Honden fokken

()

Hallo, ik ben Wendy, 27 lentes jong en heb een hondenfokkerij van mijn vader overgenomen. Ik woon aan een groot park aan de rand van het dorp. Het is hier echt wel ons kent ons, maar ik woon hier verder fijn en mijn vader had een goede naam opgebouwd in de fokkerij en dat wil ik graag doorzetten.

Zo loop ik regelmatig met een roedel door het park, honden die nog niet volledig los kunnen houd ik altijd aangelijnd en dat weten de overige bezoekers van het park ook. Op een zondagmorgen liep ik met mijn roedel door het park en kwam ik een jongedame tegen die ik nog niet eerder gezien had. We raakten aan de praat en liepen samen verder. Ze heet Linda en blijkt 28 te zijn en hier pas een week te wonen. Ik vertelde haar dat ik een fokkerij had en als ze een leuke levensgezel wilde ze eens langs mocht komen. Ze zag er goed uit met haar lange bruine haren en een goed figuur met een lekker kontje. En ik complimenteerde haar ermee.

Plotseling uit het niets komt er een stortbui naar beneden en we worden allebei kletsnat. Ik zie meteen de mooie vormen van haar borsten en tepels die tegen haar blouse aan priemen van het koude water. Gelukkig was het niet ver meer naar mijn huis, en ik nodigde haar uit voor een warme kop koffie of chocolademelk. Dit aanbod sloeg ze niet af en we liepen naar mijn huis. Ik bood haar aan haar kleding te wassen en te drogen en ook dit sloeg ze niet af. Ik begeleide haar naar de badkamer en ontdeed mezelf ook van mijn natte kleding.

Het liet haar duidelijk niet ongemoeid en ze maakte meteen een opmerking over mijn prachtige lichaam en mijn mooie borsten. Ik bedankte haar en complimenteerde haar eveneens met haar mooie lichaam, en zette de douche aan, liep nog even naar de slaapkamer om badlakens te pakken. Bij terugkomst stond Linda al onder de douche en vroeg meteen of ik er bij kwam. Zo’n aanbod kan ik niet afslaan zei ik meteen. En ik stapte ook onder de douche. Al snel stonden we elkaar in te zepen en zochten we ons intieme plekjes op. Ik voelde haar roomzachte huid en stevige ronde borsten die toch flink waren, minimaal een C cup schatte ik zo in.

Ook Linda zeepte mijn borsten zorgvuldig in en hoewel ik het idee had dat ze iets minder stevig waren dan de haren deed het formaat weinig onder en daarmee complimenteerde ze me en meteen begon ze aan mijn tepels te likken. Ik raakte lekker opgewonden en mijn tepels priemden recht vooruit. Mijn handen gleden over het sensuele lichaam van Linda en ik streelde haar billen en heupen. Langzaam gleden mijn handen over haar buik en via haar heuveltje over haar sensuele en glad geschoren lipjes. Ze spreidde haar benen iets en mijn vingers vonden de ingang van haar liefdestunnel, welke ondertussen al lekker nat was.

Mijn vinger gleed dan ook moeiteloos haar grotje in, en ondertussen hadden haar vingers ook mijn glad geschoren spleetje gevonden. In no time, had ze er drie vingers in zitten en ik zei tegen haar dat ze er geen gras over liet groeien en bouwde tegelijkertijd de druk op door er bij Linda ook een derde vinger in te stoppen en met mijn duim haar klitje te masseren. Dit liet haar niet ongemoeid en niet veel later begon ze hevig te schokken met haar onderlijf en kwam ze heerlijk klaar. Ook bij mij duurde het niet lang meer voordat Linda me naar een heerlijk orgasme vingerde. Hierna droogden we ons af en zijn we op bed verder gegaan.

We begonnen met een heerlijke intense tongzoen, onze handen gleden overal en ik voelde en likt haar heerlijke borsten. We draaiden om in 69 positie waarbij ik onder lag en Linda met haar heerlijke glad geschoren spleetje boven mijn gezicht kwam. Ik likte haar zoete spleetje waarbij het vocht er aan alle kanten uitliep, zo geil was Linda. Ik pakte vanuit mijn nachtkastje een heerlijke vibrator en zette deze tegen haar glimmende lipjes aan. Linda kreunde van genot en kreunde “ga door,” wat ik uiteraard ook deed. Ik liet de vibrator tussen haar spleetje doorglijden en tegen haar klitje. Linda hield het niet meer en ging rechtop zitten. Ik stopte de trillende staaf in haar druipende grotje en Linda schreeuwde het uit, ze kwam lang en heftig klaar.

Toen was het mijn beurt, Linda ging met de trillende staaf voor mijn spleetje zitten en haalde hem langzaam via mijn dijbeen langs mijn lippen over mijn heuveltje en dan via de andere kant weer terug. Ik had het niet meer en ik kreunde ook, en wist dat het niet lang zou duren voordat ik ook een spetterend orgasme zou bereiken. Maar zover was het nog niet. Linda probeerde me uit, plaagde me, haalde de vibrator weer weg en trakteerde me op een heerlijke likbeurt waarbij geen enkel plekje ongemoeid bleef. Uiteindelijk nam ze mijn spleetje en klitje onderhanden en stopte ze de trillende vibrator. In mijn liefdesgrotje waar ook geen droog plekje meer te vinden was. Ik voelde hoe het geil uit mijn spleetje droop.

Met de trillende vibrator in mijn kutje en de zachte tong van Linda op en rond mijn klitje duurde het dan ook niet lang voordat ik het uit gilde en spetterend en kronkelend van geilheid klaarkwam. Hierna hebben we ons nog eens onder de douche gewassen en bevredigd en onze badjassen aangedaan. Nadat we bijgekomen waren en heerlijk genoten hadden van de warme chocolademelk hebben we nog eens overgedaan.

Vaak spreken we nu af als we de honden gaan uitlaten en wat er dan allemaal gebeurd kunnen jullie vast wel raden.

Wampy

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *