Full service

()


Hoi, mijn naam is Ilse en ik werk bij een Wellness-centrum in het westen van het land. Normaal gesproken sta ik achter de balie om de bezoekers wegwijs te maken en de telefoon te bemannen. De zaken liepen best en toch had Angela, de eigenaresse een plan bedacht om meer persoonlijke service te verlenen. Een meisje of jongen liep dan de hele tijd met een klant mee voor gezelschap, massage, pedicure en allerhande dingen zoals, bijvoorbeeld iets te drinken of te eten halen. Uiteraard konden de klanten dan per uur of per dagdeel iemand inhuren. We schreven hier voor een enquête uit en wonderwel was er genoeg animo voor.

We namen om te beginnen twee jonge vrouwen aan die eerst diverse cursussen gingen volgen en als back-up moest ik van Angela ook mee naar cursus.  Met drieën legde we de cursussen met goed gevolg af en kon de full service van start gaan. We lieten de service beginnen op woensdag, dit was vrouwendag en later zouden we bekijken of er behoefte was op alle dagen.

Om de service niet ongemakkelijk te maken moesten de verleners er hetzelfde uitzien als de klant en dat betekent dat als de klant een bikini wilde dragen de verlener dat ook moest aanhebben maar als een klant naakt ging zat er voor de verlener niets anders op dan dat ook te doen. Ondertussen hadden we ook een verbouwing gedaan zodat we meer privéruimten hadden dus je kunt je voorstellen dat de kas bijna leeg was.

De afspraken voor de service liepen best en zouden we eigenlijk aan een uitbreiding toe zijn maar Angela vertelde dat ze dat voorlopig niet kon betalen dus moest er een andere oplossing voor komen want de meiden die ervoor aangenomen waren wilden niet nog meer uren gaan maken. Op een gegeven moment kwam Angela bij me zitten.

“We moeten even praten” en ik draaide me naar haar toe, “Ik wil zelf deel gaan uitmaken van het serviceteam maar jij moet me leren wat er op de cursussen is besproken en gedaan.” Ik stemde toe en we zouden dat doen op een maandagochtend, de meest rustige ochtend van de week en door wat personele bezetting te verschuiven hadden we de ruimte ervoor. Ik had mijn theorieboeken ter voorbereiding aan Angela gegeven en een paar weken later was ze er klaar voor.  Ik nam haar een soort van intakegesprek af zoals ik dat ook bij echte klanten zou doe en als laatste vraag vroeg ik “hoe ze gekleed wilde gaan.”

“Helemaal bloot als jij dat niet erg vindt”? Ik had daar geen problemen mee dus stemde ik toe. Dit was volgens mij de eerste keer dat ik Angela bloot zag en het vond dat ze er voor een vrouw van 45 jaar er nog heel goed uit zag. Ik nam haar mee door een eerste rondje sauna en daarna naar een pedicure en hand- en voetverzorging maar gaf haar eerst een badjas zodat ze het niet koud zou krijgen. Tijdens haar hand verzorging spraken we over van alles en nog wat en kwam ik dingen te weten die ik nog nooit gehoord had van haar en tijdens haar voetverzorging keek ik met regelmaat tegen haar schaamlippen aan toen de badjas van haar benen was gegleden.

Ik deed mijn uiterst best om het allemaal goed uit te leggen en vooral uit te voeren. Het tweede rondje sauna werd gedaan en na het douchen kwam het massage gedeelte, Angela nam plaats op de tafel en ik vroeg haar wat ze gemasseerd wilde hebben, “doe maar alles” zei Angela en ik begon haar te masseren van boven naar onder en zowel voor als achter en legde uit wat ik deed en waarom ik het deed. Ik vond het heerlijk haar gladde velletje door mijn handen te voelen glijden en heel onbewust stak ik wat meer tijd in billen, borsten en de binnenkant van haar benen. In de tijd dat Angela lag na te genieten van de massage haalde ik drinken en eten voor haar en daarna gingen we aan de afsluitende sauna ronde beginnen. Na het douchen hielp ik haar met afdrogen en aankleden en was de service voorbij.

“Wauw” zei Angela “ik voel me geweldig en als iedereen zich zo voelt aan het einde hebben we het goed gedaan”, toen gaf ze me een zoen op mijn wang en bedankte me. De eerstvolgende gelegenheid was Angela nog niet nodig en ze zei me dat het goed was want ze wilde zelf een keertje oefenen en vroeg direct of ik daarvoor beschikbaar was. “Lijkt me heerlijk” zei ik en verheugde me er al op maar eerst kwam er nog een druk weekend aan.

Maandagmorgen kwam ik op het werk en Angela was er ook al zodat we direct konden aanvangen met mijn verwenservice. Voor de vorm vroeg Angela hoe ik gekleed wilde gaan en net als vorige week gingen we samen poedelnaakt. Ik kreeg van Angela ook een heerlijke behandeling en ik kon merken dat ze goed opgelet had. Ze deed mijn handen, voeten en mijn nagels en ik genoot van de aandacht en zonk weg in mijn gedachten.

“Hé, slaapkop we gaan weer een rondje doen of wil je eerst wat drinken?.” We zaten naast elkaar in de sauna en Angela vroeg of ze het tot nu toe goed deed en ik beaamde terwijl er een zweetdruppel tussen mijn borsten door het spoor richting mijn kutje volgde waar het samen kwam met meer spoortjes, ik veegde het weg en die beweging ontging Angela niet. We gingen douchen en hierna zou de massage volgen en moest Angela vragen of ik ergens last van had en wat ik gemasseerd wilde hebben, ik koos ook voor de complete behandeling. Ze begon bij mijn schouders, zakte af naar mijn rug en begon daarna aan mijn benen en kwam langzaam omhoog naar mijn billen. Ik hoopte dat ik het allemaal aankon want mijn billen zijn zo ongeveer het gevoeligste aan mijn lichaam buiten mijn geslachtsdelen.

Net als ik vorige week bij haar nam ze ruim de tijd voor mijn kont en ik lag al snel te soppen. “Draai je maar om” zei Angela en begon aan mijn armen over mijn borsten en tepels die knetterhard waren en ik dacht even dat Angela lachte. Na mijn buik ging ze verder met mijn benen en toen ze bijna klaar was want het poesje werd niet gemasseerd pakte ik haar hand vast. Ze keek me niet begrijpend aan en ik vroeg “als er nu een klant is die net iets meer gemasseerd wil hebben” en legde haar hand op mijn kut, “wat doe je dan”? Angela zei dat ze dat niet deed. “Maar in jouw geval zou ik graag een uitzondering maken” en begon mijn lipjes te strelen en duwde een vinger naar binnen. Haar hoofd kwam dichterbij het mijne en in plaats van een kus begon ze aan mijn oortjes te sabbelen en mijn nek te kussen alvorens ze naar mijn mond toe kwam om met me te zoenen, haar vinger bleef in en uit me gaan.

Ze ging aan het hoofd van de tafel staan en haar hand kon nog net bij mijn kutje, omdat haar tieten nu op mondhoogte kwamen te liggen maakte ik er goed gebruik van. Ik pakte die bollen die ik vorige week ook al verwend had in mijn handen en bracht één voor één haar tepels naar mijn mond, zoog eraan tot de tepels hard en puntig waren. Ze kroop nog verder naar voren tot haar kut boven mijn mond hing en ik trok me aan haar kont op om het te zoenen. Nu kon zij ook met haar mond bij mijn kut en ook zij begon me te likken en te vingeren tot we samen heerlijk klaarkwamen. Ze kwam naast me liggen en vroeg of ik had genoten. Ik beaamde en zei dat we dit misschien wel vaker moesten doen en dat vond Angela een goed idee.

Ilse.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *