Nog eens poseren

()


Het is niet voor het eerst, ik heb al eerder geposeerd voor de tekenclub van Erika, het was haar te doen om mijn weelderige bos met blond krullend haar en ik vind het leuk mezelf te laten zien. Het was leuk geweest om te doen en ik had haar gezegd dat als het nodig was ze nog wel een keer een beroep op me kon doen.

Laatst ging de telefoon en in het scherm zag ik dat het Erika was die naar me toe wilde komen om iets te vragen. “Ilse zou je eens een andere vorm van poseren willen doen voor een goede vriendin van mij” was haar vraag. Ik vroeg wat ze bedoelde met anders?. “Therese maakt kunstvoorwerpen van klei en wil nu ook eens een vrouwelijk hoofd maken als probeersel, bij voorkeur met veel haar en toen moest ik aan jou denken”.

Erika stond ook altijd voor mij klaar dus besloot ik het een kans te geven, stapte in de auto nadat Erika een telefoontje gepleegd had en reed naar het atelier van Therese. Aangekomen stelde Erika mij voor aan Therese die vanaf het eerste moment iets ongebruikelijks had. Ik keek Erika met grote vraagtekens in mijn ogen aan en die zei, “inderdaad Therese is een blinde kunstenares”. Ik moest het even tot me laten doordringen en accepteerde het daarna gewoon, ik was benieuwd.

“De manier van poseren is anders, normaal kijken mensen met hun ogen en ik moet het doen met mijn handen en het beeld wat ik me daarbij vorm” zei Therese. Ik begreep het en toen Therese vroeg of ze mijn hoofd eens mocht aanraken stemde ik uiteraard in.

Haar handen betasten mijn complete hoofd en toen ze daar mee klaar was zei ze dat ik het hoofd had wat bij mijn stem paste. “Ik heb nu een beeld maar wil je vragen om volgende week weer een keer te komen voor meer details”. We spraken opnieuw af en de week erna had ze al een beeld van me gemaakt met alleen mijn haren zichtbaar. “Vandaag wil ik wat dieper ingaan op de details van je ogen, mond en neus en volgende week doe ik je oortjes, nek en schouders”. Ik vond het best en nam plaats op de stoel, terwijl Therese met haar vingertoppen mijn gezicht met veel gevoel betastte. “Ik vind je knap Ilse” was het eerste wat ze tegen me zei toen ze klaar was en zich weer tot haar beeld wendde, “dank je” zei ik en vertelde dat ook zij heel erg mooi was. Ik bleef nog even kijken en nam daarna afscheid met een knuffel en een kusje op elkaars wang. De week erna was het zeer warm en zag ik dat Therese alleen een korte tuinbroek aan had en dat haar bosten soms zichtbaar waren. Ook ik was zonder BH gekleed en toen Therese vroeg of ik mijn shirt wilde uitdoen om mijn nek en schouders te kunnen voelen zat ik dus met bloot bovenlichaam in haar atelier. Terwijl ze voor me stond om mijn nek en schouders te voelen zag ik een mooi roze tepeltje tevoorschijn komen vanuit zijn bedekking en dacht wat zou ik daar eens lekker op willen sabbelen. Gelukkig kon ze geen gedachten lezen en ook niet zien dat haar aanrakingen me stijve tepels bezorgden.

Ik mocht het nog een keer zien voordat het de oven in ging, vond het goed gelukt en vertelde haar dat ook. “Ilse mag ik een vreemde vraag stellen” vroeg Therese, “ga je gang” zeg ik, “je ziet dat er onder het hoofd en schouders nog veel ruimte is voor het stuk tot aan je heupen en als je het wilt zou ik dus de rest ook kunnen en willen maken”. Even was ik stil want dat betekende dat ze ook mijn rug , buik en borsten moest bevoelen. “Als je het niet wil maak ik het zo af maar je zou me een groot plezier doen, ik wil het graag” zei Therese te verduidelijking bijna smekend. Ik ging akkoord en voor het eerst zag ik een grote glimlach om haar mond, ze voelde waar mijn hoofd was en drukte daarna een kus op mijn lippen, “bedankt” zei ze. “Als je dan nu je shirt uit wil doen begin ik vandaag met je rug”, ik had geen shirt aan maar een jurkje en liet dat zakken, een BH droeg ik ook niet zodat ik nu met alleen een string voor haar stond. Ze zag me uiteraard niet dus dat maakte veel verschil en ik draaide me met mijn rug naar haar toe. “k ben helemaal voor jou” zei ik en besefte dat dat anders overkwam als ik bedoelde. Ik voelde haar handen over mijn rug dwarrelen en ter hoogte van mijn string vond ze de bandjes, “o, sexy hoor” zei ze “sorry ik wist niet dat je geen broek aanhad”. Ik zei dat het geen probleem was en Therese ging verder, kwam langs de zijkant van mijn lijf omhoog en raakte daardoor ook even de zijkant van mijn tieten aan waarvan de tepels direct weer hard werden. Gelukkig kon ze dat niet zien maar ik bedacht me dat ze het volgende week wel kon voelen.

Het beeld was klaar op mijn borsten, navel en buik na toen ik weer kwam. Wederom ging ik uit de kleren en met alleen een string aan stond ik voor Therese, vanwege de verwachting stonden mijn tepels al strak vooruit en haar handen gleden er uiteindelijk overheen, ik beet op mijn lip om geen geluid te maken en weg waren ze weer die warme handen via mijn lijf naar mijn navel en weer terug omhoog. Wederom via mijn tieten en nu draaiden haar vingers iets langer rond mijn tepels en knepen er tenslotte in. “Het laat je niet helemaal onberoerd is het wel” terwijl ze door blijft gaan met het knijpen in mijn tepels. “Ik wist het vanaf het eerste moment dat ik je gezicht voelde dat ik je zover zou krijgen om de rest van je lichaam ook uit te beelden”. Eén hand liet mijn tepel los en gleed direct naar beneden mijn slipje in, gleed tussen mijn lipjes door, ik kon mezelf niet meer bedwingen en hijgde, kreunde en smeekte of ze door wilde gaan. “Alleen” zegt ze “als ik volgende week ook je kutje mag vereeuwigen in klei”.

Ik had haar alles beloofd als ze maar doorgaat en dat doet ze ook tot ik klaarkom. Als ik weer op adem ben wil ik haar belonen maar ze zegt resoluut “nee, eerst mijn werk en daarna plezier”. Het beeld is klaar en gebakken en ik ben trots op haar en zij op mij.

“Weet je nog wat je me beloofd hebt vorige week” vraagt ze nadat we wat gedronken hadden. Natuurlijk wist ik het want de hele week heb ik er naar uit gekeken. Om haar te plagen zei ik “nee wat dan”? Broek uit lieve schat dan weet je het zo wel weer als ik begin. Ik trek niet alleen mijn slip uit maar ontdoe me ook van mijn jurkje, ik sta compleet naakt voor haar als ze me vraagt om te gaan liggen met mijn benen wijd. Ze voelt dat ik reeds glibberig ben maar zegt er niets van als haar vingers mijn lipjes en klit betasten. Ze steekt haar natte vinger in haar mond, “mmm” zegt ze “ik hoop dat ik het straks direct uit de bron kan likken”.

Ze pakt een homp klei en begint te boetseren, regelmatig keert ze even terug naar het model en langzaam kom ik ook onder de klei te zitten. Ze is klaar en wast me schoon, daarna kruipt ze tussen mijn benen en maakt haar opwindende werk af. Nu ze het beeld af heeft is het mijn beurt om haar te bedanken en ik werp me op haar en begin bovenaan met haar mond. Ik lik en zoen elk stukje van haar lichaam , ze kronkelt van genot en spoort me aan om verder te gaan. Als ik alles gehad heb is er nog één plekje ongelikt gebleven, als ik daar weer in de buurt komt zie ik haar rillen van verwachting, bij de eerste lik komen haar heupen naar mijn mond en heb ik de kans om haar bij de kont te pakken en zo haar onderlichaam naar me toe te trekken. Ze geeft regelmatig een kreetje van genot tot ze uiteindelijk ontploft en een heus straaltje pruimensap in mijn gezicht spuit, dan zakt ze neer en laat ik haar met rust.

“Dank je Ilse je bent de eerste sinds lange tijd en ik hoop dat we nog niet klaar zijn want ik wil jou ook nog even proeven straks”.

Ilse.     

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *