Op zakenreis 1.4

()

en paar jaar geleden was ik op een zakenreis. Vijf dagen in de Zuid-Franse badplaats Nice. Prachtig weer, schitterend hotel. Overal mooie vrouwen. Ik genoot met volle teugen van de momenten die ik voor mezelf had.


1. Het kamermeisje
Op de tweede dag waren we vroeg klaar en stond er verder niks meer op het programma tot de volgende dag. Ik besloot even snel naar het hotel te gaan om mijn bikini met een sexy broekje aan te trekken en dan lekker te gaan flaneren op de Promenade des Anglais. In het hotel flirtte ik een beetje met de knappe receptioniste achter de balie en ging met een opgewonden gevoel naar mijn kamer. Voor mijn kamer zag ik het karretje staan met schone lakens en handdoeken. Het meisje had ik een paar keer gezien. Een leuke jonge Française met een lekker strak lijfje. Jessica had ik op haar naamplaatje zien staan. Ze had me een keer gedag gezegd met een opwindende warme stem. Ik hoopte dat ze op mijn kamer de bedden aan het verschonen was. De gedachte dat ze de lakens, waarin ik afgelopen nacht een paar heerlijke orgasmes had gehad van mijn vibrator, in haar slanke handen had wond me enorm op. Ik had zin om haar te choqueren door me voor haar neus om te kleden. Haar een blik te gunnen op mijn kale, geil opgezwollen schaamlippen terwijl ik met mijn rug naar haar toe voorover boog om een klein bikini broekje aan te trekken. Maar de aanblik die ik kreeg toen ik het slaapgedeelte van mijn kamer in kwam, leverde hele nieuwe mogelijkheden.

Het meisje lag op haar buik op mijn bed. Haar rechter arm lag onder haar lichaam en hield, tussen haar gespreide benen, mijn vibrator diep in haar kutje gedrukt. Ze had haar kamermeisjes uniform nog aan. Onder haar rok kon ik zien dat het kleine lapje stof van haar string opzij was geschoven om mijn trilvriendje toegang te geven tot haar soppende lekkernijen. Met gesloten ogen, kreunend en hijgend van geil genot, werkte ze zichzelf naar een orgasme toe. Het tafereeltje wond me enorm op. Ik besloot haar niet te storen totdat ze was klaargekomen. Met een enorme hoeveelheid zelfbeheersing kon ik voorkomen dat ik de kleren van mijn lijf rukte om me aan dat jonge ding te verlustigen. Wat werd ik ontzettend geil van de solo show waar ik naar keek. Plotseling klapte ze haar benen stijf tegen elkaar, beet wild in het kussen om haar geluid te smoren en kwam wild schokkend klaar. Zodra ze uitgeraasd was liep ik voorzichtig naar het bed. Met gesloten ogen lag ze na te hijgen. Ik liet mijn vingertoppen over haar naakte dij glijden.

Hevig geschrokken wilde ze zich omdraaien maar ik hield haar tegen met een hand die ik op haar rug legde. Haar grote ogen keken me verschrikt aan. Ik gebaarde dat ze stil moest zijn. Mijn andere hand streelde haar haren, gleed zacht over haar wang, langs haar hals naar haar schouder. Voorzichtig duwde ik de stof van haar zwarte uniform opzij en boog me voorover om mijn lippen op haar roomblanke huid te drukken. De hand die ik op haar rug had liggen gleed langzaam omlaag over haar blouse naar haar billen. Het rokje stroopte ik omhoog zodat ik het stevige vlees van haar kont kon kneden. Mijn middelvinger gleed door haar bilnaad omlaag naar haar drijfnatte kutje waar mijn vibrator nog steeds diep in zat. Zonder waarschuwing zette ik hem weer aan op vol vermogen. Snel draaide ik haar zo dat ze met haar benen buiten het bed, voorovergebogen lag. Zo kon ik haar gemakkelijk met de vibrator neuken.

Met een hand duwde ik haar billen uit elkaar zodat ik er met mijn tong tussen kon. Haar sterretje verwende ik met zachte likjes. Ze greep naar achter en trok zelf haar billen zo ver mogelijk uit elkaar om mij er beter bij te laten. Langzaam verhoogde ik de druk op haar kontgaatje. Stukje bij beetje opende ik haar en drong ik dieper bij haar binnen. Ze werd helemaal gek van genot. De vibrator schoof ik hevig trillend met m’n linkerhand in en uit haar kutje, haar klitje vingerde ik met m’n rechter hand en haar kontje neukte ik nu met m’n tong. Het duurde niet lang voor ze voor de tweede keer klaarkwam. Wild schokkend gilde ze in de matras. Haar sappen stroomden over mijn hand. Mijn tong werd bijna fijngeknepen door haar kringspier. Bijna een volle minuut duurde het voordat ze langzaam rustiger werd. Afgepeigerd lag ze uit te hijgen. Ik stond op.

In geen tijd lagen mijn kleren op de grond. Mijn tepels waren stijf, mijn kut stond wagenwijd open, mijn sappen lekken langs mijn benen. Ik was super geil en had alleen nog maar behoefte aan een knallend orgasme. Met twee handen greep ik haar haren vast en ruw trok ik haar omhoog totdat ze op haar knieën zat. Ik draaide haar om en begroef haar hoofd in mijn kruis. Alsof ze uitgehongerd was zoog ze mijn klitje in haar mond. Snel schoof ze twee vingers diep in mijn smachtende kutje. De duim van haar andere hand drukte ze zonder omhaal in een keer helemaal in mijn kont. Toen ze mijn g-spot masseerde, werd het me allemaal te veel. Vanuit mijn kruis trokken de genotsgolven door mijn lijf. Krampend, schokkend en kreunend stond ik klaar te komen. Ze zoog harder op mijn klit en ik voelde de golven kutsap naar buiten stromen. Ik wist niet hoe ik het had. Plotseling stond ze op, pakte me bij mijn heupen, draaide me met mijn rug naar het bed en duwde me achterover waardoor ik languit op het bed viel. Ze dook achter me aan en voor ik het goed en wel door had, had ze mijn vibrator diep in mijn kutje. In een moordend tempo neukte ze me terwijl ze wild op een van mijn tepels kauwde. Ik ontplofte opnieuw. Totaal onverwacht kwam ik voor de tweede klaar. Als een op hol geslagen stoomtrein davert het orgasme door mijn lijf. Volkomen uitgeput lag ik even later op adem te komen. Het meisje boog over me heen en kuste me teder op mijn lippen. “You go take shower and I will clean sheets.”, fluisterde ze in gebroken Engels. Ze schikte haar kleren en liep mijn kamer uit om schone lakens te pakken. Met knikkende knieën stond ik op en liep naar de badkamer.

Genietend stond ik onder de douche toen de deur open ging. Jessica kwam de badkamer binnen en begon een erotische strip show op te voeren. Voor het eerst zag ik haar in volle glorie. Ze had een slanke taille en een paar mooie borstjes, niet echt groot maar ze pasten prima bij de rest van haar lijf. Haar mooie benen eindigden in schattige voeten. Al haar nagels waren opwindend rood gelakt. Elegant stapte ze naar me toe. Met een lieve glimlach sloeg ze haar armen om mijn nek. Ze moest op haar tenen gaan staan om me te zoenen. Ik pakte haar billen vast waarna ze haar benen om mijn heupen sloeg. Zo stonden we een poosje onder het water. Haar puntige tepels drukten tegen mijn harde spenen. Zachte kreuntjes klonken van ons allebei terwijl we zo stonden te vrijen. Ik raakte al weer danig opgewonden van dit lekker hapje wat zich zo heerlijk om mijn lijf had gevouwen.
Voorzichtig liet ik haar weer op haar benen staan en draaide haar zodat ze met haar rug tegen me aan stond. M’n linkerhand sloot ik rond haar borstje en mijn rechter hand daalde af naar haar spleetje. Zacht vingerde ik haar klitje. Kronkelend reed ze tegen me aan. Ik zoog me vast in haar nek. Hijgend naderde ze haar orgasme. Kreunend van opwinding kwam ze klaar. Doordat ze tegen mijn blaas drukte moest ik ineens nodig plassen. Ze voelde de urine tegen haar aanlopen. Snel draaide ze zich om, ging op haar knieën zitten en liet mijn plas over haar gezicht stromen. Nog voor ik klaar was boog ze voorover en sloot haar mond op mijn pruim om de laatste druppels op te likken. Tijdens het likken vloog haar tong over mijn klitje waardoor ik voor de derde keer klaarkwam. Voordat ze me kon zoenen begon ik haar lichaam te wassen waarna ze hetzelfde bij mij deed. Voldaan stapten we onder de douche vandaan en droogden elkaar af. Snel kleedde ze zich aan en na een vluchtige zoen verdween Jessica uit mijn kamer en uit mijn leven. Ik heb haar sindsdien niet meer gezien.

Esmeralda

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *