Bodypainting

()


Het is best leuk als je in het kunstenaarswereldje rondzwerft en dat je veel vrienden hebt in die kringen, niet dat ik nu zelf zo kunstzinnig ben maar je wordt wel eens uitgenodigd voor een galerie of om zelf model te staan voor schilder-project of potloodtekeningen en zelfs ben ik in het bezit van een mini standbeeld van mezelf in mijn kamer. Ik denk dat als ik in de spiegel kijk ik best om aan te zien ben en misschien een tikkeltje exhibitionistisch dus zal daarom ook gevraagd worden om soms ten tonele te verschijnen bij de kunstenaars.

Ik was op de erotica-beurs omdat ik kaarten gekregen had van een bevriend fotograaf die met een expositie op de beurs stond en ik beloofd had om ook even te komen kijken, ik stond er zelf ook nog tussen met zoals ik het altijd noem, net niet foto’s. Ik was net binnen toen ik aangesproken werd door een jongeman die vroeg of hij wat mocht vragen, “oké” zei ik “vraag maar.”

“Volgens mij”, begon hij “heb ik jouw gezicht eerder gezien en als ik mij niet vergis hier op de beurs maar ook bij de expositie van Vera Roos klopt dat.” Ik zei dat het correct was en dat hij een goed geheugen had voor gezichten. Hij stelde zich voor als Johan en zei dat hij zelf ook fotograaf was maar dan anders. “Hoe bedoel je anders” vroeg ik en Johan vertelde dat hij samen werkte met twee vrouwen die aan bodypainting deden en als ze klaar waren maakte hij er een fotoserie van en exposeerde ze ook hier op de beurs. Ik werd nieuwsgierig en vroeg of ik eens kon kijken, we liepen samen naar zijn foto’s en ik bewonderde ze. Van sommige moest je echt goed kijken of het nu kleding was of dat het inderdaad een paint was. Mijn interesse was gewekt en Johan zag het. “Zou je dit zelf wel eens willen meemaken” vroeg Johan aan me, “kom maar mee die meiden staan hier ook en ze doen het live.” Johan stelde mij voor aan Tine en Karin, vertelde dat ik interesse had en of ik even mocht blijven kijken. Ze waren net met een mannelijk model bezig die veranderd werd in Tarzan met een lendendoek, weliswaar niet erg erotisch maar wel erg knap. Ik kreeg een kaartje van Johan en ik zei dat ik hier zeker op terug zou komen.

Toen ik verder liep kwam ik een vrouw tegen die gepaint was als catwoman en toen ik goed keek zag ik haar blote borsten schommelen maar ze had wel een string aan gehouden, iets wat mij op de foto’s bij Johan niet was opgevallen. Ik ging terug naar de stand van Johan en bekeek de foto’s nog eens goed en in het bijzonder bij de uitvergrotingen zag je duidelijk de schaamlippen zitten of een lul hangen. Ik ging op zoek naar Tom, mijn vriend met de net niet foto’s, vond hem en dronk wat met hem.

“Die uitvergrote mooie foto van jou is verkocht” zei Tom, “de nieuwe eigenaar heeft er goed voor betaald dus krijg jij een etentje van me, en ik wil een nieuwe serie met je doen als het je uitkomt.” Ik zei dat het goed was en bedacht mij dat ik het nog een soort van druk kreeg. Gelukkig is het een hobby van mij en hoefde ik er niets voor te hebben maar vond het leuk als mensen mij dan een schilderijtje, tekening of foto gaven en in het geval van Tom een etentje.

De beurs was al een paar weken voorbij als ik besluit om Johan te bellen voor een afspraak.

“Leuk dat je belt” zegt hij en ik mag komen op de dag die mij goed uitkomt en we spreken af voor over twee weken, “dan kan ik ook nog even nadenken wat ik je wil laten doen” zegt hij. Spannend hoor denk ik en laat alles maar aan Johan en de meiden over. Ik meld mij bij de studio en word verwelkomd door Tine en Karin die mij eerst rondleiden door de ruimte, netjes en schoon en even later meldt Johan zich.

“Ik heb met de meiden afgesproken dat we je omtoveren tot Cleopatra” zegt Johan en ik kan niet anders dan akkoord gaan. Ik word verzocht mij geheel te ontkleden en dat Johan daarbij is doet mij niets.

“Mag ik tussendoor ook wat foto’s maken terwijl de meiden bezig zijn” vraagt Johan en ik zeg “geen probleem.” Ik ben wat witter dan het voorbeeld van Cleopatra dus krijg ik eerst een grondlaag die er met een verfspuit opgebracht wordt en daarna zal het werk met kwastje, sponsjes en airbrush volgen. De lijntjes worden gezet over de lichtbruine laag en de vakjes worden ingekleurd tot ik een beeld zag verschijnen dat mij deed denken aan Cleopatra in een soort van gouden bikini met een doek om haar heupen, sieraad om haar nek en armbanden van goud, kettingen om mijn armen en enkels. Als laatste worden de vakjes bij mijn tepels ingekleurd en maakt de airbrush mijn tepels super-hard.

“Mooi hoor” zegt Tine die daarmee bezig is en tikt er even tegen aan. Mijn namaak broekje en heupdoek worden afgemaakt en het kwastje gaat over mijn schaamlippen en klitje. Ik word nat en geef een kreetje, “gevoelig plekje” vraagt Karin die bezig is met mijn enkel sieraad. “Ik denk het” zegt Tine terwijl ik met mijn ogen dicht sta te genieten van het kwastje wat nog steeds mijn schaamlippen beschildert.

“Klaar!” Roepen de meiden en Johan komt met een pruik en hoofdsieraad in de vorm van een slang, zet beide op mijn hoofd en laat mij in de spiegel kijken. Ik vind het prachtig en ook de rest is zeer tevreden. Ik maak de fotosessie met Johan terwijl de meiden de rommel opruimen. Als alles gedaan is mag ik gaan douchen en valt het nog niet mee om alles eraf te krijgen, terwijl ik met mijn handen mijn kut was, zak ik door mijn knieën en kom klaar, wat gezien werd door Tine. Ze steekt haar duim op en zegt dat ik niet de eerste ben die dat overkomt. Ik ben weer schoon en aangekleed als Johan komt vragen of ik misschien nog een keer behulpzaam wil zijn.

Eerst had ik een afspraak met Tom om een net niet fotoserie te maken, toen ik bij Tom aankwam vroeg hij of ik het erg vond om een met een andere vrouw duo zwart wit foto’s te maken. Ik vond het wel een goed idéé en Tom stelde mij voor aan Jolanda, kort zwartharig, licht gekleurd en met een lekkere volle boezem, iets wat bij mij wat minder is. Uitkleden doen we op de set terwijl Tom om ons heen draaide met zijn camera, bevelen roepend over de standen die we moesten innemen. Uiteindelijk kwam het volle lijf van Jolanda tevoorschijn en was ik met mijn handen regelmatig de bescherming voor de net niet foto’s.

Mijn handen waren daarvoor veel te klein en moest af en toe de tieten van Jolanda flink vastnemen terwijl zij de mijne vasthield en soms expres in mijn harde tepels kneep. Plagerijtjes die mij toch wel opwinden. We deden massage-standen, steeds zorgend dat onze edele delen niet zichtbaar waren voor de camera. Ook gingen we in negenenzestig stand waar ik met mijn hand haar kut moest afdekken en zij de mijne. Beiden voelden we dat we ondertussen nat waren geworden en plaagden elkaar nog wat meer door bijvoorbeeld een vinger door de gleufjes te halen. Toen Tom aan mijn hoofdkant stond en dus mijn kutje niet kon zien likte Jolanda echt het sap van mijn lipjes, even schrok ik hiervan maar wilde Tom niets laten merken, toen de tong wat verder ging moet ik een verheerlijkt gezicht hebben gehad.

“Oké, meiden bedankt, ga lekker douchen en ik zie jullie wel weer.” Weg was Tom door de deur waar zijn computerapparatuur stond. We lagen nog steeds in de negenenzestig houding en besloten om het even af te maken, we likten elkaars kut tot we beiden een heerlijk orgasme kregen. Daarna gingen we douchen en wasten we elkaar overal waarbij die heerlijke dikke tieten van Jolanda een extra schoonmaak behandeling kregen.

Weer een paar weken later word ik uitgenodigd door Tine om even te komen praten. Ik ging en vroeg wat ze wilde. Tine zei dat ze binnenkort een project hadden met andere painters om van een paar vrouwen en mannen een Avatar scene te maken. Omdat ze dat nog nooit gedaan hadden en het zeer moeilijk was wilde ze een dagje oefenen. Of ik daar misschien beschikbaar voor was zonder Johan want het was niet zijn project. Ik ging akkoord en sprak af voor een zondag.

Ik mocht mij wederom helemaal uitkleden en weer werd er een grondlaag gespoten, deze keer in het blauwgroen. Het bleek inderdaad vrij moeilijk te zijn en moesten ze een aantal dingen soms opnieuw doen. Het wond mij op, ik stond alweer vier uur naakt te zijn en moest toch even plassen.

“Je mag niet gaan zitten hoor” zei Karin en met moeite kon ik mijn blaas legen terwijl Karin mij vasthield. Het painten was bijna klaar toen Karin zei dat nu he moeilijkste ging komen. De staart kunnen we niet schilderen en is dus gemaakt, ze haalde hem tevoorschijn en ik zag dat er aan het eind een soort van kunstpenis aan gemonteerd was.

“De staart moet ergens ingestoken worden en het liefst in je kontje” zei Karin. Even dacht ik van kon je dat niet eerder vertellen maar omdat ik mezelf wel eens verwende in mijn poepertje zei ik “ach, laten we het maar proberen.” Ik boog wat voorover en zonder de beschildering te beschadigen stak ze het uiteinde langzaam, om mij te laten wennen naar binnen tot het hele geval binnen zat en ik dus moest zorgen dat het ook binnen bleef. Ik liep naar de spiegel en vond het stiekem lekker een dergelijk ding in mijn kont tijdens het lopen, keek in de spiegel en herkende mezelf niet, het was een waar kunstwerk. De meiden namen zelf wat foto’s als herinnering en toen ze klaar waren mocht ik mij gaan douchen, ik keek ze aan en zei dat ze dat zelf ook wel konden gebruiken. Toen ze zelf in de spiegel keken zeiden ze beiden dat ik gelijk had “maar eerst moeten we opruimen.”

Ik stond al tien minuten onder de straal en ik was nog niet helemaal schoon toen Karin binnen kwam en zich ook ging uitkleden, “ik zal je even helpen met je rug zei ze tegen mij en ik draaide mij met mijn rug naar haar toe, ze begon te poetsen en sloeg daarbij mijn billen niet over. Tine kwam erbij en begon mijn armen te wassen en zo werd ik compleet gewassen door de meiden.

“We zullen je even insmeren met een verzorgende crème” zei Tine en ze pakte een pot van de plank, “je huid wordt er wel warm van maar dat is goed en hoort ook zo.” Weer één aan de voorkant en de ander achter werd ik gesmeerd en ik stond echt te genieten van hun handen op mijn lijf. Extra aandacht was er voor mijn tietjes en kont. Toen mijn body ook nog eens begon te gloeien werden mijn tepels super-hard en dat zag Tine goed en richtte toen haar aandacht alleen op mijn tepels met haar mond.

Mijn tong hing letterlijk uit mijn mond en toen Karin aan de binnenkant van mijn dijen begon ging mijn kut spontaan lekken en duw ik mijn bibs achteruit en spreid mijn benen om Karin de ruimte te geven. Karin deed mijn billen en Tine liet haar hand tussen mijn benen glijden en streelde mijn natte lipjes, mijn klitje kreeg ook een beurt terwijl nu Tine mijn lipjes verwende, ik kreeg geen rust en ontplofte in mijn orgasme, de krampen schoten door mijn onderlijf en de meiden hielen mij vast en speelden door tot ik niet meer schokte en legde mij toen op de grond.

Mijn lijf gloeide nog na terwijl ik lag te hijgen als een moe paard. “Dank je voor je hulp en ik hoop dat we je voldoende bedankt hebben.”

“Voor nu even wel” zei ik op zachte toon.

Eva.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *