Jong geleerd

()


Als studente woonde ik met vijf meiden in een leuk studentenhuis. Zo’n meidenclub was erg gezellig. Heel anders dan die grote, gemengde huizen. Het verloop in ons huis was dan ook altijd laag, omdat wie er eenmaal zat niet wegging voor het einde van haar studie. In mijn derde studiejaar kwam Ingrid in ons huis. Ze begon net met haar studie pedagogiek en was direct een buitenbeentje. De meeste meiden waren redelijk geroutineerde feestbeesten die flink genoten van het vrije studentenleven. Ingrid was een klassiek geval van een ‘onnozel plattelands trutje.’ Met grote, onschuldige, en verbaasde ogen bekeek ze haar nieuwe leven in de grote stad. In het begin was ze ontzettend verlegen, maar ze had een ontwapenende naïviteit waarmee ze iedereen toch wel voor zich innam. Vaak reageerde ze licht geschokt op de vrijpostige houding van onze huisbewoners, omdat we soms half naakt door het huis liepen als we uit de douche kwamen en zo. Ook vonden sommige meiden het dolkomisch om te zien hoe Ingrid zo rood als een biet werd als er seksueel getinte opmerkingen werden gemaakt. Als er dan bijvoorbeeld een lekkere acteur op de TV kwam dan zei er iemand. “Oh, ik begin al te soppen als ik hem zie, daar spreid ik dadelijk mijn benen voor.“ De opmerkingen vlogen dan natuurlijk in het rond, en Ingrid zat stilletjes met een rooie kop in de hoek.

Op een avond waren alle meiden naar hun vriendje of een feestje en waren Ingrid en ik de enigen in huis. Ik kwam in mijn badjas onder de douche vandaan en vond Ingrid in de gemeenschappelijke ruimte, een boek lezend in haar babydolletje. Ze zag er een beetje bezorgd uit, dus ik ging bij haar zitten en vroeg of ze soms ergens mee zat. Ze keek me een beetje bedeesd aan, verzamelde haar moed en vroeg: “Yara, vind je mij een domme boerentrien?”
“Waarom zou ik dat vinden? Dat gedoe van de meiden moet je je niet teveel aantrekken, hoor,” zei ik.
“Wel ja, jullie hebben het steeds over seks, mannen en zo, maar daar weet ik zo weinig van. Bij ons thuis werd daar niet zo over gepraat, over neuken en vingeren en dat soort dingen.”
“Ach, je moet pas aan seks beginnen als je het zelf wilt, niet om erbij te horen. Er is niks mis mee om het gewoon lekker zelf te doen als je geil bent.”
“Uum, ja, hoe, bedoel je vingeren?” Vroeg ze bedeesd. “Ja natuurlijk, schat. Iedereen doet aan vingeren, toch?”
“Wel ja, hu, ik niet,” stamelde Ingrid, met een vuurrode kop, “daarom voel ik me ook een dom tutje. Bij ons thuis was dat zondig, dus durfde ik nooit.” Ik keek haar verrast aan. “Moet ik het je leren, vingeren, misschien” flapte ik de fantasie eruit die al even in mijn hoofd zat. Blij keek ze me aan. “Oh, zou je dat willen doen? Dat lijkt me fantastisch, en zo spannend!”
“Wel, er is een voorwaarde, en dat is dat je geen schaamte toont. Ik wil dat je dan ook echt klaarkomt voor me. Dat vind ik namelijk heel spannend, kijken en bekeken worden” zei ik.

Gretig stemde Ingrid in, dus nu zat ik eraan vast. Beloofd is beloofd, uiteindelijk. Maar ja, natuurlijk wond het idee me enorm op. Zonder treuzelen ging ik een beetje onderuitgezakt zitten, en ik maakte de ceintuur van mijn badjas los. Langzaam opende ik de badjas en liet hem van mijn schouders zakken. Spiernaakt zat ik voor de blozende Ingrid, met licht gespreide benen zodat ze mijn kutje kon zien.
“Les een: zorg dat je naakt bent, zodat je je hele lichaam kunt strelen,” zei ik, terwijl ik mijn handen over mijn heupen naar mijn borsten liet glijden. Ingrid keek nieuwsgierig naar me, maar bleef stil zitten. “Kom op, Ingrid, je moet wel bij de les blijven hoor,” vermaande ik haar, “laat jezelf eens zien aan mij.”
“Oh, ja, hihi,” giechelde ze, “dat vergeet ik helemaal.” Met een vlotte beweging trok ze haar babydoll over haar hoofd uit, wipte haar kont even van de stoel en duwde haar slipje over haar voeten. Lachend keek ze me aan, terwijl ze net als ik achterover leunde en haar benen spreidde. Ze streelde voorzichtig haar buik en wachtte onbevangen op wat ik ging doen. Ik bekeek haar prachtige borsten, bijna D-cup maar toch stevig. Mijn blik dwaalde verder af naar beneden, naar de blonde dons van het schaamhaar op haar poesje, de lipjes nog gesloten. Ik pakte nu met twee handen mijn borsten vast en kneedde mijn tepels zachtjes tussen duim en wijsvinger. Mijn gevoelige knopjes richtten zich fier op.”

“Les twee: je borsten zijn heel gevoelig en het is heerlijk om ze te strelen,” vervolgde ik. Ingrid volgde braaf mijn voorbeeld. Voorzichtig gleden haar vingers naar haar tepels en onhandig begon ze eraan te voelen. Haar tepels verhardden zich direct. Onvoorstelbaar dat dit heerlijke meisje nog nooit met zichzelf had durven spelen. “Sluit je ogen terwijl je je borsten streelt, en concentreer je op het gevoel. Ook de rest van je lichaam,” doceerde ik. Ze gehoorzaamde haar lerares en sloot haar ogen. “Oh ja dat voelt heel fijn Yara, het kriebelt heel lekker,” zei ze, terwijl haar vingers over haar tepels gleden. Met zijn tweetjes lagen we daar een poosje, terwijl we allebei keken hoe onze handen over ons lichaam gleden. Langzaam liet ik mijn handen in de richting van mijn poes glijden, aandachtig gadegeslagen door Ingrid die automatisch haar tepeltjes bleef strelen.

“Kijk nu maar goed, Ingrid, kijk naar mij en wat ik met mijn kutje doe,” zei ik. Ik trok mijn benen op en spreidde ze wijd. Mijn kutje opende zich voor haar gulzige blikken. “Zie je hoe mijn kutje zich opent als een bloem? Dit is je heerlijkste plekje, het centrum van genot. Je kutje zit vol gevoelige plekjes,” legde ik uit, terwijl ik twee vingers van mijn rechterhand langzaam over mijn schaamlippen liet gaan. “Dit zijn mijn schaamlippen, die zich openen als je opgewonden raakt, zoals ik nu. Zie je hoe het vlees tussen mijn lippen glimt? Dat is het vocht dat loskomt als je geil wordt.” Ik liet mijn vingers mijn grotje in glijden en begon langzaam mezelf met mijn vingers te neuken. “Kijk, ik stop mijn vingers in mijn kut, alsof het een mannenpik is.” Ingrid keek ademloos toe, ik zag hoe het haar opwond. Zelf begon ik mijn beheersing als docent te verliezen. Mijn vingers in mijn kut maakten een soppend geluid terwijl ze in en uit gingen. Hijgend keek ik naar Ingrid. Volkomen geconcentreerd keek ze naar mijn vingerwerk. Het maakte me bloedgeil om me aan dat onschuldige boerentrien te tonen en haar op te winden. “Oh ja, Ingrid, zo begin je nu met vingeren, zo zoek je de lekkere plekjes in je kut. Maar het allerlekkerste plekje heb ik nog even geheim gehouden,” vervolgde ik licht hijgend mijn verhaal.

Goedkeurend zag ik hoe ook Ingrid haar hand naar haar kruis had laten glijden. Een beetje onwennig en voorzichtig spreidde ze haar benen en haar vingers verkenden langzaam haar poesje. Tussen haar schaamlipjes zag ik het vocht glinsteren. Ze bleef onafgebroken kijken naar mijn vingers en mijn kutje. Met twee vingers van mijn linkerhand spreidde ik mijn kutje wijd open voor haar, zodat mijn rode klitje parmantig tevoorschijn kwam. “Zie je dit puntje, Ingrid dat is mijn clitoris, mijn klitje. Dat is het aller gevoeligste en lekkerste plekje. Om jezelf klaar te vingeren, vinger je je klitje, maar wel voorzichtig,” legde ik uit, terwijl ik de daad bij het woord voegde. Zachtjes gleden mijn vingers over mijn gevoelige knopje. Een golf van genot vloeide uit mijn poesje door mijn lijf. Een diepe zucht ontsnapte aan mijn lippen. “Heb je nu een orgasme?” vroeg Ingrid gretig. “Nee schat, maar dat zal ik je wel laten zien, want ik ben zo geil hiervan. Ik moet gewoon klaarkomen nu” hijgde ik. Ik wilde dat geile boerentrientje laten zien hoe ik klaarkwam, laten zien wat een geile teef ik was. Ik kon er ook niets aan doen, als ik zo geil was verloor ik mijn beheersing.

Mijn vingers gleden sneller over mijn gezwollen klit, en in en uit mijn soppende kut. Ik begon heftig te kreunen, waardoor Ingrids blik van mijn kut naar mijn gezicht gleed. Ze zag mijn opwinding, hoe ik mijn beheersing volledig liet gaan. Genietend keek ik in haar ogen. Ik voelde het genot in mijn kutje stijgen, ik ging haar laten zien hoe ik klaarkwam. Mijn orgasme zou ik voor dit onschuldige meisje laten losbranden. Ik keek haar strak aan. “Oh… zo gaat dat schat, zo vinger ik mijn geile kutje naar een orgasme. Ik wil dat je naar me kijkt terwijl ik klaar kom.” Ik gooide mijn hoofd naar achter en heftig schokkend kwam ik klaar. Langzaam verlaagde ik het tempo terwijl mijn orgasme wegebde. Langzaam kwam ik bij en opende mijn ogen. Ingrid zat met grote ogen naar me te kijken. “Jeetje, niet te geloven, wat ging je tekeer! Gaat dat altijd zo?” riep ze uit. “Wel dat verschilt,” hijgde ik na, “maar nu kun je het zelf uitproberen!”

“Oh ja dat is waar ook,” zei ze. “Wil jij dan goed kijken of ik het goed doe? Het ging een beetje snel bij jou.”
“Natuurlijk schat,” zei ik, “anders zou ik geen goede lerares zijn.” Ik ging op mijn knieën tussen haar benen zitten zodat ik haar kutje goed kon bestuderen. “Durf je dat, Ingrid, je verboden plekje strelen terwijl een ander meisje op 50 centimeter afstand naar je zit te kijken,” plaagde ik haar. “Ja hoor, ik vind het hoog tijd worden om het te leren, en ik ben, geloof ik ook behoorlijk geil nu.” Ze wreef haar hand over haar schaamlipjes. “Doe ik het zo goed?” vroeg ze. “Als het lekker voelt wel,” zei ik, “maar je klitje zit bovenaan je kutje, hoor.”
“Oh ja dat is waar.” Haar vingers gleden over de plek waar haar klitje af en toe even tevoorschijn piepte. “Mm dat is lekker,” kreunde ze. Kennelijk had ze haar klitje goed gevonden. Ik zag hoe ze met twee vingers intens haar knopje vingerde. “Toe, maar schat,” zweepte ik haar op, “vinger dat lekkere kutje van je. Laat me zien hoe je klaarkomt.” Hijgend keek ze me aan, haar vingers wild over haar kutje dansend. “Oh, Yara, het is heerlijk! Wat is dit lekker!” Ik keek naar haar, terwijl haar eerste orgasme door haar lichaam raasde. Ze schokte in haar stoel en sloot haar benen, waarmee ze haar vingerende hand vastgeklemd tussen haar benen. Ze kwam langzaam tot rust, bleef hijgend liggen en genoot na. Allemachtig, wat was het geil om te zien hoe dit preutse meisje veranderde in een kreunende slet, die zich vingerde voor haar huisgenote. Ik voelde mijn kutje alweer tintelen.

“Oh, wat is dat lekker!” zei ze, terwijl ze haar ogen weer opende en me aankeek. “Ik wilde dat ik dat wat eerder gedurfd had.”
“Er is niks verloren schat, je kunt nog vaak genoeg genieten van seks en je eigen lichaam. Er wacht je een periode waarin een heleboel te leren valt.” Ik keek Ingrid aan van mijn positie tussen haar benen. Gelukzalig keek me ze aan na haar eerste orgasme, haar hand zachtjes strelend over haar geopende kutje. “Dat was heerlijk” kreunde ze. “Hoe kan ik je ooit bedanken, Yara?” Ik stond op en stak mijn hand naar haar uit. “Kom mee naar mijn kamer, Ingrid, dan kun je me bedanken zoveel je wilt.” Ze keek me lachend aan reikte mij haar hand. Ik trok haar overeind zodat we vlak tegen elkaar aan stonden. Ik voelde haar borsten tegen de mijn, legde mijn handen op haar heupen. Ingrid pakte mijn hoofd en gaf me een dikke pakkerd op mijn mond. Mijn handen gleden strelend over haar heupen en rug. Ik streelde haar lichaam terwijl we elkaar in de ogen keken. Ik voelde haar handen naar mijn borsten glijden, over mijn weer gezwollen tepels. Onze lippen verenigden zich, en innig en zacht zoenden we elkaar.

“Zijn we nu lesbisch, Yara?” fluisterde Ingrid. “Nee, schat, maar wel biseksueel. Is dat een zonde voor jou” antwoordde ik. “Dat kan me niks schelen,” zei ze, “ik voel dat het goed is.”
“Hm…, je bent een heerlijke meid, spontaan, mooi en geil,” fluisterde ik, terwijl we elkaar weer zoenden en elkaar streelden. “Ja, ik ben een echte geile teef, hé” Lachte ze. Giechelend pakten we onze kleren en renden naar mijn kamer. Ik tikte Ingrid op haar billen en ze liet een gilletje. Ik had me enorm ingehouden door haar niet aan te raken terwijl ze vlak voor mijn neus haar kutje vingerde en nu kon ik niet meer van haar afblijven. Ik wilde niets liever dan dit geile, maar naïeve meisje inwijden in de lesbische liefde, haar borsten voelen, haar billen strelen, haar sappen proeven. Ik duwde haar mijn kamer in, dook haar achterna, nog steeds haar lekkere billen betastend. Ze draaide zich om en ving me op, pakte mijn hoofd en zoende me vurig. Gretig liet ik mijn handen langs haar rug en haar kont glijden. Daarna landde mijn hand op haar poesje. Haar spleetje sopte toen ik een vinger in haar liet glijden. Ze duwde haar kutje tegen mijn hand op en reed tegen me aan. “Yara, ik wil weer klaarkomen,” kreunde ze, “het is zo’n heerlijk gevoel.”

Langzaam vingerde ik haar natte spleetje. Met mijn andere hand pakte ik haar hand en duwde die op mijn jeukende poesje. Ze begreep de hint en ik voelde haar vingers over mijn lipjes glijden, onwennig voelend aan een ander kutje. Haar onhandige strelen maakte me bloedgeil. Ik genoot met gesloten ogen van haar vinger en liet haar mijn vinger berijden. Aan haar gesteun en bewegingen merkte ik dat ze alweer razendsnel op weg was naar een nieuw orgasme. Ik duwde haar achterover op het bed en bekeek haar. Ze spreidde haar benen wijd, haar poesje stond uitnodigend en glimmend open. Ik ging op haar liggen, en begon haar heerlijke tieten te zuigen, tot haar tepels fier overeind stonden. Ingrid liet het zich met gesloten ogen welgevallen. Mijn mond daalde af over haar navel naar haar heuveltje. “Wat doe je nu?” Vroeg Ingrid, “Je zoent me op mijn plekje.”
“Ik ga je leren wat beffen is, Ingrid, ik ga dat heerlijke kutje van je likken.” Ik keek omhoog naar haar lichaam, zag haar verbaasde blik toen mijn uitgestoken tong langs haar geopende kutje gleed. Ik zoog mijn mond vast op haar soppende spleet en haar uitdrukking van verbazing veranderde in genot. Met snelle, korte bewegingen glibberde mijn tongetje over haar gezwollen klitje. Ik voelde haar lichaam schokken, haar rug spande zich in een boog. Hevig schreeuwend kwam ze klaar. Schuddend beleefde ze haar orgasme en langzaam kwam ze tot rust.

Ik kroop omhoog over haar lichaam, mijn borsten, tepels hard gezwollen, glijdend over haar lichaam. De onbeschaamde lustgevoelens die dit preutse halsje in een krijsende seksmachine veranderden maakten me bloedgeil. Ik wilde dit lekkere schatje alles leren over seks. Ze keek me verheerlijkt aan toen ik mijn borsten voor haar gezicht schoof. Woordeloos nam ze mijn rechter tepel tussen haar lippen en sabbelde en beet erop. Ik sloot mijn ogen en genoot van het gevoel van haar sabbelende mondje, haar handen over mijn rug en billen. Mijn hele lijf tintelde van opwinding. Ik klom overeind en ging schrijlings boven haar gezicht zitten, zodat ze mijn lekkende poes goed kon zien. Ingrid keek begerig terwijl ik langzaam ik mijn kutje vingerde. “Zie je hoe geil ik weer van je ben, Ingrid,” hijgde ik. “Ik wil dat je nu mijn kutje beft.” Ze stak plagerig een puntig tongetje uit. “Oh, wat heerlijk, ik wil alles voor je doen.”

Ik ging voorzichtig op haar mondje zitten en voelde hoe haar tongetje in mijn natte spleetje drong. Een beetje onhandig maar enthousiast likte ze mijn lipjes. Haar tong gleed langs de randen, ze trok mijn kut dichter op haar mond en zoog hard op mijn schaamlippen. Al snel vond ze mijn klitje, een elektrische schok ging door mijn lijf toen ze er stevig over likte. “Oh, ja, lik mijn klitje, maak me klaar, oh ja,” moedigde ik haar aan. Ze was een natuurtalent beffen, zo goed reageerde ze op mijn reacties. Ik voelde mijn opwinding stijgen, en kon me niet meer beheersen. Wild wreef ik mijn kut over Ingrids likkende mondje en haar kin. Ik pakte haar hoofd vast en neukte zo eigenlijk haar gezichtje. “Oh dat is super, lik mijn kut klaar, laat me komen.” Ik gilde het uit, wild heen en weer gaand over haar mond. Ingrid maakte van haar tong een soort puntje waar ik heerlijk mijn klit tegen aan kon rijden. Terwijl het orgasme door me heen raasde, bleef ik haar mond neuken want ik wilde het zo lang mogelijk voelen. Hijgend liet ik me naast Ingrid op het bed zakken.
Ze streelde mijn buik en borsten, haar gezicht glimmend en nat van mijn kutvocht. “Hm, heerlijk om je zo te zien klaarkomen, ik kan er niet genoeg van krijgen,” zei ze zacht toen ik weer een beetje was bijgekomen.

Yara

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *