Natuurlijk

()


Het is half vijf. “Mam! Ik moet gaan, de trein komt over een half uur.”

“Ja, ik weet het schat.” Mijn moeder wilde niet dat ik zou gaan. Ze zou mij missen, niet omdat ik een grote impact had op het gezin zonder vader, maar meer omdat mijn moeder mij zag als rustpunt in de hectiek van een gezin met twee dochters en een zoon. Ik pakte mijn spullen, een rugzak en een schoudertas. Ik was bijna afgestudeerd in geschiedenis en Vietnamees. Alleen mijn scriptie zou ik nog moeten maken, maar daar had ik nog geen zin in. Ik was ondertussen vijfentwintig, had een niet afgemaakte studie verpleegkunde achter de rug, een saaie eerste relatie, een vader die op zijn vijftigste te vroeg is overleden, en had de opvoeding gedeeltelijk overgenomen over mijn elfjarige zusje en puberende broertje.

We stonden op het perron en daar kwam de trein aan, zoals altijd te laat. Ik ging richting het zuiden. Maar waar ik zou eindigen wist ik niet. Ik wilde het op mij af laten komen. Mijn moeder gaf mij een warme zoen en een envelop mee, die ik pas mocht openen als ik het niet meer zag zitten. En daar ging ik richting Parijs, dat was de eerste stop. In de coupé zat tegenover mij een oudere vrouw. Ik schatte haar halverwege veertig, geheel gekleed in zwart mantelpak en laptop op schoot. Ze was bezig aantekeningen te maken en maakte geen aanstalten om te willen praten. Ze had lang blond haar, blauwe ogen, die gedeeltelijk bedekt werden door een retrobril, en volle lippen.

Ik dacht aan mezelf toen ik met Peter de eerste keer naar zijn ouders ging. Zij leek op mij maar zonder bril en zonder laptop. Peter was een medestudent van de opleiding verpleegkunde. Eigenlijk zou iedereen op hem vallen, groot, gespierd en zeer behulpzaam. Ik was meteen verliefd, niets gewend en bij de eerste zoen verpand voor het leven. Na de dood van mijn vader, die het boegbeeld was van stoerheid en dapperheid en daardoor ook overleed tijdens het redden van een jongen uit een lawine. Dus ik dacht; waarom zou ik niet van een knappe man houden. De eerste twee maanden was het leuk, hij was de eerste die met mij naar bed ging en mij daadwerkelijk saai en efficiënt ontmaagdde.

Na twee jaar verkering mocht ik van Peter mee naar zijn ouders, en daar had ik totaal niets mee. Alleen bezig met materiële zaken, geloof en status. Dus toen we terug kwamen op school heb ik het uitgemaakt. Sindsdien had ik geen vriendje meer gehad en besloot na een tijdje op reis te gaan. Ik had vaag ergens een termijn van vier jaar in mijn achterhoofd. En daarna…

Na twee uur reizen waarbij ik alleen maar naar de vrouw die tegenover mij zat kon kijken, ging ik mij indenken en fantaseren wat voor leven heeft deze vrouw gehad. Plots bergt ze haar laptop op en vraagt aan mij waar ik heen ga. Ik zei richting het zuiden. Maar waarheen vroeg ze, ik weet het nog niet, zei ik. Na een tijd gesproken te hebben over onze achtergrond en onze levensvisie, vroeg ze of ik zin had om met haar Parijs te ontdekken. Ze was namelijk net twee maanden gescheiden van haar man, zonder kinderen, en wilde genieten van het leven. We kwamen om middernacht aan in Parijs en liepen naar een taxi. Daar vroeg ze in vloeiend Frans naar de wijk La Pigalle. We reden langs een gezellige drukke hoofdstraat met terrassen, waar mensen aan een tafeltje zaten te genieten van de heerlijke temperatuur. We reden langs de Moulin Rouge en even verderop stopte de taxi. Aan de balie van het viersterrenhotel, vroeg ze of ik de kamer met haar wilde delen. Ik was alleen en overrompeld door deze vrouw. Het delen van een kamer met haar gaf mij een sensueel gevoel. Dus de keuze was niet zo moeilijk. Of toch? Ik had haar nodig en zij mij ook. Ik besloot spontaan met haar de nacht te delen.

Ons kamernummer was 16. Dat was mijn geboortedag. Zij koos de rechterzijde van het tweepersoonsbed, alsof ze altijd aan die zijde gelegen had. Vervolgens deed ze de douche aan en kwam terug de kamer in. Ze trok al haar vrouwelijke schijn voor mij uit zonder gêne. Haar wulpse borsten liet zij uit haar donkerrode bustehouder rollen. Ze ging op het bed zitten en rolde elegant haar panty af. De wijze waarop ze dit deed was zo subtiel dat ik niet kon begrijpen dat mannen panty’s lelijk vonden. Met eenvoudige handigheid maakte ze een staartje van haar lange blonde manen en deed haar knijp-oorbellen af. Op dit moment zag ik geen enkele belemmering meer om met haar de nacht te delen. Sterker nog, ik voelde een geweldige drang.

Zij ging als eerste onder de douche, het was een halve wand en daar zag ik haar benen en schouders die er erg jong en vol energie uitzagen. Ik betrapte mij erop dat ik er opgewonden van werd. Dit gevoel had ik nog nooit gehad. De enige keer dat ik een vrouw bekeken had, was in de tijd dat ik verpleegkunde studeerde. Daar had ik een kamer die ik deelde met Judy. Judy was een frivool meisje en een tikje exhibitionistisch. Vaak liet ze mij haar nieuwe lingerie-setje zien. De ene keer bloedrood de andere keer donkerpaars. Ze vroeg mij dan welke ze aan moest, om de aandacht van leraren te kunnen trekken. Vaak fantaseerde ik welke leraar zij zou willen en wat die dan met haar zou doen. Soms, als zij weg was met een man, bemerkte ik dat mijn gedachten afdwaalden naar haar sensuele lichaam. Dan merkte ik dat mijn warme hand onbewust bewegingen maakte tussen mijn vochtig geworden dijen. Als ze dan vroeg thuis kwam, kroop ze bij mij in bed en hield mij stevig omklemd. Waarschijnlijk was het om het warme gevoel dat ze had gehad nog even voort te zetten. Dan rook ik nog de aftershave en de lichaamsgeur van haar minnaar van die avond. Dit maakte gevoelens bij mij los, die ik later in mijn relatie met Peter nooit meer ervaren heb.

Nu keek ik naar het lichaam van een vrouw die ik tot vanmiddag nog niet kende. En nu, zes uur later, weet ik dat ze een halfbloed Française is met een stukgelopen huwelijk van tien jaar. Het lang gekoesterde gevoel wil ik herbeleven. Ik stap bij haar de dampende badkamer binnen en voorzichtig vraag ik of zij het erg vindt als ik haar ga wassen. Met haar hemelsblauwe ogen kijkt ze mij indringend aan en vraagt.

“Vind je dat prettig?” Ik knik bevestigend. Afwachtend liet zij toe dat ik haar rug schuimde en de lange haren waste. Ik werd opgewonden van het schuim, dat langzaam langs haar bilspleet naar haar mooie stevige benen gleed. Ze ging met haar rug naar mij toe staan tegen de zwarte tegelwand. Ik wilde tegen haar aan staan, maar durfde niet. Langzaam ging ik met de zachte spons over haar schouders en over haar armen tot aan de vingertoppen, die uitgestrekt waren boven haar hoofd. Met licht gespreide benen en schuim dat in de groeve van de wervelkolom naar beneden gleed richting de plek die ik zo graag wilde betasten. Daar stond ze, volledig overgeleverd aan mij. En ik durfde niet. Na en tweetal minuten dat ik alleen haar rug en billen masseerde en de samentrekkingen voelde in mijn onderbuik, die ik nog herinnerde uit mijn studententijd, draaide ze zich om.

Ze keek mij aan en zakte op haar knieën. Ze begon mijn kuiten in te wrijven met schuim en duwde mij met mijn rug tegen de muur. Ik voelde dat ze steeds verder omhoog kwam richting mijn liesstreek. Ik deed mijn ogen dicht, wachtend wat deze vreemde vrouw met mij ging doen. Ik, die op mijn vijfentwintigste nog zo onervaren was, hopend op die climax die ik zo graag gewild had op school met Judy. Met beide handen op mijn liezen zoende ze mij op mijn onderbuik. Haar handen gleden langs mijn billen naar mijn onderrug. Ze omhelsde het dierbaarste van mij en dat was voor mij het enige wat ik nodig had op dit moment. Zo lang had ik hier naar verlangd. Dat iemand mij dat gevoel kon geven van vroeger. Het maakte mij niet uit of het een man of vrouw zou zijn. Ik wilde het herbeleven. Tot climax komen, en dan zou ik verder kunnen gaan met genieten van het leven. Zo lang had ik gewacht, nog niet eerder had iemand mij dat gelukzalige gevoel kunnen geven. Niet Peter, niet Judy, maar deze vrouw wel.

Na mijn hoogtepunt keek ze mij aan en zoende me. Ik zoende terug en wilde dit gevoel met haar delen, haar bedanken, en zeggen hoeveel dit voor mij betekende. Maar ik werd getrokken naar haar borsten, zonder dat zij hoefde te leiden. Mijn handen gleden van haar verfijnde hals, naar haar nog steeds mooie borsten. Met pronkende tepels wachtte ze tot ik hen zou opslurpen en dat deed ik. Wat een lust maakte zich meester van mij. Ik kon mij niet bedwingen en liet mijn handen richting haar venusheuvel glijden, over de zijdezachte buik. Geen stoppeltje te voelen, op een klein pluisje na boven haar vagina. Ze wist hoe ze zich moest verzorgen, geen enkel detail ontbrak. Ik liet mij op mijn knieën vallen, omvatte haar billen en drukte mijn mond tegen haar licht uitstekende lippen. Ik zoende, liet mijn tong erin dansen alsof het een mond was waar ik mijn weg kende en wist wat die wilde en daarvan genoot. Ze pakte mijn haren vast en drukte mij nog dichter tegen zich aan. Ik wist niet dat ik zo lang zonder lucht kon blijven, zonder ernaar te snakken. Het ging richting pijn, zo strak trok ze mij tegen zich aan. Licht schokkend en met een discrete wellust liet ze mij weer los.

We bleven in de douche en lieten het hete water over onze omhelzende lichamen stromen. Nog na-schokkend van het hoogtepunt waar ik zo lang op gewacht had.

私の指

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *