijn lijf rukte om me aan dat jonge ding te verlustigen. Wat werd ik ontzettend geil van de solo show waar ik naar keek. Plotseling klapte ze haar benen stijf tegen elkaar, beet wild in het kussen om haar geluid te smoren en kwam wild schokkend klaar. Zodra ze uitgeraasd was liep ik voorzichtig naar het bed. Met gesloten ogen lag ze na te hijgen. Ik liet mijn vingertoppen over haar naakte dij glijden.

Hevig geschrokken wilde ze zich omdraaien maar ik hield haar tegen met een hand die ik op haar rug legde. Haar grote ogen keken me verschrikt aan. Ik gebaarde dat ze stil moest zijn. Mijn andere hand streelde haar haren, gleed zacht over haar wang, langs haar hals naar haar schouder. Voorzichtig duwde ik de stof van haar zwarte uniform opzij en boog me voorover om mijn lippen op haar roomblanke huid te drukken. De hand die ik op haar rug had liggen gleed langzaam omlaag over haar blouse naar haar billen. Het rokje stroopte ik omhoog zodat ik het stevige vlees van haar kont kon kneden. Mijn middelvinger gleed door haar bilnaad omlaag naar haar drijfnatte kutje waar mijn vibrator nog steeds diep in zat. Zonder waarschuwing zette ik hem weer aan op vol vermogen. Snel draaide ik haar zo dat ze met haar benen buiten het bed, voorovergebogen lag. Zo kon ik haar gemakkelijk met de vibrator neuken.

Met een hand duwde ik haar billen uit elkaar zodat ik er met mijn tong tussen kon. Haar sterretje verwende ik met zachte likjes. Ze greep naar achter en trok zelf haar billen zo ver mogelijk uit elkaar om mij er beter bij te laten. Langzaam verhoogde ik de druk op haar kontgaatje. Stukje bij beetje opende ik haar en drong ik dieper bij haar binnen. Ze werd helemaal gek van genot. De vibrator schoof ik hevig trillend met m’n linkerhand in en uit haar kutje, haar klitje vingerde ik met m’n rechter hand en haar kontje neukte ik nu met m’n tong. Het duurde niet lang voor ze voor de tweede keer klaarkwam. Wild schokkend gilde ze in de matras. Haar sappen stroomden over mijn hand. Mijn tong werd bijna fijngeknepen door haar kringspier. Bijna een volle minuut duurde het voordat ze langzaam rustiger werd. Afgepeigerd lag ze uit te hijgen. Ik stond op.

In geen tijd lagen mijn kleren op de grond. Mijn tepels waren stijf, mijn kut stond wagenwijd open, mijn sappen lekken langs mijn benen. Ik was super geil en had alleen nog maar behoefte aan een knallend orgasme. Met twee handen greep ik haar haren vast en ruw trok ik haar omhoog totdat ze op haar knieën zat. Ik draaide haar om en begroef haar hoofd in mijn kruis. Alsof ze uitgehongerd was zoog ze mijn klitje in haar mond. Snel schoof ze twee vingers diep in mijn smachtende kutje. De duim van haar andere hand drukte ze zonder omhaal in een keer helemaal in mijn kont. Toen ze mijn g-spot masseerde, werd het me allemaal te veel. Vanuit mijn kruis trokken de genots golven door mijn lijf. Krampend, schokkend en kreunend stond ik klaar te komen. Ze zoog harder op mijn klit en ik voelde de golven kutsap naar buiten stromen. Ik wist niet hoe ik het had. Plotseling stond ze op, pakte me bij mijn heupen, draaide me met mijn rug naar het bed en duwde me achterover waardoor ik languit op het bed viel. Ze dook achter me aan en voor ik het goed en wel door had, had ze mijn vibrator diep in mijn kutje. In een moordend tempo neukte ze me terwijl ze wild op een van mijn tepels kauwde. Ik ontplofte opnieuw. Totaal onverwacht kwam ik voor de tweede klaar. Als een op hol geslagen stoomtrein davert het orgasme door mijn lijf. Volkomen uitgeput lag ik even later op adem te komen. Het meisje boog over me heen en kuste me teder op mijn lippen. “You go take shower and I will clean sheets.”, fluisterde ze in gebroken Engels. Ze schikte haar kleren en liep mijn kamer uit om schone lakens te pakken. Met knikkende knieën stond ik op en liep naar de badkamer.

Genietend stond ik onder de douche toen de deur open ging. Jessica kwam de badkamer binnen en begon een erotische strip show op te voeren. Voor het eerst zag ik haar in volle glorie. Ze had een slanke taille en een paar mooie borstjes, niet echt groot maar ze pasten prima bij de rest van haar lijf. Haar mooie benen eindigden in schattige voeten. Al haar nagels waren opwindend rood gelakt. Elegant stapte ze naar me toe. Met een lieve glimlach sloeg ze haar armen om mijn nek. Ze moest op haar tenen gaan staan om me te zoenen. Ik pakte haar billen vast waarna ze haar benen om mijn heupen sloeg. Zo stonden we een poosje onder het water. Haar puntige tepels drukten tegen mijn harde spenen. Zachte kreuntjes klonken van ons allebei terwijl we zo stonden te vrijen. Ik raakte al weer danig opgewonden van dit lekker hapje wat zich zo heerlijk om mijn lijf had gevouwen.

Voorzichtig liet ik haar weer op haar benen staan en draaide haar zodat ze met haar rug tegen me aan stond. M’n linkerhand sloot ik rond haar borstje en mijn rechter hand daalde af naar haar spleetje. Zacht vingerde ik haar klitje. Kronkelend reed ze tegen me aan. Ik zoog me vast in haar nek. Hijgend naderde ze haar orgasme. Kreunend van opwinding kwam ze klaar. Doordat ze tegen mijn blaas drukte moest ik ineens nodig plassen. Ze voelde de urine tegen haar aanlopen. Snel draaide ze zich om, ging op haar knieën zitten en liet mijn plas over haar gezicht stromen. Nog voor ik klaar was boog ze voorover en sloot haar mond op mijn pruim om de laatste druppels op te likken. Tijdens het likken vloog haar tong over mijn klitje waardoor ik voor de derde keer klaarkwam. Voordat ze me kon zoenen begon ik haar lichaam te wassen waarna ze hetzelfde bij mij deed. Voldaan stapten we onder de douche vandaan en droogden elkaar af. Snel kleedde ze zich aan en na een vluchtige zoen verdween Jessica uit mijn kamer en uit mijn leven. Ik heb haar sindsdien niet meer gezien.

2. De receptioniste

Na het avontuurtje met Jessica liep ik constant met een gevoel van geilheid in m’n onderbuik. Ik was niet verliefd, dat was ik al jaren niet meer geweest. Maar ik zou er niets op tegen hebben om nog eens met haar van bil te gaan. Helaas zag ik haar niet meer terug. Wie ik nog wel dagelijks zag was Elise. Een beeldschone “red head”. Lang, slank, prachtige welvingen, schitterend groene ogen en een stem waar ik voor smolt. Ze sprak vloeiend Engels met een donkere stem maar had een super sexy Frans accent. Elke gelegenheid die ik had flirtte ik met haar en ik kreeg het gevoel dat ze het ook wel leuk vond. Dat gevoel werd nog sterker toen ik op de laatste middag van vergaderingen terug in het hotel kwam. Het was stil in de lobby. Alleen Elise stond achter de balie. Ik liep naar haar toe om mijn sleutel te halen. Voor ik bij de balie was had ze mijn sleutel al gepakt. Ze legde hem in mijn uitgestoken hand. Een rilling schoot door mijn lijf toen haar vingers zachtjes mijn hand streelden. Het viel me op dat ik meer van haar borsten kon zien dan normaal. Ik leunde op de balie voorover, waardoor ze ruim zicht had op mijn eigen borsten en vroeg haar zacht in het Engels: “Waar kan een vrouw hier wat drinken zonder door mannen lastig te worden gevallen?” Ze werd knalrood toen ze fluisterend antwoordde: “In mijn woonkamer?” Ze schrok van haar eigen woorden en probeerde haar hand terug te trekken maar, ik hield die stevig vast. Langzaam tilde ik haar omlaag gebogen hoofd met een vinger op. “Dat lijkt me een gezellig plan.”, antwoordde ik terwijl ik haar zo verleidelijk mogelijk in haar betoverende ogen keek. “Hoe laat ben je hier klaar?”

“Over een half uur”

“Mooi, dan zie ik je buiten ik zal bij het strand op je wachten”. Ik boog voorover, kuste zachtjes haar hand en na een knipoog liep ik naar de lift.

Ik was enorm opgewonden. Snel trok ik mijn kleren uit, sprong onder de douche, trok een sexy jurkje aan en liep op m’n gemak naar het strand. Tot mijn verbazing zag ik haar al staan wachten. Het was een prachtig gezicht. Ze stond naar de zee te kijken. De zon stond precies aan haar andere kant waardoor ik een schitterend silhouet zag met wapperende haren in de wind. Snel liep ik naar haar toe. M’n handen sloten zich om haar heupen. “Hi irresistible”, fluisterde ik in haar oor. Ze vleide zich tegen me aan, boog haar hoofd naar me toe en kuste me voorzichtig op mijn lippen. Haar geur drong mijn neus binnen. Ik voelde hoe mijn hart als een razende tekeer ging. In mijn buik begonnen vlinders als bezetenen te fladderen. Mijn geilheid werd overstemd door een ander gevoel. Een gevoel dat veel dieper zat. Ik sloeg mijn armen om haar buik en trok haar zacht tegen me aan. Haar handen sloten zich om de mijn. Zo stonden we stil te genieten van de zon die langzaam dichter naar de zee zakte en vooral van elkaars aanwezigheid.

Langzaam maakte ze zich los uit mijn omhelzing. Terwijl ze m’n hand pakte vroeg ze of ik wat wilde drinken op een terrasje. Ik knikte en hand in hand leidde ze me van het strand weg. We liepen door de doolhof van de oude stad. Gedwee volgde ik haar van het ene oude straatje naar het andere. In een van de straatjes werd Elise door verschillende mensen vriendelijk begroet. Halverwege de straat stopte ze voor een deur, maakte die open en liep naar binnen. We beklommen de trappen tot we op het dak aankwamen. Het dakterras. Verbaasd keek ik rond. Het vroege avondlicht gaf een betoverend uitzicht over de eeuwenoude stad. Na even genoten te hebben van wat ik om me heen zag draaide ik me naar Elise om, sloeg mijn armen rond haar nek en begon haar vol passie te zoenen. Haar armen gleden rond mijn middel. Ik voelde haar warme lijf tegen het mijne drukken.

“Rustig aan liefje, we hebben alle tijd”, lispelde ze tegen mij terwijl ze zich van me losmaakte. “Ga lekker zitten dan haal ik wat te drinken. Rosé?” Met een glimlach knikte ik van ja en nam plaats op een van de brede lounge banken. Het duurde niet lang voordat Elise met de drankjes terugkwam op het terras. Haar werkkleding had ze vervangen door een luchtige zomerjurk. Mijn hart maakte een sprongetje toen ik haar zag, ze zag er zo mooi uit. Ze kwam naast mij zitten nadat ze de glazen op het tafeltje had gezet. Haar geur bedwelmde me. Ik wilde haar. Niet alleen maar voor de seks, ik was smoorverliefd op haar. Verlegen draaide ze naar me toe. Met haar hoofd omlaag stamelde ze “Ik wil het rustig aan doen omdat ik geen one night stand wil. Ik was op jou verliefd vanaf het eerste moment dat ik je zag. Maar ik weet dat vannacht je laatste nacht is. Ik wil graag weten of je hetzelfde voor mij voelt als ik voor jou.”

Voorzichtig nam ik haar gezicht in mijn handen, tilde haar kin omhoog en keek haar recht in de ogen. Een traan liep uit haar ooghoek over haar wang. Ik voelde hoe op mijn eigen gezicht een traan zijn weg naar beneden zocht. “Ik ben ook verliefd op jou. We kunnen rustig aan doen, ik kan kijken of ik de vlucht van morgenochtend kan verzetten naar zondagavond want ik hoef niet voor maandagochtend terug te zijn. Dan hebben we nog een extra dag om bij elkaar te zijn en elkaar beter te leren kennen. Wat daarna gebeurt, zien we dan wel weer.” Onze lippen vonden elkaar opnieuw. Tranen mengden zich in de kus. Tranen van geluk, tranen van verliefdheid maar ook tranen van angst want over een paar dagen zou er een afscheid zijn.

De avond ging ongemerkt over in nacht terwijl we kletsend en keuvelend elkaar beter leerden kennen. Af en toe kussend, nu en dan een streling. Op een gegeven moment wilde ik mijn glas pakken toen ik zag dat het al middernacht was. Het was al vier uur geleden dat we op het terras waren gaan zitten en we hadden maar 1 glas rosé op en nog niet gegeten. Elise vroeg of ik honger had maar geen van tweeën dachten we aan eten. Wel voelde ik plotseling de vermoeidheid toeslaan. Hand in hand liepen we naar haar slaapkamer. Langzaam begon ze me uit te kleden. Elke keer dat ze mijn blote huid aanraakte ging er een rilling van verlangen over mijn rug. Verlangen naar warmte en tederheid. Tot mijn verbazing was het geen geilheid zoals ik die normaal gesproken voelde. Geen verlangen naar harde ruwe seks maar naar zachte aanrakingen en haar gewoon tegen me aan voelen, haar in mijn armen houden. Toen mijn slipje als laatste kledingstuk op de vloer lag, leidde ze me naar het enorme hemelbed. Zacht duwde ze me op het matras. Ze deed een stap naar achter, draaide zich met haar rug naar me toe en liet haar jurk van haar schouders glijden. Als een wolk dwarrelde de stof naar de grond. Het enige wat ze eronder aan had was een zwart slipje dat niet veel later ook op de vloer belandde.

Traag draaide ze zich om en liep langzaam naar het bed. Ik voelde opnieuw tranen in mijn ogen prikken. Wat was ze ontzettend mooi. Voor mijn gevoel bewoog ze in slow-motion totdat ze naast me lag. Met onze handen verkenden we ons lichaam terwijl onze lippen met elkaar versmolten waren en onze tongen kronkelend om elkaar heen draaiden. Mijn knie drukte haar benen een stukje uit elkaar zodat mijn dij tegen haar kort geschoren poesje drukte. Hijgend bereed ze langzaam mijn bovenbeen. Onze borsten drukten stevig tegen elkaar terwijl Elise steeds dichter tegen een orgasme aan kwam. Na een paar minuten begon ze hevig te trillen. Ik drukte haar dicht tegen me aan op het moment dat ze sidderend tot ontlading kwam. Haar benen sloten zich als een bankschroef rond mijn kletsnatte dij. Kreunend kwam ze klaar. Haar nagels klauwen in mijn rug.

Het genot dat zij onderging werkte aanstekelijk. Zonder enige stimulatie van mijn kutje begonnen bij mij de voortekenen van het klaarkomen zich aan te dienen. De liefde die ik voor haar voelde overspoelde mij compleet. Mijn hart zwol van geluk, de vlinders in mijn buik veranderde in een wervelstorm. Ik klemde me nog steviger vast rond Elise en had een orgasme dat gevoed werd door mijn liefde voor de Française. Met een gelukzalig gevoel lagen we tegen elkaar aan. Al knuffelend vielen we in slaap.

3. Het afscheid

Langzaam werd ik wakker van een straal zonlicht die in mijn gezicht scheen. Ik draaide mijn hoofd opzij en keek in een paar stralende ogen. Op dat moment wist ik dat ik mijn leven op z’n kop zou gaan zetten om bij Elise te kunnen blijven. Als eerste regelde ik dat ik een andere vlucht terug kon nemen, vervolgens checkte ik uit het hotel. Elise nam me mee naar Cap d’Ail, een plaatsje vlakbij Monaco waar een afgelegen baaitje lag dat alleen met een lange trap te bereiken was. Het hoogseizoen was nog niet begonnen dus op het steenstrand was het lekker stil. We besloten om bij de rotsen te gaan zitten, zo ver mogelijk van alles en iedereen. De temperatuur liep al aardig op. Het was warm genoeg om in bikini te liggen. Ik had er een van Elise geleend maar droeg alleen het broekje. Ook zij lag topless. Haar tepels stonden prachtig rechtop. Het kostte me moeite om er niet lekker aan te gaan sabbelen.

De hele dag brachten we door met zonnen, kletsen, zwemmen, flikflooien, vooral in het water en een super- opwindende vrijpartij achter een rots uit het zicht. Elise had mijn hand gepakt om naar zee te gaan maar trok me achter een grote rots waar niemand ons kon zien. Ze duwde me met mijn rug tegen de steen en begon me vurig te zoenen terwijl haar handen over mijn lichaam dwalen. Ik raakte er heel erg opgewonden van. Ze streelde over mijn borsten en tepels, over mijn buik, mijn billen, mijn heupen. Plotseling zakte ze door haar knieën, trok het kruisje van mijn bikinibroekje opzij en sloot haar lippen om mijn spleet. Haar tong schoot tussen mijn schaamlippen naar mijn klitje en flitste er in hoog tempo overheen. Genietend leunde ik achterover. Met gesloten ogen genoot ik van het orgasme dat zich snel in mijn hete schoot opgebouwde. Ik kneedde mijn borsten en tepels waardoor ik nog heter werd. Tergend langzaam schoof Elise twee vingers in mijn smachtende grotje. Eenmaal diep in me, masseerde ze m’n g-spot. Het orgasme explodeerde diep van binnen toen ze mijn klitje diep in haar mond zoog. Elektrische ladingen schoten door het knopje naar mijn klampende kutwanden. Ook vanuit mijn tepels denderden genotsgolven naar mijn lendenen waar ze de geile ontlading voedden. Schokkend bereed ik het, door liefde gedreven, orgasme. Hoe lang ik heb staan klaarkomen, weet ik niet meer maar toen de razende storm afnam gleed Elise al kussend omhoog tot we in een liefdevolle tongzoen eindigden.

Mijn armen om haar nek geslagen, haar armen om mijn middel. Dicht tegen elkaar aan genoten we van elkaars warmte. Ik wurmde mijn hand tussen onze lijven naar haar kruis. Met m’n volle hand wreef ik over de gezwollen lippen door de stof van haar bikinibroekje heen. Sensueel drukte ze haar borsten stevig tegen de mijn. Haar tong ging wild in mijn mond tekeer. Mijn vingers gleden onder de stof en vonden haar glibberige gleuf. Plagend draaide ik mijn vingertoppen rond haar kittelaar. Kreunend smeekte ze om haar klit te vingeren. Met liefde voldeed ik aan haar verzoek. Stevig wreef mijn middelvinger over het harde glibberige knopje. Haar ademhaling werd sneller en onregelmatiger naarmate ze dichter tegen haar orgasme aankwam. Ze begroef haar gezicht tussen mijn borsten om haar geluiden te smoren toen ze eenmaal tot ontlading kwam. Hevig schokkend leunde ze tegen me aan.

Mijn hart zwol, ik was zo verliefd op haar. Het was zo opwindend om haar te voelen, horen en zien klaarkomen. We stonden nog even te zoenen voordat we een lekkere duik in het water namen. De rest van de dag ging als een roes voorbij. We hadden alleen maar oog voor elkaar. Avonds toen we terug in Nice waren aten we in een van de vele restaurantjes die in het oude centrum rijk is waarna we hand in hand een lange romantische wandeling langs de boulevard maakten. Naarmate het later werd merkte ik dat Elise somberder werd. Ook ik voelde me verdrietig worden. Dit zou onze laatste nacht samen zijn voordat ik weer naar huis moest. Een traan welde op in mijn ooghoek.

Eenmaal bij haar thuis vielen we elkaar huilend in de armen. Die laatste nacht hebben we alleen maar dicht tegen elkaar aangelegen. We hoefden niets te zeggen, alleen maar elkaar vasthouden. Helaas vertrok het vliegtuig aan het eind van de ochtend. Daardoor hadden we niet veel tijd meer samen. Het werd een emotionele ochtend. Op het vliegveld werd het alleen maar erger. Na het inchecken hebben we zeker een kwartier tegen elkaar aan staan huilen voordat ik door de douane ging. In het vliegtuig was het druk. Naast mij zat een oudere vrouw die maar wilde kletsen over hoe geweldig ze het had gehad. Verdoofd draaide ik me om. De tranen stroomden alweer over mijn wangen terwijl ik snikkend in slaap viel.

Maandagochtend liep ik als verdwaasd rond op kantoor. Mensen hebben me aangesproken en ik schijn ook geantwoord te hebben maar ik herinner me er niets van. Middags nam ik in een opwelling een besluit. Ik liep het kantoor van mijn baas in. Met tranen in mijn ogen vertelde ik hem dat ik mijn ontslag wilde indienen om naar Nice te gaan verhuizen. Hij was nogal verbaasd maar hield me niet tegen. Wel vroeg hij of ik er al een baan had, of ik al woonruimte had, wanneer ik wilde vertrekken en nog meer zaken waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Aan het eind van de middag belde hij me op met de vraag of ik even naar zijn kantoor kon komen. Ik nam plaats tegenover hem. “Onze klanten waar jij vorige week bent geweest zijn op zoek naar iemand met kennis van de Nederlandse markt. Ze waren erg enthousiast over jou inbreng en hebben zojuist gevraagd of je interesse hebt om voor onbepaalde tijd bij hun te komen werken. Je kunt dan gewoon bij ons in dienst blijven. Zij regelen een woning en een auto voor je. En ze hebben een tarief voorgesteld waardoor je een aanzienlijke salarisverhoging kan krijgen. Als je akkoord gaat kun je verhuizen zodra je er klaar voor bent.”

Mijn mond viel open van verbazing, mijn hart ging als een razende tekeer en mijn hoofd liep over van allerlei gedachten. Toen alles een beetje inzonk barstte ik in tranen uit van blijdschap. “Ik neem aan dat dat een ‘ja’ is?”, vroeg mijn baas. Door emotie overmand kon ik niets meer uitbrengen maar ik knikte heftig. “Ik heb vanmiddag al gesproken met de directrice van het bedrijf.” Hij noemde haar naam en bij het horen van de achternaam schoten mijn ogen wagenwijd open. “Ze heeft aangeboden dat haar dochter je kan helpen om je draai in Nice te vinden. Ze is ongeveer net zo oud als jij en is receptioniste in het hotel waar je gezeten hebt. Misschien heb je haar wel eens gezien.” Ik voelde hoe mijn gezicht knalrood werd. Was het allemaal echt waar of droomde ik en zou ik straks met een enorme kater wakker worden? “Ik geloof dat ze zei dat ze Elise heet. Volgens haar zullen jullie het prima kunnen vinden samen.” Een enorme glimlach brak door op mijn gezicht terwijl de tranen nog heviger over mijn gezicht liepen. “Je zult wel een hoop moeten regelen en een paar keer heen en weer vliegen maar dat verzorgen we allemaal voor je, neem de rest van de week maar vrij om dingen in gang te zetten en kennis te maken met die Elise. Ik heb hier al een ticket voor je, je kunt vrijdag vliegen. Ik bel Frankrijk wel om te zeggen dat je akkoord gaat.”

Ik voelde me in de zevende hemel. Op een roze wolk reed ik naar huis en belde daar meteen naar Elise. We gilden als tieners aan de telefoon en ze vertelde me precies hoe alles gegaan was. We zaten als verliefde pubers aan de telefoon. Plotseling vroeg ik haar wat ze aanhad. Het was even stil. “Niets. Ik kom net onder de douche vandaan”. In gedachten zag ik haar voor me. Die prachtige rode haren, nat op haar rug, haar mooie stevige borsten met hun parmantige tepeltjes erop.

“Ik wil je zo graag in m’n armen nemen Elise.”

“En wat wil je dan met me doen?”

“Je sexy lippen kussen, met m’n handen over je rug strelen. Dan langzaam naar je heerlijke billen. Daarna leid ik je naar je bank waar ik je lekker onderuitgezakt op laat zitten. Dan ga ik voor je op de grond zitten en streel zachtjes je benen.” Elise kreunde door de telefoon. “Voorzichtig duw ik je knieën uit elkaar. Met mijn lippen streel ik zacht de huid aan de binnenkant van je dijen. Met mijn hand aai ik over je benen en je buikje. Dan lik ik plagend door je lies omhoog, langs je schaamlip en dan weer naar beneden langs je andere schaamlip naar je lies.”

Ik werd geil van wat ik vertelde en van de geluiden die ik van Elise hoorde. Met een hand maakte ik mijn broek open en gleed in mijn slipje. “Dan lik ik langzaam van onder naar boven over je schaamlippen.” Mijn vinger wreef over mijn klitje. “Heel voorzichtig raak ik je klitje aan.” Elise ademde gejaagd. “Met mijn lippen pak ik je knopje beet.” Ik voelde de tinteling van een orgasme komen. “En zuig hem dan hard naar binnen terwijl mijn vingers zich in je kut begraven.”

“Oh ja! Ik kom!” Schreeuwde Elise door de telefoon. Ik hield het ook niet meer en luidruchtig liet ik me gaan. “En vrijdag krijg je dit live van me schatje.”, fluisterde ik in de hoorn. “Ik hou van jou Elise.” Even was het stil. “Je t’aime aussi ma chérie.” Ik smolt weg. Wat klonk dat heerlijk in het Frans. We keuvelden nog wat en spraken af op het vliegveld van Nice. Over vier dagen. Vier hele lange dagen.

4. Verhuizen

De vier dagen gingen razendsnel voorbij. Er moest zoveel gebeuren: huur opzeggen, verhuizing regelen, familie inlichten en een papierwinkel waar je U tegen zegt. Gelukkig hoefde niet alles in die vier dagen te gebeuren maar ik was er wel druk mee. Vrijdagmiddag echter leek maar niet vooruit te gaan. De zenuwen gierden door mijn lijf. Het verlangen om weer bij Elise te zijn zorgde ervoor dat ik niets nuttigs voor elkaar kreeg. Ik had nog net het besef om wat kleren en andere relevante zaken in een weekend tas te gooien voordat ik veel te vroeg op Schiphol stond. De minuten kropen voorbij. Toen ik eindelijk in het vliegtuig zat had ik het gevoel dat we eerst een paar rondjes om de aarde vlogen voordat we eindelijk op de luchthaven van Nice landden. Wat ging de tijd langzaam. Eindelijk liep ik uit het vliegtuig naar de ontvangsthal. Ik rende meer dan dat ik liep en mijn hart bonsde als een gek in mijn keel. Eenmaal door de laatste deuren maakte paniek zich van mij meester. Ik zag Elise nergens. Verdwaasd liep ik door de ruimte. Plotseling sloten twee armen zich achterlangs om mijn middel. De geur die me bereikte herkende ik uit duizenden. Toen ook nog haar heerlijk stem in mijn oor fluisterde: “Bonjour, mon amour.”, hield ik het niet meer droog.

Met een snelle beweging draaide ik me in haar armen om, sloeg mijn armen om haar nek en zoende haar vol liefde en passie op haar mond. Het was maar vijf dagen geweest maar wat had ik haar ontzettend gemist. Ik wilde haar niet loslaten. “Kom, ik heb een verrassing voor je.” Zei ze terwijl ze zich losmaakte, mijn hand pakte en me meenam naar de taxistandplaats. De chauffeur legde mijn tas in de achterbak terwijl Elise en ik ons op de achterbank nestelden. Ze kroop dicht tegen me aan nadat ze een adres aan de chauffeur had gegeven. Ik had totaal geen oog voor wat er buiten de auto gebeurde maar was volledig gefocust op Elise. Daardoor had ik niet door, dat we niet naar het oude centrum reden, waar Elise woonde. De taxi stopte voor een luxe appartementencomplex. Verbaasd keek ik Elise aan. “Kom maar mee”, zei ze terwijl we uit stapten. We liepen het gebouw in. In de lift drukte Elise op het bovenste knopje. Ik wilde haar vragen waar we heengingen maar ze smoorde mijn woorden met een zalige tongzoen. Met moeite lieten we elkaar los toen we op de bovenste verdieping aankwamen. We stonden in een klein halletje met één deur. Elise maakte de deur open en zei met een brede lach: “Welkom in je nieuwe thuis.”

Ze leidde me rond door de volledig ingerichte ruimtes. Een prachtige woonkamer met een enorme glazen wand met een enorm balkon van waar ik uitzicht had op de Middellandse Zee. Een eetkeuken die van alle luxe was voorzien. Een badkamer die de Frans term hiervoor, salle de bains, volledig eer aan deed. Het was meer een bad- zaal dan een badkamer. Een enorm bad, groot genoeg voor twee volwassen vrouwen, een ruime douche waar ook gemakkelijk twee personen in konden, een grote wastafel met alles erop en eraan. Een riante inloopkast. Tenslotte de slaapkamer. Ook hier een glazen wand met een groot balkon en uitzicht op de Franse Alpen. Een reusachtig bed. En ook hier weer alle luxe die je maar kan wensen. “Bevalt het je?” vroeg Elise verwachtingsvol. “Het is prachtig.”, stamelde ik verlegen. “Mijn moeder heeft het voor je geregeld. Ze wil dat het je aan niets ontbreekt en ze wil je graag ontmoeten.” Met een blos op haar wangen voegde ze daar zachtjes aan toe: “Als mijn moeder, niet als jouw baas. Maar eerst ga ik jou uitgebreid laten voelen hoe erg ik je gemist heb de afgelopen dagen.”

Met die woorden duwde ze me achterover op het bed. Uitdagend kroop ze over me heen. Languit ging ze op me liggen. Haar lippen zochten de mijn. Mijn handen zochten haar heerlijke billen en streelden ze zacht door de dunne stof van haar jurk. Ik kon geen genoeg krijgen van haar sensuele mond. Elise maakte zich los en met een super geile blik in haar ogen pakte ze mijn bloes met twee handen vast en scheurde hem in een keer open. De knoopjes vlogen alle kanten op. Wild wipte ze mijn borsten uit de BH-cups. Ruw viel ze op een van mijn tepels aan. Ze zoog de speen diep in haar mond. De plotselinge dierlijke aanval bracht mijn hoofd volledig op hol. Vervolgens hoorde ik mijn rok scheuren, direct gevolgd door het krakende geluid van de stof van mijn slipje dat in tweeën werd gerukt. Wat voelde deze behandeling heerlijk geil. Was dit mijn lieve zachte schatje die hier haar lusten op me botvierde? Ik genoot met volle teugen. Haar mond vloog over mijn huid. Overal zoende en beet ze me. Zonder waarschuwing stortte ze zich op mijn drijfnatte pruim. Binnen enkele tellen kwam ik gierend klaar. Ze bleef likken en zuigen. Haar duim drong diep in mijn aars. De orgasmegolven laaiden weer op. Ik smeekte haar om te stoppen maar in plaats daarvan drongen 2 vingers diep in mijn kut waar ze direct mijn G-spot aanvielen. Felle flitsen schoten door mijn onderlijf. Schokkend en schreeuwend kwam mijn lichaam tot volledige ontlading. Door de niet aflatende aanval van Elise bleef mijn orgasme maar doorgaan en raakte ik volkomen uitgeput. Tot het zwart voor mijn ogen werd.

Het volgende waar ik me van bewust werd was de zachte warmte van een naakt lichaam tegen mijn rug, een arm onder mijn hoofd en een arm om mijn middel. “Welkom terug op aarde liefje.” fluisterde ze zachtjes in mijn oor. Ik kroop nog dichter tegen haar aan en voelde me heerlijk. Na een poosje zo gelegen te hebben zei Elise: “Kom schat, we moeten opstaan. Mijn moeder verwacht ons.” Ik stond op en zag mijn gescheurde kleren op de grond liggen. Met een gespeelde boosheid in mijn stem vroeg ik haar: “Waar kwam dat ineens vandaan?” Ze liep rood aan toen ze verlegen antwoordde ze: “Ik verlangde zo naar je naakte lijf dat ik niet rustig je kleren uit wou trekken. Het kwam zomaar ineens bij me op. Volgens mij vond je het helemaal niet zo erg!” Ik sloeg mijn armen om haar nek. “Dat klopt. Ik vond het vreselijk opwindend. Maar ik hoop niet dat je het veel vaker gaat doen want dan hou ik geen kleren meer over.”

Al zoenend schuifelden we naar de badkamer. Onder de douche zeepten we elkaar in. Ik spoelde haar af en trok haar met haar rug tegen me aan. Mijn handen zochten haar borsten. Opgewonden liet ze me de gladde, stevige bollen masseren. Een hand gleed af naar haar spekgladde gleufje. Snel had ik haar klitje gevonden en vingerde haar tot ze een zinderend orgasme kreeg. Ze draaide zich om, omhelsde me en fluisterde met een hese geile stem: “Ik wil niets liever dan de hele avond en nacht de liefde met jou bedrijven maar we moeten nu echt opschieten.” Met tegenzin stapten we onder de douche vandaan, droogden ons af, kleedden ons aan en liepen naar de lift. Elise drukte op het knopje met -1 en ik keek haar aan. “Nog een verrassing voor je van mijn moeder. Van het bedrijf van mijn moeder moet ik eigenlijk zeggen.” In de garage aangekomen gaf ze me een autosleutel. Ik drukte op het knopje om de auto open te maken en mijn mond viel open van de zoveelste verbazing. Een enorme, glimmende, nieuwe, felrode BMW- cabriolet begon te knipperen. Het enige wat ik kon uitbrengen was, “WOW”. Het interieur rook nog nieuw naar leer. Ook in de auto ontbrak het niet aan luxe. Alles wat je maar kon bedenken zat er in. In de GPS zat het adres van Elise ’s moeder al voorgeprogrammeerd.

Ik leefde in een droom. Zoveel luxe en weelde had ik nog nooit meegemaakt. Ik werd de snelweg opgestuurd. Na twintig minuten rijden kwamen we aan bij een enorme luxe villa. De poort ging automatisch open en ik reed het terrein op. Brigitte, de moeder van Elise, stond al te wachten. Ik kon zo wel zien waar Elise haar schoonheid vandaan had. Ze leek als twee druppels water op haar moeder. Haar vader had ze nooit gekend. De oprichter van het bedrijf waar Brigitte eigenaar van was, was kort nadat Elise geboren was overleden. “Ah, Saskia, welkom! Ik hoop dat alles naar wens is?”. Hartelijk omhelsde Brigitte me. “Alles is meer dan naar wens. Ik hoop dat ik je verwachtingen waar kan maken.”

“Vandaag ben ik niet je baas maar de moeder van je geliefde. En iemand die mijn dochter eindelijk zo gelukkig kan maken heeft mijn verwachtingen al meer dan waar gemaakt. Kom binnen.” De warme ontvangst was net zo overweldigend als alles wat ze voor me had geregeld. Ik genoot van de openhartige sfeer en voelde me al helemaal thuis. Aan het eind van de avond spraken we af dat ik de volgende dag, zaterdag, naar het kantoor zou gaan om afspraken te maken over de baan. We liepen naar buiten. De avond was zwoel.

In de auto drukte ik op het knopje om het dak open te maken. De wind wapperde in onze haren. Dit was pas echt genieten. Wat wil een mens nog meer? Een prachtig appartement met schitterend uitzicht, een fantastische auto van de zaak, een droombaan in het buitenland en bovenal de liefde van je leven. Mijn leven was nu echt begonnen. Ik stopte de auto op een verlaten parkeerplaats. We stapten uit en liepen naar een plek vanwaar we betoverend uitzicht hadden over Nice en de zee. De zon was al half achter de horizon verdwenen. Ik ging achter Elise staan, sloeg mijn armen om haar middel en drukte haar stevig tegen me aan. Zo bleven we staan tot de zon volledig in de Middellandse Zee was verdwenen. Langzaam draaide Elise zich naar me toe. Verliefd kusten we elkaar. Gedachteloos streelde ik haar rug en billen over de dunne stof van haar jurk. Zachte kreuntjes vertelden mij dat ze ervan genoot. Met mijn vingers tilde ik de stof omhoog tot ik mijn handen op de blote huid van haar kont kon leggen. Ze drukte zich gewillig tegen me aan.

“Je windt me zo op, schatje”, lispelde ze hees. Ik tilde de jurk over haar hoofd. Daar stond ze bijna naakt voor me, met alleen haar slippers, string en BH nog aan. Op een verlaten parkeerplaats. In het langzaam afnemende licht van een late lente avond. Mijn handen en lippen streelden haar huid. Tot ik bij de onderkant van haar buik kwam. Ik draaide haar om en liet haar voorover gebogen op een bankje leunen. Snel stroopte ik haar string af. Verlangend spreidde ze haar benen. Zonder aarzelen begroef ik mijn tong die in haar kelkje. De honingzoete smaak van haar geilheid wond me enorm op. Met lange halen likte ik van haar klit tot aan haar aars. Eenmaal bij haar donkere roosje masseerde ik het gaatje met het puntje van mijn tong. Mijn duim drong langzaam haar natte kutje in en mijn vingertoppen masseerden haar schaamlippen. Ze kreunde en gromde van genot. Steeds iets harder drukte ik mijn tong tegen haar sluitspier. Tot ik een stukje naar binnen gleed. Hevig gillend kwam ze klaar. Haar kutspieren knepen hard in mijn duim. Haar kontspieren duwden mijn tong weer naar buiten. Ik bleef tegendruk geven waardoor het orgasme bleef duren.

Hijgend en trillend kwam ze langzaam tot rust. Ik kuste haar billen tot ze opstond en zich omdraaide. “Dus jij was die hotelgast waar Jessica me over vertelde.” Ik werd knalrood. Lachend sloeg Elise haar armen om mijn nek. De kus die we deelden was pure liefde. “Kom,”, zei ik, “ik moet nog een hoop regelen, ik wil je mee naar Nederland nemen om je aan mijn ouders voorstellen maar vanavond is voor ons samen.” We stapten weer in mijn nieuwe BMW en reden weg. De auto zoefde over de bergweggetjes op weg naar een mooie toekomst.

Esmeralda

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *