Manon

()


Vlak voor kerst houdt mijn bedrijf altijd een groots kerstfeest met buffet en dansen op een bijzondere locatie. Al weken van te voren wordt er gediscussieerd over de kledingkeuze, het eten, de locatie. Dit jaar zou het feest gehouden worden op een heus kasteel! Na lang wikken en wegen had ik voor die avond een outfit samengesteld. Ik had een rood satijnen jurkje met Chinese borduursels aangetrokken. Het was vrij kort, en mijn figuur kwam er goed in uit, vond ikzelf. Het was laag uitgesneden, maar drukte mijn borsten niet tegen elkaar, zodat de welving mooi te zien was, maar er geen ‘spleet’’ ontstond. Ik had me van te voren uitgebreid gedoucht en verzorgd. Een maskertje genomen, en mezelf lekker glad geschoren. Voor de gelegenheid had ik ook mijn schaamhaar weggehaald, op een smal streepje na. Toen ik mijn gladde heuveltje daarna in de spiegel zag, werd ik er gewoon nat van! En wat voelde dat lekker! Het had me wel wat tijd gekost, dus ik had haast. Jammer, eigenlijk had ik mezelf nog even snel lekker willen verwennen. Maar dat moest maar even wachten.

Bij binnenkomst in het kasteel merkte ik direct dat mijn kleding goed gekozen was. Ik zag een aantal collega’s goedkeurende blikken werpen, en ik kreeg heel wat complimentjes! Dat maakte dat ik me zelfverzekerd voelde, en heerlijk aan het swingen ging op de dansvloer. Ik voelde me goed thuis in die mooie omgeving, tussen de kroonluchters en brandende kaarsen, wat een luxe! De band was goed, met een zwoele jazzy sound, en ik vond het haast jammer dat ze stopten omdat ‘t buffet geopend werd. Ik schoof bij twee knappe vrijgezellen collega’s Miel en Viktor aan. De lege plek aan onze tafel werd ingenomen door Manon, een nieuwe collega die ik nog niet zo goed kende. Ik had tot nu toe het idee gehad dat ze haar draai nog wat moest vinden, ze was een beetje verlegen. Maar vanavond maakte ze ineens een heel andere indruk. Hier zat ineens een hele mooie zelfverzekerde vrouw! Ik verbaasde me er over dat ik niet eerder had gezien hoe mooi ze was. Ze droeg een strakke zilverkleurige broek, en hooggehakte zilveren sandaaltjes. Daarop had ze een strak donkerblauw shirtje, dat aan de achterkant een heel stuk van haar mooie lange rug open liet. Haar blonde krullen waren kunstig opgestoken. Ik zei haar bewonderend dat ze er stralend uit zag. Miel en Viktor beaamden dat, en Miel zei dat ze t maar goed getroffen hadden als tafelheren van de mooiste twee vrouwen van t feest.

De hele maaltijd sloofden de twee heren zich uit voor ons, en wij giechelden er maar wat om. Maar verbeelde ik ‘t mezelf, of had Manon vooral veel oog voor mij? Ik kon mijn ogen in elk geval niet van haar afhouden. Dat verwarde me, nooit eerder had een vrouw een dergelijke uitwerking op me gehad. Tijdens het dessert was mijn verwarring compleet. Manon had haar bordje vol met verse aardbeien en kersen geschept, maar toen ik bij ‘t buffet aan de beurt was, waren die op. Een beetje beteuterd kwam ik terug aan onze tafel. “Oh, maar ik heb er genoeg, eet maar,” zei ze. Ze stak haar hand uit en liet me een grote aardbei tussen haar vingers uit happen, terwijl ze me diep in mijn ogen keek.

Ik voelde mijn wangen warm worden. De jongens zaten er wat verloren bij. Vooral toen Manon de andere helft van de aardbei tussen haar eigen lippen liet verdwijnen, en daarna met het puntje van haar tong langs haar lippen gleed, terwijl ze mijn ogen nog steeds vast hield. Toen begon de band weer te spelen. Manon stond direct op, “kom Dorien, ik wil met je dansen.” Ik ging gewillig mee. Het is niet ongebruikelijk dat op zulke feesten vrouwen met vrouwen dansen. Maar Manon kwam net wat dichter bij me staan dan gebruikelijk, en bleef me diep in mijn ogen kijken. Ik weet niet wat er met me aan de hand was, maar ik voelde me zo ontzettend goed bij haar. Ik snoof haar geur op, en moest me bedwingen om haar handen niet vast te pakken. Toen ze nog wat dichter bij me kwam, hoorde ik dat ze een klein beetje zwaar ademde.

“Dorien,” fluisterde ze in mijn oor, “ik vind je zo’n ontzettend mooie vrouw, ik weet niet wat me gebeurt, maar je wind me enorm op.” Ik voelde me nogmaals diep rood kleuren, en stamelde. “Eh… Ik vind jou ook heel mooi.”

“Ik zou je willen zoenen, mijn tong over jouw lippen willen laten glijden Dorien,” zei ze. Ik wist niet hoe te antwoorden, maar voelde de rillingen over mijn lijf gaan bij ‘t idee. “Kom met me mee naar buiten Dorien,” fluisterde Manon. Ze pakte me bij mijn hand en nam me mee de koude avondlucht in. We liepen samen een stukje rond het gebouw, en daar duwde ze me zachtjes tegen de muur. Ze bracht haar gezicht dicht bij het mijne. “Mag ik je zoenen, lieve Dorien?”

“Ik heb nog nooit met een vrouw gezoend,” fluisterde ik.

“Ik ook niet,” zei ze zacht, “maar nu wil ik ‘t zo graag.” Ze drukte haar zachte warme lippen op de mijne. Wat voelde dat heerlijk! Ik opende mijn lippen een beetje, en zoog haar onderlip een stukje naar binnen. Ze zuchtte. Toen opende we beide onze mond verder, en lieten onze warme tongen langs elkaar cirkelen. We kreunden allebei zachtjes, en ademden zwaar.

“Oh! Dorien, dat voelt zo bijzonder” zei Manon. Ze liet haar hand door mijn dikke bruine haar gaan. “Je bent zo mooi,” zuchtte ze. Ze zoenden me opnieuw, nu wat heviger. Ik liet een hand over haar blote rug glijden, en voelde haar zachte gladde huid. Ze drukte zich tegen me aan. Ik voelde haar stevige borsten tegen de mijne aan drukken. Toen kon ik me niet bedwingen, en liet een hand over haar shirtje naar haar borsten glijden. Ik hoorde dat ze beverig begon te ademen. Oh, wat voelde dat lekker, zo’n stevige borst in mijn hand. Ik voelde haar tepeltje hard worden, en cirkelde er zachtjes met mijn duim over. Het moest haar erg opwinden, want ze nam zelf haar andere borst in haar hand, en begon er zacht in te knijpen. Wat zag dat er sexy uit! Ze wreef haar borst langs de mijne, ik voelde onze tepels langs elkaar heen bewegen. Mijn god, wat opwindend was dat. Ik voelde het heel warm worden tussen mijn been. Deze vrouw wond me enorm op. Manon liet haar borst los, en omvatte mijn billen met haar twee handen. Ze duwde mijn bekken tegen haar bekken aan.

“Mm, wat een heerlijk kontje heb je.” Zuchtte ze, “ik vind je zo lekker. Ik wil jouw mooie borsten zo graag naakt zien, maar het is hier te koud om je uit te kleden, ben ik bang.” Ik was het met haar eens, maar was zo opgewonden, ik moet haar gewoon uitkleden. “Ik weet wel iets,” zei ze. Ze nam me mee om het kasteel heen. Daar stond een soort tuinhuisje. Manon pakte een flinke tak, en tikte een klein ruitje van de deur in. Ik giechelde nerveus. Met haar hand ging ze naar binnen, en warempel, de deur ging open!

Binnen stond een zware oude sofa, met velours bekleed, een grote leunstoel, en er was zowaar een gaskachel! Wat een plekje zeg! Er stonden zelfs wat lange witte kaarsen in kandelaars. Ik liep naar de kachel, prutste er wat aan, en tot mijn verbazing ging hij aan! Manon had lucifers gevonden, en stak wat kaarsen aan. Het was nog niet direct warm, dus we kropen dicht tegen elkaar aan op de sofa. We zoende wat, en ik maakte Manons blonde krullen los uit de wrong. Ze vielen over haar schouders.

“Ik had nooit gedacht dat ik t zo lekker zou vinden om met een vrouw te zoenen,” zei ik.

“Ik wel,” zei Manon, “ik fantaseer er al zo lang over. Nu komt het eindelijk uit! En ik ben niet van plan het bij zoenen alleen te laten,” zei ze glimlachend. Toen ging ze staan en trok in een beweging haar shirtje over haar hoofd. Mijn adem stokte. Ze droeg een supersexy zwarte BH met halve cups! Haar grote, spits toelopende borsten lagen er in, ze liepen uit in lange puntige roze tepels, die net over het randje van de cups staken. “Oh, wat mooi,” zei ik. Ik liep naar haar toe, en ging met mijn mond naar die schitterend gevormde tepels. Ik tuitte mijn lippen gaf en zoen op haar ene tepel, en toen op haar andere. Toen stak ik mijn tong uit, en liet deze snel heen en weer flitsen over het topje van haar tepel. Ik zag de tepel voor mijn ogen harder worden. Manon begon zelf met een hand aan haar andere tepel te trekken. Steeds trok ze ‘m een stukje naar voren, en liet ‘m dan weer los. Met haar ander hand maakte ze haar BH los. Haar schitterende tieten bleven fier naar voren wijzen. Ze had een mooie cup C, stevig, en puntig. Ik nam een borst in mijn mond en zoog er aan. Daarna de andere.

“Oh… wat doe je dat geil, met mijn tieten,” kreunde ze. Ze deed haar hand om de borst waar ik aan zoog, en duwde ‘m nog wat verder omhoog. Terwijl ik zoog, liet ik mijn tong langzaam rondjes draaien om de tepel. Het proefde zoetig op mijn tong, en ik voelde de tepel nog harder opzwellen.

“Oh! Dorien, ik word zo nat van je” zei ze, terwijl ze een hand tussen haar benen liet glijden. Ze aaide zichzelf door de stof van haar strakke zilverkleurige broek heen. Ze deed haar benen een beetje wijder. Ik trok de stoute schoenen aan, en begon met trillende vingers haar broek open te knopen. Ik trok ‘m van haar billen, en ze stapte er uit. Toen stond ze voor me in alleen een klein zwarte stringetje en op haar hooggehakte sandaaltjes. Ik nam wat afstand en keek naar haar. Ik keek naar haar mooie lange goedgevormde benen, en haar lange slanke dijen. Een hoog kontje met mooie harde ronde billen. En mooie platte, gespierde buik en daarboven die prachtige borsten. Blonde krullen die over haar schouders vielen, een klein geil mondje en stralende grote blauwe ogen. Ik draaide me om, en vroeg haar mij ook uit te kleden. Maar eerst liet ze van achteren haar hand over mijn jurkje glijden, naar mijn borsten. Ze omvatte ze, en kneep met duim en wijsvinger in mijn tepeltjes, die door de dunnen stof heem priemden. Toen liet ze een hand onder mijn jurkje glijden. Zonder aarzelen legde ze haar volle hand op mijn warme kutje. Ze moet de natte plek in mijn broekje hebben gevoeld. Ik sidderde. Ik drukte mijn billen in haar kruis en pakte mijn eigen tietjes vast. Manon begon met haar vingers over de stof van mijn broekje te glijden. Ik begon te hijgen. Ik kneedde flink in mijn tieten en spreidde mijn benen nog iets verder.

“Oh! Manon, ik ga al komen,” hijgde ik.

“Oh kom maar schatje, laat je maar gaan” fluisterde ze. Steeds sneller flitsten haar vingers door de stof over mijn lipjes, en raakten soms mijn kleine klitje, dat tussen de lipjes uit priemde. Toen begon ik te trillen en kreunend kwam ik klaar. Ik was nog niet bijgekomen, of Manon ritste mijn jurk van achteren open, en liet ‘m van me af glijden. “Oh, je hebt geen Bh aan,” zei ze zuchtend. Dat klopte, met mijn stevige cup B had ik dat niet echt nodig. Manon keek naar me.

“Wat een heerlijke tietjes, wat een mooie kleine donkere tepeltjes,” zuchtte ze. Ze nam er een tussen haar lippen en zoog er aan. Met een poppend geluid liet ze ‘m weer tussen haar lippen uit schieten. Ze deed hetzelfde met de andere tepel. Ondertussen pakte ik Manon bij de volle ronde billen. Ik kneedde ze stevig. Manon liet mijn tietjes los, en drukte zich tegen me aan. Ik wrong mijn arm tussen ons in, en liet mijn hand tussen haar benen gaan. Ik voelde een flinke natte plek in haar broekje. Ze kreunde. Toen trok ik haar broekje uit, en knielde voor haar. Ze spreidde onmiddellijk haar benen voor me, zodat ik een goede blik op haar kutje had. Wat ik zag maakte me zo geil! Ze had zich helemaal kaalgeschoren, zodat je goed zag hoe haar venusheuvel lekker opbolde. Ik zag twee stevige, dikke roze schaamlippen, die iets openstonden. Het leek een sappige perzik waar een snee in was gekerfd. Het gleufje tussen de strakke lipjes stond iets open en glinsterde van het vocht. Langzaam ging ik met twee vingers over de buitenkant van de kale lipjes.

“Oh! Dorien” lispelde Manon. Heel voorzichtig liet ik een vinger het natte gladde spleetje binnen gaan. Manon schokte en drukte haar kruis naar voren, zodat mijn vinger verder naar binnen gleed. Ik bewoog mijn vinger langzaam rond, en voelde de wand van haar schede. Toen stopte ik er nog een vinger bij, en bewoog de twee vingers langzaam in en uit haar kutje. Ze begon steeds sneller te hijgen, “oh ja, vinger me klaar,” kreunde ze, en ik voerde het tempo nog wat op. Toen begon ze te schokken, “oh ja, ja ja, ik kom,” hijgde ze. Ik stond op en trok haar dicht tegen me aan. Terwijl ze nahijgde zoenden we elkaar intens. We gingen samen op de sofa liggen.

“Ik vind je zo lief, en zo lekker, lieve Manon,” fluisterde ik.

“Dit is nog veel beter dan in mijn dromen,” antwoordde ze. Ik ging liggen, en trok haar met haar rug tegen me aan. Dit voelt veel beter dan met een man, “jij weet precies hoe het ‘t lekkerst is,” zei ik, terwijl ik haar borsten omvatte met mijn handen. Ik draaide haar spitse tepels tussen mijn vingers. “Doe je het vaak met jezelf,” vroeg ze me? “Bijna dagelijks” antwoordde ik. “Ik heb een heerlijke vibrator, maar jij bent veel lekkerder.”

“Ik vinger mezelf heel vaak klaar, soms zelfs op ‘t werk,” vertrouwde ze me toe, “op ‘t toilet.” Ze draaide haar hoofd om en keek me aan, terwijl ze onbeschaamd haar hand naar haar sappige perzikje liet gaan. Terwijl ik mee keek, schoof ze een vinger bij zichzelf naar binnen. “Mm, ik ben zo ontzettend geil” zei ze nog eens. De vinger kwam glinsterend van het vocht weer naar buiten. Ik trok haar wat steviger aan haar tepels, terwijl zij een vinger over haar kleine stijve klitje liet gaan. Ze deed haar benen wat wijder open zodat we dat mooie spleetje goed konden zien. Ik liet een tepel los, en legde mijn hand op de hare. Onze vingers vlochten zich door elkaar. Ook ik liet een vinger haar kutje in glijden. Dat ging heel gemakkelijk, want ze was zo nat! Samen vingerden we haar kutje. Mijn duim liet ik steeds tegen haar klit aan tikken, dat vond ze heerlijk. Toen kreeg ik een idee.

Ik pakte naast me een van de lange witte kaarsen en blies ‘m uit. Manons ogen werden groot.

“Wat ben je met die ka… kaars van plan?” Ik zette de kaars met de achterkant tegen Manons spleetje. Langzaam duwde ik ‘m een stukje naar binnen. “Oh ja, Dorien, steek die kaars bij me naar binnen,” kreunde Manon. Ik duwde de kaars nog verder, hij gleed een heel eind naar binnen. Ik liet ‘m los. Gefascineerd keken we samen naar de kaars die nog een stukje uit ‘t lekkere spleetje stak. “Oh wat lekker,” zei Manon, terwijl ze zichzelf nog eens aan haar tepels trok. Haar kutje klampte, wat ik zag aan het op en neer wippen van de kaars. Langzaam gleed de kaars naar buiten, en met een plopje floepte de kaars uit ’t kutje. Manon kreunde zwaar. “Oh, nog eens, neuk me met die kaars,” zei ze hijgend. Ik stak de kaars weer in haar spleetje en liet m langzaam in en uit glijden.

“Oh, ja ga door, ik ga nog eens komen,” kreunde ze. Ik liet de kaars nu snel in en uit glijden. Ze begon er met haar heupen tegen aan te stoten. Ik genoot van de aanblik van haar heerlijk slanke stotende heupen, en de grote puntige tieten die meedeinden. Al snel begon haar kutje zich ritmisch samen te trekken, ik zag het kleine klitje opwippen. Ik liet de kaars los. Op het moment dat hij weer uit het kutje plopte bereikte Manon luid kreunend haar tweede orgasme. Toen draaide ze zich snel om, en ze stroopte mijn slipje van mijn billen af. Ze duwde wild mijn benen uit elkaar.

“Oh… wat een mooi kutje,” gromde ze. Ze nam mijn uitstekende klitje even tussen duim en wijsvinger en draaide er een beetje aan. Ik beet op mijn lip, maar gaf desondanks een gilletje. Bijna kwam ik meteen klaar. Ik duwde haar hand weg en kwam overeind. Ik legde Manon op haar rug, en ging wijdbeens over haar heen zitten. Haar tieten wezen recht om hoog. Met mijn natte kut wreef ik over haar heup, en over haar buik, richting de tieten. Ik duwde mijn natte schaamlipjes tegen de basis van haar linker borst aan. Oh, wat een heerlijk geil gezicht, mijn kutje tegen die puntige tiet. Ik gleed nog iets verder naar voren, zodat de beenharde tepel tegen mijn klitje aan drukte.

Snel gleed ik op en neer, zodat mijn kloppende klit gestimuleerd werd door de tepel. Manon greep ondertussen naar mijn borstjes, en begon hard aan de tepel te trekken. “Oh ja, trek aan mijn tepels… harder,” kreunde ik. Manon kreunde; “ga door met die geile praat.”

“Oh, ik berijd je harde tiet” zei ik. “Ik ga met mijn kutje over jouw grote tiet en je harde tepel, totdat ik kom.” Manon pakte haar borst stevig met twee handen beet, zodat ik er nog harder overheen kon rijden. Ze duwde de tepel handig nog harder tegen mijn klit. Terwijl ze hard aan een van mijn tepels bleef trekken. “Oh ja, ga door, trek lekker aan mijn tietje, ik kom, ik kom,” riep ik, terwijl ik steeds harder begon te schokken. Zuchtend vielen we over elkaar heen. Even konden de spieren ontspannen, maar ondanks de twee orgasmen, had ik nog steeds niet genoeg van die beeldschone hete vrouw. Ik zette haar op handen en knieën voor me, en masseerde haar lekker kontje. Daarbij trok ik de billen steeds een beetje uit elkaar, zodat ik haar kleine strakke gaatje kon zien. Ik had niet zo veel met anale seks, maar dat zag er zo lekker uit… Voorzichtig begon ik met uitgestoken tong over die mooie kont te likken, steeds dichter naar het gaatje toe. Manon duwde haar billen verder omhoog, wat ik als uitnodiging zag. Zachtjes likte ik met brede tong over haar kontgaatje.

“Oh, wat lekker.” Zuchtte ze. Manon liet zelf een vinger in haar ondertussen weke wijd openstaand kutje glijden en begon zichzelf lekker te vingeren. Haar klit stond nu beenhard overeind. Ik stak een vinger in mijn mond, om ‘m lekker na te maken. Langzaam liet ik mijn vinger rondjes cirkelen langs het nauwe gaatje. “Oh ja,” hijgde Manon, “steek er maar een vingertje in.” Ik liet ‘t topje van mijn wijsvinger langzaam in haar kontje gaan. Manon kreunde en roerde langzaam met haar vingers door haar kut. Steeds dieper ging mijn vinger, totdat hij er helemaal in zat. Ik haalde ‘m weer omhoog, en duwde ‘m weer terug. Ik vingerde haar kontje, terwijl ze zelf haar kutje vingerde. Steeds sneller gingen we op en neer. Ik voelde haar vingers door de dunne scheidingswand heen. Toen begon haar kontje zich ritmisch samen te trekken rond mijn vinger. Zwaar hijgend bereikte ze haar derde orgasme.

Ik was zelf ondertussen weer zo geil, dat ik niet wilde wachten. Wijdbeens ging ik boven haar mond zitten. Ze opende haar mooie mondje en ik ging er over heen zitten. Met lange halen likte ze tussen mijn lipjes door. Toen nam ze mijn klitje tussen haar lippen en zoog er op. Ze flitste er met haar snelle spitse tongetje langs. Onmiddellijk voelde ik het orgasme aankomen. Ik begon te trillen over mijn hele lichaam. Manon greep met twee handen naar mijn tieten. “Oh ja, knijp me in mijn tieten, ga door, zuig aan mijn klit” riep ik, en gillend en schokkend kwam ik klaar. Na deze uitputtingsslag vielen we in elkaars armen inslaap.

Toen we de volgende ochtend wakker werden voelde alles zo vertrouwd. We zien elkaar nu heel vaak, en beleven heerlijke avonden met elkaar. Onze collega’s vermoeden wel wat. Maar ach…

Dorien

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *