Nieuwe buur

()


Het is zonnig en warm, als ik het kantoor van mijn vakantiebaantje verlaat, om naar huis te gaan. Ik heb de hele dag in de koelte van de luchtverfrisser gezeten, dus voelt het buiten plakkerig aan. Eerst nog even naar de supermarkt, waar het wederom koel is en daarna weer op de fiets door de warmte heen.

De zomer was tot nu toe best goed en ik heb zo veel mogelijk vrije uren doorgebracht in de zon. Ik had mezelf nog getrakteerd op één weekje kamperen. Gewoon in Nederland en gewoon in mijn eentje, maar ik had het geluk dat het ook de hele week zonnig en droog was. In ieder geval is zelfs mijn altijd spierwitte huid een beetje bruin geworden. Streep- loos, omdat ik een naturist ben. Ook tieren de sproeten weer weelderig over mijn hele lichaam. Daar valt gewoon niet aan te ontkomen.

Het is overdreven druk in de stad, zelfs voor een vrijdagmiddag. Vooral veel auto’s en heel veel buitenlandse kentekens. Ik kan mij geen auto permitteren en zit zwetend op de fiets. Het grote nadeel van de klimaatregeling: zodra je buiten komt, heb je teveel kleding aan, die je binnen echter nodig hebt, om het niet de hele dag koud te hebben. Gelukkig kan straks, als ik thuis ben, alles weer uit, want als het goed is, is er verder niemand in huis.

Twintig minuten later zet ik mijn fiets op zijn vaste plek tegen een boom, op de gracht, waar ik op kamers woon. Er staat een kleine vrachtauto op de weg en de deur van het huis staat open. Dat was ik vergeten. Vandaag komt de nieuwe bewoonster. Geen idee wie het is, maar het is in ieder geval een meisje, want er worden hier alleen vrouwelijke studentes toegelaten. Er is geen ballotage, zoals in sommige huizen. De eigenaar bepaalt zelf wie er komt wonen.

Met mijn zware boodschappentas begin ik aan de vier trappen. Helaas is er geen lift, maar verder is het wel luxe, zeker voor een studentenhuis. Op de begane grond en de eerste verdieping zijn de kantoren van de eigenaar. Op de tweede verdieping zijn twee studentenappartementen. Op de derde verdieping is één appartement, de gemeenschappelijke keuken en het gezamenlijke sanitair, met een wastafel voor elke bewoonster en twee toiletten. Er is ook een tweede ruimte met een wasmachine en een droger, twee douches en zelfs een rond bad, wat groot genoeg is om met z’n allen tegelijk in te gaan. Iets wat overigens nog nooit gebeurd is. De vierde verdieping ofwel de zolder, is van mij.

De nieuwe bewoonster, komt op de tweede verdieping te wonen. Ik kom echter niemand tegen op de trap. Op de derde verdieping haal ik de schuifdeur naar mijn zolder van het slot en zet mijn boodschappentas op de trap. Eerst even naar het toilet en daar besluit ik om meteen maar even te gaan douchen. Ik pak een douchelaken uit mijn kast bij de wastafel en loop de doucheruimte in, waar ik mij uitkleed om vervolgens een douchehokje in te stappen.

Onder de douche sta ik mij af te vragen wie de nieuwe bewoonster zal zijn. Met het meisje dat ons verlaten heeft, heb ik nooit een hele persoonlijke band gehad, net als met de andere twee bewoonsters. Wel gewoon vriendelijk en soms aten we met elkaar of zaten we gewoon met z’n allen in de keuken wat te drinken, maar het contact is altijd oppervlakkig gebleven. Met een nieuwe bewoonster is het even afwachten hoe het gaat.

Na het douchen, sla ik mijn handdoek om mij heen, omdat ik geen zin heb om mijn kantoorkleren weer aan te trekken. De andere weten overigens dat ik een naturist ben en hebben daar ook helemaal geen moeite mee, maar meestal trek ik wel wat aan, als ik in de gemeenschappelijke ruimtes ben. Als ik de keuken in loop, komt er net een meisje binnen.

“Hoi, ik ben Femke”, zegt ze enthousiast, terwijl ze met een uitgestoken hand op mij afstapt. “Hoi Femke, ik ben Eva. Jij bent de nieuwe?” Vraag ik.

“Ja dat klopt, ik kom op de tweede verdieping”.

“Welkom dan, ik woon hierboven op de zolder”.

Ik geloof niet in liefde op het eerste gezicht. Ik word dagelijks ‘verliefd’, maar ben dat 5 minuten later altijd al weer vergeten. Wel altijd op meisjes overigens. Ik weet al jaren dat ik op meisjes val, ook al is dat in de praktijk nog nooit uitgekomen.

Nu ik Femke zie, voel ik het direct huppelen in mijn buik. Zo’n eerste spontane huppeltje is overigens altijd gebaseerd op het uiterlijk. Nu dus ook, maar Femke is dan ook wel echt schitterend. Half lang lichtblond haar met een paar stralende felblauwe ogen en hoewel haar kleding alles behalve flatteus is, ze is tenslotte aan het verhuizen, is het toch duidelijk zichtbaar dat ze een geweldig lichaam heeft. Het hoepeltje in mijn buik is verder niet heel erg bijzonder. Zij komt mij vaag bekend voor, maar ik krijg niet de indruk dat het wederzijds is.

We elkaar hebben op dit moment niet veel te vertellen. Zij is druk met verhuizen en ik ben wat ongemakkelijk gekleed. Ik schuif de deur naar mijn zolder open, pak mijn boodschappen en loop de laatste trap op. Ik laat Femke achter in de keuken. Aangekomen op mijn zolder, gooi ik mijn kleren en mijn handdoek op de grond en ga de boodschappen opruimen.

Mijn zolder is eigenlijk één grote ruimte met in het midden de trap. De ruimte is wel opgedeeld in drieën, door middel van kasten. Aan de voorkant van het huis is het slaapgedeelte. Hier heb ik mijn bed en mij bureau. Het middelste deel is de woonruimte, waar ik aan de ene kant een zithoek heb en aan de andere kant staat een eettafel. Aan de achterkant is de derde ruimte, waar ik een mini keuken heb. Niet dat ik er echt kan koken, want dat mag niet, maar ik heb er een koelkast, een magnetron en een koffieapparaat staan.

Het mooiste aan mijn kamer is dat ik aan de achterkant door het raam op het dak van het gebouw erachter kan klimmen en dit heb ik mijzelf een beetje toegeëigend in de vorm van mijn eigen dakterras. Niemand komt daar ooit. Mijn zolder steekt uit boven de andere gebouwen er omheen, wat voor mij prettig is. Ik loop graag in mijn blootje en er is niemand die dat kan zien, ook niet op mijn ‘dakterras’. Deze zomer heb ik daar heel wat uurtjes lekker in mijn naakt in de zon gelegen.

Ik heb honger en na het opruimen van de boodschappen, gooi ik een lasagne in de magnetron. Als hij klaar is neem ik mijn bord mee naar de eettafel. Ik pak ook mijn iPad en terwijl ik eet, check ik mijn mail. Ik doe dat overigens de hele dag door op mijn telefoon en er is niets bijzonders bijgekomen. Ik pakte eigenlijk mijn iPad om een spelletje te spelen, maar nu ik zo zit heb ik eigenlijk geen zin.

Zonder een echte duidelijke reden open ik de browser en ga naar een forum voor homojongeren. Ik heb daar jaren geleden een profiel aangemaakt, maar ik ben nooit erg actief geworden. Ik kom er ook niet zo vaak, maar soms staan er wel leuke dingen. Ik blader door wat verschillende onderwerpen heen, maar niks kan mij echt kan boeien, tot ik een bericht zie met de titel ‘mijn nieuwe kamer’. Langzaam dringt het tot mij door, waar ik Femke al van kende. Ik klik op het onderwerp en er verschijnen foto’s van een kamer gevuld met verhuisdozen. De kamer komt mij bekend voor. Ik scrol omlaag om meer te bekijken en zie een selfie van een gezicht met stralend blauwe ogen en lichtblond haar: Femke.

Ik open haar profiel en zie dat zij een stuk actiever is dan ik. Ook zij is al een paar jaar lid. Waarschijnlijk heb ik eerder een foto van haar gezien en was ik toen genoeg onder de indruk om het ergens in mijn hersenen op te slaan, waardoor ik haar herkende, net in de keuken. Dat zij mij niet heeft herkend, klopt volkomen, omdat ik nog nooit een foto van mijzelf op het forum heb gezet.

Ik klik op de link om haar een berichtje te sturen en typ: “Hoi nieuwe huisgenoot” Ik denk na wat ik nog meer moet schrijven, maar kan niets bedenken, dus stuur ik alleen dit. Dan klik ik op haar historie en zie al vrij snel dat ze regelmatig foto’s van zichzelf op het forum zet. Het klopt dus wel dat ik haar eerder heb gezien. Terwijl ik door haar berichten historie blader, verschijnt er een mededeling dat ik een privé bericht heb ontvangen. Het is een bericht van Femke.

“Hoi Eva. Wat leuk dat jij hier ook zit, maar waarom zei je net niet in de keuken dat je mij kende”. Ik klik op de knop om te antwoorden.

“Hoi Femke. Ik wist het net nog niet. Je kwam mij wel vaag bekend voor, maar ik wist niet waarvan en dat ik je nu hier tegenkom is eigenlijk stom toeval, want zo vaak kom ik hier niet”.

Ik verstuur dit bericht en er volgen nog wat berichten over en weer. Tussen de berichten door blader ik verder in haar historie. Het voelt een beetje voyeuristisch, maar ik kom eigenlijk wel veel foto’s van haar tegen en bij elke foto voel ik weer dat huppeltje. Ze is echt leuk en ze valt nog op meisje ook. Op haar profiel staat bij ‘relatie’ dat ze single is, maar ik kom wel veel foto’s tegen waar ze met andere meiden op staat en op een aantal van die foto’s is het ook wel duidelijk dat ze niet gewoon vriendinnen zijn. Maar het feit dat ze op meisjes valt, wil natuurlijk nog niet zeggen dat ze ook op mij zal vallen.

Na een paar berichten stuurt Femke dat ze verder gaat met uitpakken. Vervolgens sluit ik ook af en ga op de bank liggen om wat tv te kijken, maar het huppelende gevoel in mijn buik blijft hangen. Mijn gedachten blijven bij Femke en even bedenk ik om naar beneden te gaan en haar te gaan helpen, maar die gedachte zet ik ook meteen weer van mij af. Waarschijnlijk wil ze dat helemaal niet. Het is nou ook weer niet zo dat we elkaar echt kennen.

Een paar uur later kruip ik mijn bed in, met Femke nog steeds in mijn hoofd. Steeds heb ik wel de neiging om naar haar toe te gaan, maar toch doe ik het niet. Ik heb daar de durf ook niet voor. Tenminste, niet in de werkelijkheid. Wel in mijn hoofd, mijn fantasie. Nu hier in mijn eentje in bed ga ik in gedachte wel naar beneden om haar te helpen met uitpakken en het is mijn fantasie, dus valt ze ook op mij. Van uitpakken komt niet veel, want hoe saai is het om over uitpakken te fantaseren. Ik fantaseer dat we in haar bed belanden, elkaar teder zoenen uitkleden en genieten van elkaar.

Mijn ogen zijn dicht en mijn handen dwalen over mijn lichaam. Mijn linkerhand blijft bij mijn borsten, terwijl mijn rechterhand over mijn buik afdaalt. Ik spreid mijn benen om ruimte te maken voor mijn hand en begin mijzelf te strelen. Ik voel mij heerlijk opgewonden. Het huppelen in mijn buik wordt beloond, al moet ik het zelf doen. Maar dat ben ik gewend. In mijn gedachten zijn het niet mijn eigen handen, maar de handen van Femke. Zij masseert mijn borsten en streelt mijn tepels. Het is haar hand tussen mijn benen, haar vingers die mijn klit steeds sneller strelen en alleen elke keer even mijn klit verlaten om mijn buik binnen te dringen. Rustig ademen verandert eerst in zachtjes hijgen en gaat dan over in kreunen. Mijn benen trillen. In mijn buik wordt niet meer gehuppeld maar gedanst. Mijn genot neemt steeds meer toe, langzaam maar gestaag. De druk neemt toe net als het tempo. Steeds sneller, steeds heftiger, tot de druk onweerstaanbaar wordt. Zwaar kreunend bereik ik het hoogtepunt van mijn extase, en hevig schokkend stort mijn lichaam zich in mijn orgasme. Mijn linkerhand geklemd om mijn rechter borst en de vingers van mijn rechterhand in mijn buik, knijpend met mijn hand op mijn klit. Het is heerlijk. Echt fantastisch, maar toch. Uiteindelijk zijn het slechts mijn handen, mijn vingers en helaas niet die van haar.

Het is een paar weken geleden dat Femke hier in het studentenhuis is komen wonen en ondertussen hebben we best veel contact. We spreken elkaar elke dag, in huis natuurlijk, maar ook op het forum. Dat laatste is eigenlijk redelijk grappig, omdat ze maar twee verdiepingen lager woont, dus waarom zou je contact hebben via internet?

In eerste instantie was ons contact nog vrij oppervlakkig. De gesprekjes waren kort en de onderwerpen vrij algemeen. Het was aftastend om elkaar een beetje te leren kennen. Dat ze erg mooi is, was mij natuurlijk al meteen opgevallen, maar nu ik haar leer kennen, merk ik dat ze ook echt heel aardig is. Het is vaak dat meisjes die zo mooi zijn als Femke dat ook weten van zichzelf en daardoor een houding hebben, die mij totaal niet aanspreekt. Bovendien hebben dit soort meisjes meestal geen interesse in een meisje zoals ik.

Onze gesprekken krijgen steeds meer diepgang en ik merk dat Femke en ik, los van het uiterlijk, in veel dingen op elkaar lijken. Onze vertrouwensband groeit eigenlijk snel. De gesprekken worden langer, serieuzer en ook persoonlijker, hoewel ik moet toegeven dat het meer van haar naar mij is, dan omgekeerd.

Uit haar verhalen, wordt het mij duidelijk dat zij zeker niet overloopt van zelfvertrouwen. Ze weet dat ze mooi is dat veel mensen haar aantrekkelijk vinden, maar ze vindt zichzelf eigenlijk niet zo bijzonder en er zijn genoeg dingen waar zij onzeker over is.

Zelf loop ik ook alles behalve over van zelfvertrouwen. Ik ben eenentwintig, lesbisch en single. Ik heb nog nooit een relatie gehad, heb zelfs nog nooit een meisje gezoend, laat staan dat ik het genoegen heb gehad van liefdevolle seks. Er zijn wel dingen gebeurd in mijn verleden en technisch gesproken ben ik geen maagd meer, maar als ik er vanuit ga dat het met wederzijdse instemming en genoegen moet zijn, heb ik nog nooit seks gehad. Mijn uiterlijk geeft mij ook niet erg veel reden tot een blakend zelfvertrouwen.

Bij Femke is dat anders. Zij heeft wel een aantal relaties gehad, met meiden. Korte relaties met niet veel diepgang, vooral gebaseerd op lust. Hoewel er dus grote verschillen zijn, komen we er steeds meer achter dat we beiden worstelen met onzekerheden en dat we ondanks de verschillen ook heel erg op elkaar lijken. Hierdoor groeit onze vertrouwensband nog sneller en neemt ons contact toe, zowel in kwantiteit als in kwaliteit.

Toch vertel ik haar zeker niet alles. Ik vertel wel over mijn verleden en de dingen die zijn gebeurd en haar reactie daarop is voor mij een bevestiging dat ze mij begrijpt. Ze reageert warm en liefdevol, zonder dat het vol medelijden is. Maar wat ik haar niet vertel is dat ik elke dag verliefder wordt. Al bij onze eerste ontmoeting voelde ik de kriebels in mijn buik, maar inmiddels zijn de kriebels heftig geworden en wandelen ze door mijn hele lichaam, als ik bij haar ben. Met haar voel ik mij beter dan ik mij ooit heb gevoeld en ik merk dat ik er elke dag meer naar uitkijk om haar te zien en te spreken.

Het is geweldig om gewoon zo bevriend te zijn en kort gezegd ben ik veel te bang om dat te verpesten. Ik kan mij al nauwelijks voorstellen dat iemand als Femke interesse heeft in een vriendschap met een meisje als mij, laat staan dat ze meer zou willen. Ik geniet van haar aandacht en haar aanwezigheid als we samen zijn, maar als ik alleen ben, gaat alles veel verder. Dan geeft zij zich helemaal aan mij. Als we bij elkaar zijn is het praten, luisteren en naar haar staren, maar ik grijp elke gelegenheid aan om verder te fantaseren terwijl ik mijzelf streel en mij voorstel hoe het zal zijn om haar te strelen en door haar gestreeld te worden.

Vanavond hebben we afgesproken om te gaan stappen. Een date, zo stel ik mij voor, al zijn we gewoon twee vriendinnen die samen weggaan. Maar eerst gaan we samen eten. Ik heb haar mijn lasagne beloofd en dan niet zo’n voorverpakte, maar een vers gemaakte. We eten op mijn kamer en het is gezellig. Femke is vrolijk en heeft zin om samen weg te gaan en ik vind alles goed, als het maar met haar is. Na het eten gaan we douchen en hoewel we wel tegelijk gaan, douchen we helaas niet samen. Er zijn namelijk twee douches.

De badkamer is vrij ruim, met eerst een ruimte waar de toiletten en de wastafels zijn en als je dan doorloopt, kom je in een tweede ruimte met aan de linkerkant twee douchehokjes. In de douchehokjes heb je ook ruimte om je uit te kleden en normaal gesproken doen we dat ook. Maar we lopen uitgebreid kletsend de badkamer in en terwijl we nog kletsen, begint Femke zich al uit te kleden. Ik heb natuurlijk allang al gezien dat zij, behalve een heel knap gezicht, ook een heel mooi lichaam heeft, maar tot nu toe was haar mooie lichaam altijd bedekt gebleven met kleding. Ik probeer vooral niet te staren, maar met elk kledingstuk dat verdwijnt, wordt dat moeilijker. Ik ben een naturist en dus ook wel gewend aan naakte mensen, maar dit is anders.

Even ga ik er vanuit dat ze wel zal stoppen bij haar bh en slipje. Maar als ze zover is, geniet ik van haar mooie brede schouders, haar slanke taille, haar strakke buik en haar subtiel gespierde armen en benen. Pas nu kan ik echt zien hoe geweldig mooi en atletisch haar lichaam is. Niet dat al haar spieren duidelijk zichtbaar zijn. Ze zijn duidelijk maar op de achtergrond aanwezig. Haar borsten zijn nog gevangen in een bh terwijl niet een slipje maar een boxershort haar heupen, billen en schoot nog verhullen, voor even, want ook deze laatste twee kledingstukken verdwijnen naar de vloer van de badkamer. Nu toont zijn haar lichaam in volle naaktheid en schoonheid. Haar billen, net zo strak als de rest van haar lichaam, haar heupen misschien iets te smal, maar uiteindelijk schitterend in het geheel terwijl haar strakke buik feilloos overgaat in haar volledig glad geschoren schaamstreek. Mijn starende blik blijft echter steken bij haar borsten. Groot genoeg om prominent te zijn en klein genoeg om een stevige eenheid te vormen met haar lichaam. Zou ik al een minpunt moeten noemen, dan is het misschien dat de huid van haar borsten en haar schoot niet dezelfde kleur heeft dan de rest van haar lichaam.

Nu is Femke helemaal uitgekleed is, stapt ze op één van de twee douchehokjes af en ze verdwijnt ze uit beeld. Maar ik blijf haar zien, alsof ze op mijn netvlies gebrand staat. Het kriebelen in mijn buik is geen kriebelen meer. Het kolkt en ik voel het niet alleen maar in mijn buik. Ze is vreselijk opwindend en dus ben ik nu vreselijk opgewonden.

Ik kleed mezelf snel uit en een fractie van een seconde denk ik eraan om hetzelfde hokje binnen te stappen als Femke, maar de lef ontbreekt mij. Ik stap keurig het aangrenzende hokje binnen en zet de douche aan. Mijn hele lichaam tintelt, maar niet door het water uit de douche. Het komt van binnenuit en centreert zich op bepaalde plekken op mijn lichaam. Mijn borsten en vooral mijn schoot. Ik doe mijn ogen stijf dicht, vooral om het beeld van Femke in haar volle naaktheid terug te halen en het lukt. Ik blijf genieten van dat beeld. Mijn blik glijdt over haar lichaam, zoals mijn handen over mijn lichaam gaan. Het voelt bijna alsof ik mijzelf betast in haar aanwezigheid en alsof haar aanwezigheid niet voldoende was om mij op te winden, maakt die gedachte mij nog geiler.

Hoe het zou zijn om mezelf te strelen terwijl zij naar mij kijkt, kan ik mij alleen maar voorstellen. Zij kijkt niet naar mij, maar ik streel mezelf wel. Niet subtiel. Niet zacht en teder. Ik ben geil. Een harde geilheid die een ontlading nodig heeft. Ook de tijd dringt, want ik kan onmogelijk uitleggen waarom ik zo lang onder de douche zou staan. Maar het geeft niet dat de tijd dringt, want ik wil het ook snel. Terwijl het warme water de rest van mijn lichaam streelt, bevinden mijn beide handen zich in mijn schoot. Mijn rechter hand wrijft in hoog tempo over mijn klit terwijl mijn linkerhand de druk verhoogt. Ik bijt op mijn lippen om maar geen geluid te maken. Mijn ogen blijven dicht om op zijn minst in mijn gedachten haar naar mij te zien kijken. Mijn benen beginnen te trillen, maar ik weet mezelf staande te houden. De ontlading volgt snel.

Een overdonderend orgasme breekt los, terwijl mijn lichaam tot in de diepste uithoeken verkrampt. Ik kan niet anders dan mij handen uit mijn schoot halen om steun te zoeken bij de muur. Anders zou ik omvallen. De kreet die bij mijn orgasme aan mijn mond ontsnapt, kan ik niet voorkomen en verbloem ik door te gaan hoesten, alsof ik mij verslik in het water uit de douche. Die maskerade lukt in zoverre dat Femke bezorgd uit het andere hokje roept of het goed gaat. “Ja, het gaat fantastisch.”

Snel spoel ik mijn lichaam af en maak ik mijn handen schoon. Ik pak een douchelaken van het haakje en droog mij af, terwijl mijn lichaam nog tintelt van mijn orgasme. Altijd een heerlijk gevoel dat er vaak voor zorgt dat ik meer wil en verder ga. Ook nu wil ik wel meer, maar ik ga niet verder. Ik wikkel het douchelaken om mijn lichaam en sla een handdoek als een tulband om mijn haar. Dan stap ik het douchehokje uit en hoor ik dat Femke ook klaar is en de douche uitdraait. Ik roep naar haar dat ik alvast naar boven ga en dat ik haar zo wel zie in de keuken. Ze antwoordt, maar eigenlijk kan ik niet horen wat ze zegt. Het zal wel, denk ik en loop de trap op naar mijn kamer.

In mijn kamer gooi ik het douchelaken over een stoel en denk na over wat ik zal aantrekken. Ik ben niet zo modebewust en over het algemeen interesseert het mij niet zo wat ik aan heb. Liefst heb ik niets aan, maar dat is natuurlijk wat lastig als je de stad in gaat. Terwijl ik daar over sta na te denken, hoor ik dat de deur beneden aan mijn trap wordt opengeschoven. Snel pak ik weer het douchelaken en sla het om mij heen om vervolgens Femke in het trapgat te zien verschijnen. Even ben ik in de war, want ze zou naar haar eigen kamer gaan om zich aan te gaan kleden, maar ook zij loopt nog met haar handdoek om haar heen en verder zo te zien niets. Er flitsen gedachtes door mijn hoofd die dicht bij mijn fantasieën komen. Dat ze op mij afstapt en mij uitgebreid begint te zoenen waarna er een nacht vol passie volgt, maar ook dat is natuurlijk niet het geval. Ze stapt wel op mij af en slaat haar armen om mijn heen.

“Wil je mij even vasthouden”, vraagt ze zachtjes. Verbaasd sla ik mijn armen ook om haar heen en houd haar stevig vast. De gedachten aan een nacht vol passie verdwijnen uit mijn hoofd, want hoewel ik een bijna naakt meisje in mijn armen heb, voel ik heel goed aan dat zij mijn armen even nodig heeft. Ik weet globaal waarom en weet dat ze troost, warmte en vriendschap zoekt. En daarvoor komt ze bij mij. Terwijl ik haar vasthoud, voel ik hoe ze langzaam weer ontspant. Langzaam wordt het weer beter, voor haar en eigenlijk ook voor mij. Ik wil dolgraag meer, maar nu even niet. Ik wil er gewoon voor haar zijn, als dat is wat ze nu nodig heeft.

“Lief, zullen we gewoon thuisblijven”, vraagt ze, als ze weer ontspannen is, “dan loop ik even naar beneden voor een shirt, een joggingbroek en een paar zakken chips en dan gaan we samen bankhangen en knuffelen”. Ze glimlacht, lief en mooi tegelijk. “Dat is goed, schat”, zeg ik en in ieder geval heb ik haar vanavond voor mij alleen…

SandraT

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *