Geil naar Parijs

()


Ik ben Isabel en 26 jaar oud. Samen met mijn vriendin Lien ging ik 5 jaar geleden op vakantie naar Fos-sur-Mer, Zuid-Frankrijk. Lien en ik kenden elkaar al heel lang, van op de middelbare school. We gingen vaak samen uit, of samen naar concerten kijken. We hadden ook als eens hetzelfde lief, maar niet tegelijk natuurlijk. En heel serieus was dat niet, voor ons allebei niet, meer om ons even mee te amuseren en om te experimenteren. Maar we kenden elkaar wel heel goed. En toch leerden we nog meer van elkaar kennen op onze reis naar Frankrijk.

Lien reed met de auto van haar ma, een auto die al wat jaartjes meeging en die ze ons voor die week wel toevertrouwde zonder veel zorgen. We hadden allebei ons rijbewijs en hadden afgesproken om af te wisselen tijdens de lange rit naar het zuiden. Het was heel warm en we hadden al een paar uur gereden, ik zat in de ‘driver seat’ tot voor Parijs, en daar hadden we van plaats gewisseld. Op de ring rond Parijs was het drukker dan verwacht, aanschuiven dus. Het was al heel warm geworden, en dat in een auto zonder airco. Ik was blij dat ik me even kon ontspannen, en ik lag wat te rusten terwijl Lien beetje bij beetje de auto over de ring stuurde. We hadden al heel de rit gebabbeld over alles en nog wat, maar nu viel het een beetje stil. Ik probeerde wat te slapen maar dat lukt natuurlijk niet. Ik lag zowat half-wakker en begon wat te dromen.

Er speelde van alles door mijn hoofd, en mijn gedachten kregen meer en meer een erotisch karakter. Ik stelde me voor dat een hand mijn borsten streelde, zo stevig masseerde en dat er een vinger rond mijn tepels cirkelde. Hm… ik voelde me een beetje geil worden, tussen mijn benen begon het al een beetje te tintelen. Wat jammer dat ik nu niet thuis was, rustig alleen op mijn kamer, dan zouden mijn eigen handen mijn fantasie kunnen uitvoeren. Ik verwende mezelf regelmatig in die periode, en nog trouwens, maar daarover had ik het met Lien nog niet gehad natuurlijk, dat kwam niet ter sprake hoewel er geen taboes waren tussen ons. Maar nu hield ik me in, ik kon toch niet beginnen masturberen in de auto op een drukke ring, met mijn vriendin naast mij?

Hm… en toch kreeg ik meer en meer zin, ik zal al een tijdje met mijn handen tussen mijn benen geklemd, en ik probeerde nu mijn benen dicht te knijpen om zo wat stimulatie te krijgen op mijn gevoelige plekje. Dat lukte maar een beetje, nochtans kon ik op die manier heerlijk klaarkomen als ik mij kon laten gaan, op mijn bed bijvoorbeeld. Ik draaide me voorzichtig een beetje weg van mijn vriendin, misschien dat ik zo mijn handen wat uit het zicht kon krijgen, en zo wat meer bewegingsvrijheid. Ik was nu eenmaal geil en daardoor wat minder geremd en wat ondeugender. Ik voelde hoe mijn tepels harder werden en hoe er meer bloed begon te stromen naar mijn kutje. Die hitte maakte me nog geiler, ik had nu echt zin om me te vingeren en eens lekker klaar te komen. Mijn rechterhand had ik nu hoger gebracht tot tegen mijn slipje, wat een beetje vochtig aanvoelde (of stelde ik me dat zo voor?). Ik duwde voorzichtig met mijn wijsvinger tegen mijn slipje, dat voelde goed aan, maar deed me vooral verlangen naar meer. Hm… kon ik nu maar mijn slipje uitdoen en me laten gaan, mijn vingers tussen mijn natte schaamlippen duwen en mijn opgewonden en verlangende clitoris strelen tot aan mijn hoogtepunt. Maar, zover kon ik niet gaan, niet hier en niet nu. Ik besloot even mijn ogen open te doen en naar Lien te gluren, hopelijk had ze nog niet door hoe geil ik hier lag te verlangen naar klaarkomen. Ik draaide me dus even recht in de zetel en keek naar Lien.

“Zo, ben je weer wakker?” Vroeg ze. Ik gaapte en strekte mijn armen eens, zover dat ging in de auto. “Ja, ik heb denk ik even geslapen heb, en ik heb het ook warm.” Ze lachte ineens een beetje ingehouden.

“Dan had je zeker een mooie droom, want je ligt hier al even te kreunen en te draaien naast me.” Ik denk dat ik een beetje bloosde want ik voelde me een beetje betrapt hoewel er nog niet echt iets gebeurd was. Ik besloot het maar te bekennen, we waren immers heel goede vriendinnen en we waren nog de hele week op stap met elkaar. Dus ik vertelde haar dat ik inderdaad wat aan het dromen was, en dat ik door dat trage rijden en de vochtige warmte in de auto me heel loom en slaperig voelde. En meer kon in ineens niet vertellen maar Lien was nu nieuwsgierig geworden en gaf het niet op.

“Vertel me dan je droom” zei ze, “ want ik zit me hier te vervelen en zo passeert de tijd een beetje.” Ik vertelde het dan maar, van die hand die mijn borsten streelde, en iemand die me innig kuste en zo … Lien gierde het uit van het lachen en vond het blijkbaar een grappige droom. En wat ze toen zei had ik niet verwacht.

“Geil zeg! Als ik zoiets zo dromen zou ik het toch niet droog houden.” Ik lachte nu ook, om haar verrassende antwoord, en we waren nu allebei klaarwakker en de sfeer werd er alleen maar beter op. Ik besloot om er nog een schepje bovenop te doen.

“Ik houd het ook niet droog hoor, ik zit hier verdorie met de kriebels nu, maar dat zal moeten wachten tot een andere gelegenheid, dat koelt wel weer af.” En mijn gekke vriendin antwoordde dat ik niet op haar moest letten, dat we nog een lange weg te gaan hadden en dat ik me maar moest laten gaan en doen alsof ik alleen was. Hm… waarom niet, dacht ik…

“Je weet niet wat je zegt” zei ik, “ik kan hier me hier toch niet liggen verwennen terwijl jij rijdt? Daar komen vast ongelukken van!” Lien lachte weer luid.

“Trek het je niet aan, we zijn op vakantie, we doen wat we willen en niemand anders hoeft hier iets van te weten, toch?” Ik werd ineens weer geil van verlangen naar een orgasme, en dat beetje exhibitionist in mij vond het waarschijnlijk heel opwindend wat nu stond te gebeuren, want ik voelde me natter worden. Ik schoof mijn zomerkleedje wat naar boven en ging met mijn rechterhand tussen mijn benen, ik kreunde een beetje van de heerlijke aanraking, ik hoefde me nu toch niet meer in te houden. Ik sloot mijn ogen en begon mezelf te strelen, door mijn slipje.

“Zo” zei Lien, “dat ziet er goed uit …” Ik keek even naar haar en zag dat ze het ook wel spannend vond. “Je gaat dat slipje toch uitdoen, ze lukt het nooit hoor.” Ik was blij met die suggestie, want dat slipje mocht van mij ook allang uit. Ik schoof mijn slipje dus naar onderen en schopte het uit, het zat toch maar in de weg anders. En terwijl mijn vriendin afwisselend naar mij en naar de weg keek, begon ik mezelf heerlijk te vingeren. Mijn kutje was nu gezwollen en heel nat, en ik hoorde klikkende geluidjes als mijn schaamlippen uiteen gingen toen mijn vinger ertussen ging, steeds weer, op en neer. Ik genoot er echt van, en streelde met mijn linkerhand even over mijn borsten, knijpend in mijn tepels. Ik wou ze graag bloot maken en Lien laten zien hoe mijn tepels stijf stonden, maar in de auto wou ik toch niet verder gaan, er waren te veel auto’s rondom ons.

“Je maakt me ook geil” zei mijn vriendin nu, “ik krijg ook al kriebels, misschien moeten we straks nog eens wisselen van plaats.” Het idee dat Lien zich straks ook zou bevredigen naast mij, terwijl ik toekeek, deed me ineens snel en hard klaarkomen. Ik drukte mijn hand hard tegen mijn kutje terwijl ik het voelde samen trekken, keer op keer… Het voelde heerlijk aan en ik kon er lang van nagenieten. Ik sloot mijn ogen en had al plannen om dit nog eens te doen, maar dan in de beslotenheid van ons hotelkamertje, volledig naakt zodat Lien ‘alles’ goed zou kunnen zien…

Isabel

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *