Het begin

()


Waar moet ik beginnen. Ik zal eerst maar eens wat over mijzelf vertellen denk dat dat wel leuk is. Mijn naam is Dorien en ben vijfendertig jaar oud. Woon in een super mooie vrijstaande woning met mijn man. We hebben er allebei bewust voor gekozen om geen kinderen te nemen. Verder zijn we nu bijna acht jaar getrouwd. Alleen ik loop al bijna twee jaar met een groot geheim rond. Een geheim dat als dat uitkomt heel onze wereld om zijn kop zal zetten. Maar of ik het nog lang geheim kan houden weet ik niet. Het knaagt aan mij en het gevoel wordt alleen maar groter en groter. Ik zal jullie vertellen hoe het allemaal is begonnen.

Mijn beste vriendin Veronique kwam weer eens langs. Wij kennen elkaar al meer als twintig jaar. Zijn samen naar school geweest en hebben de grappigste dingen uitgehaald. Zij is ook al een aantal jaar getrouwd en wonen samen. Alleen is er de laatste tijd iets wat mij steeds meer aan haar opvalt. Ze is meer handtastelijk, ja ik weet niet hoe ik het uit moet leggen maar ik vind het niet erg. Vandaag gaan we naar de wellness en daarna uit eten. Even gewoon een vrouwendag dat doen we een keer in de zoveel tijd en is altijd super gezellig. Daar is ze toeterend in haar auto staat ze op mij te wachten. Ik pak snel mijn tas en loop richting de deur. Sleutels, telefoon en portemonnee; ja, ik heb alles.
“Goedemorgen lieverd, een beetje lekker geslapen?” Ik geef haar drie zoenen en ze begint te rijden. Gelukkig is het niet zo ver en zijn we er met een half uurtje. Na het meezingen en gek doen in de auto komen we aan en stappen we uit. Gereserveerd op naam Blok! Roept ze als we bij de receptie staan.

“Wellness voor twee met alles erop en eraan, klopt het mevrouw?” Haha! Het kon ook niet anders ik dacht alleen een massage. Maar heeft alles weer geregeld. Ik geef haar een kus op der wang. Ze weet wat ik nodig heb.
In de kleedkamers aangekomen beginnen we ons uit te kleden. Op de een of andere manier heb ik het idee dat Veronique mij van top tot teen zit te bekijken maar besteed er geen aandacht aan. Ik doe mijn handdoek om en wacht tot zij ook klaar is. Het duurt even maar ze is zover. We lopen de ruimte uit en gaan op de massagetafel liggen. Mijn handdoek doe ik af en lig daar alleen in mijn string. Weer voel ik haar ogen over mijn lichaam glijden. Er komt een masseur binnen met de mededeling dat het allemaal wat later wordt. We lopen een half uurtje uit dames maar hier hebben jullie alvast een zoete witte wijn dan komen jullie de tijd wel door. Ik blijf rustig liggen en het wordt tussen ons in op een tafel gelegd. “Dankjewel, dat gaat op deze manier vast wel lukken.”

Ik kom een beetje omhoog een neem een slokje. Heerlijk zoet en ga terug liggen. Veronique neemt ook een slokje en staat op. Ze komt naast mij staan en haar handen laat ze over mij rug glijden. Alvast een voorproefje op de echte massage zegt ze met een glimlach op haar gezicht. Haar handen glijden over mijn rug. Eigenlijk is het best lekker en laat haar ook haar gang gaan. Ze gaan steeds meer langs mijn zij en haar vingers raken de zijkant van mijn borsten aan. Dan begint ze aan mijn benen. Eerst mijn kuiten en dan steeds een beetje hoger. De binnenkant van mijn benen komen niets te kort en voel soms dat ze net iets hoger gaat tegen mijn string. Ik weet niet of dit de bedoeling is maar het gevoel gaat van genieten naar spanning.

Van het soms aanraken van mij string gaat het steeds naar meer aanraken en haar handen gaan over mijn billen. Ze raakt mijn string weer aan en ik ben bang dat ze het gaat voelen. Door die kleine aanrakingen is mijn poesje nat geworden en mijn string dus ook. Doordat ze het voelt, blijft ze er nu wat langer over heen gaan en ze vraagt mij om te draaien.

De voorkant moet ook even gebeuren vind je niet? Ik krijg een beetje een kleur als ze dat zegt. Ze komt boven mij staan. Haar handen glijden via mijn hals zo naar mijn borsten. Ze hangt boven mij en heeft haar handdoek om. Zonder een moment na te denken trek ik hem los en hij valt van haar af. Haar borsten hangen boven mij en ik raak zachtjes haar tepels aan. Er wordt op de deur geklopt. Veronique pakt snel haar handdoek op en ik draai mij weer om.
“Zo dames zijn jullie er klaar voor.” Twee mannen stappen binnen. De ene man begint gelijk bij Veronique met masseren. Het enige wat ik mij kan bedenken is ‘wat is er net gebeurd en ik wil de rest nu ook.’ Na een half uur lopen de mannen weg. Ik kijk Veronique aan en loop naar haar toe. “Volgens mij hebben we iets af te maken!” Ik trek haar overeind en begin haar te zoenen. Onze handen gaan over elkaars lichaam en langzaam laat ik mijn hand naar beneden zakken. Wacht! Hier hebben we niet onze privacy. Ze trekt mij mee richting de sauna’s, haalt haar pasje door de scanner en we kunnen naar binnen.

Ik stap binnen maar krijg niet de kans om rustig te gaan zitten. Ik word tegen de deur aan gezet en we beginnen weer te zoenen. Langzaam krijg ik kleine kusjes naar beneden over mijn lichaam. Stoppen doet ze net boven de rand van mijn string die ze naar beneden duwt. Mijn kutje is geil en nat en wil alles voelen. Ze schuift mijn lippen uit elkaar en begint aan mijn klitje te likken. Mijn handen gaan door haar haar en omdat ze zo stevig doorgaat, zal ik snel klaar gaan komen. Ik voel het opkomen maar wil nog helemaal niet. Haar vingers komen weer dichter in de beurt bij mijn poesje. Ik zet mijn benen wat meer uit elkaar. Zodra ik dat doe, steekt ze haar vingers in mijn kutje. Gelijk begint ze heen en weer te gaan een haar vingers voel ik bewegen. Hm… nu ga ik gillen van genot. Mijn geluid wordt steeds harder en kan het niet meer houden. Haar andere hand zet ze op mijn mond en kijkt mij aan. “Schatje kijk uit we zijn niet alleen.” Terwijl ze dat zegt kan ik het niet meer houden. Schokkend en kreunend van genot kom ik klaar. Nog steeds zo geil als boter!

Ik kijk haar aan en weet even zo snel niet wat ik moet zeggen. Als ze om hoog komt begin ik haar te zoenen. Ze stopt en fluistert in mijn oor dat ze hier al maanden over droomt. Ik krijg een rode kleur maar vind het wel een heel fijn idee. Een vrouw die het geil vindt met mij. De sauna deur klikt open en we stappen eruit. Richting het Turks stoombad pak ik haar hand beet. Voor het bad zijn de kleedhokjes met een douche. Ik trek haar mee naar binnen. “Ik zij toch al! Wij zijn nog niet klaar.” Onder de douche tast ik heel haar lichaam af. Tot dat ik bij haar kletsnatte kutje terecht kom. Voorzichtig laat ik mijn vingers bij haar naar binnen glijden. Alleen zij wil het anders.
Op het randje van het bankje gaat ze zitten en laat haar benen uit elkaar glijden. Op mijn knieën ga ik voor haar zitten en begin aan haar klitje te zuigen. Mijn vingers doen ook gelijk mee en ze probeert het gekreun beperkt te houden. Elke keer ga ik een stapje sneller en ik voel haar poesje samen knijpen. Nu weet ik zeker dat ze hier van genot is. Het knijpen wordt steeds meer en het geluid wordt steeds meer. Ze gaat zo heerlijk klaarkomen en ik doe mijn vingers anders in haar kutje. Zo dat ik bij haar spotje kan komen. Trillen is wat ze doet en het wordt geiler en geiler. Haar tepels zijn goed stijf en ze pakt ze zelf beet en knijpt erin.

Daar komt het al haar sap loopt langs mijn vingers en ze komt spuitend klaar. Dit is precies wat ik wilde bereiken en wat is ze geil als ze klaar komt. Ze is zo aan het schokken dat het blijft komen. Ik stop maar ze kan niet van mij afblijven. “Schatje! Laten we even een bad nemen goed?” Als we echt nog zo geil zijn kunnen we altijd nog verder gaan toch? Als ik dit tegen haar zeg gaat er eigenlijk nog meer door mijn hoofd heen. Maar dat is latere zorg eerst maar eens genieten van een dagje wellness.
We lopen het pashokje uit en komen een man tegen. “Zo! Jeetje, wat heb jij een rood hoofd. Heb je het zo warm?” Ik moet lachen en geef snel antwoord voor Veronique. “Ja joh, die komt net uit de sauna als je dat niet gewend bent is dat echt heel erg warm.” We beginnen allebei te lachen en stappen het Turks stoombad in.
Zo even lekker ontspannen na al die inspanning. Eenmaal in het bad weten we even niet wat we tegen elkaar moeten zeggen. Maar, omdat we hier toch niemand kennen en de verleiding te groot is. Ga ik bij haar op schoot zitten. Met mijn benen wijd schuif ik op haar schoot. We zijn alleen en de man die we net tegen zijn gekomen ging richting de andere baden.

Mijn handen glijden door haar haar en ik kijk haar in de ogen. “Kun je mij alsjeblieft vertellen waar dit vandaan komt?” Vraag ik haar. Ondertussen kunnen mijn handen niet alleen maar bij haar kapsel blijven en verdwijnen ze onder water over haar borsten. Ik schuif met mijn lichaam wat dichter tegen haar aan zodat niemand anders mee kan kijken. Hierdoor verdwijnen haar handen ook onder water en gaan die ook naar mijn borsten toe. Mijn tepels zijn erg gevoelig en vinden het gevoel alleen maar geil. Mijn kutje en ik weten ook zeker dat haar kutje weer goed nat aan het worden is.

Het is niet voor het eerst vandaag en we beginnen weer te zoenen. Het enige is dat we uit moeten kijken dat we niet te ver gaan. Ze duwt mij van zich af. “Sorry, we moeten stoppen iedereen kan ons hier zien.” Ik stap uit het bad en ze volgt mij. Samen lopen we naar de kleedhokjes toe en kleden ons aan. Het is heel moeilijk om van elkaar af te blijven.
Onderweg naar de auto kunnen mijn vriendin Veronique en ik al niet van elkaar afblijven. Haar handen glijden over mijn rug als we bij de auto staan. Voor we in de auto stappen steekt ze nog een sigaretje op. Zo! Even bij komen van al het lekkers en wat er nog komen gaat. We weten even niet wat we tegen elkaar moeten zeggen. Alles wat er net is gebeurd, hadden we denk ik allebei niet verwacht. Ik kan jullie alleen zeggen dat ik er geen moment spijt van heb en dat ik hoop dat we snel verder zullen gaan. De geur van mijn vriendin Veronique en haar sigaret verdwijnt in mijn neus. Ik ben nu een aantal maanden gestopt maar als ik dit ruik begin ik er toch weer trek in te krijgen. Ik pak haar hand beet en neem een trekje van de sigaret. Ze begint te lachen. “Ik maak hem wel uit” zegt mijn vriendin Veronique en ze loopt naar de andere kant van de auto. Kom stap in we gaan verder!

Zo je kunt instappen hoor, de deur is open. Ik had het niet door dat de deur al van slot was en stap een beetje zenuwachtig in. Haar hand legt ze neer op mijn bovenbeen en laat hem langzaam naar boven glijden. “Zo lieverd! Waar gaan we heen. Ik weet wel een plekje maar wil je dat wel?” Ik breng geen woord uit en knik alleen maar. “Is dat een ja vraagt Veronique.”
“Euh… ja, we gaan ervoor.”

“Oké, dan moeten we even een stukje rijden maar ik weet zeker dat we daar ongestoord ons gang kunnen gaan. Hier kan ons geile spel alleen maar meer gaan worden.” Twintig minuten verder rijden we een afgelopen bospaadje op. Wat uiteindelijk uitkomt op een kleine parkeerplaats tussen de bomen. “Hoe weet je dit plekje” vraag ik met een verbaasde blik. “Haha! Jos en ik kwamen hier vaker vandaar dat ik het weet.”
We parkeren de auto en Veronique stapt uit. Ik ga ook naast de auto staan en leun tegen de auto aan. “Zo nu hebben we lang genoeg gewacht.” Veronique komt dicht tegen mij aan staan en laat haar vingers door mijn haar heen glijden. Ik voel haar lippen in mijn nek verdwijnen en daar beneden begint bij mij al iets te kriebelen. Kleine kusjes in mijn nek die langzaam richting mijn mond gaan.

Voor ik het weet staan we geil met elkaar te zoenen. Ik voel haar tong bij mij naar binnen willen en we gaan ervoor. Onze tongen kronkelen. Ik weet het zeker we zijn alle twee heel erg geil aan het worden. Nog geiler dan dat we net bij de wellness werden. Bij de wellness met Veronique was pas het begin! We wisten allebei dat het daar niet zou stoppen en om het nog geiler te maken heb ik mijn slipje niet meer aangetrokken. Haar hand glijdt naar beneden eerst langs mijn borsten. Ze pakt mijn tepels beet die nu al erg hard geworden zijn. Na even te hebben gespeeld glijdt haar hand verder naar beneden. Haar vingertoppen glijden over mijn schaamlippen heen. Stiekem er elke keer even tussen tot dat ze mijn klitje raakt.

Ze stopt en doet het achterportier van de auto open. Gooit de spullen die er op de achter bank liggen in de achterbak en duwt mij de auto in. Daar lig ik dan op mijn rug met mijn benen nog buiten de auto. Ik duw haar met mijn voeten achteruit en speel met mijn kutje. Kijk hoe geil ons spel kan worden. Ik laat mijn vingers over mijn klitje glijden en haal het vocht naar boven. Als ik met mijn klitje speel, pakt ze haar eigen kutje ook beet. We spelen samen een paar minuten tot Veronique het niet meer kan houden.
Mijn benen duwt ze uit elkaar en ik zie haar hoofd er tussen verdwijnen. Kusjes die over mijn schaamlippen vlinderen zijn zo geil. Ik ben daar gevoelig en voel dat ik steeds natter aan het worden ben. Dan schuift ze mijn lippen uit elkaar. Haar tong glijdt over mijn klitje en het enige wat ik alleen nog maar kan doen is genieten. Mijn gekreun wordt steeds meer en meer.

“Niet alleen ik maar ook jij moet genieten van al het lekkers.”
“Alleen wil ik ook heel erg graag verwennen.” Ik vraag of ze haar onder kleding uit wilt trekken en of ze boven mij wil gaan zitten zodat ik haar kutje kan likken. Ze denkt er geen moment over na en komt met haar natte kutje boven mijn gezicht hangen. Een likje en ik voel haar lichaam samen trekken. Dit is een goed teken en ga op rustig aan steeds een beetje sneller. Standje negenenzestig in een auto op een verlaten parkeerplaats met mijn beste vriendin. Wie had dit allemaal ooit verwacht. Samen wil ik tot dat geile hoogtepunt komen!

We blijven likken en ik hoor aan haar gekreun dat ze tot haar hoogtepunt gaat komen. Ik ga steeds een beetje sneller en ik voel haar tong ook steeds sneller gaan. Hm… allebei ons gekreun samen is zo geil. Nog even en dan komen we samen klaar. Ik stop even zodat we tegelijk kunnen komen en ja hoor daar is het moment. Eindelijk komen we allebei tegelijk klaar en het geluid is oorverdovend.

Alleen hoe gaan we nu verder. Dat is wat ik graag wil weten. Veronique klimt van mij af en we gaan allebei recht op zitten. Het eerste wat ze doet, is een sigaret opsteken. “Ja, zegt ze die smaakt dan het lekkerste na een goed potje seks.” Ik krijg een hele rode kleur en begin te lachen.

“Nu vraag ik mij toch iets af Veronique. Dit gebeurt toch allemaal niet zomaar? Zetten we hiermee onze vriendschap niet op het spel?” Ze draait zich naar mij toe. “Schat dit is wat ik al jaren wil. Ik ben gek op je en nee ik wil niet bij mij man weg en jij volgens mij ook niet, toch? We houden dit geheim en genieten gewoon van de momenten dat we samen zijn. Onze mannen zullen er nooit achter komen.”

Daar heeft ze een punt onze mannen weten niet beter dan dat we goede vriendinnen zijn en goed met elkaar opschieten. Ja! We gaan dit samen aan. Ik geef haar een kus op haar mond en stap uit om voorin te gaan zitten. Veronique stapt ook uit en we rijden samen weer terug naar huis.

Dit is hoe het allemaal begonnen is voor ons twee. Iets wat ik nooit had verwacht maar nu al zo een lange tijd duurt. Geil hebben we het gehad en dat is nu nog niets anders geworden. Alleen dat we steeds meer uitproberen. Speeltjes ontbreken bij ons ook zeker niet. Alleen hebben we allebei nog een ding dat we willen.

Dorien

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *